Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Protest tegen promotie van totalitaire afgodsdienst (islam) door overheid en kerk !

Hare Majesteit de Koningin woont 25 januari in Utrecht de bijeenkomst “In vrijheid verbonden” bij.

Zes religieuze en levensbeschouwelijke stromingen in ons land vragen daar aandacht voor verdraagzaamheid en respect voor de verschillen tussen mensen. Vertegenwoordigers van boeddhisme, christendom, hindoeïsme, humanisme, islam en Jodendom zullen zich presenteren met teksten en muziek.

De bijeenkomst wordt georganiseerd om de waarde en rijkdom van de levensbeschouwelijke en religieuze verscheidenheid in Nederland te benadrukken en te benutten. Centraal daarbij staat het thema Wat verbindt ons en waar moet het heen. Sprekers zijn minister van Justitie dr. E.M.H. Hirsch Ballin en de burgemeester van Almere, mevrouw A. Jorritsma-Lebbink, die spreekt als voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

(Zie voor verdere informatie ook tora-yeshua.nl)

PROCLAMATIE

Geachte minister president,

– Wij veroordelen deze grove schending van de scheiding tussen kerk en staat.

– De koningin, het staatshoofd, zet u in als marionet van de staat om uw politiek van islam appeasement op te voeren.

– 13 van de 23 organisaties zijn islamitisch en hebben volgens grote delen van de bevolking op vele feiten gebaseerd niets van doen met “verdraagzaamheid en respect”.

– De koningin, die ons Nederlanders als hoofd van de seculiere Nederlandse staat allen zou moeten vertegenwoordigen en zou moeten verdedigen, zal met haar aanwezigheid verraad plegen aan haar neutrale positie door de stellingname te onderschrijven dat de islam “vrijheid van godsdienst en respect voor ieders levensovertuiging” zou nastreven.

– Deze blinde aanname, welke op geen enkel bewezen feit berust, is een slag in het gezicht van de vele slachtoffers van de islam , hier en elders in de wereld en een openlijke provocatie naar hen die leven onder het juk van deze verderfelijke en verstikkende ideologie van haat en geweld.

– De koningin zal met haar aanwezigheid publiekelijk verraad plegen aan haar eigen Christelijke geloof en door een doctrine van onderwerping, onverdraagzaamheid, leugens, bedrog en gewelddadig barbarisme te omarmen.

– Wij, het Nederlandse volk, eisen op deze bijeenkomst niet vertegenwoordigd te worden door de koningin.

______________________________________________________________________________________________________

Oproep:

Kom om 14 uur naar Utrecht, Academiegebouw bij de Dom, genoemde bijeenkomst is uiteraard alleen voor de geselecteerde, politiek correcte  genodigden van de ondersteunende organisaties en begint om 14.30 uur; het is geen officiële demonstratie, maar de straat is nog vrij voor iedereen, zelfs voor protest-anten.
En reageer onder dit artikel met uw commentaar  en/of  instemming; we zullen in later stadium de instemmende reacties op de diverse websites proberen te gaan bundelen en u verder informeren via deze websites.

Laatste info hierover maandagmorgen op deze website, bij deze:

Welkom allemaal 14 uur bij het Academiegebouw naast de Dom in Utrecht, waar deze islamiseringsbijeenkomst om 14.30 begint, zie tora-yeshua.nl voor meer info.
Na bevrijd te zijn van de RoomsKatholieke dictatuur (met eeuwenlange inquisitie) destijds zitten we niet te wachten op de syncretische dictatuur van de religies, die de islam omarmen, samen met politiek en koningshuis.

Een gotspe, om met als kerken + politiek te verklaren, dat islam (en hindoeisme) uit hun bronnen dezelfde visie op de mens hebben  als de joods-christelijke bronnen.
Het is liefde voor God boven al en de naaste als je zelf (Bijbel) vs. haat en verachting voor alle niet-moslims als apen, varkens, dhimmi’s, brandstof voor de hel in de koran, hadith, leven van Mohammed.

Zowel RK kerk als nagenoeg alle protestantse kerken steunen deze politiek correcte islamiseringsverklaring via Raad v. Kerken en Ev.Alliantie!
Lees “aanklacht tegen de liegende geestelijk en politiek leiders in ons land”   https://tora-yeshua.nl/2010/01/aanklacht-tegen-de-liegende-politieke-en-geestelijk-leiders-in-nederland/

shalom,

Ben Kok (joods-chr.pastor)
tora-yeshua.nl

Navigeer naar andere artikelen

3 Responses to Protest tegen promotie van totalitaire afgodsdienst (islam) door overheid en kerk !

 1. Hallo Ben,

  Zoals je weet hing Judas zichzelf op ná het ontvangen van 30 zilverlingen.
  De links-“christelijke” hap in dit land echter, LAAT(!) zich ophangen na 300 miljard zilverlingen te hebben BETAALD(!) in de afgelopen 35 jaar. Het kan dus nóg gekker, maar vooral nog LAFFER!

  Gelukkig is het einde van deze ramp óók allang voorzegd:

  ‘De redding, de eer en de macht zijn van onze God, want zijn vonnis is betrouwbaar en rechtvaardig. Hij heeft immers de grote hoer, die door haar ontucht de wereld in het verderf heeft gestort, veroordeeld en het bloed van zijn dienaren op haar gewroken.’ Opnieuw zeiden ze: ‘Halleluja! HAAR ROOK STIJGT OP TOT IN ALLE EEUWIGHEDEN!!!!’ (Op. 19:1-3)

  Gr, Joop

 2. Ik heb wel wat beters te doen dan demonstreren. Het helpt toch niets. Ik ga er gewoon heerlijk op uit in nederland. Want eropuit is politiek en geloof onafhankelijk !

  • Op 20 februari 2010 @ 20:41 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Beste Protestant, jammer dat je je naam geen eer aan doet; ik kan me ook wel beperken tot ontspanning, maar je ben toch echt samen de maatschappij en dus betrokken op wat er in gebeurt.
   Kom op man of vrouw, we wachten ook op jouw talenten, om er iets beters van te maken, dan het nu is.
   Mag ik vragen wat jouw levensvisie is?
   Shlalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*