Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Mensen gelijkwaardig in islam ?? zie video over Hamas, voorproefje islamhel.

אם סירטון כזה יגיע לתקשורת האירופית ו/או האמריקנית ויוקרן שם לציבור ???

שאלת ענק !!

גם אם זה יוקרן במקום אחר, תמיד יאמרו המוסלמים שזה סירטון מלאכותי שבוים ע”י ישראל.

בחו”ל כיום – המוסלמים תמיד צודקים.

בתקווה לבשורות טובות

Vertaling:
Als zo een film de Europese en/of de Amerikaanse media bereikt en aan het publiek getoond wordt ???

Reuze vraag!!

Maar ook als het elders getoond wordt, zullen de moslims zeggen  dat het een kunstmatige film is die door Israel gemaakt is.

In het buitenland vandaag – de Moslims hebben altijd gelijk.
En de hoop is voor goede berichten.

video klik hier om het filmpje te downloaden, zeer barbaars, niet geschikt voor jeugdige kijkers.

De hel in de Islam is een plaats van vuur en marteling. Allah heeft deze plaats bereid om die te vullen met Jinni (boze geesten) en met de mensheid en niemand zal er aan ontsnappen. De hel is geschapen voor zowel de rechtvaardigen als de onrechtvaardigen. In de Koran, in Sura (hoofdstuk) Al Hijr 15:43,44 ‘Gehenna (hel) zal voor iedereen het beloofde land zijn. Het heeft zeven poorten en er zijn bepaalde aantallen mensen bestemd voor elke poort. ‘Wij lezen in Sura Maryam 19:71: ‘Er is niemand onder u, die er niet naar toe zal gaan (hel), want uw God heeft dit bepaald en besloten. Dan zullen wij hen verlossen die godvrezend zijn.’  http://home.solcon.nl/langeveld/chr/student/nl/islam%20hel%20en%20hemel.htm

De grootste zonde voor elk mens is aan Allah een genoot/metgezel toe te schrijven, laat staan een zoon! Wie zo denkt, zal zeker in de islamhel komen, voor eeuwig gemarteld worden. Althans, dat is de orthodoxe islam visie, maar er zijn diverse richtingen met daarbinnen scholen, dus dat varieert. Helaas heeft nog geen enkele moslim/imam/islamoloog me kunnen uitleggen hoe ik al die haat/hel teksten in context vanuit welke richting dan ook op ook maar enigszins prettige wijze kan begrijpen; lees zelf de bronnen  (koran/hadith) en bij deze verzoek ik elke moslim me uit te komen leggen hoe die rij teksten  leuk en begripvol kan worden!

http://quran.com/search/hell met  de Arabische grondtekst en vertaling; ik heb  hier 5 vertalingen, komen echt op hetzelfde neer.

Alle christenen en joods-christelijke gelovigen, dan wel Joden, die Yeshua als Mashiach hebben aanvaard,  geloven dat God in liefde onder ons is komen wonen in Zijn Zoon, Yeshua ha Mashiach . Allemaal richting islamhel dus.
En  sowieso elke niet-moslim, het is maar dat u het even weet, hoe er in de islam over niet-moslims wordt gedacht.

“Say (O Muhammad), ‘If you love Allah, then follow me. God will then love you, and forgive your sins; Allah is forgiver, merciful.’ Say, ‘Obey Allah and the messenger.’ If they turn away, then Allah loves not the disbelievers.” (3:31,32)

Moslims, die elkaar slecht behandelen of doden in overtreding en onrecht “die zullen Wij braden in een vuur, dat is voor Allah gemakkelijk” (4:29,30)

“You shall observe Salat & Zakat, and obey the messenger (Mohammed), that you may attain mercy.” (24:56)   en anders:

“Anyone who disobeys Allah and His messenger will abide in the fire of hell forever.” (72:23)

Zie de tekstverwijzingen naar de koran, zodat  wie wil dat in de context kan lezen, anders is het zo uit zijn verband gerukt,
niet waar? Wel, de context is heel consequent, what you read is what you get.

Shalom,

Ben Kok (joods-christelijk pastor)

Navigeer naar andere artikelen

3 Responses to Mensen gelijkwaardig in islam ?? zie video over Hamas, voorproefje islamhel.

 1. Ben,
  Is er ook iets meer info bekend over deze video? Wie zijn deze mannen bv en waarvan zijn ze beschuldigd?

  • Op 29 april 2010 @ 22:49 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi JP, helaas geen nadere info; ik kan er nog es naar vragen, maar je begrijpt dat dit met een verborgen camera zal zijn gefilmd en de makers wellicht niet bekend willen zijn.
   Maar google es wat over “Palestijnse collaborateurs” e.d.
   Shalom,
   Ben

 2. Ok, ik zal er eens naar zoeken. Daarentegen spreekt de gebeurtenis op de video voor zichzelf overigens. Het laat ook maar weer eens zien hoe selectief de mainstream media is in haar berichtgeving. Elk wissewasje en (vermeende) foutjes van Israël moeten breed uitgemeten worden, maar van deze horror in naam van de islam uitgevoerd hoor je niets. Ook van de misbruik schandalen in de katholieke kerk meent men de plicht te hebben deze aan de kaak te stellen (en terecht), maar een plicht voelen om de misstanden en schandalen in de islam aan het licht te brengen daar denkt men niet aan. Het is dhimmitude op z’n best!

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*