Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Rouvoet,Schuurman, Segers verwoesten de CU met hun politiek correct gezwets over de islam!

Christen Unie vervreemd van achterban, zo luidt de conclusie van het rapport over het functioneren van de partij, zie
http://www.nu.nl/politiek/2407850/vervreemding-tussen-christenunie-en-achterban.html
Zie ook via deze link het hele rapport:
http://www.christenunie.nl/k/nl/n8447/news/view/461705/363763/Terug–en-vooruitzien-met-evaluatierapport-Tweede-Kamerverkiezingen.html
Heel 2009 en 2010 heb ik gezocht in de CU of ze eindelijk de moed vonden, om de islam neer te zetten voor wat het is: een totalitair systeem met een afgod en een terrorist, moordenaar, pedofiel en polygamist als rolmodel.Maar  geen van allen durfde dit toe te geven, al helemaal niet in de media, maar ook niet prive.
In het hele 59 pagina’s dikke rapport “Met hart en ziel, terugblikken en vooruit zien” komt het woord “islam” niet 1 keer voor!! Dan moet je toch wel erg blind zijn.

Segers, dir.  van het W.I. van de CU, beetje de “partij-ideoloog, zolang hij “his masters voice” sprak i.p.v. ” his Masters Voice”,  was slechts na ruim een half jaar te bewegen tot een gesprek in april 2009, waarvan hij de inhoud nooit wilde bevestigen, want daarin kwam hij toch aardig in de buurt van mijn mening over de islam.
Maar wat deed hij? Een boekje schrijven met als titel: ” Voorwaarden Voor Vrede”, waarin de islam als “gelijkwaardige religie”  wordt benoemd en een beleid wordt geschilderd van “samen in de Mayflowerboot als multicultisamenleving door het leven”  en later heeft hij het over een “verbond met de moslims om in een leefbare samenleving te funcioneren”.
Rouvoet wilde wel een gesprek, mits ik hem geen “landverrader” meer noemde, maar vulde zijn belofte tot 2 keer toe niet in. Hij staat op onze DVD “Islam en waarheid” voor de 2e kamer, verzoekt me om een afspraak te maken en als ik dat doe via zijn secretaresse, hoor je nooit meer wat.
Net als na een islamdebat in Rotterdam, medio 2009, “maak maar een afspraak” en dan niet invullen.
En dan vraag ik alleen maar: “Andre, kun je voor de camera zeggen, wat het CU-beleid is aangaande de islamisering van Nederland?”

Als ik Schuurman een scherp protest schrijf , aug. 2010, over zijn hetze tegen de PVV en zijn 100% bezwaar tegen enige samenwerking met Wilders, dan volgt er na enig aandringen een gesprek met hem en Roel Kuipers en Remmelt de Boer, nagenoeg de hele  1e kamer fractie van de CU dus, op 14 sept. in  De Haag.
Daarin blijkt weer dezelfde zwakke opstelling, wel nog beamen dat de koranAllah een afgod is, over Mohammed zeggen ze niets en naar buiten al helemaal niets, het blijft bij dat ene gesprek.
En nu komt er dan ook een nieuwe 1e kamerfractie, alleen Roel Kuiper blijft als fractieleider; de beste van het stel, dat dan weer wel, gezien zijn duidelijkheid prive.
Maar Roel, zonder schuldbelijdenis mbt. het verleden,  wordt het evengoed niets, dus graag geef ik je dat als dringend advies.
Hoewel ik ze onze DVD  “Islam en waarheid”  zie https://tora-yeshua.nl/2010/06/breaking-news-intro-van-de-film-islam-en-waarheid-on-line/ en de toezegging, dat die bekeken zou worden, hoor ik nooit meer wat en als ik bel voor een vervolggsprek, blijkt Schuurman daar geen trek meer in te hebben.
Stel je voor, dat de CU zich iets van een profetisch sprekende klokkeluider aantrekt, Remmelt de Boer houdt zelfs verontwaardigd staande, dat in zijn kerk, Geref. Kerken Vrijgemaakt, alle voorgangers een duidelijk afwijzend islam standpunt hebben en ook de korangod Allah als een afgod zien.
Als ik dan naar 1 naam vraag van de ca. 300 predikanten, kan hij me er echter niet 1 noemen!
Na onderzoek kan ik er ook niet 1 vinden in eerste instantie,het gros preekt en denkt politiek correct en bazelt derhalve Godslasterlijk , dat het om “dezelfde God” gaat in de Bijbel en bij de islam.
De GKV zendeling onder de moslims in de Rijnmond, ds. Marten de Vries en  ds. L.W. de Graaff, vz.  GKV deputaatschap “evangelie onder moslims” zitten op dezelfde onzinlijn, een grote meerderheid ook is mijn indruk; na lang zoeken vind ik nog 1  GKVpredikant in Zwolle, Bas Luiten, die mijn standpunt deelt.

Joel Voordewind, lid van de CU 2e kamerfractie, had uiteindelijk ook niet de moed om aan onze film “Islam en waarheid” mee te werken, onder druk van de partij en zijn PR team, waarvan de woordvoerder ook al weer de laan uit is.
Het uitgebrachte rapport laat de prijs zien, CU-leden, die jullie betalen hebben met je laffe opstelling!

Arie Slob, met zijn onnavolgbare TV optreden, toen Wilders hem op de man af vroeg:” is het joods-christelijk geloof gelijkwaardig aan de islam”?
Arie gaf geen antwoord!

Op 17 mei  2010 was ik aanwezig bij een ontmoeting van chr. voorgangers met de CU kamerleden en daar verzocht ik het CU bestuur om gesprek, wat ze na ampele overweging weigerden; stel je voor, dat ze de waarheid over hun lafhartige, politiek correcte, Godslasterlijke beleid onder ogen zouden moeten zien.

Maar  de vervreemding van jullie achterban is niet de enige prijs, die jullie zullen betalen, er is een veel zwaardere prijs!
Al het bloed van de slachtoffers van de islam zal van jullie handen worden geëist! Want jullie wensten geen waarschuwend geluid af te geven aangaande de islamisering van de laatste decennia!
Jullie, die als christenen, Bijbelgetrouw zoals dat heet, als geen ander weten,  hoe kwalijk de islam is, hebben niet het fatsoen, het geestelijk inzicht, de moed willen hebben, om het land te waarschuwen! De term “landverraders” is terdege op zijn plaats!
Ga door met samenwerken zoeken met links, dan laden jullie nog meer schuld op je,  verpulver, net als CDA en volg het voorbeeld van Cohen, afgebrand.
Beter zou zijn: schuld erkennen en dit kabinet gaan steunen, Wilders waarderen, die “de onbetaalde rekening van de kerken en de christelijke politiek betaald.
Maar het pluche, de illusie van de macht en de goed betaalde baan weegt zwaarder waarschijnlijk. Er zal niets overblijven van jullie misselijkmakend partijtje, om  je  de Ene ware God van Abraham, Isaac en Jacob verloochent voor de koranafgod Allah.

Zaaaalig Kerstfeest, een heidens feest, wat de Bijbel nergens leert om te vieren. Maar de gedachte dat God in Christus mens is geworden, blijft helemaal waar, zij het dan dat we dat beter met  Pesach of Sukkoth gedenken, in een veel juistere context, lees het artikel van P.Noordzij, Kerst maar even op http://members.ziggo.nl/peter7/kerst

Hoe dan ook, als jullie aan je kerstdinee zitten, denk dan aan de vele ex-moslims, die ook in Nederland moeten uitkijken voor de ware moslims, die het recht hebben hen te doden.
Denk aan de islamisering en de daarmee gepaard gaande onvrijheid in ons land, waar steeds meer halal voedsel verplicht wordt, zelfs bij de politie.
Hoe is het in de kantine van de 2e kamer, ook al halal?

Denk aan de vloek, Allah hu akbar, die van de  moskeeën klinkt via luidsprekers , dwars door de Kerstsfeer heen. Denk aan de islamscholen, waar kinderen verplicht de koran leren in het Arabisch en daarmee gedemoniseerd worden.
Besef, dat  jullie een enorme schade hebben aangericht door niet te waarschuwen en jullie schuld tegenover God en mensen groot is en dat die schuld alleen kan worden weggenomen door schuldbelijdenis voor God en mensen, in alle openbaarheid.

Zie mijn artikelen op www.hetvrijevolk.com en op tora-yeshua.nl, zet maar even Rouvoet, Segers, CU e.d. in de zoekmachines op die sites.

Shalom, die pas ontvangen wordt na schuldbelijdenis,

Ben Kok (joods-chr.pastor)

Navigeer naar andere artikelen

26 Responses to Rouvoet,Schuurman, Segers verwoesten de CU met hun politiek correct gezwets over de islam!

 1. CU bobo’s zijn zelfingenomen in hun islamstandpunt, ik ervaar dit in de emailwisselingen met hen. De CU zal nog meer kiezers zien overlopen naar SGP/PVV. woord islam komt 2x voor in rapport maar ze zwijgen er verder over. Complimenten voor je scherpe stijl shaloom!

  • Op 22 december 2010 @ 15:22 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Bedankt Peter Frans; ik heb die 59 pagina’s snel gelezen, kun je me even de pagina’s noemen , waar het woord “islam” genoemd wordt? Ben dan toch benieuwd natuurlijk, maar je zegt al dat men er niets mee doet.
   Tot later, shalom,
   Ben

 2. In de verkiezingscampagne ging het vooral over integratie en islam en over de economische crisis. pagina 5 en 22 komt bovenstaande zin voor. Zoeken in acrobat reader op islam.

  • Op 22 december 2010 @ 18:54 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Bedankt PF, als dat alles is, kunnen we wel laten staan, dat het nergens over islamisering gaat bij de CU en in de nota. Ik zal van het woord “islam” islamisering maken, want daar gaat het verwijt aan de CU ook om.
   Shalom,
   Ben

 3. Ben,

  Vanochtend een vraag van iemand doorgestuurd naar kamerlid Rouvoet.
  http://vraagde2ekamer.nl/onderdrukking-christenen/

 4. Op 22 december 2010 @ 22:41 schreef Helmut Hoorn

  Beantwoorden

  Dag Ben
  Complimenten voor jouw artikel, dat ik zojuist op HVV heb mogen lezen. De walgelijke lafheid die de CU ten toon spreidt jegens de Islam, mitsgaders hun publieke knieval en gekruip richting de homolobby van de PvdA in 2008, hebben mij allang doen beseffen dat de enige twee politieke partijen waar je tegenwoordig als christen je stem nog aan kunt geven de SGP en de PVV zijn.
  In het verleden zelf wel eens CU en daarvoor RPF gestemd, maar dat is nu definitief voorbij.

  Kerstgroeten uit een besneeuwd en koud Dedemsvaart

  Shaloom;
  Helmut

  • Op 22 december 2010 @ 23:50 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Helmut, we hopen a.s. shabbath in Stegeren te zijn, tot dan wellicht? Hoewel, dat is dan 1e Kerstdag voor de kerkmensen, dus je hebt dan wellicht elders verplichtingen.
   Zoals je weet, houd ik het op Chanoeka, dat is van 1 t/m 9 dec., mooi feest, wat Yeshua ook vierde.
   Kerst niet, dat bestond niet en is ook nooit Bijbels ingesteld. Lees http://members.ziggo.nl/peter7/kerst/ , dan hoor ik graag je mening.
   Shalom,
   Ben

 5. Op 22 december 2010 @ 23:58 schreef Helmut Hoorn

  Beantwoorden

  Goedenavond Ben,
  Ander keertje graag.
  Zondag zit ik in de Kerk.
  En dan maakt het weinig uit of dit nu toevallig 2e Kerstdag is of niet.

  Maar sta in heel dingen wel achter jullie en als je eens een keer wat te vertalen heb hou ik me nog steeds aanbevolen.
  Voor niks uiteraard.

  Gode bevolen:
  H.

 6. Op 23 december 2010 @ 00:05 schreef Helmut Hoorn

  Beantwoorden

  Hi Ben
  Waar ben ik met mijn gedachten?
  Je bedoelt natuurlijk a.s. zaterdag.
  Sorry!

  Heb op 1e Kerstdag een dienst in een bejaardenhuis die ik moet leiden en daarna een familiebijeenkomst.

  Shaloom:
  H.

 7. Toen ik mij voorstelde als fraktievoorzitter en leider van de CU heeft niemand mij verteld dat ik de christelijke waarden zou moesen gaan verdedigen. Wel heb ik geleerd dat je op de voorste bank in de kerk moet gaan zitten omdat dat het beste is voor je carriere. Wat ook niemand mij leerde dat je wel op die eerste bank niet veel andere mensen ziet en je dus niets opsteekt van anderen. Wat ik wel leerde is om zonder op of om te kijken ‘s zondags of in de kerk te zitten of thuis stilletjes op de bank te vervelen. Nu hebben de Dominees van mijn kerk en van de linkse kerk waar we ivm subsidiestromen ook naar luisteren gezegd dat de Islam net zo’n religie is als de onze. Dus dat geloof je dan toch ook.

  Met vriendelijke Christelijke/Islamitische groet en de zegen van Allah
  Andre Rouvoet

 8. Sorry voor de paar schrijffoutjes

  • Op 23 december 2010 @ 09:16 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Bedankt “Andre”, dat je toch nog reageert na al die tijd, het maakt het jaar 2010 nog weer extra bijzonder.
   Shalom,
   Ben
   PS: nu je erkenning, dat je helemaal fout zit en je excuses en koersverandering nog.

 9. Cees,
  Met alle respect maar een reactie, al is deze nog zo duidelijk cynisch bedoeld, onderschrijven met andermans naam kan naar mijn mening absoluut niet. En al ben je nog zo boos of verschil je nog zo van mening dan kan dit absoluut niet. ik kan dergelijke posts niet waarderen!

 10. Beste Ben,

  Uitstekende brief!
  Wrijf het die afgodendienaars maar eens in…. en laat hen weten, waar ze mee bezig zijn en welke schuld dat stel reli-communisten/c.q. zelfislamiseerders omderwille van de smeer bezig is op zich te laden.
  De wat ongezellige en niet echt complimenteuze term ‘ Jezusverraders’ is, waar het een meerderheid van de C.U. betreft, helaas niet eens overdreven.
  Deze week was Rouvoet ( streng hoofdje, ondanks zijn fanatiek tegen links aanschurken) weer eens via de televisie te beluisteren: hij sprak zijn bewondering uit voor Herman Wijffels, vriend van diverse koninklijke personen en CDA-zweefmolen.
  De C.U. heeft niet voor niets 1 van haar 6 zetels verloren en wat mij betreft hebben ze nu nog steeds 5 zetels teveel.
  Helaas zijn vele zichzelf christen noemenden zo geestelijk lui, dat zij berispend beginnen te tut-tutten zodra iemand het CDA of deze CU ervan beticht de Heer en Zijn Woord te verloochenen.
  In plaats van dat stel er voortdurend op te wijzen dat alleen de ‘ C’ in hun partijnaam nog maar christelijk aan hen is – een erenaam, die zij zich duidelijk niet waardig betonen, met al hun kleffe en levensgevaarlijke begrip voor de islam – menen dit soort naievelingen, dat het niet netjes en zelfs wat oneerbiedig is, als men dit CDA en deze C.U. figuurlijk voor de spiegel neerpoot en zegt: ‘ wat u hier ziet, is eerder anti-christelijk dan christelijk’.
  Alsof het CDA en de CU iets heiligs zouden zijn!
  Waren zij dat maar!
  Zij maken mooie sier met de Heilige Naam en verraden en verloochenen die intussen zonder de minste moeite.

  Wie echt christelijk is, die is bereid de waarheid te erkennen en daarvoor uit te komen, ook al ZOU dat macht en zetels en invloed en populariteit kosten.

 11. Op 25 december 2010 @ 09:19 schreef Oedjepoed

  Beantwoorden

  Shalom Chaverim.
  Matteüs 7,13-23

 12. Van de CU hoef je niet veel te verwachten. Dat bleek al toen ze Yvette Lont het vuur aan de schenen legden omdat zij iets zei dat de CU in de problemen kon brengen. De CU is niet van zijn leden afgedwaald. De CU is van God afgedwaald. En dus ook van de christelijke leden.

  Beste CU. De oplossing is heel simpel. Maar u sterk tegen de islamisatie van NL. Maak u sterk voor Israel. En maak u sterk voor de vrijheid. En dan is het probleem opgelost.

 13. LIEGERS en BEDRIEGERS…
  Wat een NEP christenen zitten er in de politiek.
  Niet alleen in de politiek, ook vooraan in de kerk en andere geloofsgroepen. EEN HARD FEIT!!
  Best Ben,
  via deze route ook voor jou en je gezin:
  Een GOED 2011 !!
  Shalom!

 14. Hallo Ben, ik heb helemaal niets (meer) met de CU, helaas. Met name door hun (laffe) opstelling en honger naar het pluche.
  Trouwens (even OT) heb je deze link op Het Vrije Volk al gelezen ? http://hetvrijevolk.com/index.php?pagina=12648… Wat is jouw idee hierover ?
  Ga zo door in het nieuwe jaar.
  Isa akbar !

  • Op 31 december 2010 @ 12:23 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Hans,
   Bedankt voor je bemoediging, we gaan door, in de leiding van Gods Geest.
   Dat is niet “Isa akbar”, want de Isa uit de koran is totaal iemand anders, dan Yeshua in de Bijbel, Isa komt van Esau taalkundig gezien en de persoonsbeschrijvingen van Isa en Yeshua zijn nogmaals compleet verschillend.
   Baruch ha Shem is een beter onderschrift, want Yeshua is de enige weg tot de Vader, het gaat dus om de Vader en dat leert Yeshua ook.

   De link naar de Noachiet/kabbalist zal ik nader doorlezen, maar op voorhand: dat alleen de Noachidische principes gelden voor niet-Joden is onzin.
   Zelfs rabbijnen zeggen, dat een niet-Jood, die zich verder uitstrekt naar de Tora , aangemoedigd moet worden en Yeshua belijdende Joden zeggen uiteraard, dat iedereen Yeshua als Mashiach dient te aanvaarden.
   Maar ik lees het nog aandachtig door, wel goed om dat denken te analyseren en te kennen, zodat ook daarin een goed antwoord verder kan worden gegeven.
   Shalom,
   Ben

 15. Goed artikel, helemaal mee eens!
  Zelf ben ik behoorlijk in de slag geweest met de ChristenUnie, wat opgeleverd heeft dat ik mijn lidmaatschap heb opgezegd. Mijn argumentatie kunt u lezen op:
  http://eczp.blogspot.com/2010/02/val-kabinet-balkenende-iv-brief-aan.html
  http://eczp.blogspot.com/2010/01/10-jaar-christenunie-de-ondergang.html
  André Rouvoet heeft mij inmiddels als ‘mede-broeder’ op Twitter geblokkeerd: http://twitter.com/ChristenZionism
  Met Joël Voordewind ben ik ook geen stap verder gekomen, die ook mede in de stroom van de macht en compromisvol (onprincipieël) ‘christendom’ wordt mee/weggevoerd.
  Op de ChristenUnie-dag 2009 stelde ik vanachter de interruptie-microfoon in de plenaire-zaal van de Tweede Kamer de volgende vraag: “Wat gaat de CU doen aan de verislamisering van Nederland?”, waarna Arie Slob het mij te verwachten politiek correcte ontwijkende en vage antwoord gaf, waar je niets aan hebt.
  Ik mocht ook het Israël-standpunt van de EPN omschrijven, maar ook daar horen we niet veel meer van.
  Shalom!

 16. Wat een zwetsers hierboven!! Gezwam in de ruimte.

  • Op 10 januari 2011 @ 10:56 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Harmen, ik neem aan, dat je opmerking de CU bobo’s geldt? Leg even uit, want anders lijkt het net of je de mensen die reageren na jou bedoeld.
   Shalom,
   Ben

 17. JAMMER DAT ER IN DE HEMEL GEEN BROOD GEBAKKEN WORDT VOOR BROOD DOMINEES

  Jiooda.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*