Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Sabeel c.s. in Barneveld, niet bereid noch in staat tot gesprek !

Maandagavond trad in de Veluwehal in de 'bible-belt' te Barneveld voor 1200 toeschouwers een band van het Israelische leger op. Het optreden is georganiseerd door Christenen voor Israel. Enkele anti-Israel activisten demonstreerden op luidruchtige wijze bij het gebouw, door de politie gescheiden van pro-Israel demonstranten. Foto: Ben Kok (rechts, gehuld in Israelische vlag) probeert een gesprek aan te gaan met enkele anti-Israel demonstranten.
Foto: Nederlandse kinderen zingen met de Israelische soldaten over de messias (vrome Joden geloven dat de messias nog moet komen).Foto: Nederlandse kinderen zingen met de Israelische soldaten over de messias (vrome Joden geloven dat de messias nog moet komen).
Foto: vlagzwaaiend publiek in de tot de nok toe gevulde zaal.
Foto: vlagzwaaiend publiek in de tot de nok toe gevulde zaal.
Maandagavond trad in de "bible-belt" in de Veluwehal te Barneveld voor 1200 toeschouwers een band van het Israelische leger op. Het optreden werd georganiseerd door Christenen voor Israel. Foto: Israelische soldaten spelen het Israelische volkslied Hatikva (de hoop).Foto: Israelische soldaten spelen het Israelische volkslied Hatikva (de hoop).

Met dank aan Michael Jacobs, professioneel fotograaf met een warm hart voor Israel !

Zie ook  de video op  Geen Stijl: http://www.dumpert.nl/mediabase/1372101/619169c1/israeldemo.html

en http://www.barneveldsekrant.nl/page/Nieuws-detail/Oproep-verstoring-Israel-concert-in.664372.news#reacties

Hooguit 10 personen stonden bij de ingang van de Veluwehal, achter een hek, op fluitjes te blazen en met pannen en deksel herrie te maken, met een Palestijnse vlag en droegen de boodschap uit, dat Tzahal, die de IDF en de Israelische regering vertegenwoordigen, hier geen muziek mogen maken.
Enkele concertgangers, op het oog oudere vrouwen , mogelijk Joods, die de oorlog van nabij hebben meegemaakt wellicht, waren woedend en wilden een mep uitdelen met hun handtas, wat door de beveiliging tactisch voorkomen werd door deze dames  snel naar binnen te loodsen.
Fout? In elk geval zeer begrijpelijk, de woede van deze mensen. Het was stuitend om mee te maken, deze Sabeel figuren, waar niet mee gepraat kon worden wegens hun oorverdovende herrie, heel beledigend voor de concertgangers en m.n. onze Joodse medelanders.
Het was ons dan ook een voorrecht om er met ca.15 mensen met liefde voor Israel te staan;
Israelvlaggen om de schouders, ook achter een dranghek in opdracht van de beveiliging, af en toe er voor met camera in een poging de Sabeel-achtigen een uitnodiging te geven om met ons in gesprek te gaan in het nabijgelegen cafe/eethuisje “De Gribus”.

Daar waren we van harte welkom, ook om deze demonstranten mee naar toe te nemen voor gesprek, want in Rehoboth, een zaal van de Hervormde gemeente in de PKN kerk tegenover de concertzaal, waren we niet gewenst, na overleg via de concierge met de kerkenraad. Een dag per jaar Israelzondag, als men dat al doet, gaat ver genoeg, toch? Reden van weigering: de kerk bemoeit zich niet met politiek en kan daarom geen zaaltje verhuren. We zullen deze kerk, zowel de raad als de voorgangers hierover nader bevragen, hoever de “onopgeefbare verbondenheid met Israel” gaat. Voorlopig heeft De Gribus het beter begrepen.

Niet 1 van de Sabeeldemonstranten bleek bereid met ons mee te gaan, toen we hen uiteindelijk mochten uitnodigen van de beveiliging, nadat het concert was begonnen in de Veluwehal. Er viel ook op straat, als het even stil was, niet met deze mensen te praten. Ze voelden zich zwaar beledigd, omdat ik hen antisemitisch gedrag verweet, hoe ik dat toch kon denken!

Het ging niet tegen de Joden, helemaal niet, enkelen hadden Joodse voorouders, het idee alleen al. Nee, het protest was tegen de staat Israel en dat stond volgens deze Sabelers los van de Joden. Echt, dat zeiden ze, ook al stelde ik, dat Israel ongeveer voor 75% uit Joden bestaat en 20% Arabische moslims, eveneens staatsburgers van Israel plus wat Arabische christenen e.a.

Israelproducten boycotten, uitwisseling tussen universiteiten boycotten met Israel, nu weer “voor Israeli’s verboden in Nederland muziek te maken”. Helemaaaaaaaaaaaal niet antisemitisch, wij Sabeel-christen-lijken  zijn zo heel erg beledigd als we dat zeggen. En als ik dan vraag, of ze in het eetcafe met ons in gesprek willen uitleggen, waarom hun gedrag dan niet antisemitisch is, dan willen ze dat niet. Ik moet dan eerst het woord “antisemitisch” terugnemen en als ik zeg, dat ik dat graag toelicht in nader gesprek, is dat niet voldoende, ze moeten eerst gevrijwaard worden van dit etiket.

Ik ben van mening, dat deze lieden zich eerst volwassen en christelijk in de ware zin des woords moeten gedragen en dus zonder dit soort misselijke acties eerst maar zelf om gesprek zouden moeten vragen. Nu gaan ze zich eerst antisemitisch uiten via de Sabeel website, een concert verstoren en als we ze dan niet antisemitisch zouden noemen, zouden ze misschien dan wel es willen praten.

Zo gedragen kleine kinderen zich soms, van mensen, die qua leeftijd tot volwassenen worden gerekend en zich christen noemen, verwacht ik ander , volwassener gedrag. Ze mogen blij zijn, dat er mensen  zijn, die nog met ze willen praten en moeite doen door hun gehersenspoelde hoofden door te dringen.

Desondanks is hen gesprek aangeboden, maar ze weigerden, omdat ze niet vooraf al gelijk kregen. Ik gaf een van hen een kaartje met onze website er op, waarop ze antwoordde, dat ik dan ook maar eens op Sabeel, Amnesty International e.d moest lezen.

Toen ik zei, dat ik dat al kende, was ze ook weer gepikeerd, want het klonk niet geinteresseerd genoeg en daarom wilde ze ook niet meer verder praten. Blijkbaar heb je zomaar wat verkeerd gezegd tegen de Sabelers en alleen als je met ze meefluit/gilt, dat Israel niet deugd, dan mag je mogelijk enig gesprek verwachten.
Ze voldoen uitstekend aan de woorden van Yeshua in Matth. 11:16 e.v. over een bepaald type mensen: “we hebben voor u op de fluit “gespeeld” maar gij hebt niet gedanst; we hebben herrie gemaakt en jullie doen niet mee”.

Overigens was ds. Johan van de Berg, bekend van zijn weblog www.jominee.web-log.nl en zijn reacties in de Barneveldse Krant, ook bestuurslid van Sabeel, niet aanwezig en daar mee ook niet in de gelegenheid voor een interview op onze camera.  Anti-Israel commentaar genoeg, maar verder ho maar. Drie keer voor gesprek uitgenodigd in de krant, via de reacties onder het artikel, maar geen positieve response.

Zonde van onze tijd dan? Nee, het was heel goed. Als het bij het beleid van CvI was gebleven, om Sabeel c.s. te negeren en te volstaan met het op de hoogte stellen van de beveiliging, dan was Tzahal naar Israel terug gegaan, met een goed gevoel over hun concert in de zalen, maar met een enorme vraag over wat er buiten gebeurde.

“Er stond een groepje Israelhaters de concertgangers te irriteren met hun ketelmuziek en antisemitische ideeen en een Palestijnse vlag. En daar deed niemand iets tegen, snappen jullie dat hier in Israel? Ze hebben in Nederland toch gezien hoe dat ging met de shoa? Dat begon ook met “fur Juden verboten” en werd steeds verder opgevoerd, tot we vergast werden”.

Als antwoord krijg je dan in Israel: “fijn, dat jullie weer terug zijn in ons land, want op het Thahirplein in Cairo werden net op dat moment een miljoen moslims uitzinnig olv. een lid van de Moslim Brotherhood en ze krijsten:” laten we optrekken naar Yerusahalyim”, om de Joden de zee in te drijven. Zie  http://xandernieuws.punt.nl/?id=622343&r=1&tbl_archief=& of http://elderofziyon.blogspot.com/2011/02/tahrir-square-millions-to-jerusalem-we.html

Met videobeelden van de uitzinnige moslimmassa, rechtstreeks gevoed uit de koran.

Dat wordt dan ook door de media, zoals NOS en de kranten, genegeerd, zo’n verbijsterende massale antisemitische haat en daar zie je aan, dat negeren heel fout is, gelukkig zijn er 2 websites die het wel hebben opgemerkt en hebben ontmaskert ! Ook www.brabosh.com heeft dit bericht, prima site over Israel.

Morgen beelden en foto’s,  hartelijk dank aan de ca. 15 mensen met een warm hart voor Israel, die er stonden als getuigen van de God van Abraham, Isaak en Jacob, Die trouw blijft aan Zijn beloften, ook juist die aan Israel!

We zijn ook van plan in Groningen en Dordrecht te zijn, u bent als Israelvriend hartelijk welkom met ons mee te doen, geef u op onder dit artikel en u krijgt alle info, wees om 19 uur bij de concertzalen.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr.pastor)

Navigeer naar andere artikelen

26 Responses to Sabeel c.s. in Barneveld, niet bereid noch in staat tot gesprek !

 1. Op 22 februari 2011 @ 11:56 schreef Gert-Jan Prins

  Beantwoorden

  Beste pastoor Kok,

  Sinds een aantal dagen volg ik u via de barneveldse krant-site en via uw eigen site. Ik wil graag mijn respect overbrengen en complimenten hoe u bent omgegaan met deze kwestie. Uw staat open voor kritiek en probeert ook het gesprek aan te gaan.
  Vorige week was ik nog in Jerusalem en wat mij weer opviel hoeveel arabieren en Joden samen leven, werken en dat school gaande kinderen die naar huis liepen door elkaar speelden (Moslim en Joods).
  Alleen op deze manier krijgen mensen respect voor elkaar. Helaas lukt dit niet door bijvoorbeeld deze protesten in Barneveld. Deze discussie zal nooit positieve verandereningen brengen bij welke groep dan ook. Buiten dat is het toch goed dat u er weer energie in stopt om een stap dichter bij elkaar te komen.
  Ik wens u nog veel wijsheid toe de komende jaren.
  Met vriendelijke groet,
  Gert-Jan Prins
  Een ware Agnost met respect voor uw allen.

  • Op 22 februari 2011 @ 14:20 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Bedankt Gert-Jan, baruch ha Shem ( geprezen zij de God van Abraham, Isaak en Jacob). Overigens is pastoor RK, dat ben ik niet en wil ik ook niet zijn, gezien de staat van de RK kerk.
   Gewoon Ben is meer dan genoeg, de functie is pastor (te vertalen als herder), ook bekend als bijv. ziekenhuis pastor, gemeentepastor, studentenpastor, gevangenis pastor, etc..
   Shalom,
   Ben

  • Op 18 november 2015 @ 05:13 schreef Jet Prins

   Beantwoorden

   Beste Gert Jan Prins, Kom je misschien uit Kampen? En vroeger woonachtig in Oldebroek? Graag een reaktie dan. Met vriendelijke groet, Jet Bolink-Prins

   • Hi Jet,
    Je vraag lijkt meer thuis te horen de programma’s als “klasgenoten” of” spoorloos” , maar ik werk er graag aan mee, hoor wel of er nog een antwoord uit komt.
    Shalom,
    Ben

 2. Waarschijnlijk is de minimale opkomst van links te verklaren uit de huidige gebeurtenissen in het Midden-Oosten.

  Links had het altijd te druk met het bashen van de enige democratie daar, Israel.
  Dat was belangrijker dan aandacht aan de wandaden van de omliggende wrede dictaturen.
  Ondanks dat Israel juist genoodzaakt was zich tegen het extremisme daarvan te verdedigen.”

 3. Ik zag het filmpje op dumpert, wat een armoedige bedoeling…

 4. Welke datum vallen Groningen en Dordrecht?
  Als het op een avond is dat ik niet werk wil ik er wel bij zijn.

 5. Op 22 februari 2011 @ 18:16 schreef Peter Bontenius

  Beantwoorden

  Hallo Ben,

  Terwijl ik in de warme Veluwehal het concert bezocht, wat zeer de moeite waard was, was jij buiten in de kou de tegenstander aan het bestrijden.

  Bedankt voor deze moedige aktie!

  Vriedelijke groet,

  Peter

 6. Beste Ben,

  Dordrecht is vlakbij voor mij, dus stuur mij ook ff een emailtje waar we moeten zijn. Mijn Israelvlag gaat mee!

  Groetjes

  Samuel

 7. De protest actie tegen Israel was inderdaad minimaal. Een handjevol mensen die erg veel kabaal maakten. Toen ik al die oproepen op het internet had gezien dacht ik nou nou daar zullen de Israel haters wel massaal op af komen maar nee hoor. Wat Ben zei daar heeft ie gelijk in … onze gasten uit Israel komen muziek maken voor ons en met ons en dan moeten we passief toekijken hoe onze gasten door het slijk worden gehaald NO WAY !! Dus wie stonden er tegenover de Israel haters … precies … de vrienden van Israel die trots met de Israelische vlag om de schouders lieten zien aan welke kant zij stonden.

 8. Op 22 februari 2011 @ 20:47 schreef Erik Moll

  Beantwoorden

  Beste Ben,
  Hierbij wil ik reageren op het gegeven dat jullie niet uitgenodigd waren om met Sabeel-achtigen in gesprek te gaan in een zaal van Rehoboth, met als reden dat de kerk zich niet bemoeit met politiek.
  Ik kan me voorstellen dat de reden wat kort door de bocht kan zijn. Maar ik denk dat zulke gesprekken (uiteraard als beide partijen het willen, wat niet altijd niet gebeurt) beter in een vreemde omgeving kunnen plaatsvinden (in dit geval de Gribus, die natuurlijk in winst denkt). Want je kent elkaars tegengestelde standpunten. Ik wil hiermee aangeven dat een kerkgebouw zich hiervoor niet leent. Een kerkgebouw of een plaats waar gelovigen in Jezus’ naam bij elkaar komen is volgens mij meer een plaats van onderwijs, gemeenschap, gebed en het breken van brood.
  Als jullie om dit zaaltje hadden gevraagd voor gebed en ondersteuning. En we hadden dit geweigerd, dan steek ik mijn hand in mijn eigen boezem en schaam ik me. Want ik was voor jullie niet gastvrij geweest. Maar ik weet niet of jullie hierom gevraagd hebben.
  We hebben inderdaad 1 keer per jaar Israelzondag. Ik moet toegeven, dat is wel heel erg mager. Maar mag het voor jullie een troost zijn dat we dan echt publiekelijk bidden voor jullie Messiasbelijdende Joden, maar ook voor geheel Israel. Dit doen wij ook op andere momenten. Daarnaast krijgen wij ook – in de vorm van lezingen – onderwijs hoe wij in nauwe verbondenheid naast jullie en Israel mogen staan; ik hoop dat je hiermee op een mildere manier naar ons kunt kijken.
  Sjalom in Jezus,
  Erik Moll
  Toegevoegd aan de gemeente van Jezus,
  PKN/Hervormde gemeente Barneveld

  • Op 22 februari 2011 @ 23:50 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Beste Erik,
   Rehoboth is een zaaltje, wat jullie kerk verhuurt voor van alles.
   Spaar me je smoesjes. En beter jullie in het opzicht om voor Israel op te komen, in alle opzichten. Een zaaltje niet willen verhuren aan een groepje Israelvrienden met evt. enkele protest figuren van Sabeel, wat ook nog een kerkelijke club is, zie hun webite, vind ik een enorm zwaktebod.
   Bied als kerk ronduit je excuuus aan, steun ons alsnog, ik heb wel een idee, maar kom niet met een verhaal aan, waarmee je jezelf als kerk denkt te kunnen rechtvaardigen.
   Shalom,
   Ben Kok (joods-chr. pastor)

 9. @Erik Moll

  Jezus Christus zegt : De deur van MIJN Gemeente staat open voor alle mensen.

  Rehoboth Gemeente zegt : de deur van onze gemeente staat slechts open voor GESELECTEERDEN.

  Wat zou God de Vader van zoveel liefdeloosheid en goddeloosheid denken ?

  Ik weet het antwoord wel, staat in Het Woord van God.

  Vr. Gr. Pineut

 10. Deze maand heb ik een nieuwe israelische cosmeticalijn geimporteerd.
  Met deze lijn wilde ik naar de Libelle Zomerweek in Almere. Tot mijn stomme verbazing kreeg ik als antwoord dat de Israelische producten geweigerd werden dit jaar omdat er vorig jaar zoveel protesten waren gekomen van de badjassenbrigade. Deze schreeuwende ordinaire vrouwen hebben dus weer gewonnen

 11. Op 23 februari 2011 @ 21:39 schreef Jan&Anneke

  Beantwoorden

  Ben,
  We hebben je afgelopen maandag niet gezien in Barneveld. Moet wel zeggen we waren ruim op tijd en zaten om 19.00 uur al in de zaal. Hebben genoten;spontaan en ongedwongen met natuurlijk als hoogtepunt de prachtmuziek en mooie stemmen van Tzahal.
  Succes met je actie’s!!

  • Op 24 februari 2011 @ 00:18 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Jan en Anneke,
   We waren er rond 19 uur, volgens plan. Net van Groningen terug, ga morgen naar Dordrecht. Verslag komt nog, tot gauw, shalom, Ben

 12. Een beetje trieste demo was het wel. Maar wat ik me wel afvraag: wat is het nut van het uitnodigen van een middelmatig Israëlisch legerorkest? Nodigen jullie ook het legerorkest van Kazachstan, China, Libië of Duitsland uit? En ging het nu om de muziek, of was het toch een politiek statement? Zeker in dat laatste geval kan ik me het protest, hoe minimaal en triest van opzet, zeer goed voorstellen.

  Likoed NL, hebben jullie je ooit afgevraagd waar de voedingsbodem van extremisme grotendeels vandaan komt? En hoe het komt dat er zo weinig democratische regimes in de Arabische wereld zijn? Ik noem even wat steekwoorden: Israël, apartheidspolitiek, Amerika, steun, niet-democratische maar pro-Israëlische regimes.

  • Op 24 februari 2011 @ 15:43 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Rick,
   Natuurlijk is Tzahal Israel promotie en dat vind ik prima, als tegenwicht tegen alle antisemitisme en gewoon ook nodig voor de onwetendheid over Israel als enige democratie in het M.O. en als fantastisch land.
   Het feit dat de anti-Israel figuren van de demonstratie niet met ons mee wilden na afloop van hun ketelmuziek bij de ingang van de zaal naar het cafe om op volwassen wijze in gesprek te gaan, zegt genoeg.
   Voedingsboden van welk extremisme? noem even man en paard, van islamhaat tov. Joden, zoals de koran leert. Komt uit de koran, ahadith, leven van Mohammed.
   En inderdaad houdt het vrije westen dictators in stand ter wille van de greep op de olie, ook crimineel.
   Maar daarvoor hoef je Israel niet te haten, die verdedigen hun land tegen de islamburen, die voortdurend oorlog zoeken met Israel, van de week met honderd duizenden op het Tahrirplein in Cairo scanderend: we willen optrekken naar Yerushalayom, om de Joden uit te moorden.
   Snap je?
   Shalom,
   Ben

 13. Beste Torayeshadmin, je mag het uiteraard vinden, maar ik snap niet hoe iemand een land waar de ene bevolkingsgroep bij wet verheven is boven de andere, alleen vanwege een claim op land die minstens omstreden is, een “fantastisch land” kan vinden. En v.w.b. die voedingsbodem: de arrogante houding van het westen t.o.v. de Arabische wereld, culminerend in het goedpraten van alles wat Israël doet, veroorzaakt uiteraard haat onder de bevolking van andere landen in het MO. En haat is een voedingsbodem voor extremisme, zo zit dat nu eenmaal in elkaar.
  Natuurlijk mag er tegenwicht zijn voor antisemitisme. En dan bedoel ik waar antisemitisme, en daar schaar ik dus níet alle kritiek op Israël onder. Maar volgens mij krijgt Israël al genoeg “promotie” in de westerse wereld, ik zie niet wat een optreden van een band die volgende week wellicht gewoon weer Palestijnse burgers z’n huis uit jaagt daar aan toevoegt.

  • Op 25 februari 2011 @ 13:49 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Hi Rick,
   Met “Israel fantastisch land” bedoel ik, dat het in vele opzichten qua nivo uitsteekt boven de omringende islamdictaturen. Dat er ook in Israel dingen beter kunnen, is geen nieuws, want dat is in elk land zo.
   Dat ze in omringende islamlanden “dood aan de Joden” scanderen, zoals in Egypte en Tunesie en dat niet omgekeerd doen in Israel in massabijeenkomsten, zegt je misschien genoeg?
   Inderdaad deugt er van het vrije westen in zake hun beleid om wegens de olie dictators als Saddam, Mubarak en Ghadaffi te steunen ook niets.
   Maar binnen alle feiten is Israel per saldo wel het volk, waaruit de Tora, de hoogste morele waarden en normen van de God van Abraham, Isaak en Jacob aan de wereld is gegeven.
   Yeshua zegt in Lucas 7:35 “en de wijsheid is gerechtvaardigd door al haar kinderen”, maw. neem alle aspecten mee in je komen tot de waarheid over een zaak.
   Ook de internationale rechtsfeiten, Israel heeft via de Volkerenbond en de VN en het aankopen van land recht op de staat Israel, nog helemaal los van de Bijbelse basis.

   Shabbath shalom,
   Ben

 14. Beste torayeshadmin (Ben Kok, neem ik aan?),

  Aankoop van wie? Van de Britten, die toentertijd het land als ‘protectoraat’ beheerden? Iets waar de Palestijnen ook niet voor gekozen hadden? En ik weet heus wel dat er toen al conflicten waren tussen Joden en Arabieren. Vooral ook ingegeven doordat toen al het land waar de Arabieren vanuit hun religieuze overtuiging recht op hebben door Joden werd geclaimd.
  En daar kom je dus weer met de ‘islamdictaturen’. Nogmaals: hoe zijn de meeste daarvan er gekomen? Toch zeker mede omdat het westen geen belang had bij democratie, uit angst voor de islamisten? Hetzelfde westen wat Israël bijna kritiekloos steunt.

  En v.w.b. “binnen alle feiten hebben de Israëlieten recht op het land”, zo lang die feiten slechts de smalle basis van de Tora hebben erken ik ze niet als feiten. Net zo min als ik “feiten” uit de bijbel of koran erken. Boeken zijn geschreven door mensen, die daar hun eigen politieke motivatie voor hebben gehad. Dat daar dit soort conflicten uit ontstaan, al 100en jaren, is triest, en dan druk ik me nog licht uit.
  Ik geloof er overigens ook niks van dat één van de religieuze groeperingen een beroep mag doen op hogere morele waarden dan de anderen. En vind het bijzonder triest als die religieuze groeperingen ook nog eens dezelfde oorsprong hebben, zoals de Abrahamistische godsdiensten. Want hoe graag je het wellicht niet wil zien, Joden, Islamieten en Christenen hebben meer gemeenschappelijk dat verschillend.

  • Op 20 september 2012 @ 15:34 schreef Dirk Steen

   Beantwoorden

   FYI : Fear is the opposite of Faith ! Angst is het tegenovergestelde van Geloof !! The Jews have the right to protect /defend themselves against the islamagressor !!!

 15. Ach ja, jihad en genade is niet verschillend. En je leven geven voor je vijanden, of levens nemen van anderen uit eigenbelang is ook niet verschillend…. Als er in de wereld twee tegenpolen zijn dan is dat islam-christendom, Mohammed-Jezus. Of liever: satan-Christus. Zelfs als je nergens in gelooft kun je nooit vol blijven houden dat islam en christendom op elkaar lijken.

 16. Een ander aspect in deze is de Evo-theorie. Deze wordt, zonder dat het openlijk word gezegd; in alle discussies gebruikt.
  De titel van Darwin’s boek:
  on the origin of species by means of Natural Selection, or the PRESERVATION of FAVOURED RACES in the struggle for life.
  Daar kunnen/moeten wij, als aardbewoners, het mee doen.
  Maar is dit de Waarheid van YAHoWaH YaHsHuaH? NEEN!
  Dit is de waarheid van Ba-Bel! Die vindt men OOK in Mecca. Die vindt men OOK in Rome. Die vindt men OOK in Moskou en in Washington.
  In Mecca? Ja! Een kenner(Pakistaans pastor) vertelde mij, dat in de Qa’aba de in steen reliëf uit gehouwen afbeelding van Semiramis en Tammuz ligt.
  Dus de moedermaagd(koningin des hemels) en de zoon (van Nimrod);verwekt na zijn dood. Hierin ligt dus de connectie(s) tussen: Ba-Bel-Rome-Mecca.
  Echter, wij hebben NIET te strijden tegen vlees en bloed; maar onze strijd is in de geestelijke sferen waar de machthebber van Ba-Bel verblijft.
  Die strijd kunnen wij in eigen kracht NIET beslechten.
  Daar hebben wij de Opstandingskracht van Yashua nodig. Maar Hij gaat ons voor!
  En Zijn Shalom zal, binnen afzienbare tijd, Thora zijn.
  Am Yisra-El Chai! En Shalom ha Massiach.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*