Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Interview met Andre Rouvoet, o.a. over Allah, die volgens Andre niet bestaat

Dit stond in Nieuwe Revu, april 2004
Geschreven door : Frénk van der Linden en Pieter Webeling
Recentere uitspraken kon ik niet vinden bij de CU over wie Allah uit de koran nu volgens hen is; ik heb de CU in 2009 voortdurend bevraagd, kreeg geen afdoende of soms zelfs geen reactie op mijn vraag.

Niemand, die durfde zeggen, dat de Allah uit de koran een””demonische afgod is in het hart van Mohammed geopenbaard op basis van bestaand heidendom”” en de islam “”een totalitair systeem wat de wereld moet en zal onderwerpen””.

19) U hamert op de vrijheid van godsdienst — ook voor
moslims. Maar wat zou u zelf willen dat zij doen met hun
geloof? Wilt u niet het liefst dat zij zich bekeren tot het
christendom?

“Ja, zeker. Wat kan ik mensen beter toewensen dan een levende relatie
met de levende God?”

• Waarom zou God beter zijn dan Allah?
“Er is geen God dan de God van de Bijbel. Hij zegt: ik ben de Waarheid,
ik ben de Weg. Het is mijn vaste overtuiging dat het christelijk geloof die
exclusiviteit, die uniciteit heeft.”

• U doet alsof moslims geloven in iets dat niet bestaat.
“Ja, moslims geloven in iets dat niet bestaat. Allah bestaat niet, God
wel. Daarom hebben we ook verschijnselen als zending en evangelisatie.
Om andere mensen die je het goede gunt daarmee te confronteren.”

• Stel dat de Nederlandse moslimgemeenschap u verzoekt om
dit te komen uitleggen, wat zegt u dan?
“Dat zou een hele opgave zijn. Ik zou zeer zorgvuldig moeten
communiceren, want dit is zó’n tere kwestie… Enerzijds zou ik mensen
niet willen kwetsen, anderzijds zou ik heel beslist en duidelijk moeten
zijn. Anders ben je geen knip voor de neus waard. En dus moet ik durven
zeggen dat hun geloof niet op hetzelfde plan is.”

• De vraag was of u kunt uitleggen waaróm dat zo zou zijn.
“Ik zou echt wel de behoefte voelen om het gesprek daarover met
moslims aan te gaan, maar eerlijk gezegd weet ik niet hoe ik het zou
kunnen uitleggen.”

Klik hier voor het hele interview.

Tijdens mijn deelname aan de CU-islamdebatten en hun congres in Zwolle dit jaar bleek de CU nog niet wijzer op dit punt.
Kan de CU uitleggen, hoe bijv. majoor Hasan onder het roepen van Allah hu akbar, het aanroepen van zijn niet bestaande godheid, tot zijn moordpartij kwam ?
Andrew Bostom, bekend van “”The lagacy of jihad”” liet me weten dat hij het getal op alleen al voor de Hindoes op 80 miljoen houdt.
Religion of Peace stelt: “” I’m sure it’s in the tens of millions, particularly against the Hindus and Buddhists in India. Bill Warner of CSPI estimates the total number at well over 100 million. John Azumah (I believe) estimates that another 40-80 million Africans died during transport by Muslim slave traders””
Lees details op http://www.wikiislam.com/wiki/History_of_Jihad van ruim 30 landen/volken en ook http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=10410

Mohammed wint het ruimschoots met honderden miljoenen doden van Stalin, Hitler,Pol Pot en Kim Yung il, maar hij had dan ook 1400 jaar de gelegenheid en groeit dagelijks verder, zie de actuele stand sinds 9/11 op www.thereligionofpeace.com , ruim 14000 dodelijke aanvallen sindsdien.

Voor de islamisering van Nederland zijn de politiek en geestelijk leiders van Nederland zover ze meegewerkt hebben en/of niet gewaarschuwd hebben tegen deze satanische sekte, die moord als jihad legitimeert, volledig verantwoordelijk.
De Pax Mohbama maakt dit alles mogelijk, in Nederland uitgedragen door LUCIS, 600 moskeeen en nog meer islamstichtingen en scholen, met de volledige steun van deze overheid.
Gesteund door de stilzwijgende meerderheid van joodse en christelijke organisaties, kerken, synagoges, partijen en de hele linkse “”kerk””.
Van de CU had ik vanuit hun Bijbelkennis meer verwacht, evenals van de rest van christelijke kerken en partijen; ze zijn nog meer schuldig dan de PvdAllah, D666 en consorten.
Alleen PVV en SGP hebben een duidelijk standpunt en op christelijk/joods terrein ken ik verder geen instantie, die als kerk/organisatie/partij duidelijk is over de islam als totalitair satanisch systeem.
Zie mijn commentaar bij de moord op 13 ongewapende collega-soldaten in Fort Hood door majoor Hasan, plus ruim 30 gewonden.
Samen met meer commentaar op de islam te lezen op mijn website tora-yeshua.nl

Degenen, die de islam al jaren goedpraten als gelijkwaardig systeem, wat ook moet kunnen, verkopen ons land aan de islam in het kader van Eurabie en zijn landverraders.
De CU met haar onzinvergelijking van “”een Mayflower-boot met Multi-culti-bemanning”, waarbij iedereen gelijkwaardig aan boord is, ook de islam, die in haar koranhandboek heeft staan, dat ze de hele boot over zal nemen. (recent boek van G.J.Segers, directeur Wetenschappelijk Instituut CU “Voorwaarden voor vrede, pg.127, een politiek verbond in één en dezelfde boot)
De CU is blijkbaar te politiek correct om te concluderen, dat de moslimbemanningsleden als opdracht hebben het schip te bezetten, dat men dan de shariavlag zal hijsen en Allah hu akbar zal krijsen, net als moslimmajoor Hasan, die “”een pre-emptive strike” uitvoerde volgens de moslims van de moskee, waar hij vaak kwam, net als een paar moslims van de 9/11 aanslag overigens.
In de nu op tv lopende serie “”de oorlog”” van de NPS is te zien, hoe de bezetter na 5 dagen oorlog in de eerste tijd gewoon geaccepteerd werd door de Nederlandse ambtenaren en de bevolking, getuige berichten in De Telegraaf, Libelle, een RK blad e.a..
Verbijsterend, als je de beelden ziet: Duitse soldaten,leuk, gezellig, welkom; heel wat Joden pleegden echter in die meidagen zelfmoord, ze wisten wat ging komen; was al jaren in Duitsland aan de gang.
“”Ga nu maar lekker slapen”” had Colijn gezegd, de minister-president van toen en dat doet JPB nu ook met zijn Balkenbende, CDA/CU/PvdA, op dit punt gesteund door de Gretta/Dries/Anja/Harry bende: hoe meer islam hoe beter.
Donner (CDA): als hier een meerderheid is voor de sharia, dan moet dat democratisch worden ingevoerd.
Bisschop Muskes: je kunt de God van de Bijbel best Allah noemen.
Mein Kampf was vooraf bekend en is ingevuld; Mein Jihad is al 1400 jaar bekend en wordt voortdurend verder ingevuld, al in bijna 60 moslimlanden.

Ik zeg dit alles met liefde voor de moslimmedemens en alle medemensen: geen plaats voor totalitaire systemen als communisme, nazisme, islam e.d. in een democratie!
Geen voeden van een krokodil tot hij alles om zich heen uitmoordt.
Het is voor mij totaal onbegrijpelijk en het vervult me met grote verontwaardiging, hoe zoveel geestelijk en politiek leiders zo blind en stom kunnen blijven, terwijl ze het allemaal weten en kunnen weten.
Ik verafschuw jullie misselijk makend opportunisme!, wat de weg vrijmaakt voor de NWO, de Pax Mohbama en de antichrist.

Shalom, voor wie zich er naar uitstrekt, want de God van Abraham, Isaak en Jakob heeft
Zijn liefde bewezen in Yeshua ha Mashiach (Jezus Christus), die komt als Koning, Mashiach ben David te Yerusahalyim, met Zijn wereldwijde rijk van vrede, waar iedereen welkom is.
Ben Kok (joods-christelijk pastor)

PS: zie es wat video’s van Zakariah Botros, Koptisch priester, over zijn ervaringen met islam,
http://www.youtube.com/watch?v=h1rxiaJvlC0
Lees es boeken van Mark Gabriel, ex-moslimprofessor, beiden hebben ook
in Egypte gewoond, hr. Segers van de CU en iets langer dan een paar
jaar als buitenlander.
Luister es naar Brigit Gabriel, Bath Ye’or, Hans Jansen, Afshin Ellian.
http://www.answeringmuslims.com/2009/11/lt-col-ralph-peters-on-fort-hood.html is ook
interessant, daar spreekt lt.col. Peters zijn verontwaardiging uit over de politiek
correcte benauwdheid van Mohbama, die vooral niet de islam als motivatie van de
moordpartij wil noemen.

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Interview met Andre Rouvoet, o.a. over Allah, die volgens Andre niet bestaat

 1. Chapeau
  Eindelijk komt een Israëlische Christelijke Arabier aan het woord. Hij vertelt de mensen wat de heer mr. Dries van Agt zijn best doet te verzwijgen. Namelijk; dat de Christelijke Arabieren – zelfs als zij onder de noemer Palestijnen staan – door de Moslims zeer slecht worden behandeld. Ook de politiek correcte reguliere media doet haar best niet al te veel over netelige kwesties te schrijven. Hierbij breng ik delen uit mijn e-mail aan onze ex premier Van Agt:

  Wat is de toekomst van de christelijke Palestijnen? Hoe ziet u dat?

  U geeft als antwoord: “Dat zijn er niet veel meer. Zij vormen nog slechts twee procent van de bevolking”. Weet u hoe dat komt? Ze worden door de arme Moslim Palestijnen weggepest. In de tijd dat de West Bank onder heerschappij van koning Hussein was, waren ze ongeveer 32% van de bevolking. Na de Intifada gaat het barslecht met ze. Maar dat interesseert niemand.

  Ik zou u hier paar voorbeelden geven die de Pravda-gehalte van de media laat zien:

  * Iedere keer als er spanning is tussen de bevolkingsgroepen in Bethlehem en andere gemengde steden worden ’s nachts graffiti opschriften op muren geplaatst: “Zaterdag de Joden, Zondag de Messianen (Christeren). Dat betekent op zaterdat slachten wij de Joden af en zondag zijn de Christenen aan de buurt.
  * Tijdens de 2de Intifada hebben de Moslims zich heer en meester van huizen van de Christenen in Beth Jalla (bij Bethlehem) gemaakt. Zij schoten van daar uit op de Joodse Gilo en snel weggelopen. Dat deden ze met opzet dat de Israelische leger de huizen van de Christenen zal verwoesten en zo veel mogelijk slachtoffers onder hen maken.
  * In februari 2002 zijn 10 Palestijnse “oorlogshelden” de Geboorte Kerk in Bethlehem binnengedrongen. Ze gedroegen zich daar als beesten. Zij gebruikte de altar als keuken en deden hun behoeften overal tussen de kerkbanken. Het feit dat er in de kerk ook (schone) toiletten waren, interesseerde ze niet. Later toen ze zich overgaven, was de stank in de kerk niet uit te harden. De nonnen en pastoors moesten de kerk uitmesten en kilo’s afval waaronder uitwerpselen weggooien. De politiek-correcte linkse media liet niets over deze kapittel weten.
  * Een tijdje voor de Gaza-offensief hadden Hamas-leden de kerk en bibliotheek van de Christelijke gemeenschap in Gaza-stad. Ze hebben daar grote ravage aangericht en de bibliotheek in brand gestoken. Honderden van boeken waren in de brand verloren gegaan. Ook dit werd in de politiek-correcte Pravda-media niet gepubliceerd.

  Ik ben met u eens dat de bewindslieden in Israel erg dom bezig zijn om geen betere contacten met de Christelijke Palestijnse bevolking aldaar te onderhouden. De Christenen worden Christelijke Arabieren genoemd; maar dat zijn ze in feite niet. De Kruisvaarders noemden ze Nestorianen. Dat zij Arabisch spreken zegt niets. Ook de Joden in Irak spraken Arabisch, maar waren geen Arabieren.

 2. ik heb het stuk gelezen en ik wil u iets vertellen hoe je tewerk moet gaan ,dit heb ik van een wedergeboren moslim, Hij vertelde mij ,je moet ze niet gaan vertellen dat ze een verkeerde god hebben ,want voor hen aanbidden ze de schepper van hemel en aarde,maar je moet ze vertellen van de HERE JEZUS dat ze die nodig hebben ,het moment dat ze wederom geboren worden zien ze vanzelf dat ze altijd de verkeerde god hebben aanbeden,Ik geloof dat dat een manier is ,een god hebben ze al ,maar ze kunnen niet zonder de HERE JEZUS ,getuig van HEM
  vrg jan lubach

  • Op 30 augustus 2010 @ 08:35 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Beste J.Lubach, moslims hebben niet “al een god”, nee, ze hebben een afgod.
   En inderdaad dienen we hen, die het willen horen de ene weg tot de Vader te wijzen, Yesua ha Mashiach.
   Daarbij komt dan vroeg of laat ter sprake, dat ze als moslim een afgod dienden .
   Beide is nodig: ontmaskering van de afgoderij en getuigen van Yeshua.
   Shalom,
   Ben

 3. Op 20 maart 2012 @ 13:40 schreef Arnold Norder

  Beantwoorden

  Hi Ben,

  ik heb het hele gedeelte gelezen, valt me deze dingen toch op in het gesprek
  even een overdenking van mijn kant.
  Andre Rouvoet zegd in vraag 17 dit:
  , 17) Nog even terug naar uw eclatante
  verkiezingsoverwinning. U legt miljoenen Nederlanders dingen
  op waar ze van gruwen, want zij willen op zondag wél graag
  naar de Meubelboulevard, Ajax of de videotheek. Hoe gaat u
  rekening houden met die ‘minderheid’? Democratie is toch meer
  dan de wil van vijftig plus één?
  “Waar het mij om gaat is de vraag wat het goede voor de samenleving
  is. En dat goede ís: de wil, de geboden van God.

  reactie van mij: de geboden van God, de tien woorden en dus ook het vierde gebod de sabbat Rustdag van God op de 7de dag wat God ook deed te houden. Jammer dat Rouvoet dit niet uitlegt ivm zijn zondag theorie.
  daar komt hij al vast te zitten en zo ook met de rest.

  dan npog deze:
  17, • U plaatst misdaden op één lijn met zoiets onschuldigs als
  het verlangen op zondag een baantje te trekken in een
  zwembad.
  “Goed, hier begint het voor mij spannend te worden. Dit raakt aan de
  vraag: waar ligt de grens van de tolerantie? Maar toch: ik hecht aan
  datgene wat de Bijbel gebiedt.

  Ook hier weer de Sabbat. Maar dat had ik al hierboven uitgelegd.
  het zijn maar een paar gedachten, maar laat Andre Rouvoet zich maar eerste hier op bezinnen voor hij andere uitspraken gaat doen over andere mensen die iets aanhangen wat voor hun een geloof of religie is.
  wat gebied God dan van ons, daar wij christenen beweren te zeggen dat Jezus alles heeft weg gedaan wat in de 10 geboden van God staat geschreven.
  dus kan Andre Rouvoet zich niet op de geboden van God richten maar op die van jezus Christus volgens mij.
  gelukkig mogen wij zien dat Jezus van de blokkade die ons in de weg stond om bij God te komen, de zonde heeft weg gedaan waardoor wij door Jezus de 9 woorden van God kunnen doen en het gebeuren van de schepping de 6 dagen van het onstaan van deze schepping en de 7de dag de rustdag die God heeft geheiligd ook in deze woorden heeft gelegd of opgenomen waardoor wij de 10 woorden van God hebben gekregen en deze door Zijn Zoon kunnen volbrengen.

  Shalom

  Arnold

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*