Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Nooit meer Auschwitz is een holle kreet ! Het drama gaat nog steeds door waar de islam infiltreert.

Een van de overlevenden sprak op de herdenking ter plekke op 27-01-2010 dat het gebrek aan meeleven, empathie het ergste was; je werd als untermensch beschouwd, als ding, door de Ubermenschen.
De les is: andersdenkenden accepteren, begrijpen, ipv. vernietigen.

Een andere overlevende fulmineerde tegen alle landen, die niet in actie kwamen, toen vanuit het verzet de feiten van de  crematoria en kampen bekend waren, eind 1942.
Dat werd ook erkend toen door de geallieerden, maar men is nooit in actie gekomen om spoorlijnen en crematoria te bombarderen!
De moorden stopten pas toen de oorlog in de loop van 1945 werd beëindigd.

Tussendoor was er gesprek met Jules Schellevis, overlevende van 7 kampen en historica prof. Selma Leydesdorff, beiden Joods.
De interviewer vroeg of er nog steeds antisemitisme  bestond, waarop Jules antwoordde, dat hij het niet zelf ervoer, het was er in zijn ervaring noch voor, noch na de oorlog, wel tijdens ja, dat dan wel natuurlijk.
En het CIDI meldt dan wel dat het  stijgende is, maar hoe ze dat dan meten, hij had er zijn vraagtekens bij.

Prof. Leydesdorff vond wel, dat het heel kwalijk was, dat de Roma en Sinti het zo slecht hadden in Roemenië en Hongarije, als voorbeeld van onderdrukken van mensen.

Netanyahu stelde, dat Israel waakzaam bleef en beloofde “nooit meer  Auschwitz”, dankzij de sterke Israel Defense Force, IDF.
Een heel verhulde, niet uitgesproken, maar wel gemeende  waarschuwing aan Iran, maar dat moest je er dan wel zelf bij bedenken.

Ik was verbijsterd, na deze uitzending van de NOS, die overigens de ondertiteling verknoeide bij Netanyahu en het  prachtige gebed van de rabbijnen, maar dat was niet mijn grootste verontwaardiging.

Mijn verbijstering kwam zelfs niet voort uit de schokkende beelden van Auschwitz, al blijven die elke keer weer verbijsterend.

Nee, die kwam voort uit het bewijs, dat “nooit meer Auschwitz”  een holle kreet is gebleken!
Want als je  weet dat de Groot Moefti van Jeruzalem http://tellthechildrenthetruth.com/amin_en.html een islambrigade moslims hielp opzetten  om Hitler te helpen en intensief met hem samenwerkte in antisemitisme verenigd  http://brabosh.com/2009/12/05/de-grootmoefti-en-hitler-woensdag-9-december-2009-op-arte-tv en als je weet, dat we vandaag de dag in tal van conflicten het antisemitisme van de islam tot uiting zien komen, dan is het toch verbijsterend, dat er geen waarschuwing uitgaat mbt. de islamisering wereldwijd?!

Darfur gaat al 20 jaar door, inmiddels 2 miljoen doden door een islamregering en Nigeria wordt steeds verder bedreigd door de moslims, vorige week nog honderden doden.
De week ervoor 6 Koptische christenen in Egypte vermoord door moslims, wat daar structureel doorgaat.
Zie www.thereligionofpeace.com waar de stand wordt bijgehouden van het aantal dodelijke aanslagen door moslims op niet-moslims ,  bijna 15.000 sinds  9/11 dus een veelvoud aan doden.

Er wordt amper wat gedaan tegen deze islammoorden, gelegitimeerd in koran/hadith, “mein jihad”

Het enige wat de regeringen doen is appeasement in de vorm  van het Charter for Compassion https://tora-yeshua.nl/2009/11/charter-of-compassion-een-nieuwe-stap-naar-de-pax-mohbama/ , islamiseringsinstituut LUCIS opzetten https://tora-yeshua.nl/2009/10/lucis-leiden-lucifer-alle-krachten-gebundeld-rond-mohbama/ ,
een “kairos”moment om eenzijdig Hamas/PA tegemoet te komen ten koste van Israel https://tora-yeshua.nl/?p=646 en een islam-koninginnedag 25 jan. Utrecht houden. https://tora-yeshua.nl/2010/01/koningin-beatrix-hirsch-ballin-en-jorritsma-en-nagenoeg-alle-kerken-van-nederland-onderstrepen-met-hun-aanwezigheid-de-leugen-van-de-islamiseringsveklaring/

Met allemaal dezelfde slogan: in alle religies en ideologieën is de gelijkwaardigheid van de mens de basis en naastenliefde centraal.

En vanuit deze keiharde leugen is Auschwitz een holle kreet en worden vanuit de islam nog steeds miljoenen mensen vermoord en verdrukt in al die islambrandhaarden en binnen het systeem zelf.

Omdat het een “ideologie is van vrede”, die “andersdenkenden accepteert”, zoals in de bronnen koran/hadith zou staan. Een ongekend gotspe, wat ontmaskerd moet worden.

Ik begrijp, dat Joden dit probleem liever niet benoemen, wellicht verdringen, na eeuwen antisemitisme uit christelijke hoek  (hoe in triest en dwars tegen de Bijbel in! is dat geweest en nog ) en  tegelijk ook uit de islam (triest en ook nog gelegitimeerd in koran/hadith). Die angst gaat zover, dat zelfs The US Holocaust Memorial Museum’s biography of Amin al-Husayni de situatie rond de Groot Moefti van Jeruzalem voor en in de 2e wereldoorlog niet voldoende scherp weergeeft, zie http://www.hmwatch.org/Sourcedocuments/mufti%20again%20Fact%20Sheet.html

Maar dat is, hoe begrijpelijk ook, nu net de foute aanpak en speelt de antisemitische islam vijand in de kaart; hoe meer de wereld de kop in het zand steekt, hoe harder de klap straks kan worden.
En sommige Joden nemen die moed wel, ik heb ze horen spreken op de ontmoetingsavond van het Joods-Marokkaans overleg 19 nov. In Felix Merites https://tora-yeshua.nl/2009/11/mohammed-rabbae-en-ben-kok-radiointerview-na-joods-marokkaans-overleg-in-amsterdam/

Het is hoe dan ook de opdracht in de islam om de wereld voor de koranafgod Allah te veroveren en daarbij alle niet-moslims, zeker ook Joden en christenen, te zien als  apen, varkens, dhimmi’s en brandstof voor de hel.
Netanyahu zei het niet expliciet, maar lijkt het beter door te hebben en neemt geen risico met nu bijv. Iran en A-mahdi-ne-jihad, de president, die Israel van de kaart zegt te willen vegen.
Met zijn nieuwste speeltje, een atoombom; of is die “kernreactor toch voor energie, als de olie op raakt ?”

Gaat de wereld echt wachten, tot de Iraanse/islambom barst, net als bij Hitler?

Graag sta ik naast elke Jood met veel begrip (zonder alles van Israel of elke Jood goed te praten of te idealiseren, dat doen ze echt zelf ook niet en de Bijbel zeker niet), in het bijzonder naast hen,die de moed hebben de waarheid onder ogen te zien en te verwoorden.
Dat is geen verdienste, maar een voorrecht, gezien de geschiedenis.
Want wat deden die ca. 6 christelijke geestelijken bij de Auschwitz herdenking?
Ze stonden er bij en keken er naar, maar m.i. hadden ze een groot spandoek bij zich moeten hebben met “vergeef ons de vervangingsthelologie en ons antisemitisme”.

En waar was de Nederlandse regering vertegenwoordigd? Niet aanwezig, Plasterk; wel diverse andere ministers van onderwijs. Niet uitgenodigd? Laten lopen, zelf niet alert geweest wellicht?

Het Joodse volk is en blijft het uitverkoren volk van de God van Abraham, Isaak en Jakob en door hen ontvingen we de Bijbel en Yeshua ha Mashiach (Jezus Christus) als lijdende Mashiach ben Joseph plus verhoudingsgewijs veel goede wetenschappelijke prestaties tot zegen van de wereld.

In hun midden zal te Yerushalayim de Mashiach ben David komen als Koning van deze wereld, om eerst Zijn volk te redden van nieuwe dreiging van de volken, zie Zacharias 14 en ook 12:10-14

Shalom, met liefde voor God en alle mensen,

Ben Kok (joods-chr. pastor) tora-yeshua.nl

Navigeer naar andere artikelen

11 Responses to Nooit meer Auschwitz is een holle kreet ! Het drama gaat nog steeds door waar de islam infiltreert.

 1. Beste Ben

  Je zegt dat veel joden de islam niet durven bekritiseren en dat dat komt door zoveel eeuwen vernedering, treiterijen en vervolgingen van de kant van islamitische en “christelijke” overheden. Hans Jansen zegt iets soortgelijks over oosterse christenen (ik weet het niet zeker, maar ik meen in zijn boek ‘Islam voor varkens’). Hij zegt dat het eeuwenlang gedwongen leven als minderwaardige burgers ervoor heeft gezorgd dat deze christenen de “minderwaardigheid” hebben geïnternaliseerd, dwz ze geloven er zelf ook in en leven daarnaar. Dat mag een waarschuwend voorbeeld zijn voor ons (nog) vrije westerlingen. We hebben de plicht aan hen hun waardigheid terug te geven, tegen de waanzin van de islamitische superioriteit in, en ook onze eigen waardigheid te beschermen (want de dhimmificering vindt ook hier al duidelijk plaats).

  De reden waarom veel westerlingen geen islamkritiek durven hebben, is niks anders dan angst. Diep in hun hartje houden ze wel van hun vrijheid en walgen ze van de islam, maar ze houden hun kaken angstvallig op elkaar. De talloze aanslagen, de intimidaties rondom de cartoonrellen, de moord op van Gogh etc. hebben effect gehad. Mensen verwerven zich liever een gemakkelijke “heldenstatus” door af te geven op de islamcritici (de zgn. “nieuwe Hitlers”). Afgeven op democratisch opererende individuen (die alleen met woorden en argumenten strijden en waar geen dreiging van uit gaat), is lekker makkelijk en omdat er een tamelijke consensus bestaat over hun “pariastatus”, hun kwaadaardig “extreemrechts zijn”,kun je zo op de goedkoopste manier een “verzetsheld” worden. Dit is een reëel probleem wat nog niet benoemd is en waar nog geen antwoord op gegeven is! We moeten ook dit gaan benoemen en in de tegenaanval gaan.

  Ik vraag me af hoe het verder moet. Om te beginnen kunnen we ons misschien beter eerst richten op christenen. Zij moeten zich weer de trots en het lef eigen maken om stelling te kiezen tegen de islam en het geheel anderszijn van het christendom durven uitspreken. We zijn er niet om de islam te promoten! Waar zijn we anders christenen voor? Beginnen in eigen huis dus.

  Ik geloof eerlijk gezegd niet dat we bij moslims veel kunnen bereiken. Trouwens, de behoefte aan dialoog bestaat voornamelijk aan onze kant, niet bij hen. Dat komt omdat wij aan het verliezen zijn, wij zijn er op gebrand middels praten onze belangen veilig te stellen. Zij zijn aan het winnen, waarom dan onderhandelen, waarom de strategie wijzigen? De verovering van Europa door de islam verloopt tot nu toe gladjes, met dank aan onze eigen politiek correcte overheden. Daarom denk ik dat we met ons verlangen naar dialoog vooral onze eigen zwakheid verraden. (Maar daar zul je het denk ik wel niet mee eens zijn).

  We zullen ook de schijnheiligheid van de antifascisten moeten ontmaskeren, dus hun lafheid recht door zee benoemen, en hen er op moeten wijzen dat de instandhouding van de mensenrechten noodzakelijkerwijs inhoudt dat we totalitaire systemen bestrijden. In zekere zin beschermen de huidige antifascisten een fascistische godsdienst, ironie ten top. Een tolerante samenleving blijft slechts bestaan wanneer we de intoleranten weren. Ik zou me dus meer richten op christenen/westerlingen in het algemeen. Dat is mijn tactiek in mijn naaste omgeving. Ik merk wel dat een beargumenteerde, ferme stellingname, gecombineerd met een rechte rug (dus niet toegeven aan vuilspuiterij en diskwalificaties) enige indruk maakt. Als de Europese bevolking weer zelfbewust, trots en dapper is, wordt de volgende ronde van de strijd weer een stuk interessanter. Maar er is nog een lange weg te gaan wat dat betreft.

  Sorry voor de lange mail trouwens.

  • Op 28 januari 2010 @ 22:54 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Raymond,
   Blijven praten en ontmaskeren in liefde voor elke medemens, in de wetenschap dat we de laatste jaarweek in zijn gegaan, die erg moeilijk wordt, zie Matth.24, maar dan komt Yeshua als Mashiach ben David, Koning van deze wereld, te Yerushalayim.
   Wie rein is worde reiner, wie vuil is vuiler, de scheiding van geesten zal zich steeds duidelijker voltrekken.
   Toe ziende op ons zelf, we hebben de inwoning van Gods Geest harder nodig dan ooit, want en mens los van de Enige ware God, de God van Abraham,Isaak en Jakob is als een vis op het strand, maar dankzij Yeshua zijn we weer verbonden met Hem en de Vader en voelen ons als een vis in het water, als we althans zo tot bekering en wedergeboorte zijn gekomen.
   Shalom,
   Ben

 2. meneer Rymond, u slaat de spijker op zijn kop maar dan in de volgende context; je zou het woord Christenen kunnen vervangen door moslims. ik als moslim kan me hier dan aardig in vinden en velen met mij. is het nou zo erg of onlogisch dat u bijvoorbeeld pro-israel bent en ik niet? nee dat is heel normaal. zijn we dan met elkaar in oorlog? helemaal niet.oke een moslim heeft theo van Gogh vermoord, moslims zijn verantwoordelijk voor 11 september maar dat zijn niet de moslims waar de meeste zich mee indentifeceren, dat soort moslims zullen wat mij betreft branden in de hel. en dat nog het tuig wat alle kansen vergooit dat ze in NL krijgen en niet willen werken, dat zijn ook geen islamieten maar noemen zich slechts zo. dus wat mij betreft over tot de orde van de dag en uiteraard nooit meer Auschwitz.

  • Op 29 januari 2010 @ 14:53 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Jesser, goed dat je meedenkt en reageert; ik heb veel waardering voor moslims, die zich distantiëren van alle geweldsoproepen in de islam en helemaal als ze erkennen, dat er honderden haatteksten in koran/hadith staan.
   Mijn vraag is dan wel: hoe kun je moslim blijven, als je dat weet? Want de koran is voor een moslim de enige, unieke, absolute waarheid, die dus nooit verandert, aangezien Allah, de korangod, in zijn alwetendheid dit document naar de wereld heeft gezonden via Mohammed.
   Dus ofwel de koran is slechts een boek met goede en foute principes, niet volmaakt en hier en daar bar slecht, niet-moslims als apen, varkens, dhimmi’s en brandstof voor de hel beschouwend en dus vertrouw je er niet op als de waarheid en is de korangod een afgod ofwel je bent vol uit moslim en praktiseert alles wat er in staat aan geweld naar niet-moslims, vrouwenonderdrukking en ex-moslims en gaat de wereld veroveren voor de koranafgod Allah, die dat blijkbaar niet zelf doet of kan.

   Je vraag was aan Raymond gericht, dus uiteraard zien we uit naar zijn reactie en naar de jouwe.
   Shalom,
   Ben

 3. Hi Paul, dank voor je reactie; hij past echter beter in een nieuw onderwerp, dus ik heb em even opgeslagen en zal je reactie als eerste plaatsen, hopelijk dit weekend.
  Shabbath shalom, (zie Van Dale Hebreeuws), oftewel gezegende door God ingestelde rustdag,
  Ben

 4. @Jesser

  Beste Jesser

  Allereerst bedankt voor uw reactie. Het siert u dat u het gesprek wilt aangaan. Ik vind het vooral edelmoedig dat u de wandaden van andere moslims veroordeelt en goede wil toont om respectvol met andersdenkenden samen te leven.

  Laat ik om te beginnen zeggen dat ik een soortgelijk gevoelen heb jegens mijn eigen geloofsgenoten. Ik ben katholiek en zoals welbekend heeft de Katholieke Kerk heel wat op haar kerfstok wat betreft tirannieke, wrede misdaden. Daar distantieer ik mij van, het is niet de wil van de Stichter van onze godsdienst geweest. Maar hier raak ik meteen een gewichtig punt waar het het christendom aangaat: alle wandaden door christelijke instituten of christelijke individuen begaan, zijn aantoonbaar(!) in strijd met de geest en de intentie van Jezus. De evangeliën zijn een aanklacht tegen deze vormen van onmenselijkheid, omdat ze een liefdevol leven ten voorbeeld geven, nl dat van Jezus. Het is dan ook frappant dat zowat 99% van alle kritiek op het christendom is ingegeven door verontwaardiging over onmenselijk gedrag van de kerkelijke instituten of individuele christenen. Er is bijna geen godsdienstcriticus die Jezus zelf, Zijn boodschap of Zijn voorbeeld aan de kaak stelt. Want zelfs radicale atheïsten die dat wel doen, zoals bijv. Bertrand Russell of Richard Dawkins, doen dat uit kwaadheid over het wangedrag van christenen en spuien vervolgens hun gal en hoon uit over de Stichter.

  Het punt nu is dat een dergelijk zelfreinigend vermogen ontbreekt in de islam. De voorbeelden die u noemt (de terroristen) kunnen zich beroepen op de bronnen van de islam. Mohammed heeft nota bene zèlf gevochten, gemoord, verkracht en onderdrukt!

  Maar mijn vraag aan u is eigenlijk: mag ik uit het feit dat u goed met niet-moslimse burgers wilt samenleven concluderen dat u gelooft in gelijkwaardigheid en in een universele ethische code die geen aanzien des persoons kent? Verwerpt u de discriminatie van de sharia? Vindt u dat alle mensen gelijke rechten hebben en onderschrijft u de mensenrechten? En het allerbelangrijkste: durft u kritiek te hebben op de bronnen van de islam?

  Ik hoop op een reactie.

  Groeten, Raymond.

 5. De jongens later en op het einde van dit filmpje zijn ook helemaal gehersenspoeld, ongelofelijk: http://www.geenstijl.tv/2010/01/geenstijltv_bezoekt_flashmob_t.html

  De haat die in die mensen zit, niet te begrijpen.

  • Op 29 januari 2010 @ 21:45 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Kijken die video! Bedankt Richard, dit laat zien hoe SOMMIGE moslims denken en dat staat net zo in de koran/hadith. Dus een goede moslim, deze jongen, hij doet wat in de ultieme waarheid van afgod Allah in de koran staat.
   Je hebt ook “slechte” moslims, bijv. de Marokkaanse moslim medelander in Culemborg, die ik vanmorgen voor de radio hoorde : hij sprak zijn afschuw uit van al dat moslimgeweld in zijn woonplaats, zei dat Marokko een gevangenis was toen hij er vertrok en in Nederland een paradijs van vrijheid en gelijke rechten voor iedereen vond.
   Maar dat zag hij kapot gaan door moslims, die her en der zich als dominante ubermenschen gedragen, tot aan moordaanslagen toe in Culemborg en hij schaamde zich er zeer voor!
   Hij vond ook dat de overheid enorm te kort schoot in de aanpak en had spijt, dat hij zelf niet eerder de zaken had aangepakt.
   Ik was heel erg blij met deze moslim, die tenminste karakter toont en ziet, waartoe islam leidt en in combinatie met die flutoverheid, die we nu over het algemeen hebben, is het desastreus.
   Ik neem het vooral de CDA,CU politici enorm kwalijk, dat ze als christenen ons land hebben verraden en dit islam zonder verdere waarschuwing hebben geimporteerd, zie de diverse artikelen hierover op deze site.
   En de lafhartigen geestelijk leiders, die ik deze week allemaal een mail heb gestuurd, zonder enige respons tot dusver.
   De tekst en geadresseerden komt op deze site binnenkort.
   Shabbath shalom,
   Ben

 6. rymond,

  u trekt inderdaad de juiste conclusie uit mijn verhaal, het antwoord op al uw gestelde vragen is volmondig ja. je kan als moslim prima leven met niet moslims. het zou een schande zijn als dat niet kon. een beetje flauw vind ik om meteen naar oorlogsverklaringen in de Koran te verwijzen . die staan er wel in maar gelden voor toen en zijn uitgevochten. u weet dat er ook verzoenende texten in staan vooral jegens mensen van het boek. het is maar hoe je bepaalde zaken interpeteert. probleem met sommige moslims is simpelweg de opvoeding die ze NIET hebben gehad en vaak een stukje scholing gemist. dat is volgens mij directe oorzaak van discriminatie en haat jegens andersgelovigen/denkenden. een perfect voorbeeld is het filmpje wat door Richard is geplaatst; gelooft u nou echt dat t sukkeltje weet waar hij het over heeft? kijk als u naar dat gajes verwijst heb ik een probleem want ze zijn er ook al heb ik er zelf last van en dan mijn punt moet ik zo’n gasje nou moslim noemen dacht het niet.

 7. Hoi @Jesser 30-12-2010, 12:42 u.

  Dus, Jesser, als ik je goed begrijp zijn alle oorlogsteksten die in de koran staan niet meer van toepassing op deze tijd en zijn deze destijds uitgevochten?
  Staan ze er dan enkel en alleen als geschiedenis? Ik vind dat behoorlijk verwarrend want dan zo dàt er op zijn minst bij moeten staan of zou je dat eruit kunnen moeten opmaken wat niet het geval is.
  Al deze teksten staan in de koran de tegenwoordige òf in de toekomende tijd.
  Wel, dan kunnen al deze teksten toch uit de koran verwijderd worden en heeft Wilders toch gelijk dat je dan een boekje overhoudt zo dun als de Donald Duck?
  Als je dan ook nog alle teksten eruit laat over de minderwaardigheid van de vrouw, die ook allemaal in de tegenwoordige en toekomende tijd gedrukt staan, wordt het boek dan niet nòg dunner? Zijn die teksten dan óók alleen van toepassing op de tijd van Mohammed?
  Kun je mij dan enkele sura’s noemen die we wèl voor deze tijd kunnen interpreteren?

 8. Pingback: BELUISTER: Mei Li Vos, Partij van de Allah, in gesprek met Ben Kok, voor de PVV bij gebrek aan ‘beter’ | tora-yeshua.nl

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*