Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

BVV: Bidden Voor Vrijheid ! // update d.d.15 okt.

Update 15/10/10 : het OM eist vrijspraak op alle punten, Wilders mag de islam als systeem ontmaskeren, omdat hij (terecht) het systeem onderscheid van de moslims als mensen.
Of, zoals ik hier altijd heb gesteld:” ontmasker de duisternis van de islam, juist uit liefde voor moslims die er in gevangen zitten en uit liefde voor de vrije samenleving van ons allen”

Dank voor ieders meeleven en gebed, laten we er vooral mee door gaan tot de rechter uitspraak heeft gedaan en uiteraard ook er na, want onze taak blijft tot de komst van Yeshua ha Mashiach ben David.
Shabbath shalom,
Ben

Met een knipoog naar de PVV  qua afkorting, meer nog met een hartverwarmende  bemoediging naar Geert Wilders persoonlijk, vraag ik u hieronder te reageren.
Want inderdaad, zoals Geert zei, staat hij er met gemengde gevoelens.
Knokken voor een goede regering in ons land, de laatste maanden, geestverwanten in New York en Duitsland toespreken en dan als stank voor dank zo’n proces.
Als gebed tot de God van Abraham, Isaak en Jacob iets voor u betekent, kunt u dat voor hem doen.
In de Naam van Yeshua ha Mashiach, als u dat zo hebt ontdekt, net als ik.
Of gewoon een gebed van: God, ik weet niet zo goed wie U bent, vraag me zelfs af of U er bent, maar als ik daar van uitga: help Geert voor de waarheid en vrijheid op te komen.

Maar ook gewone meelevende woorden zijn uiteraard welkom, ik zal de PVV informeren over deze steunbetuiging.
Als meelevende betrokkene  en evt. ook als bidder, het komt er op neer dat we met elkaar iets zeggen in de geest van:

Geert, we waarderen enorm, dat je je zo inzet voor de vrijheid van meningsuiting in ons land en daarbuiten, dat je m.n. de islam als totalitair systeem , wat die vrijheid bedreigt, ontmaskert, waarbij elke moslim, die onze grondwet respecteert en als goedwillende burger integreert, welkom is.
We bidden en/of wensen jou en Bram Moszkowicz toe, dat je in deze rechtszaak de overwinning  verkrijgt en volledig vrij gesproken wordt.
Shalom,
alle ondertekenaars op tora-yeshua.nl

Stuur deze tekst rond aub, zodat velen op deze website kunnen reageren.
Met dank,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

107 Responses to BVV: Bidden Voor Vrijheid ! // update d.d.15 okt.

 1. Op 4 oktober 2010 @ 11:45 schreef torayeshadmin

  Beantwoorden

  Beste Geert, mijn gebed voor de persoonlijke relatie met de God van Abraham, Isaak en Jacob in jouw leven, door Yeshua ha Mashiach is er regelmatig.
  Want Hij is zoveel meer dan de toch al zo mooie Tora, de joods-christelijke basis van onze samenleving al eeuwen.
  Verder bid ik, dat je volledig vrij wordt gesproken en uiteraard bid ik voor Bram en voor de deskundigen, zoals Hans Jansen e.a. , die jou bijstaan.
  Shalom,
  Ben

 2. Hoi Ben,
  Mooi en goed initiatief, welke ik van harte ondersteun. Ik hoop dat er een vurig en een niet ophoudend gebed mag zijn voor de personen Geert Wilders en Bram Moszkowicz tijdens dit proces.
  Wat de uitkomst ook mag worden, de Here God heeft alles in Zijn hand.
  Groet en zegen!
  Anton

 3. Ik sluit me hierbij aan beste Geert, waarbij mijn aanvullend gebed is dat jij, Bram en de deskundige die jou bijstaan beschermd/bedekt worden met het bloed van Yeshua ha Mashiach.

  Verder bid ik dat wij blijven bidden voor bevrijding van de mensen die in het web van de islam gevangen zitten en dat wij hen blijven liefhebben met de Liefde van de Heer.

 4. Takbir: Geert akbar!

 5. Geachte Hr Wilders,

  Nog voordat ik u kende stond ik al achter uw gedachtengoed. Wàt wàs ik blij dat ik ontdekte dat er toch nog één politicus te vinden was in ons land die de gevaren van de politieke ideologie de islam werkelijk onderkent en aan de kaak stelt. Voor mij was u een verademing en nooit hebt u mij daarin teleurgesteld. U bent nog steeds dè verademing in mijn land. Met verbazing verwoordt u altijd wat er in mijn (en met mij veler) hart speelt. Ik deel uw ideeën over de islam voor 1000%. Ik zit naar uw proces te kijken en bid en weet dat u de overwinning zult behalen. Uw rechtvaardigheids gevoel is bepaald niet op onzin gestoeld,integendeel! Hulde! Anderhalf miljoen PVV kiezers kunnen nooit weggezet blijven als zijnde de groep die het verkeerd ziet. We zitten met de sores sinds de islam in ons land is, dat’s wel duidelijk. We gaan voor algehele eliminatie van de fascistische islam. Amen!
  met vriendelijke groeten,
  Hoogachtend,
  SHALOM!
  cokkie zd-holland

 6. Beste Geert, jij staat voor een voor ons land beschamend gerecht waar de vrijheid van meningsuiting van de democratie wordt gewogen. Jij deed niets anders dan een religie bekritiseren die de wereld wil overheersen. Een religie die vrouwen en alle niet-moslims discrimineert. Doelen die ooit de democratie zo sterk maakten door deze apartheid terecht te verketteren en te overwinnen.
  Jij speelde daarbij nooit persoonlijk op moslims, want ook jij weet, dat zij gevangen zitten in hun eigen religie, die zij nooit mogen verlaten, al zouden zij willen. Waarmee het meteen als geloof gediskwalificeerd is. Geloof en dwang zijn immers tegenpolen!
  Jij speelde het spel hard, maar eerlijk. Anders dan zovelen die niet anders doen dan jou persoonlijk te beledigen. Zonder wezenlijke argumenten. Zonder die van jou werkelijk te bestrijden of te kunnen weerleggen. En daarmee beledigen zij zeker anderhalf miljoen mensen die op jouw partij stemden.
  Tijdens het CDA-congres heb ik gewalgd van die zogenaamde Christenen, die jou en je volgelingen voor het meest vunzige mochten uitmaken, zonder dat er ook maar één leider van die partij ingreep.
  Geert, ZIJ horen op jouw plaats voor de rechter te staan. ZIJ zijn de haatzaaiers. ZIJ zijn degenen die de nieuwe Apartheid een bodem geven. ZIJ zijn degenen die mijn Christus opnieuw verraden. ZIJ zijn degenen, die de haan opnieuw niet horen kraaien en in zee gaan met de Anti-Christ. ZIJ zijn degenen die heulen met een ideologie die vrijuit haat mag verkondigen in hun moskeeën, zonder dat deze huichelachtige Christenen daar zich ook maar iets van aantrekken. Laat staan er zich tegen verzetten. En juist daar wordt opgeroepen tot geweld. Ook tegen Joden en Christenen zelf. En dat merken wij wereldwijd.

  Hoe groot moet de balk in de ogen van deze ‘Christenen’ wel niet zijn om slechts de splinter in jouw ogen te kunnen benadrukken? In welke mate moet hun zicht wel niet beperkt zijn, dat zij niet zien hoe hun eigen kerken in moslimlanden stuk voor stuk worden afgebroken? En nog erger, hoe hun geloofsgenoten daar overal worden beknot, zelfs achtervolgd en gedood. Want er is geen geloof dat ernstiger wordt achtervolgd dan het Christendom.
  Zij weten het niet. Zij laten ze barsten. Zij zijn hun broeders hoeder niet.

  Geert, ik bid voor gerechtigheid. Voor jou en de hele democratie. Want die vertegenwoordig jij op dit moment.
  En tevens bid ik voor moslims, dat zij zich ooit vrij mogen voelen. Los van de dwangbuis waarin zij verkeren. En dan weet ik, dat ook zij achter jou zullen staan. Want hun ketenen zijn ondraaglijk. En nauwelijks af te schudden. En mocht dat al lukken, dan nog zullen zij moeten vrezen voor de dood, afgeroepen over hen door de leiders van een dwangreligie die zij vreedzaam noemen.

  Nu al ben je voor je leven genoodzaakt overal te gaan en te staan onder bescherming van beveiligingsagenten. Dit kan er ook nog wel bij, zo oordeelt het ‘democratisch’ geweten van grijnzend Nederland. Dankzij die haatreligie. Wie zaaide er ook al weer haat? Wie zaaien er tweespalt?
  En wie staat er voor de rechter?

  Moge God je bijstaan. Want in veel mensen geloof ik niet meer.

 7. Op 4 oktober 2010 @ 14:51 schreef Everdine

  Beantwoorden

  Hallo Ben, wat een schitterend initiatief. Hulde. Mijn hart gaat uit naar Geert Wilders die voor ons allen die onze verworvenheden liefhebben en er voor willen strijden. Voor ons allen die niet gemuilkorfd willen worden door een verachtelijke ideologie die islam heet, een ideologie met een jasje van godsdienst.
  Mijn hart gaat uit naar de christenen in moslim landen die vervolgd en vermoord worden terwijl onze Christelijke partijen hier over zwijgen. Ik zou niet zo ver durven gaan te zeggen wie zwijgt stemt toe maar het lijkt er wel op door te buigen voor de onredelijke barbaarse islam/onderwerping.
  Als agnost heb ik moeite om te bidden bidden, in dit geval geef ik het bestaan van God het voordeel van de twijfel en smeek ik Hem en bid ik tot Hem, voor Geert en alles waar hij voor staat. Gezond verstand lijkt te ontbreken bij de farizeeërs die hem aanklagen en verguizen.

 8. Op 4 oktober 2010 @ 15:16 schreef Panagiota

  Beantwoorden

  Ik bid ook jarenlang voor Geert Wilders.
  Het is ongelofelijk hoeveel modder men tegen hem gooit!!!!
  Hij heeft meer steun in mijn eigen land dan in Nederland!!!!
  Elke dag komen 300 Pakistanen en Afganen illegaal in het norden van Griekenland met de hulp van de Turken. In de Griekse eilanden brengen de Turken elke nacht boten vol met illegalen.
  Die hebben geen documenten en de autoriteiten
  kunnen hen niet meer terugsturen, ook omdat de turken hen niet terug willen hebben.
  Straks krijgen ze het griekse paspoort en ze zullen de hele Europa overspoelen.
  Ze betallen de Turken die hen tot de griekse grenzen begeleiden tenminste 5000 euro per persoon.Allemaal jongen mannen maar ook vrouwen.

  Vraag:Waar vinden ze dat geld voor de betaling?
  En aangezien Griekenland niets aan hen te bieden heeft waarom blijven ze daar?

  En..waarom lees ik niets hierover in de kranten van Nederland?
  Misschien omdat de plannen van de Turken niet in het licht moeten komen???

 9. Vrouwenrechten
  Geen stenigingen
  Geen geloofsdwang
  Eerlijke rechtspraak
  Geen slavernij zoals in sommige moslimmeerderheid landen
  Vrije keuze van de huwelijkspartner
  Het recht om atheist te zijn
  Vrij onderzoek
  Vrijheid van meningsuiting met als grens oproepen tot geweld

  Allemaal zaken om te verdedigen.

  Sterkte en inzicht wens ik jullie.

  Jan

 10. Wat een goed initiatief meneer Kok. Ook wij bidden dagelijks voor de veiligheid van de heer Wilders; niet te bevatten dat een Nederlandse volksvertegenwoordiger door kalifaatvoorbereiders en hun verblinde aanhang wel ongestoord bedreigd en naar het leven mag worden gestaan. En het ergst van al is dat velen dat de normaalste zaak van de wereld vinden, moet hij zijn mond maar dicht houden toch? Ongelooflijk. Vanwege de ongebreidelde haat, ook bij verder wel reele mensen, moet het wel een geestelijke strijd zijn die gevoerd wordt: met de antichrist in de hoofdrol. Leg de Bijbel maar naast de krant en veel zal duidelijk worden. Hopelijk komt Nederland tot inkeer, ook wat betreft de band met Israel en meneer Wilders, u staat ook voor mijn gezin en onze kleinzoon die op komst is voor die vreselijke rechters, oprecht heel veel dank daarvoor, heel veel sterkte de komende tijd toegewenst maar bovenal, al ziet u dat misschien anders, Gods onmisbare zegen.

 11. Geenstijl verwoorde het vanochtend al mooi:
  Linksmensen, die eerder zo blijmoedig het christendom en het katholicisme kapot maakten, vinden dat rechtsmensen thansch niet aan de poten van de islam mogen zagen.

  Eigenlijk is het gewoon triest dat iemand als Geert Wilders de kastanjes uit het vuur moet halen, omdat wij als christenen geen ‘christelijke’ leiders hebben in de politiek die reageren zoals Jezus zou doen. Namelijk zeggen waar het op staat.

  Geert ik bidt dat je alert blijft en niet bezwijkt in de beproeving. (Markus 14:38) Ik bidt dat je niet zult struikelen in de valstrikken die voor je worden gezet. (Psalm 38:16,17) Dat de Heer zich over je zal ontfermen. (Psalm 119:77) En dat je mag uitvinden dat God jouw rots en schuilplaats wil zijn. (Ps. 94:22) Zodat je uiteindelijk overwinnaar zult zijn in Hem die ons kracht geeft.

  Bram gebruik de zegen die op je rust als afstammeling van Abraham om deze ‘linkse’ geest naar te halen.

 12. Ben .
  Mooi initiatief om op deze wijze extra aandacht te krijgen voor de misplaatste rechtsgang in Nederland.
  Voor mij staat het los om hiervoor te bidden alhoewel dat zielerust kan geven voor hen die dit wel doen want het recht moet recht worden aangedaan.Momenteel is het zo dat er blijkbaar alleen gesproken kan worden onder de condities die bepaald worden door de Islam volgers die zich in het buitenland hebben gevestigd en daar de wil van de Islam willen opleggen.
  Als oprecht mens en tegen onrecht spreek ik dan ook mijn ongenoegen uit over de gang van zaken en deel de bezorgdheid van allen die zich achter dit Torayeshua initiatief scharen en er voor willen bidden.
  Vandaag een stukje geschiedenis opgezocht wat door iedereen gelezen zou moeten worden maar veelal in studie boeken achterwege is gelaten.en daarom hierbij de link voor geïnteresseerden als je mij toestaat.
  http://hoeiboei.blogspot.com/2009/12/de-kracht-van-de-rede-2-oriana-fallaci.html

 13. Op 4 oktober 2010 @ 16:28 schreef Observator

  Beantwoorden

  Als overtuigd atheïst wil ik voor de goede zaak best (weer) een dagje gelovig worden.
  Ik bid dus mee voor de vrijheid.
  Een variant op wat te lezen staat in de Laurenskerk te Rotterdam:
  ‘Geschonden door links geweld, God geve in vrede hersteld’.

 14. Op 4 oktober 2010 @ 17:01 schreef Esmeralda

  Beantwoorden

  Alle kracht en sterkte voor Geert Wilders, voor Nederland en voor iedereen die het gezonde verstand voorop stelt en die inziet waar de linkse kerk met het islamgeloof mee bezig zijn…
  Ik bid voor iedereen…

 15. De levende almachtige God van Abraham Izaak en Jacob zal Geert Wilders en Bram Moskowicz behoeden tegen duistere machten.

 16. Op 4 oktober 2010 @ 18:03 schreef natascha

  Beantwoorden

  nou ik vind het raar hij heeft het recht om de dingen te mogen zeggen want wat hij heeft gezecht is terecht of moeten wij ook nog eens gaan liegen in dit land nou ik heb toch geleerd om eerlijk te zijn dus als ik het er niet mee eens ben dan heb ik het recht om er wat van mogen te zeggen iedreen heeft recht om iets te zeggen of mogen wij niks zeggen dan haden ze beter meteen onze mond er uit kunnen snijien naar de geborten geert we denken aan jou en hoop dat je vrijwoord gesproken

 17. Bidden doe ik niet meer zo vaak, maar beste Geert ik stuur je onze allerbeste wensen, dat het recht mag zegevieren,hoewel het recht heden ten dagen te krom is om over te spreken.

  Hoe langer ik erover nadenk, des te meer bewonder ik je moed, overtuiging en doorzettings vermogen.

  Je hebt (en er er zijn er velen met jou die er ook zo over denken), volkomen gelijk. Het is een moeilijke strijd, misschien een beetje te vergelijken met Don Quichote die tegen de windmolens vocht.

  Het is onbegrijpelijk dat de meeste mensen (nederlanders) het gevaar niet inzien.

  Hopelijk ga je deze strijd winnen, er zullen er nog vele volgen helaas…

  Hartelijke groet, Martha.

 18. Geachte heer Geert Wilders,

  Bedankt dat je durft uit te komen voor de miljoenen Nederlanders die dat alleen maar denken.

  Dat de God van de Bijbel. de God van Abraham, de God van Isaac en de God van Jacob jou de sterkte en wijsheid geeft om hier als overwinnaar uit te komen.

  Zegengroet

 19. Op 4 oktober 2010 @ 18:46 schreef Michelle Stam

  Beantwoorden

  It’s a world gone mad.
  Vandaag uiteraard de rechtszaak bekeken.
  Menig debat gevolgd op internet, aan menig debat actief meegedaan. Fitna opgezocht, nog een keer bekeken, af en toe vol walging mijn hoofd afgedraaid.

  Van het weekend een discussie gehad met een moslima, ging heel netjes, heb haar gezegd dat ik de islam een vloek over deze wereld vind, maar dat ik geen hekel heb aan moslims, totdat ze van gematigd naar extreem gaan.

  Uiteraard hebben wij het over Israël gehad.
  En dat, heer Wilders, juist Israël, was jaren geleden het allereerste punt waardoor ik achter u ging staan.

  Bij mij thuis werd er over politiek gesproken, mijn ouders zijn regelmatig in Israël geweest, ik ben er 1 keer geweest en hoop in januari het Heilige Land weer te mogen bezoeken.
  Wij waren er al vroeg over eens dat de islam zo ongelooflijk gevaarlijk is, en dat er voor gewaarschuwd moet worden. Wij hebben die taak gekregen van G’D.
  En het is aan ons om te luisteren.

  U luistert, en u bent niet bang, of misschien wel bang, maar u laat u niet kisten.

  Weet dat ik voor u bid, en weet dat er heel veel Joden en christenen zijn die voor u bidden.

  You are on a mission of G’D!

  Jullie zullen berichten horen over oorlogen en oorlogsdreiging. Laat dat je dan niet verontrusten, deze dingen moeten gebeuren, al is daarmee het einde nog niet gekomen. Het ene volk zal tegen het andere ten strijde trekken en het ene koninkrijk tegen het andere en overal zullen er hongersnoden uitbreken en zal de aarde beven. Dan zal men jullie onderdrukken en doden, en jullie zullen door alle volken gehaat worden omwille van Mijn Naam. (Mattheus 24: 6 t/m 9.)

 20. Na de gebeurtenissen in de “rechtbank” van vandaag werd het mij wel duidelijk dat dit een politiek proces is,
  wat ingezet is voor de verkiezingen en nu wordt voortgezet om Geert Wilders ( lees PVV ) de mond te snoeren.
  Geert ik wens je alle sterkte toe in dit proces en hoop dat het recht op vrije menings niet de das wordt om gedaan.

 21. beste ,geert .ik hoop en bid voor je dat dit circus want zo zie ik dit ee goed einde heeft ..sterkte …power to you ..shalom vriend voor het leven .mijn held

 22. Dank je wel Ben, Prima initiatief!

  Wat kan ik nog meer zeggen dan er al gezegd is en wat ik ook denk. Ik stuur Geert àlle positieve energie die hij maar kan gebruiken!

  Scarlatti

 23. GEERT

  Zolang je de waarheid spreekt/ schrijft, bewaar je vrede in je hart, ondanks tegenstand. Houd moed en stand.

  Ik bid jou Zegen toe.

  Dankbare groet Diny

 24. Beste Ben ,

  Wat een schitterend initiatief , geweldig complimenten !
  Vanzelfsprekend wil ik via deze weg ook mijn sympathie uiten aan Geert Wilders.
  De man is een absolute held in mijn visie en verdiend dit oneerlijke proces gewoon niet.
  Laten we met zn allen bidden voor een goede en positieve afloop voor Geert Wilders.
  Nothing but love & respect !!!

  Simoon

 25. Op 4 oktober 2010 @ 19:42 schreef Debbie Pfennings

  Beantwoorden

  Beste Geert,heel veel succes de komende tijd!Met mij zijn er enorm veel mensen die achter je staan!

 26. Op 4 oktober 2010 @ 19:42 schreef anna jaspers

  Beantwoorden

  Ik bid voor de vrede die eigenlijk in ieders hart zou moeten wonen, maar vooral voor hen die zich inzetten voor vrijheden die meer mensen aangaat en zelf moeten leven in ballingschap of zij nu Geer Wilders, heten of in israel wonen of gewoon ergens op deze aardbol voor hen bid ik dat gerechtigheid hun zal steunen en zal bevrijden van al hun tegenstanders.
  In Yeshuas Naam…

 27. Op 4 oktober 2010 @ 19:51 schreef J, de nier

  Beantwoorden

  Beste Geert.
  Ik zal bidden voor Geert dat hem niet hetzefde overkomt als Fortyn.
  Geert ga door.

 28. Op 4 oktober 2010 @ 19:53 schreef Herma Robben

  Beantwoorden

  Dag Geert ik geef je hierbij mijn steun, en mogen god je bijstaan jou te helpen bij deze domme beschuldiging.
  Zodat je met ons samen de strijd aan kan gaan met het kwade koran geloof.
  God zij met je.
  Groetjes Herma.

 29. Op 4 oktober 2010 @ 19:53 schreef onedayfly

  Beantwoorden

  Geert ik heb je vandaag gevolgd op onze nationale propagandakanaal. Je strijdt met het gelijk aan je zijde. Hou vol voor Nederland.

 30. Hier sluit ik me ten zéérste bij aan!!!

 31. Beste Ben, bedankt voor dit initiatief. Al ben ik niet gelovig, ik steun je in je strijd, een strijd die uitstijgt boven gelovig/niet gelovig en uitsluitend gaat over de toekomst en vrijheid van onze kinderen/kleinkinderen. In deze strijd moet iedereen schouder aan schouder staan, ongeacht christelijk/joods/atheïst.

  Ik bid niet voor Geert maar denk wel steeds aan zijn moed, strijd en doorzettingsvermogen. Al gaan er maar een paar meer ogen open over de werkelijke betekenis/invloed van islam is dat een begin. Een begin van (hopelijk) een vloedgolf van “besef” in Nederland en Europa.
  Geert verdient een ieders respect voor zijn moed en standvastigheid Met egvaar voor eigen leven wil hij Nederland de ogen openen voor het te laat is.

  Ik heb de indruk dat er steeds meer ogen open gaan maar nog niet genoeg.
  Geert, ga door, geef niet op en laat zien dat Nederland niet een natie is van meelopers en lafbekken.

 32. Op 4 oktober 2010 @ 20:20 schreef Saskia Gubler

  Beantwoorden

  Beste Geert Wilders,

  Ons land wordt naar de verdommenis geholpen en u bent de enige die daar wat aan wilt doen. U staat nu terecht vanwege de vrijheid van meningsuiting die heel veel mensen met u delen maar de raddraaiers en de bedreigers waar het eigenlijk om draait lopen vrij rond. Dit is echt de omgekeerde wereld. Ik hoop dat het recht zal zegenvieren en u gewoon zo snel mogelijk wordt vrijgesproken of dat de rechters het al eerder in gaan zien dat ze verkeerd bezig zijn. Als u toch schuldig wordt bevonden dan is Nederland echt verloren en dan kunnen de Nederlanders hun biezen pakken. Dit is echt van het zotte dat dit anno 2010 nog mogelijk is dat onze monden gesnoerd gaan worden. Dit mag niet gebeuren en dit kan niet gebeuren. Daarom is er maar één ding mogelijk dat u vrijgesproken wordt en dan eindelijk eens uw bedreigers gaan aanpakken.
  Dit had nooit mogen gebeuren en moet eigenlijk per direct stop gezet worden. Ik dacht dat Nederland een vrij land was maar de laatste minimaal 15 jaar is onze vrijheid steeds minder geworden.
  Wat andere partijen over u en uw partij zegt dat is wel toegestaan, dus eigenlijk doen zij precies hetzelfde maar zij hoeven zich niet te verantwoorden tegenover een rechter. Dit is echt bar en bar schandelijk.

  Ik wil u bij deze een hart onder de riem steken dat ik volledig achter u sta en ook zal blijven staan. Ik wil bij deze ook uw vrouw veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode van uw en haar leven.

  Veel sterkte
  Saskia Gubler

 33. Op 4 oktober 2010 @ 20:25 schreef Christian

  Beantwoorden

  Mooi hoor Ben, ik zou bidden, abba adonai in de naam van yeshua ha mashiach dat u de heer wilders niet ten schande laat komen. Deze man staat op tegen de verwoester die uitgeroepen is door alle profeten. Hij is niet meer dan een shofar en wordt veroordeeld voor het spreken van de treurige waarheid die slechts weinigen kennen. Addonai, u weet de aard van de verwoester en u kent zijn einde. Uw profeten hebben het al lang geleden opgeschreven dat u zelf de verwoester komt verwoesten. Dat hij uit de afgrond zou komen en naar zijn vernietiging zou gaan. Addonai, ik vraag u hen niet onschuldig te laten gaan die de rechtvaardige aanklagen. In dit geval de heer wilders. Scheur de vele strikken die zij voor hem hebben geplaatst en doe schaamrood laten staan zij die op zijn ondergang uit zijn.

 34. Beste Geert,heb vertrouwen alles komt goed. blijf jezelf.

 35. Beste Meneer Wilders,

  Ook in dit proces staan velen achter u. U verdedigt onze mening die nu ook terecht moet staan. De manier waarop het allemaal verloopt is moeilijk te verwoorden. Er is licht aan het einde van deze donkere tunnel! Ik ben u dankbaar dat u voor de mensen op blijft komen, ondanks wat het u allemaal kost.

  – Lilith

 36. Op 4 oktober 2010 @ 21:37 schreef Erik den Hertog

  Beantwoorden

  Beste meneer Wilders,
  Vrijheid is in ons land niet langer een vanzelfsprekendheid. Afgeslacht worden om je opvatting is vandaag de dag mogelijk. Een rituele slachting met een boodschap vanuit de ka’aba. Een dode steen met dode letters op een doodlopende weg. Jij bent de persoon die duidelijk weerstand biedt tegen de perversiteit die deze dode letters teweeg brengen in hoofden van mannen, vrouwen en kinderen. Gebrainwashed tussen de oren. Kwaad is goed, goed is kwaad. Geen scheidslijnen. Geen nuances. Alleen zichtbaarheid als een teken aan de wand in onze hedendaagse maatschappij. Zoals God de vergankelijkheid van het koninkrijk van Babel, koning Belsazar voorhield. Mene mene tekel upharsin. Ik heb u gewogen, maar te licht bevonden. Ook onze maatschappij is aan erosie onderhevig. Daar moeten wij voor waken. In deze maatschappij zijn vandaag de dag veel zaken waar een christen zich niet per definitie in kan vinden vandaag de dag. Maar daar kan ik niet over oordelen. Onze vrijheid om ons persoonlijke geloof te uiten is gegarandeerd in deze maatschappij. Niet in de maatschappij die aanhangers van die dode steen en dode letters aanhangen. Sterker nog, deze biedt ons geen enkele ruimte. Vervolging is in deze Arabische landen aan de orde van de dag.
  Beste Geert – ik bid u van harte toe dat u de kracht vindt om dit proces te kunnen dragen in God’s nabijheid en dat u zich geborgen weet in Zijn nabijheid.
  Met vriendelijke groet,
  Erik

 37. Beste Geert,
  Al ben ik het niet altijd eens met de manier waarop, ik heb bewondering voor je inzet en moed waarop je wijst op het gevaar van de islam. Ik ben ervan overtuigd, dat je handelt vanuit oprechte bezorgdheid en je niet laat meeslepen door de waan van de dag.
  Wat ook de uitkomst is, de Heere heeft het laatste woord.
  Ben Kok , bedankt voor dit initiatief.
  Shalom.
  Paul

 38. Beste Geert, wij stemmen van harte in met bovenstaande wensen en gebeden! En dan bedoel ik de Islam als religie en niet de (verblinde) mensen individueel. Ons gebed is dat hun ogen geopend worden voor de dubbele tong van de Islam en zij de ware God van Abraham mogen leren kennen. Als via deze rechtzaak de vrijheid van meningsuiting in Nederland geschaad zou worden, is de Nederlandse regering geen democratie meer. Dat God dat behoede! We bidden dat God Die gezegd heeft: Wie Israel zegent, zal gezegend zijn, jou beschermen zal. Gods vrede en rust toegewenst! Liesje.

 39. Op 4 oktober 2010 @ 21:58 schreef Gerson Mueller

  Beantwoorden

  Hallo Ben Kok,
  Hoe kan iemand die in Jezus, de Vredestichter, gelooft zo intolerant zijn jegens zijn naaste? Onze moslimbroeders zijn ook mensen, schepselen van de Allerhoogste. Is het niet aan God, of JHWH om te oordelen over eventuele misstappen van anders-gelovigen?
  Jezus zei al: “Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen.”

  En u steunt Geert Wilders, de man die oordeelt en veroordeelt?

  Ik bid voor u, Heer Kok. Dat u van dit dwaalpad af mag gaan en weer op weg gaat naar de Vrede/Shalom van de Heere Jezus de Christus.

  • Op 5 oktober 2010 @ 00:45 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Beste Gerson, de duisternis (islam in dit geval) ontmaskeren is heel Bijbels en daarbij de mens in die duisternis (moslim) liefhebben door hem uit de duisternis naar het Licht (Yehsua) te helpen, is een aktie van liefde voor je naaste, volgens mij niets mis mee.
   Shalom,
   Ben

 40. Dag Ben,

  Wat een goed initiatief van jou! Ik had het trouwens ook al min of meer van jou verwacht.
  Ik sta helemaal achter de brief van Tom Poes gericht aan de heer Wilders. Een prachtige brief!
  Ook die van Cokkie.

  Vriendelijke groet van Cobi…

 41. Een goed initiatief, Ben, waarbij ik mij graag aansluit.
  Momenteel waart er een geest van verdwazing door de (westerse)wereld, waarbij goed to kwaad wordt verklaard, de leugen tot waarheid wordt verheven en onrecht voor recht wordt aangezien.

  Op dit moment is Geert Wilders de enige politicus in ons land, en de PVV de enige Nederlandse partij die onverkort opkomt voor het behoud van de joods-christelijke identiteit van ons land, de enige persoon/partij die pal staat voor de joden en het voortbestaan van de staat Israël die beide(n) in toenemende mate vanuit de(fundamentalistisch) islamitische wereld onder druk worden gezet,dwarsgezeten en met eliminatie worden bedreigd.
  De enige partij ook die vermeldt hoe het de christenen vergaat in de islamitische wereld.

  Geert, je bent zeker de huidige kampioen van de vrijheid en allen die deze vrijheid liefhebben en voor de waarheid willen opkomen hebben maar één ding te doen : zonder terughoudendheid hun steun -en stem!!- geven aan Wilders en de PVV. Geert, op mij kun je rekenen!Van ganser harte!!

  Iedere christelijke kerk,instantie of individu die zich tegen jou keert begaat een zeer ernstige fout ,een zonde -bewust of in een staat van onwetendheid- en laat verdrukte geloofsgenoten elders totaal in de steek.

 42. Op 4 oktober 2010 @ 22:24 schreef miranda kolk

  Beantwoorden

  Hallo Geert.

  Wij als gezin en al die ander half miljoen mensen en nu mss wel veel meer.
  Die zeer trots op jouw zijn wat jij voor ons land doet en hoe jij op komt voor onze rechten.
  Wij mensen zijn blij trots dat er een man staat die dit allemaal voor ons opneemt hoe wij burgers ons voelen,jIJ zal altijd mijn stem krijgen.
  Veel mensen mogen een voorbeeld aan jouw nemen.
  en daar bij bedoel ik de twee dicidenten van het cda en de andere partijen. Jij doet het goed en je team ook.
  Ga zo door waar je mee bezig bent,
  En blijf de waarheid maar zeggen.
  Dat doe je goed je staat in je rechten.
  Ik duim voor je en denk aan je.
  en dat dit maar gauw voorbij is zodat je weer wat rust hebt.
  die je ook dik verdiend.
  en hopen dat je zo snelmogelijk vrijgesproken wordt

 43. Het is sowieso al beschamend voor de Nederlandse rechtstaat dat men Geert Wilders terecht laat staan vanwege de vrij meningsuiting. De waarheid moet toch door iemand verkondigd worden. De Islam is een levensgevaarlijke ideologie. Waar de Cristelijke en andere partijen hun kop voor in het zand steken is er gelukkig eentje die publiekelijk z’n mondje durft te te roeren. Ik wens Geert en z’n advokaat een goede afloop toe.

 44. Hallo mijnh.Wilders,graag sluit ik me aan bij het bericht van Cokkie,hierboven.Ook ik was blij toen ik hoorde dat ik niet alleen stond met mijn visie over de islam en de toestand van ons eens zo goede vaderland.En nog steeds ben ik blij met jou,je moed,je doorzettingsvermogen en je welbespraaktheid waarmee je iedere linkse land-en volksverrader tot zwijgen brengt.Of tot schelden.Jij bent voor mij de nieuwe en enige Vader Des Vaderland en ik bid God om jou te beschermen en je moed en kracht te doen bewaren.Ook bid ik voor je vrouw.Dat zij de kracht mag vinden om achter je te blijven staan en je tot steun te zijn.Iets wat me heel erg moeilijk lijkt met al die bedreigingen,leugens en,valse, beschuldigingen van Het linkse Verraad.Daarom bid ik tot God dat hij jullie en jullie huwelijk mag zegenen en in Zijn hart sluiten,net zoals wij dat doen.Dank voor alles en vriendelijke groeten,Gonny.Shalom.

 45. De arrogante, partijdige Nederlandse rechters hebben niet in de gaten dat met het proces tegen Geert Wilders de Nederlandse rechtspraak publiekelijk zelf terecht staat.

 46. Op 5 oktober 2010 @ 01:21 schreef Martha de Vor

  Beantwoorden

  Dear friend Geert,

  Miljoenen bezorgde burgers in ons land, voor wie u al zo lang een spreekbuis bent, zitten deze dagen aan de tv gekluisterd om dit meest schandelijke politieke proces tegen u op de voet te volgen.

  U hebt in mr. Bram Moszkowicz een uitmuntend raadsman.

  In Berlijn hebt u een schitterende speech gehouden, waarin u
  wederom hebt verwoord waar u voor staat en waar u tegen waarschuwt: islamisering van Europa.

  Schrijnend zijn de tegenstellingen, die wij ook afgelopen zaterdag tijdens het CDA-congres mochten waarnemen.
  Vrijelijk konden “christenen” blijk geven van hun antipathie jegens u en in vrijheid naar huis gaan.
  Zich niet realiserend in hun naargeestige arrogantie, dat u zich ook inzet voor hún vrijheid en die van hun kinderen en kleinkinderen!

  U, daarentegen, wordt al jaren zwaar beveiligd en moest ook vandaag op de eerste procesdag onder extreme beveiligingsmaatregelen arriveren bij de rechtbank.

  Ook uw vrouw moet ontegenzeggelijk zeer te lijden hebben onder dit alles.

  Weet dat wij met velen achter en voor u staan in de verwachting dat er geen sprake zal zijn van een uitspraak te uwer nadele.

  Wij nemen u en Bram Moszkowicz mee in onze gebeden.

  God bless you!

  Martha de Vor

 47. De hele moslimgemeenschap lacht zich een bult om deze vertoning.
  Het vermoorden van Christenen, stenigen, geselen en onderdrukken van vrouwen, aanslagen plegen, haat zaaien, grove bedreigingen uiten enz, bijna niemand die er wat van durft te zeggen en de moslims trekken zich nergens wat van aan en gaan vrolijk hun gang.
  En wij maar Moskee’s laten bouwen en bij ze op schoot gaan zitten.
  Wat zullen de moslims lachen om die sullige Hollanders !!!!!!

 48. Heel lang geleden heb ik het bidden geleerd van mijn grootouders, vrome mensen.Ik denk het moet weer! Mijn Vader voer op de “Oost” en liet me foto’s zien met javaanse moslims zien en zei er bij, “Jongen, die zijn niet te vertrouwen. Pas altijd op!” Dit was voor de oorlog.
  Ik steun elke actie tegen het sharia gevaar.

 49. Op 5 oktober 2010 @ 08:35 schreef W. de Jong

  Beantwoorden

  Meneer Wilders,
  Dank dat u met gevaar voor eigen leven onze joods-christelijke waarden wilt verdedigen. Ik denk dat daar niet genoeg bij stil wordt gestaan, dat u al jaren niet meer zonder beveiliging ergens kunt verschijnen, omdat u uw mening verkondigt. Daar is die vrijheid van meningsuiting eigenlijk al gesneuveld. U bent uw vrijheid namelijk al kwijt. En ik denk dat er veel mensen zijn, die niet vrij meer durven uitspreken wat ze denken om die reden.
  En toch bent u het, die terecht moet staan.
  Wanneer staan de bedreigers terecht?
  Ik bid dat de waarheid mag zegevieren!

 50. Zoals zovelen,alleen al gevoelsmatig weten dat dit allemaal niet goed is hoe mensen tegenover elkaar staan,laten we toch vooral naast elkaar blijven.
  Jammer dat we iemand nodig hebben,om dat voor heel veel mensen duidelijk te maken.
  Dankjewel Geert en Bram dat jullie dit op je nemen.

 51. Op 5 oktober 2010 @ 11:02 schreef Annemieke Antonisen

  Beantwoorden

  Ik vind het èrg moedig van u , meneer Wilders , dat u er zoveel voor over heeft , zelfs uw leven , om ons te helpen van dit gevaar af te komen. Ik zal bidden voor vrijspraak, wat mij het meest logische lijkt ook. Als ik zie en hoor hoe al die imaans tekeer gaan >> dàt is één en al haat. U probeert het op een nettere manier te doen en dan pakken ze u…Dat klopt toch voor geen kant ?1!! Wij zijn het zat , iedereen die achter u staat en we steunen u !!!

 52. Lieve Geert,

  Laat die stem voor vrijheid altijd bestaan, ondanks dat ze je nu de mond willen snoeren.
  Blijf jezelf, want jij bent uniek. En vergeet niet, dat meer dan anderhalf miljoen nederlanders
  naast je staan.
  Dikke kus XXXX

 53. Beste Geert
  Ik bid en duim voor je, dat die hele poppenkast (lees rechtzaak)
  zo snel mogelijk voorbij is en jij als winnaar uit de bus komt.
  Je bent een held en je blijft een held, voor mij en vele andere.
  Jij durft de vinger op de zere plek te leggen.
  Geert je bent een toppertje.

  Shalom
  Monique

 54. Help Geert Wilders, het licht in deze verduisterde politieke correctheid en verlos ons allemaal van de duistere heer die van een ieder eist om diezelfde natuur afgod te aanbidden.

  Amen.

 55. Op 5 oktober 2010 @ 13:49 schreef Soraya Verhulst

  Beantwoorden

  Beste Geert,

  ik bid elke dag voor jou en jouw team van vrijheidsstrijders. Jij bent de voorloper van Yeshua ha Mashiach, degene die voor Hem de weg effent. Ik heb veel bewondering voor je openheid en passie voor de waarheid. Ik geloof dat Nederland op het punt staat om grote veranderingen te brengen in Europa, die de God van Abraham, Isaak en Jacob welgevallig is. We moeten samen een eenheid gaan vormen tegen de islam door de kracht van Yeshua ha Mashiach en Israel te hulp komen met grote georganiseerde demonstraties/bidbijeenkomsten, zoals die momenteel in Italie wordt gehouden. De politiek is verantwoordelijk voor de misstanden die de elite hebben veroorzaakt. De mensen schreeuwen en verlangen naar echtheid. Ik hoop dat u daar in blijft wandelen en op blijft komen voor de onderdrukten van de islam.

  Gods zegen, Liefde en Wijsheid wens ik u toe.

  Met vriendelijke groet,
  Soraya Verhulst

 56. geert ik denk aan je
  je bent een bikkel!
  waarom zien en begrijpen zovelen je nog niet ??
  gelukkig worden het er steeds meer en dit zijn mensen die niet alleen kijken hoe de islam zich in het westen en europa ontwikkeld
  je levert immers het bewijs iedere dag keer op keer
  BEDANKT VOOR HET OPENEN VAN MIJN OGEN

 57. Moge God je bijstaan
  (de echte dan he ;)

 58. Op 5 oktober 2010 @ 14:42 schreef Harry Feenstra

  Beantwoorden

  Geert, ik bid dat je echte vrijheid zult ontdekken waar ook jouw hart zo echt naar op zoek is.
  je hebt ingezien en velen met jouw dat de islam niet het antwoord is. het echte antwoord is Jezus, de Christus. de enige geboren Zoon van God. de God die hemel en aarde heeft geschapen.
  de Here Jezus zegene jouw. Hij schenkt jouw overwinning.
  Harry.

 59. Bidden doe ik niet,ben niet gelovig , maar beste Geert ik stuur je onze beste wensen, dat het recht mag zegevieren.

 60. Veel sterkte en succes Geert en Bram.
  Dat de waarheid mag winnen van de leugen,
  dat het licht mag winnen van het duister,
  dat het vrije woord het altijd zal winnen van de censuur.

  Laatste kans voor NL om voorwaarts te gaan in ‘beschaving’
  i.p.v. teruggeworpen te worden in de middeleeuwen.
  Zet hem op!

 61. Op 5 oktober 2010 @ 18:16 schreef Herma Robben

  Beantwoorden

  Moge god je zegenen, en engelen sturen om je te steunen.
  Laat die satanischen niet winnen, bevrij ons van het kwade.
  God zij met je.

 62. beste geert ik sta achter je jij bent de eenige die pal achter israel en de joden staat daar heb ik respeckt voor jij bent niet als al die andere blinde huigelaars die hun ziel vekocht hebben aan de islam. ik wens je veel sterkte toe shalom.

 63. Beste Geert,

  Hierbij laat ik je weten, dat jij en Nederland dit proces niet verdienen! Mijn gebed voor jou is vrede, bescherming, vrijspraak en dat je de Heer zal mogen leren kennen. Voor je raadsman bid ik dat de Heer hem de juiste woorden doet zeggen en eveneens vrede, bescherming en het mogen leren kennen van onze Heer. Verder bid ik dat de ogen open zullen gaan bij mensen en vooral ook bij politici, die nog steeds geloven in de integriteit en vredelievendheid van de islam.

 64. Geert, Jij vertegenwordigt de vrijheid. Vrijheid voor man en vrouw. Geen onderdruking, geen verplichte kleding, geen betutteling, enz. Bedankt !!! Niemand mag jou en ons de ond snoeren. Geweld is vor de domme mensen.

 65. Ik hoop dat je ook nog in de Bijbel en in Jezus gaat geloven Geert!

 66. Op 5 oktober 2010 @ 23:59 schreef Elisabeth

  Beantwoorden

  Lieve Geert,
  U en uw vrouw brengen een groot offer voor de vrijheid van Nederland en de rest van de wereld.Ik heb daar een diep respect voor en wil u langs deze weg hiervoor bedanken.
  Degenen die nu nog tegen u zijn, zullen op den duur beseffen dat u gelijk had.
  Ik kan u niet zeggen hoe dankbaar ik ben voor uw inzet.Het is een hele zware taak om dit te doen.Ik begrijp eerlijk gezegd niet hoe u dit volhoudt.
  Heel veel sterkte en succes.
  Groeten Elisabeth

 67. Ik ben niet zo’n verstoorder van God’s broodnodige rust door er maar op los te bidden maar in noodgevallen wil ik wel eens een uitzondering maken.
  Dit is er nu zo één. Dhr. Wilders is ingesloten door een snode samenwerking van links/Christelijke politiek en de linkse rechterlijke macht. Zij doorbreken hiermee de Trias Politica of ook wel de driemachtenleer. Daar wil ik een andere driemachtenleer tegenoverstellen en aanroepen. Die van de vader, de Zoon en de Heilige Geest.
  Want van U is het koninkrijk
  en de kracht en de heerlijkheid
  tot in den eeuwigheid.
  Een ander oordeel veel ik niet. Amen.

 68. Op 6 oktober 2010 @ 01:43 schreef pinkelpap

  Beantwoorden

  Twee maal voor hetzelfde veroordeeld.
  Hij zit nu al in een gevangenis van bewakers en beveiligde ruimten.

 69. “Never in the field of human conflict was so much owed by so many to so few”

 70. Ben geheel ongelovig maar wil wel dit kwijt: “Natuurlijk, dat staat u vrij,” had de Linkse Rechter op 6-10-2010 moeten zeggen, maar niet: “dat kan ik me voorstellen”, want dat wekt de schijn dat hij het eens is met het oordeel van de vrouw die weggaat over de film Fitna. Nu hij voor de tweede maal zo slordig met zijn woorden omgaat, eigenlijk geen beheersing heeft over zijn taal, mag hij als onprofessioneel worden geëtiketteerd. Het zal niet het laatste incident zijn met deze kerklinkse showprocessor.

 71. Op 6 oktober 2010 @ 14:30 schreef Wachteres

  Beantwoorden

  Moge de waarheid en de gerechtigheid in dit proces zegevieren. Amen

  Geert Wilders is in deze tijd, net als Winston Churchill in zijn tijd, een roepende in de woestijn en het feit dat hij ondanks alle tegendruk doorgaat, maakt hem tot een held.

  Rechts komt aan de regering, maar zonder Geert zal dat op niets uitlopen.

  Hij is namelijk (met de PVV) de enige die inziet hoe gevaarlijk de fundamentalistische islam is voor onze samenleving en voor onze vrijheid.

  Geert, we staan voor jou, voor de PVV en daarmee voor onze vrijheid op de bres op internet en we denken voortdurend aan je, nu je dagelijks voor een, overduidelijk bevooroordeelde, rechter moet staan.

  Het ga je goed! God bless!

 72. Wat een schitterend initiatief van Drs. G.B.J VanFrikschoten.
  Ook mijn overtuiging is als wij in de Naam van de Vader en de Zoon Jezus en de Heilige Geest gaan bidden dat God dan zal antwoorden.
  Overigens Drs van Frikschoten: God is geen mens dat Hij zich in Zijn rust zou laten verstoren. Wij mogen Hem altijd aanroepen. Ook in onze benauwheid. Dat is nu juist wat de Here graag wil: dat wij in onze benauwdheid, misschien als laatste strohalm (maar liever eerder) Hem gaan aanroepen. Om ons uiteindelijk toch nog te doen ervaren dat Hij er voor ons is en dan antwoorden zal.
  Moge ook u die ervaring krijgen en de God van Israël leren kennen, is mijn gebed.

  Verder ben ik het met u eens dat de rechterlijke macht ook vandaag weer heeft laten blijken niet onpartijdig te zijn ook al ontkennen ze dat. Het begint intussen op een soort opzettelijke plagerij te lijken.
  Maar het zal Geert ongetwijfeld weer een aantal zetels opleveren.

 73. Geert hoop dat je het blijft opnemen voor Israel opdat je gezegend word . Bedenk hierbij dat je hier de 24 zetels aan hebt verdient de laatste verkiezing . Want je bent de enige in Politiek Den Haag die Israel in positieve zin bejegend . Wie Israel zegend word door God gezegend wie Israel vervloekt word door God vervloekt.Hoop dat je een keuze voor onze Heere Jezus mag maken want hij is de enige weg de waarheid en het leven Rhino

 74. Op 7 oktober 2010 @ 07:20 schreef A.Veenstra

  Beantwoorden

  Ja, dit is duidelijk een gevecht tegen de duistere machten/overheden/ de anti-christ in de hemelse gewesten en op de aarde!
  De overwinning hebben we en dat is de sleutel, Geert krijgt die kracht en zegen samen met zijn advokaat en ook wij allen die licht hebben in ons leven, het typeerde me dat ik tijdens het kijken naar de rechtzitting, ik tranen had want ik moest denken an Jeremia,Jozef (zoon van Jacob)/Paulus(Saul)/Petrus die ook steeds bij de farao /keizer moesten komen en het doodvonnis werd bedreig en zelfs toegepast bij Paulus en Petrus!
  Verder viel mij op dat de rechter ,,die partijdig,, leek bij het proces van Wilders op een farao lijkt.
  Het gebed van een rechtvaardige vermag veel,heeeel veel daar kan NIETS tegenop!!!!

 75. Op 7 oktober 2010 @ 07:24 schreef A.Veenstra

  Beantwoorden

  antwoord reaktie op Vincent, heb je nog niet door dat Geert Wilders een boodschapper Gods is , hoe kun je schrijven dat je hoopt dat hij in Jezus gaat geloven en de bijbel!
  Hij doet meer als dat hij wil de ketting de gebondenheid rondom de mens weg, en daar staat hij voor!

 76. Geert je bent geweldig. Ik denk niet dat mensen zich realiseren hoe uitputtend dit traject voor je moet zijn. Ik bid ervoor dat je de kracht en bescherming mag ontvangen om je hier doorheen te helpen.

  dank je wel
  Johanna

 77. Op 7 oktober 2010 @ 21:25 schreef Henk Lammertink

  Beantwoorden

  Die rechter(s) is een GROTE schijtjanus,hij is ooo zo bang dat hij, wanneer hij het met wilders eens zou zijn, en hem vrijspreekt, de hele Islam (en politiekNed.)over zich heen krijgt . Ze zijn allemaal harstikke bang voor dit goedje. DAT is het probleem!!!Geert heeft het in mijn optiek volkomen bij het rechte eind, maar of hij het redt?????? Ik hoop het , en zal er vurig voor bidden. Shalom Henk.

 78. De politieke strijd tegen de islam is nog maar net begonnen. Het aantreden van dit kabinet is als D-Day. Een mijlpaal, maar er komen nog zware tijden. Ga maar na: alleen al in het nieuws van vandaag vind ik dit:

  – Door een publicatie in de Telegraaf over de buren van Geert Wilders die problemen hebben met het rijgedrag van zijn kleerkasten, ligt het nieuws op straat dat hij in Den Haag woont, en wel een bepaalde “villawijk”. Dat ook getrainde chauffeurs gewoon rustig aan moeten doen in woonwijken, staat voor mij vast. Maar door dit publiceren, heeft de buitenste ring van Wilders’ beveiliging doorbroken. In tegenstelling tot Ayaan Hirsi Ali, die ook ergens in Den Haag woonde en ook klagende buren had, kan Wilders niet zomaar de wijk nemen naar de USA. Tenminste, dat zal hij sowieso niet willen.

  – Bij onze Oosterburen willen de SPD en de Groenen — voordat het te laat is, en de Duitse “Wilders” (René Stadtkewitz) aan zijn zegetocht kan beginnen — de islam nog even de Grondwet in schuiven. http://www.artikel7.nu/?p=37068. Daar lopen dus ineens een aantal door velen gerespecteerde (?) politici rond die van het niveau Ella Vogelaar blijken te zijn: knettergek. Maar ook: levensgevaarlijk. “Deze drang om andersdenkenden op wettelijke wijze te muilkorven is niet alleen sociaal onzindelijk, maar tegelijk bijzonder effectief”, aldus Hannibal.

  In Nieuwsuur zo meteen de kritiek van aanklagers van Wilders dat het OM te weinig zijn best zou doen om de PVV-leider veroordeeld te krijgen.

 79. @Veenstra
  En toch komt Geert er niet voor uit dat hij evt. Christen is. Dat vind ik jammer en dat is ook de belangrijkste reden waarom ik (op dit moment) niet op hem zou stemmen. Ik hoop dat hij Jezus welkom heet in zijn leven (als hij dat nog niet gedaan heeft, je kunt immmers niet in iemands hart kijken).

 80. Op 8 oktober 2010 @ 16:32 schreef sorry anoniem

  Beantwoorden

  vrijheid is ons hoogste goed.

  Ik steun van harte deze actie!

 81. Op 10 oktober 2010 @ 14:40 schreef R vd Naald

  Beantwoorden

  Als christen opgevoed met het beeld van Jezus die de wil van G’d deed, maar zowel respect als verachting lijdzaam onderging. Ook ik heb geleerd dat het normaal is dat anderen mijn Verlosser en mijn vertrouwen in hem bespotten, dat kunnen en mogen, omdat wij geschapen zijn G’d uit vrije wil te eren en dienen. En dat hij dat niet oplegt. Respect dwing je niet af door critici de mond te snoeren. Daarom gaf God de mens een vrije wil.
  Na 400 jaar verlichting lijken we terug te gaan in de tijd. Voor andere culturen en met name de Islam moet kennelijk een uitzondering worden gemaakt. En of dat ligt aan de vrees voor een gewelddadige reactie, angst voor de oliekraan of een blinde liefde voor alles wat exotisch is, weet ik niet.
  Als christen zal ik om steun bidden voor Geert Wilders om voor deze vrijheid te strijden en ook dit persoonlijk offer voor iedereen in het vrije westen te willen geven. Het is zwaar voor hem, maar ook nu al zeker niet voor niets.

 82. Bid voor onze Geert.
  Die de islam niet eert!

 83. Even offtpic maar het volgende is ook belangrijk leesvoer.
  Voor degenen die nog niet in de gaten hebben wat er boven hun hoofden hangt…

  Het gaat onvermijdelijk komen.

  PROJECT L.U.C.I.D — het 666 universeel controlesysteem van het beest
  Het 666 universeel controle systeem van het beest is ontworpen en wordt in de
  Verenigde Staten en over de hele wereld ingevoerd. We wisten dat het eraan kwam.
  Het is er nu en spoedig zal er geen plaats meer zijn om u te verbergen.
  Een griezelige nachtmerrie — een totalitaire politiestaat — is nabij.
  Dat is de grondige en goed gedocumenteerde boodschap en gewichtige
  waarschuwing van dit boek. Denk vooral niet dat u en uw geliefden
  zullen kunnen ontsnappen aan dit reusachtige computersysteem dat
  op ons pad ligt. Als project L.U.C.I.D eenmaal volledig operationeel
  is zal iedere man, vrouw en kind in de afschuwelijke cyberelektronische
  greep van dit computersysteem vallen. Lees verder: http://www.openbaring.org/lucid.html

 84. Ik bid niet voor selectieve vrijheid. Iemand de vrijheid gunnen om die bij een ander af te nemen kan niet.

  • Op 11 oktober 2010 @ 15:51 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Jan, vrijheid is beperkt tot daar waar ik die van de ander aantast. Moslims willen ons de sharia opleggen op termijn, wat allerlei onvrijheid meebrengt , die ik niet wil.
   Dus even alles goed zien: wij gunnen moslims alle vrijheid, als ze eensgezind in Afghanistan e.d. onderdrukt willen worden door de islam.
   Maar als ze ons dat hier op willen leggen, heb ik de vrijheid om dat niet te willen accepteren.
   Dat geldt ook voor kannibalen, nazi’s, communisten en andere totalitaire regimes, die geen democratie wensen en er per definitie niet in passen.
   Logisch toch?
   Shalom,
   Ben

 85. Geert Wilders is een prima man en zegt waar het op staat.

  Robin

 86. Beste Ben Kok,

  Op dit gebed kan ik alleen maar amen zeggen.
  Groet Nel

 87. Beste Geert,

  Ik heb je al geschreven, maar nogmaals je bent een kanjer. God is je rechter en Hij zal alles recht zetten. Je bent een churchcill van 2010. Alleen de sigaar ontbreekt nog.

  Liefs Carolien

 88. Geert ga door zo mijn mening is dat de God an Abraham Isaak en Jacob jou gebruikt als waarschuwing voor Nederland , blijf aan de kant van Israel staan we bidden voor jou en Israel . Shalom Geert

 89. Op 13 oktober 2010 @ 18:55 schreef Herman de Groot

  Beantwoorden

  Ik begrijp jullie steun aan Geert Wilders en de PVV niet zo goed. Zij zien de Islam zuiver als een politieke ideologie, niets meer, niets minder.
  Jullie bekijken de Islam, hopelijk, als een geestelijke macht. Hoe kunnen jullie iemand steunen die niet begrijpt wat voor strijd er zich in de hemelse gewesten afspeelt? (Efeze 6 : 10 – 20.
  Geert Wilders is een zuivere pleitbezorger van de 18e eeuwse verlichting. Door hem te steunen, steunen jullie dit gedachtengoed. De verlichting heeft 2 belangrijke stromingen opgeleverd: het fascisme en het communisme. Ik nodig u uit om eens wat filosofie te bestuderen.

  • Op 14 oktober 2010 @ 13:33 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Herman, het is goed uit te leggen: in de politiek doet alleen de SGP met 2 man iets tegen de islamisering, dus de aanpak in ontmaskering van de islam door de PVV is gewoon de onbetaalde rekening van christelijke politiek, CDA en CU hebben het helemaal laten liggen.
   En onze Vader in de hemel heeft vaker niet-gelovige mensen gebruikt voor zijn doel, de vaak genoemde koning Kores bijvoorbeeld, die Israel hielp terug te gaan naar hun land en de tempel te herbouwen.
   Ondanks dus, dat zo’n koning niets met het Joodse geloof had.
   Wilders heeft om zijn minst de waardering voor de basis van onze samenleving, de joods-christelijke normen en waarden.
   En “geestelijke strijd” strijden, dat besef merk ik ook al helemaal niet bij veel kerken en politieke partijen.
   Wees blij, dat zoveel niet-christenen als Ayaan Hirsi Ali, Afshin Ellian, Geert Wilders wel de goede strijd strijden en help mee, met als extra dan jouw geloofsbegrip.
   Shalom,
   Ben

 90. Numeri 6 : 22 – 27 wens ik dhr Geert Wilders en ons allen toe en Israel en allen die De Heiland liefhebben en de islam ontmaskeren, zijnde als de weg ten dode, reeds in dit leven en in sterven.
  Numeri 6 :
  22 En de HEERE sprak tot Mozes, zeggende:
  23 Spreek tot Aäron en zijn zonen, zeggende: Alzo zult gij de kinderen Israëls zegenen, zeggende tot hen:
  24 De HEERE zegene u, en behoede u!
  25 De HEERE doe Zijn aangezicht over u lichten, en zij u genadig!
  26 De HEERE verheffe Zijn aangezicht over u, en geve u vrede!
  27 Alzo zullen zij Mijn Naam op de kinderen Israëls leggen; en Ik zal hen zegenen.

 91. Op dit moment is het enkel Wilders die vrijheden wil afnemen. Hij draagt dalijk bij aan wetgeving, en moslims bij langena niet. Er is geen sharia en dat zit er ook niet aan te komen.

  Op deze manier zullen we enkel polarisatie in de hand werken waardoor er dalijk wel radicale moslims hier in Nederland komen.

  selffulfilling prophecy !!!

  • Op 14 oktober 2010 @ 13:36 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Jan, er zijn inmiddels in 1400 jaar 57 landen in de jihad veroverd, allemaal “self fullfilling prophecy”
   En dat Engeland, Frankrijk, Belgie, Duitsland grote problemen hebben met de opdringende moslims, is allemaal “self fullfilling prohecy”
   Eerder is het omgekeerde het geval: mensen als jij zijn “in denial” en daarom krijgt de islamisering alle kans.
   shalom,
   Ben

 92. Ik zie geen gevaar. Iemand die in god gelooft zou sowieso niet uit moeten gaan van dit soort dingen, maar gewoon je medemens liefhebben en vertrouwen in god hebben.

  • Op 15 oktober 2010 @ 12:07 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Ok Jan, dat is dan jouw keus, “geen gevaar zien” en “geen duisternis willen ontmaskeren” derhalve.
   Zie de waarschuwing van de profeet Jeremia, 8:11,12 ” shalom, shalom, terwijl er geen shalom is” en dat geldt zeker voor deze wereld, die in een valse vrede gaat komen naar de NWO toe.
   Shabbath shalom toegewenst,
   Ben

 93. Wij danken God dat het OM Geert algehele vrijspraak wil geven.
  Geert we zijn onder de indruk van jouw doorzettingsvermogen en wat je allemaal voor ons overhebt (beveiliging enz).
  Grandioos! De waarheid zàl boven water komen!
  Wij zien de macht van de islam de afgelopen 40 jaar aangericht heeft in ons land. Over schofferen gesproken.
  Prijst God dat het de goede kant opgaat.
  Nu maar hopen (geloven en zeker weten) dat wij als volk ook legitiem mogen spreken over de onzin van de islam en dat deze weerzinwekkende ideologie geheel ontmaskerd zal worden en zal verdwijnen als sneeuw voor de zon in ons land!

  Gods Zegen in het weekend,
  shalom,
  een blije en opgeluchte cokkie.

 94. [toevoeging]

  Bidden Voor Vrijheid BVV

  Het bewijs is weer geleverd: Bidden helpt.
  Wij danken de Eeuwige dat Hij onze gebeden op geweldige wijze beantwoord heeft.

  Dat de Here God Geert meer en meer zegenen zal!

 95. Hoi,ik begijp iets niet, Jezus heeft gezegd dat we onze vijanden lief moeten hebben,( volgens mij is dat iets anders dan uitsluiten). Wilders ziet de moslims als vijand. Wilders is aheist. Hoe kan ik dat dan rijmen met jouw geloof in Jezus?
  Ik blijf geloven in de woorden van Anne Frank: ‘En toch geloof ik in het goede van de mens’.
  Shalom,

  • Op 17 oktober 2010 @ 09:37 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Adriana, Yeshua heeft ook gezegd, dat Hij verdeeldheid brengt, omdat mensen voor of tegen Hem zullen kiezen; Hij is de enige weg tot de Vader en dat aanvaard je of niet. Zie Lucas 12:49-53
   En Hij ontmaskert de duisternis , van mensen, die niet of verkeerd in God geloven, wijst ze vervolgens de weg. Dat is juist liefde!
   Hij maakt ook heel duidelijk dat de mens niet goed is, maar dat Hij de doodstraf draagt voor alle mensen, die begrijpen dat ze wegens hun innerlijke slechtheid, onvolmaaktheid, overtreden van deTora, de doodstraf verdienen.
   God vergeeft omdat Hij onze straf droeg en dus is er gerechtigheid geschied en kunnen wij genade ontvangen. De mens is niet goed, maar kan wel gered worden en vervolgens in de navolging van Yeshua (dat is Tora/Gods geboden naleven in de kracht van de heilige Geest) groeien in mens-zijn zoals God dat bedoelt.
   In dat geloofsleven kun je zeker ook je vijanden liefhebben en zoals gezegd, vervolgens hen helpen in het ontmaskeren van evt. duisternis en dat geldt zeker mbt de islam.
   Shalom,
   Ben

 96. Geert Wilders onze freedom fighter , een man die de duisternis van de islam ziet en niet accepteert dat wij ten ondergaan door de oorlog zuchtige en bloederige islam ideologie , je bent mijn held Geert en ik bid elke dag voor jou en alle mede strijders en weet dat de naiven eens gaan zien dat je het bij het rechte eind hebt , ik bewonder het dat je doorgaat zonder een prive leven te hebben en moet leven met 24/7 beveiliging . RESPECT !

  Shalom Anna .

 97. Geert Wilders onze martelaar der vrije meningsuiting, een man die de duisternis van de islam ziet en niet accepteert dat wij ten ondergaan door de oorlogzuchtige en bloederige islam ideologie, je bent óók mijn held Geert, en ik respecteer jou en alle mede strijders enorm, ook weet ik dat de naïven eens gaan zien dat je het bij het rechte eind hebt,
  ik bewonder het dat je nog steeds doorgaat zonder enige vorm van privé leven te hebben en moet leven met constante beveiliging, vierentwintig uur per dag…

  Thies.

 98. Laten we bidden dat Geert Jeshua zal ontmoeten!! Dan zal zijn leven totaal veranderd worden en kan hij echt krachtig opstaan in Zijn naam!
  Shalom,
  Susanne.

 99. Op 21 oktober 2010 @ 20:59 schreef Herman de Groot

  Beantwoorden

  Beste meneer Kok,

  Degenen (waaronder ik) die Wilders en zijn partij niet ondersteunen hebben daar hun redenen voor. U doet het eigenlijk voorkomen alsof we hiermee een oproep van God negeren. Kan ik hiermee tot de conclusie komen dat u gelooft in de leer van uitverkiezing?

 100. Geert Wilders

  Bid voor onze Geert.
  Die de islam niet eert.
  Geert is een goddeloze.
  Volgens de islam
  is dat uit den boze.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*