Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Islamterroristen vermoorden 58 kerkgangers op Nazi-wijze.

! Vul hier afbeeldings onderschrift in !
http://www.brusselsjournal.com/node/4577

Bloedbad in Iraakse Katholieke Kerk: Waar Is de Verontwaardiging?

From the desk of Filip van Laenen on Tue, 2010-11-09 13:54

58 Mensen kwamen om bij een gijzeling met bloedige afloop in de Sayidat al-Nejat-kathedraal (Onze-Lieve-Vrouw van Verlossing) op zondag 31 oktober. Over het relaas van wat zich tijdens die gijzeling in de kathedraal precies afspeelde is het opvallend stil in onze media, en van veel publieke verontwaardiging is er weinig sprake. Het ging dan ook niet over een dominee met minder aanhangers dan je op een gemiddelde zondag aantreft in een doorsnee parochiekerk in het geseculariseerde Vlaanderen die ermee dreigde enkele korans te verbranden…

De Zweedse christelijke krant Dagen (De Dag) nam verleden week contact op met de Syrisch-katholieke priester Adris Hanna in Södertälje, die de verhalen bracht van enkele getuigen van de gijzeling. Hun verhaal is huiveringwekkend, en veelzeggend voor het gebrek aan respect dat de gijzelnemers voor hun slachtoffers hadden. Hieronder volgt een vertaling van enkele passages uit het interview met als titel «Het leek wel of het voor hen een spelletje was mensen dood te schieten»:
Vijf gewapende personen kwamen de kerk binnengestormd, terwijl anderen buiten de wacht optrokken. Toen ze binnenkwamen, losten ze enkele schoten naar de achterste rijen, waardoor de mensen in paniek raakten. Eén van de priesters, pater Wassim, vroeg hen om ermee op te houden. Eén van de mannen stapte daarop op hem af, en schoot hem in de hals, waarop hij neerviel in een plas bloed. De andere priester, pater Tahir, probeerde te helpen, maar werd ter plekke neergeschoten. Toen zijn broer naar voor liep om te helpen, werd ook hij neergeschoten. Toen hun moeder begon te huilen en de terroristen wilde doen stoppen, werd ook zij getroffen en ernstig gewond.[…]

Eén van de mannen nam een vier maanden oude baby uit de armen van een moeder, wierp het in de lucht, en probeerde het neer te schieten voor het weer de grond trof[…]

Toen een man neergeschoten werd, begon zijn zoontje te huilen. Hij was vijf jaar oud, en zijn moeder probeerde hem te doen zwijgen, maar hij bleef huilen. Toen zei één van de mannen: «We zullen hem wel doen zwijgen!», en schoot hem in het hoofd.[…]

Enkelen probeerden zich te verschuilen in de sacristie. De terroristen vonden hen, en maakten hen allemaal af.[…]

Toen de Amerikaanse en Irakese veiligheidstroepen probeerden de controle over de kerk weer over te nemen, zetten de mannen zich in het midden van het volk. Vervolgens lieten ze zich opblazen om zoveel mogelijk mensen mee te nemen in de dood.

Het interview sluit af met een bittere opmerking over de hypocrisie in de Westerse media:
Wanneer één persoon in de VS ermee dreigt enkele korans te verbranden, berichten alle media over de hele wereld erover en eisen een reactie van alle christenen. Maar wanneer terroristen een kerk binnenvallen en mensen vermoorden, zijn de reacties uiterst zwak. Waarom?

Inderdaad, waarom?
Antwoord: de machthebbers van deze wereld werken naar een NWO toe, waarin ze de wereld onder controle zeggen te hebben, rust en vrede, zonder dat die er is!
Dus werkt men naar een  interreligieuze harmonie en een internationale politieke vrede via samengaan van RK/Protestantse kerken en Islam en de anderen,  via interreligieuze conferenties, Wereldraad van Kerken, Charter for Compassion, Verklaring in Vrijheid Verbonden, Vrijmetselarij, Bilderbergconferentie, Skull and Bones etc.

De meeste media zijn opgekocht, dus met sluw beleid stuurt men de zaak ieder uit eigen netwerk de gezamenlijke “goede” kant op.
Dan is er steeds minder of geen plaats voor mensen, die zeggen, dat de God van Abraham, Isaak en Jacob de Schepper is en de kosmos regeert, dat Hij in  Yeshua ha Mashiach ben David straks Koning is vanuit Yerushalyim over deze aarde.
Dat geloven christen en joods-christelijke gelovigen, die in Yeshua  de Vader kennen.

Vanuit de islam is er al 1400 jaar geen plaats voor joden en christenen, die worden gedoogd als dhimmi’s of uitgemoord, zoals in dit voorbeeld door deze moslims.
Incident? Helaas niet, zie www.thereligionofpeace.com

Wie meer wil weten: lees https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/ “hoe leer ik de Ene ware God  kennen?”

Shalom,

Ben Kok (joods-chr.pastor)

(met dank voor overname van het artikel van genoemde Zweedse krant via Brusselsjournal )

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Islamterroristen vermoorden 58 kerkgangers op Nazi-wijze.

 1. Het is allemaal onbegrijpelijk.
  De wereld op zijn kop.
  Zijn de mensen nu werkelijk zo stom..? Zij die geloven aan eenheid van geloof, met de moslims aan de macht… Het is door alle eeuwen der mensheid nog niet anders geweest.

  Wie niet geloven wil(aan mijn geloof) die sla ik de schedel in.
  Lees geschiedenis mensen en denk niet dat je het beter weet dan de geschiedenis.

  Onze vrijheid zo moeizaam verwonnen, hoe lang nog..?

  We zouden terug naar de Kruistochten moeten, maar dan zijn wij net zulke barbaren als nu de moslims die Christenen afmaken.

  De Christenen zijn niet meer bereid te vechten, wij willen vrede, maar het kan niet… wel..?

  Vriendelijke groet, Martha.

  • Op 14 november 2010 @ 13:04 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Martha,
   Onbegrijpelijk wordt begrijpelijk in het licht van onze Vader en vertrouwen op Hem, geleid door Zijn Geest en Woord.
   Yeshua komt spoedig en dat gaat door een moeilijke tijd heen, gelijk een bevalling.
   Maar dan komt het Koninkrijk in alle volheid met Hem als Koning.
   Welkom in onze samenkomsten en hier op de website, waar we in gaan op juist deze zaken.
   Shalom, de nabijheid van onze Vader toegewenst door Zijn Geest, in de Naam van Yeshua.
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*