Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Hoop voor de CU ? Haatflotilje veroordeeld, Rouvoet weg, gaan we de goede kant op?

Hoewel 1 of 2 zwaluwen nog geen zomer maken, lijkt er  toch beter  CU weer op komst met deze stappen. Andre krijgt nu vast de tijd zijn lang beloofde gesprek met mij te voeren over de islam als “gelijkwaardige religie”.
Joel Voordewind kwam met het initiatief om  de haatflotilje tegen Israel te veroordelen, het zal tijd worden, maar ok, dat is vooruitgang.
O ja, Egbert Schuurman en Remmelt de Boer zijn als politiek correcte eerste kamerleden ook opgestapt, ook winst, Roel Kuiper krijgt dan hopelijk meer de ruimte.

Maar Gert Schutte (eminence grise van GPV/CU) staat of stond als  sympathisant onder de leugenverklaring “In Vrijheid  Verbonden” met impliciete steun aan de islam , evenals Rouvoet als minister, pg. 19 van  www.invrijheidverbonden.nl onder de kop “ondertekenaars”.
Zie meer info en mijn   protest over deze leugenverklaring, die nagenoeg alle kerken , synagoges samen met  islam, boedisme, hindoeisme, humanisme hebben ondertekend op  https://tora-yeshua.nl/?p=1890

En Gert-Jan Segers heeft het door hem beloofde gesprek met  P.F.Koops over de islamisering nog steeds niet ingevuld.

Trekt Arie Slob de CU uit het slop? Heeft hij nu wel een antwoord op de vraag, of de joods-christelijke waarden  vele malen beter zijn dan de koranellende ? In een actualiteitenprogramma op TV kon hij op die vraag, door Geert Wilders aan hem gesteld, geen antwoord geven, hij zweeg!

We gaan het zien, het zou absoluut winst zijn als de CU weer het verschil tussen  Bijbel en koran gaat snappen en  praktiseren.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

tora-yeshua.nl

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Hoop voor de CU ? Haatflotilje veroordeeld, Rouvoet weg, gaan we de goede kant op?

  1. Op 15 mei 2011 @ 10:23 schreef renata linterman

    Beantwoorden

    helaas kan ik vandaag niet vlaggen maar heb wel op mijn huisdeur de vlag uitgeprint n er staat onder i stand with israel. ik ben er niet mee eens waar de kerken pkn trouwens mee bezig zijn. en wat die moslimwereld aan gaat ik heb niets tegen die mensen maar wel tegen hun geloof en ik bid dan ook dat ook hun ogen open gaan. en dat ze uit de klauwen van satan hem zelf gered worden ik blijf in gebed voor mijn joodse broeders en zusters in israel dat zijn we verplicht als wilde loten die ge end zijn op de edeleolijf.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*