Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De ware islam, zie foto's ! Vooral voor de CU aanbevolen om over te mediteren.

http://www.trouw.nl/tr/nl/4484/Foto/photoalbum/detail/1850003/192076/0/Moslims-bijeen-voor-een-reliek-van-Mohammed.dhtml

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden, dus deze  6 foto’s vertellen u in meer dan 6000 woorden (6666 ?) de essentie van de islam, sneller nog dan de koran lezen, die overigens ook uit ruim 6000 verzen bestaat.
Samen te vatten in: wees onderworpen aan de koranafgod Allah, volg het leven van diens profeet Mohammed, moordenaar, polygamist, pedofiel en  onderwerp en/of vernietig alle niet-moslims, opdat het wereldwijde kalifaat gestalte krijgt.
De Christen Unie noemt de islam een “gelijkwaardige religie” en de islam dient net als alle religies behandelt te worden in onze rechtsstaat met alle voorrechten van dien.
De PVV en de SGP zijn de enige partijen, die daar duidelijk anders over denken, het is maar dat u  het even weet.

Gert-Jan Segers, dir. wetenschappelijk buro CU, stelde in debat met prof. Hans Jansen (arabist)  (***) in Gouda 23 febr.:

“de islamisering is ons  in een vlaag van verstrooiing overkomen”  en een volgende, ook leuk: “het  experiment om de islam in ons land een gelijkwaardige plek geven is voor mij ook spelen met vuur, maar ik weet niet beter”
En als conclusie: “de islam zal van zelf een  verlichting doormaken, naarmate men het  betere leven in het vrije Westen ervaart en die mening baseer ik op hoop “

Deze   hopeloze uitspraken, zeker gezien in het licht van het CU beleid, verwoord in “Voorwaarden Voor Vrijheid”  door Gert Jan geschreven met uitspraken als
“islam gelijkwaardige religie, als verbondspartner te zien voor een multiculturele samenleving, samen in dezelfde boot op weg” geven de  totale onzekerheid, politieke correctheid en lafhartigheid om de islam te benoemen zoals die is, duidelijk aan.

En dan niet te vergeten Tineke Huizinga met haar voorstel van officiele islam feestdagen, Eimert van Middelkoop met steun in Afghanistan voor het bouwen van moskeeen en uitdelen van korans via ons leger daar.
Of de CU steun voor de aanstelling van een omstreden legerimam, die onze soldaten steunt met koranles en islamadviezen.
Of Arie Slob, die geen antwoord had, gewoon zweeg, op de vraag van Geert Wilders: is het christendom beter dan de islam, of niet?

Stem CU, ook nu, ook u, zou toch een mooie slagzin zijn. Dacht het niet, nu ik weet hoe ze net als de overgrote rest van de politiek ons land  decennia lang “in een (langurige) vlaag van verstrooidheid” hebben verkwanseld aan de islam.
Zelfs nu, bij het nadere van verkiezingen, roept Roel Kuiper, dat ie graag een islampartij had gezien, als gesprekspartner. Hij is er nog niet achter, dat dit onmogelijk is, islam kan alleen als dictator, per definitie niet als gesprekspartner.
Bovendien is de CU zo pro-islam van uit hun kokerdenken van uit de rechtsstaat, dat ze de belangen van een evt. islampartij al voldoende zelf behartigen.
De ware moslim is nl pas gelukkig, als het hier “Mekka aan de Rijn” heet. En de CU helpt u tegen beter weten in mee, omdat dit moet van de rechtsstaat naar hun optiek, aldus Egbert  Schuurman.
Inderdaad, vele seculiere moslims en ex-moslims denken daar niet zo over , maar dat zijn dan ook geen moslims, die serieus doen wat de koran leert, plus de ahadith en het voorbeeld leven van Mohammed.

CU, wat nu? is een realistischer slagzin. Net als CDA een bijeenkomst van theologen en partij-ideologen organiseren, die een markt-vriendelijk verhaal verzinnen als nieuwe basis? God voor het politieke karretje denken te kunnen spannen, want de God van Abraham,Isaak en Jacob is volgens velen in kerken en CU toch dezelfde als de koranafgod Allah.
Hoe leggen jullie aan je achterban straks uit, waarom de hele missie Afghanistan een groot fiasco is geworden, inclusief  de “politietrainingsmissie”, dwars tegen de adviezen van mensen ter plekke in?

Shalom, nog steeds niet bereid tot goed en eerlijk gesprek?

Ben Kok (joods-chr. pastor)
tora-yeshua.nl

*** zie toespraak Hans Jansen http://hoeiboei.blogspot.com/2011/02/grondrechten-in-nederland-en-de-islam.html#more zeer verhelderend, verplicht kost voor de hele CU !!

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to De ware islam, zie foto's ! Vooral voor de CU aanbevolen om over te mediteren.

 1. Het is ook niet voor niets dat CDA en CU allemaal zetels inleveren aan de PVV.

 2. Hoe diep is de christenunie gezonken. Het is triest, de herders van vele christelijke gemeenten laten het inmiddels ook al afweten. We leven in tijden van verval (zie het boek van Manfred Gerstenfeld) vergelijkbaar met de jaren voorafgaand aan de 2de wereldoorlog.

  We zouden inmiddels toch wel beter moeten weten zou je verwachten van christelijk Nederland.

  Maar, het is nog niet te laat om nieuwe olie in onze lampen te doen zodat we klaar zijn als de Messias terugkomt in Yerushalayim! 2 maart wordt opnieuw een belangrijke test voor christelijk Nederland, laten ze zich verleiden door de harde taal van Henk Bleeker, Ouweneel(tot mijn grote spijt), de Jominee of de zalvende woorden van de christenunie? Of kiezen ze ervoor om de ogen te openen voor de echte waarheid? Tot nu toe zijn alleen SGP en PVV duidelijk over het grote gevaar wat onze wereld bedreigd en bereid daar met gevaar voor eigen leven tegen te getuigen.

 3. Christen Unie zei U? Dat zijn toch die jongens die een vervangingstheologie onderschrijven maar af en toe ‘leuk’ willen doen t.a.v. Israël en zelfstandig uit eigen werken een koninkrijk op willen richten ?
  Nee, dank u wel!!!!

  • Op 2 maart 2011 @ 09:33 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Sylvia, ik herhaal hier een antwoord aan Cees/Anneke, omdat je hetzelfde, zeer goede argument noemt:

   Heel goed Cees en Anneke; als je denkt als christen het “geestelijk Israel” te zijn, zie je het volk Israel/ de Joden als onechte concurrent en dat geeft op zijn minst onlust gevoelens, Joden moet christen worden, net als alle andere volkeren.
   Dat is de redenering van Jos Strengholt c.s., hij heeft dat herhaaldelijk bevestigd.
   Terwijl Yeshua n.b. Zelf zegt, dat een Israeliet, die Hem aanvaardt, is als een heer des huizes, die oude en nieuwe dingen te samen brengt. HIj blijft dus vol uit Jood/Israeliet, maar ontvangt bovendien de levende Tora , het ware Pesachlam. Matth. 13:52.
   Samen met alle oprechte Joden, Israelis en goyim zijn we de Bruid van Yeshua, zover we Hem oprecht hebben aanvaaard en Hem volgen, Hij kent ons hart.
   Shalom,
   Ben

 4. Toen de A.R.P. EN DE C.H.U. samenging met de K.V.P. werd de val van deze partijen ingeluidt.Door een huwelijk te sluiten met de, (een zekere mevrouw,) van rome, een kerk waar God ten enemale ontbreekt, heeft men zijn eigen ondergang bewerkstelligt.Daarnaast hebben de zgn. christenen alles binnen gehaald wat God heeft verboden.Dit is vragen om moeilijkheden bij onze Schepper. Die hebben ze nu volop gekregen. en de man die zich positief uitliet over Israel,Geert Wilders, is rijkelijk bedeeld met zetels.Ikzelf stemde ook op hem omdat de christenpartijen de C van Christen niet meer verdienen,haal die C dus weg! Groetend Jiooda.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*