Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

TV, Ned. 2, 16 jan. 21.10 : Islamisering-PVV-verkiezingen-en dan?

Amersfoort - Tijdens de opening van de nieuwe Moskee El Fath, laten actievoerders een vliegtuigje met een spandoek "Jezus is de enige Weg tot God de Vader" boven de moskee cirkelen. FOTO: RD
Amersfoort - Tijdens de opening van de nieuwe Moskee El Fath, laten actievoerders een vliegtuigje met een spandoek "Jezus is de enige Weg tot God de Vader" boven de moskee cirkelen.

Het komend weekend heb ik 2 keer de gelegenheid om in  een TV/radio-programma uit te leggen, waarom de islam als totalitair systeem met een uiterst kwalijk rolmodel als Mohammed en een afgod, die uiteraard geheel anders is dan de Ene ware God van Abraham, Isaak en Jakob, ontmaskerd moet worden als een letterlijk doodlopende weg.

En dat doe ik dan uit liefde voor mijn  moslimmedemens en ook in het belang van een beetje meer vrede op aarde, zolang Yeshua ha Mashiach ben David nog niet als Koning regeert van uit Yerushalayim.

Vrijdagavond 15 jan. is de opname bij de KRO voor het programma “in de schaduw van het nieuws” en dat is te zien op zaterdagav. 16 jan. 21.10 uur op Ned.2.

http://www.indeschaduwvanhetnieuws.kro.nl/uitzendingen0910/08_16012010.aspx

In gezelschap van Nilgun Yerli (de Turkse cabaretiere, die Wilders recent een bos bloemen wilde geven), Joost Niemoller (schrijver van boeken en artikelen opwww.hetvrijevolk.com waar ik zelf  ook op schrijf, zie onder “auteurs”) en anderen gaan we olv. Arie Boomsma in gesprek.

Thema is: ga je nu wel of niet PVV stemmen en hoe verschuift dat soms ?

Uiteraard via  www.kro.nl of via “uitzending gemist” ook achteraf te beluisteren.

Foto’s  onder dankzegging welwillend ter beschikking gesteld door het Reformatorisch Dagblad
.

 

Nalv deze uitzending werd ik verzocht om wat foto en videomateriaal en dat zal ik ook op mijn website gaan zetten, in de loop van de week en na de uitzending; foto’s en video van vliegtuig met Wegwijzertekst voor wie verdwaald is : “Jezus de enige weg tot de Vader” bij opening moskee voor 2500 personen juni 2007 in Amersfoort.

Dat gold trouwens niet alleen voor moslims, maar ook voor het grootste gedeelte  van Amersfoort/Nederland, wat ook  deze Weg niet kent.

Klik hier voor het artikel in het Reformatorisch Dagblad  van 15-06-2007

Dan heb ik zaterdagmorgen 16 jan. een rechtstreeks gesprek op de Lokale Omroep Spakenburg, waar men bezig is met de pas opgerichte  SVP, Spakenburgse Vrijheids  Partij,  (initiatief Peter Frans Koops, www.svpbunschoten.nl ) om naam te maken voor de gemeenteraadsverkiezingen; zowel de politieke als  religieuze kant van de islamisering zal ter sprake komen.

De SVP ziet het ook als belangrijk om de kerken wakker te schudden, want naar verluidt is het net als elders in Spakenburg/Bunschoten en houden de meeste kerken politiek correct hun mond en het is zeer kwalijk, dat de profetische (waarschuwende) taak mbt. de islamisering wordt verwaarloosd.

En daarmee ook de evangeliserende en pastorale taak naar moslims, die dat wensen!

Mochten er kerkleiders zijn, die dat wel goed doen, dan zie ik uit naar reacties, ter bemoediging.

Te beluisteren  van 10-11 uur in het programma van Maarten van der Molen in “Molen praet” via hun website rechtstreeks www.omroepspakenburg.nl , waar  het ook  in de loop van de middag  op staat om later te beluisteren. Kan ook via de ether 107.5 fm of via lokaal Spakenburg kabel 102.4 fm.

Van beide uitzendingen e.a. staan de weblinks na de uitzendingen op https://tora-yeshua.nl/cms/?p=322

en uiteraard zijn reacties welkom onder dit artikel op mijn website, om verder in gesprek te zijn.

Vriendelijk verzoek: graag dit bericht breed rondsturen, zodat het gesprek over de toekomst van Nederland verder op gang komt en vooral,dat de waarheid eindelijk es op tafel komt en we die politiek correcte leugencultuur doorbreken.

Shalom,

Ben Kok (joods-christelijk pastor)
tora-yeshua.nl

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*