Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Islamisering in Amersfoort via moslimagressie bij begrafenissen van niet-moslims !

 

Onderstaand bericht staat in het AD van vandaag, zie onder aan dit artikel, met dank overgenomen van AD internet. En deze link naar RTV-Utrecht
http://mediaplayer.rtvutrecht.nl/stream/29fba91f.wmv of op SBS6  http://www.hartvannederland.nl/nederland/utrecht/2011/rouwstoeten-amersfoort-verstoord/

Nalv. dit artikel , verbijsterd van wat zich hier in Amersfoort dan toch maar afspeelt, belde ik  Gre te Braak, directeur van het uitvaartbedrijf en ze vertelde me  het volgende:


“Al sinds 1998 in Utrecht ervoer ik de overlast van Marokkaanse jongeren bij  onze begrafenissen en sinds 2000 in Amersfoort. Wisselende personen, gemiddeld  5  tot 6 keer per jaar ! Collega’s vertellen me dat dit door het hele land heen gebeurt.
Met van haat vertrokken gezichten schreeuwen ze naar de medewerkers en in dit geval dus ook vol haat tegen Joden. Dat was voor mij de druppel, die de emmer deed overlopen en ik heb dit daarom in het nieuws gebracht.
Omdat ik wat bezoekers van de El Fath moskee ken,  dacht ik er aan een brief aan deze moskee te sturen, maar  tot op heden geen enkele reactie van het bestuur of imam.
Zie hieronder deze brief!
Ik heb nog geen gelegenheid gehad aangifte bij de politie te doen, want het is zo druk met  media aandacht van  oa. SBS 6, Ochtendspits (VPRO/VARA), RTV-utrecht.”

Op mijn vraag, of Gre te Braak ook bij een kerk betrokken is en of ze gesteund wordt in haar protest van uit die kerk, antwoordde ze: ” Ik hoor bij een protestantse kerk, maar welke, dat houd ik liever prive, ik zal het zeker wel ter sprake brengen in mijn kerk”.

Mijn reactie hierop:

Uit de woorden van  chauffeur Jan Smit en ook van Gre te Braak bleek, dat deze moslims in sommige van deze incidenten ook specifiek vroegen , of er een moslim in de  lijkwagen lag; als men dan niet antwoordde of reageerde met “hoe zo, wat bedoel je” , volgde er gescheld, slaan op de auto e.d.
Bovendien werd er “Joden, Joden” geroepen , als antisemitische uiting, als scheldwoord en daar zie je de in de koran gelegitimeerde haat tegen niet-moslims en m.n. ook Joden tot uiting komen.

Amersfoort krijgt, waar ik ze voor gewaarschuwd heb van 2005 tot nu en m.n. in 2007, toen de El Fath moskee geopend werd. Ik was de enige (gesteund door enkele vrienden, enkele uit Amersfoort en een paar van elders), die protesteerde tegen de bouwvergunning, niet 1 van de 60 kerken steunde mijn protest, sterker nog, ze waren verontwaardigd, dat de religie van de vrede niet alle ruimte zou krijgen.
Mijn voorstel was, om een onderzoekscommissie naar de islampraktijk in te stellen van :
-bestuur gemeente Amersfoort
-vertegenwoordiging buurtbewoners
-vertegenwoordiging van de diverse kerken in de wijk Liendert
-vertegenwoordiging moskeebestuur

Dat was allemaal niet nodig,  37 van  de 39 gemeenteraadsleden stemden voor (alleen de seculiere BPA stemde ter elfder ure tegen, na lezing van mijn bezwaarschrift) en alle kerken lieten het gebeuren of waren enthousiast.

Toen de El Fath moskee werd geopend in mei 2007, had ik het op mijn hart een laatste waarschuwing te geven via een vliegtuigje, wat tijdens de opening boven de moskee vloog, met de tekst “Jezus de enige weg tot de Vader”.  Zie  https://tora-yeshua.nl/2010/04/tv-ned-2-16-jan-21-10-islamisering-pvv-verkiezingen-en-dan-2/ met foto’s van RD.

De koranafgod Allah is nl. geen vader, maar een wrede, afstandelijke afgod, die via Mohammed de onderworpen (moslims) tot een totalitair systeem dwingt en  via de islam (onderwerping) de moslims opdraagt de wereld aan deze ideologie te onderwerpen.

Zie de diverse artikelen hierover op de volgende links, met de problematiek van uit deze en andere moskeeen, waar men van uit de koran leert, dat niet-moslims minderwaardige mensen zijn (soera 98) en dat de niet-moslims gehaat, verwijderd en gedood dienen te worden (soera 9:5,29,123) :

 

 

Voor discussie, vragen, opmerkingen, reageer  aub. onder dit artikel, want genoeg is genoeg, we dienen dit geen dag langer te accepteren,  na de “Arabische lente” in het Midden-Oosten hebben we toch wel genoeg gezien van de religie van vrede, of niet? Nog een beetje 9/11, Beslan, Madrid, London nodig ?

CDA en CU nog niet wakker, christen-lijken dienen wakker te worden of lijk te blijven en zich dan aanmelden bij  genoemd uitvaartcentrum. Kunt u begraven worden met haatkreten uit de islam.
Klinkt u niet voldoende aardig in de oren? Dat is dan jammer, ik heb het vaak genoeg aardig gezegd, maar horende doof en ziende blind, al die kerken en christelijke politici, op enkele uitzonderingen na.
Mocht u te kennen willen geven, dat u uit het goede hout gesneden bent, teken dan onze verklaring tegen islamisering op de volgende link,  30 voorgangers tekenden mee van de 9000 (!) en  ruim 300  reacties van anderen geven steun aan de verklaring.
https://tora-yeshua.nl/2010/08/voorgangerspredikanten-e-a-steunen-vvdcdapvv-coalitie/

En de  aardige, goedwillende moslims, die in naam moslim zijn en moeten blijven onder grote sociale druk, worden die nog een keer wakker of wat? Zie onze  DVD “islam en waarheid”, te verkrijgen via  https://tora-yeshua.nl/2010/06/breaking-news-intro-van-de-film-islam-en-waarheid-on-line/
Nur Hamarcu van de Rahmanmoskee beloofde in het AD in mei 2010 om deze DVD in zijn moskee te laten zien met gelegenheid tot discussie, maar toen we het probeerden af te spreken, durfde hij niet meer , in sept. 2010 , men kan de waarheid niet aan, liever taqyiya.

Hier onder dus het AD artikel en eerst nog de open brief van het uitvaartcentrum, aan de El Fath moskee en overheid en media.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr.pastor)
www.tora-yeshua.nl

Open brief  van uitvaartcentrum (als voorbeeld van vele soortgelijke incidenten, gem. 5 tot 6 per jaar alleen al in dit bedrijf !!):

Amersfoort, donderdag 24 mei j.l. waren wij onderweg met een rouwstoet vanuit Hoogland naar Rusthof in Leusden. Rond 14.15 uur reden wij, – een rouwauto en twee volgauto’s -, op de Amsterdamseweg ter hoogte van de Bomenbuurt bij Vreeland. Op het fietspad daar reed een groep Marokkaanse kinderen, ze konden ons gemakkelijk bij houden, want wij reden niet zo hard. Zij riepen ons na, ze jouwden ons uit; “Joden, Joden, Joden”. De chauffeurs van deze auto’s, allen van Christelijke huize, vinden het niet erg om voor Joden uitgemaakt te worden, persoonlijk beschouw ik het zelfs als een erenaam. Maar het feit, dat deze kinderen dit naar rouwende mensen, die een dierbare overledene aan het wegdragen zijn, dit toeroepen, is een schrijnend teken, een heel pijnlijke zaak. En ja, het gebeurde niet in Caïro, of in Tripoli, maar hier in Nederland, hier in Amersfoort. Buiten het feit om dat dit getuigd van elk gebrek aan respect en fatsoen, is het ook een verschrikkelijke vorm van antisemitisme, zoals we nog niet zo heel lang geleden hoorden vanuit Amsterdam, en dus nu ook vanuit Amersfoort. Ik hoop dat vele Nederlandse en Marokkaanse ouders dit lezen, dat Moskeebestuurders dit lezen, ja leerkrachten en politici en dat we met ons allen er alles aan zullen gaan doen, zodat dit bij een incident blijft.

J.H. Smit, Scherpenzeel

Chauffeur rouwauto

artikel AD:
http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/2439644/2011/05/31/Marokkaanse-jongeren-vallen-rouwstoet-lastig.dhtml

Marokkaanse jongeren vallen rouwstoet lastig

Begrafenisonderneming UVZ uit Hoogland, bij Amersfoort, heeft het helemaal gehad met Marokkaanse jongeren, die voor overlast zorgen tijdens begrafenissen. In een open brief gericht aan scholen, moskee en politici doen directeur Gré te Braak en haar chauffeur Jan Smit hun beklag. ‘Hier moeten we iets aan doen. Als je alles verzwijgt, worden er ook geen maatregelen genomen.’

 Gré te Braak: 'Ze schreeuwden minutenlang: Joden! Joden'
Gré te Braak: ‘Ze schreeuwden minutenlang: Joden! Joden’

Te Braak, directeur van UVZ Uitvaartverzorging, was vorige week donderdag onderweg van Hoogland naar Leusden met een rouwstoet. In het AD vertelt ze dat de stoet gezelschap kreeg van een groep jochies die ‘Joden, Joden!’ scandeerden. ‘Marokkaanse jongens’, zegt Te Braak. ‘Nog geen zestien, want ze hadden geen scooters.’

Het groepje fietste enkele minuten mee met de rouwstoet, luid schreeuwend. Daarna haakten ze af. Ter Braak: ‘Ze willen niets anders dan kwetsen, zo erg mogelijk. ‘Joden’ gebruiken als scheldwoord en dan ook nog bij een uitvaart! Ik weet niet wat hen bezielt.’

Nooit meer
Chauffeur Smit in zijn open brief: ‘Dit getuigt van elk gebrek aan respect en fatsoen. Het is een verschrikkelijke vorm van antisemitisme.’ Verder schrijft hij: ‘Ik hoop dat vele ouders, moskeebestuurders, leerkrachten en politici dit lezen, en dat we er met z’n allen voor gaan zorgen dat dit nóóit meer gebeurt.”

De familie die tijdens het incident van vorige week een bejaarde moeder uitgeleide deed, wil niet reageren. Bestuursleden van moskee El Fath, die de open brief van Smit ontvingen waren niet voor commentaar bereikbaar.
(Redactie)

Navigeer naar andere artikelen

19 Responses to Islamisering in Amersfoort via moslimagressie bij begrafenissen van niet-moslims !

 1. Op 31 mei 2011 @ 18:57 schreef 2Crazy2bTrue

  Beantwoorden

  Aan de opsomming van de hier genoemde lange rij islamitische “ontsporingen” kunnen we nu ook nog de “komkommer-jihad” toevoegen. Gezien het behaalde succes, zal dit soort biologische oorlogsvoering in de nabije toekomst vast wel in herhaling gaan, ondanks al die zogenaamde vreedzame gematigde moslims. Voor de enige oplossing van dit probleem: alle moslims eruit! is dit land nog niet rijp. Voorlopig zijn we er dus nog niet vanaf.

 2. Op 31 mei 2011 @ 21:21 schreef Guus Velraeds

  Beantwoorden

  De straat terreur uitgaande van Moslims zal alleen maar toenemen en een gelijke opklimmende lijn hebben met de instroom van nog meer Moslims. In de Koran en de Hadith is het een aanbeveling van de profeet om terreur en angst te zaaien in de harten van de ongelovigen. En ongelovig is alles wat niet moslim is. De terreur is een van de vele andere middelen die de Islam gebruikt om steeds steviger greep te krijgen op het door hun veroverde gebied. Ga naar landen waar de Islam in de meerderheid is. Je ziet daar dezelfde patronen alleen veelvuldiger en massiever. En de niet moslim is weerloos. Hij kan ook geen klacht indienen want binnen de sharia wetgeving is zijn klacht niets waard omdat een Jood, een Christen niet kan getuigen tegen een moslim. Nederland staat aan de vooravond van veranderingen die de gewone Nederlander niet gewild heeft maar die hij toch zal moeten ondergaan. Onze open en vrije maatschappij zal uiteindelijk het onderspit delven want tegen de mentaliteit en het ge-indoctrineerde superieure ego van de Moslim zullen wij het moeten afleggen. Wij Nederlanders zijn opgevoed binnen een cultuur waarin alles besproken moet worden en meningsverschillen gerespecteerd worden. Tolerantie is binnen onze cultuur een deugd geworden. Als je vanuit onze cultuur beginselen nu een slag van 180 graden maakt kom je precies uit op de beginselen van de Islamitische cultuur. Agressief, Intolerant, niet bereidt tot samenwerking (wel tijdelijk, als het de Islam ten goede komt) leugenachtig en separaat. De moslim zal vanuit de essentie van het mohammedanisme nooit en te nimmer een hartverbinding met ons aangaan.

 3. Ik geloof dat veel moslims het absoluut oneens zijn met deze relschoppers hoewel mij bekend is veel moslims hun antisemitisme uit de koran halen.

  Er zijn twee oplossingen voor dit probleem.
  Allemaal op Wilders stemmen of we laten een nieuwe partij binnen, de ASP.

  Het verschil is dat Wilders alleen de islam(ieten) wil aanpakken, de ASP wil alle religies aanpakken en ze de status geven van normale verenigingen, zonder speciale voorrechten.

  Om in aanmerking te komen voor een legale status als vereniging zal men bij de ASP statuten moeten overleggen waaruit blijkt dat er geen racistisch of discriminerend gedachten goed nagestreefd wordt, net als bij iedere andere club.

  Men hoeft niet te gaan strepen of scheuren uit zogenaamde heilige boeken maar er zal wel uitdrukkelijk afstand genomen moeten worden van bepaalde passages die volgens ons rechtssysteem niet door de beugel kunnen, en men zal zich daar naar moeten gedragen. Als individu mag je geloven wat je wil maar als vereniging zul je de zaken op orde moeten hebben.

  Daarnaast is het waar dat er ook andere factoren meespelen dan religie (opvoeding) bij deze relschoppers die ook bij niet-islamieten kunnen voorkomen en die moeten we natuurlijk ook oplossen.
  Het apart houden van kinderen op religieuze scholen, dus niet samen op laten groeien, is natuurlijk funest voor de verdraagzaamheid binnen onze samenleving.
  Ik durf geen voorspellingen te doen maar het gaat nu de verkeerde kant op volgens mij.

  Daarom pleit de ASP voor de afschaffing van het confessioneel onderwijs en wil alleen nog openbaar onderwijs toestaan waarbij varianten als montesorie natuurlijk gewoon toegestaan blijven.

  Nu hebben ouders natuurlijk de neiging om hun kinderen op “witte” of juist op een “zwarte” school te plaatsen en ik kan me de bezwaren voorstellen als alles gemengd moet worden maar dat is een offer dat we allemaal moeten brengen om niet af te glijden naar een samenleving waarin bevolkingsgroepen tegenover elkaar komen te staan en haat en geweld hoogtij viert.

  Ik zie op dit moment geen enkele partij met een redelijke en realistische oplossing voor de islamisering die we nu meemaken.

  De vraag is of christenen afstand kunnen nemen van het gedachtengoed uit de bijbel dat als discriminerend opgevat kan worden volgens Nederlandse maatstaven, zo ja dan is het een krachtig wapen tegen de islam die we hier niet willen hebben. Zo nee dan staan zij een oplossing voor een vreedzame samenleving in de weg.
  De islam die we hier wel willen hebben zal zich aan moeten passen aan wettelijke maatstaven die voor iedere Nederlander gelijk zijn zonder uitzondering wegens de vrijheid van religie die mij iets te breed uitgemeten is.

  Ik zie op dit moment geen enkele partij met een redelijke en realistische oplossing voor de islamisering die we nu meemaken.
  Daarom ben ik lid van de ASP geworden en ik hoop dat velen mij zullen volgen.
  ASP ers zijn geen mensen die achter dogma’s aanlopen, ieder heeft zijn eigen mening maar de rode draad is secularisering. De ASP wil een seculiere middenpartij worden die de vrijheid van religie van het individu respecteert.
  Ik hoop dat christenen en moslims ook zo wijs zijn om de redelijkheid van een seculiere samenleving in te zien en zich bij ons aan sluiten, ondanks dat de meesten van ons nu atheist zijn. Er zijn genoeg atheisten die op het cda gestemd hebben, niet vanwege de christelijkheid maar vanwege de redelijkheid van hun standpunten. Dus waarom niet andersom?

  Groet, Jorden

  • @ Jorden;
   Dit is nu juist het doel van Sheitan/Satan.
   Alle religies de wereld uit. OOK de Islam!
   Dan is de weg voor hem vrij. Dnkt hij.
   Maar lekker mis! Yeshua is Adonai.
   PS. Openbaar onderwijs is van lagere kwaliteit dan bijv. ondewijs op Christelijke basis. Dat is mijn ervaring als scholier en als docent/TOA.
   Tevens dient u te weten, dat het openbaar onderwijs door Marxisten is gestart.
   De sociale doctrine is dus links!
   Pieter.
   Shalom.

 4. Op 1 juni 2011 @ 21:06 schreef Meneer Storm

  Beantwoorden

  @Ben Kok: die meneer Messaoudi heeft het over onwetende domoren, maar dat is hypocriet! Messaoudi weet héél goed waar de schoen wringt en waarom hij dat misselijke gedrag van zijn etnische volksgenoten bagatelliseert: dat is namelijk je reinste taqiyya. Die puberende Marokkaantjes hebben van hun onaangepaste verwekkers opdracht gekregen soera 3:151 toe te passen. Wat daar in staat en hoe het lastigvallen van rouwstoeten kan worden voorkomen, staat in deze pagina:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8288
  En de redactie van de Stad Amersfoort moest zich de ogen uit de politiek correcte koppen schamen door keurig nette bijdragen uit de krant te houden.
  Dit doet mij sterk denken aan een tijd waarvan ik nog net niks heb meegekregen, het was een tijd waarin ook sprake was van een Vijfde Colonne, een tijd van vriendjes van de vijand. Die schijnen tegenwoordig, nota bene in 2011, ook in Amerfoort actief te zijn. Goed dat dat eens naar buiten komt!
  En hoe taqiyya werkt kan iedereen nu lezen.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12362

 5. Op 1 juni 2011 @ 21:57 schreef Meneer Storm

  Beantwoorden

  Beste Ben, Naar aanleiding van je reactie mbt Jordan deze vraag:
  Waar is het BEWIJS dat er volgens jou na de dood wel iets(of wat dan ook)
  zou zijn? Moslims houden tot op de huidige dag ook niet op met zeuren over dat paradijs van hun en die 72 maagden die na de daad weer maagd worden, we weten allemaal dat dat loepzuivere duimzuigerij en uitgekookte propaganda is.
  Nu ben ik een realist, ik weet dat dat paradijs(zie hiervoor) NIET bestaat, dat paradijs is deze wereld, maar dat wil nog niet erg tot dezen en genen doordringen…
  Ik ben erg benieuwd naar relevante informatie. Hou svp alle religie e.d. er buiten, zakelijk graag. Moet kunnen, okee?
  Dank alvast. S

  • Beste Storm, zie https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/ , mijn zoektocht vanuit de diverse ismes naar de meeste waarschijnlijke, die zich bewees gedurende 40 jaar.
   Anderen kiezen liever voor atheisme of islam, een zeer slechte keuze m.i., maar ieders goed recht, althans, zover ze anderen niet belemmeren met hun gedrag en dat doet de islam zeker wel, dus NIET het goed recht van mensen een totalitair systeem aan te hangen, wat alle anderen hun vrijheid ontneemt, afgezien van alle inherente ellende van islam, nazisme, communisme.

   Omdat ik dus in het joods-christelijke geloof zoveel bevestiging heb ervaren (doe wat Yeshua zegt en ontdek dat Zijn woorden tot zegen zijn), heb ik alle vertrouwen, dat Zijn woorden mbt de eeuwigheid ook kloppen. Hij is geen leugenaar, maar integendeel, de weg, de waarheid en het leven.
   Shalom ,
   Ben

 6. Klopt ik ben penningmeester van de ASP.
  Een leven na de dood kunnen wij niet bieden Ben, niemand als je het mij vraagt.
  Maar daarvoor hoef je je niet bij ons aan te sluiten.

  Ik geloof niet in een of meerdere goden, twijfel niet en ben dus een atheist.
  Ik heb geen speciale atheistische boeken of clubs nodig om mijn overtuiging te staven, het is gewoon mijn persoonlijke mening over dit onderwerp.
  Ik geloof ook niet in kabouters of elfjes en heb geen enkele behoefte om daarover in discussie te gaan of om daarvoor in het een of andere hokje gestopt te worden, het akabouterisme of zo.

  Wat betreft de normen en waarden van atheisten verwijs ik je graag naar een artikel van Sam Harris waar op ons openbare forum http://forumasp.yourbb.nl/viewtopic.php?t=107&highlight= een discussie loopt, “de mythe van de seculiere morele chaos doorgeprikt”, kom er maar in zou ik zeggen.

  De ASP gaat uit van de rede, ons programma staat open voor verbetering en altijd ter discussie. Het secundaire programma is gebaseerd op onze persoonlijk meningen maar die zijn van ondergeschikt belang want als we meer leden krijgen kan daar nog van alles aan veranderen. We willen een brede en democratische partij worden dus het secundaire programma is voorlopig.
  Wij staan wel achter onze primaire standpunten maar zelfs die zijn niet 100% heilig.
  Ze bieden volgens ons wel een betere toekomst voor onze kinderen dan wat de politiek nu te bieden heeft. Daar hebben we volgens ons goede argumenten voor.

  Dit zijn ze:
  1 Volledige scheiding van Religie en Staat.

  2 Alleen openbaar onderwijs.

  3 Er is maar één wet en die geldt voor iedereen, dus geen aparte wetten voor welke religies dan ook.

  4 Religie blijft gerespecteerd in de privésfeer.

  Ik stem nu PVV zoals je misschien weet en vind het heel belangrijk dat de oprukkende islamisering onder controle komt net als jij.
  De islam wil de wereld domineren en hoe dat in zijn werk gaat weten we door over de grens te kijken.
  Ik zal er weinig last van hebben maar ik wil de toekomst van mijn kinderen niet vergallen door nu alleen maar aan mijn eigen toekomst te denken. (egoisme)

  Ik denk dat onze primaire standpunten een goede basis zijn om de volgende generaties de goede richting uit te sturen.
  Dat is geen korte termijn denken.

  Hoe zie jij de toekomst als we onze kinderen op school scheiden op basis van religie en scholen de vrijheid geven om de meest achterlijke religies zoals voodoo te onderwijzen?

  Er zijn tig duizend verschillende religies die allemaal van elkaar beweren dat ze het verkeerd hebben, dus zijn ze het over een ding eens. Dat tig duizend religies min één er zeker fout zijn. Welke de goede is kunnen we niet bewijzen maar dan ga je toch de hele zooi niet toestaan om kinderen mee te indoctrineren op school?
  Want laten we wel wezen Ben, als jij kind van moslim ouders geweest was dan was je nu waarschijnlijk moslim geweest dankzij de indoctrinatie van je ouders. Moet de school (overheid) daar dan aan meewerken?

  Laten we onze kinderen logisch leren nadenken, en dat houdt in dat als de basis van een theorie hoogst onwaarschijnlijk is, de rest van de theorie even onwaarschijnlijk is.

  groet, Jorden.

  • Hi Jordan,
   Het is niet de bedoeling de reacties zo lang te maken, maar ik laat hem door in zijn geheel om een goed antwoord te kunnen geven.
   Scheiding kerk en staat klinkt mooi voor sommigen, maar het is onbestaanbaar, want het atheisme en alle ismes zijn ook ideologien, waaruit mensen handelen. Net sprak ik een goed ontwikkelde atheist, Groen Links, 3e wereldwinkel etc., die helemaal upset werd, toen ik slechts zijdelings sprak over Marokkaanse moslims.
   Onbespreekbaar, daar werd die persoon zo boos van, je mag het woord niet eens gebruiken.
   Een echte orthodox ongelovige met oogkleppen op, alleen ziende op het eigen isme. Tot mijn verbazing, want verder een ontwikkeld en aardig mens, zolang het maar niet over islamisering of geloven in de God van Abraham, Isaak en Jacob gaat.

   Op scholen dient men het breedst mogelijke spectrum te onderwijzen en niet alleen de waarheid van de ASP. Door kinderen kennis te laten maken met de veelheid van denklijnen stel je ze in staat zelf te kiezen.
   Daar is de nodige begeleiding bij nodig een aanpassing bij leeftijden natuurlijk.
   En een visie op lange termijn, want als je van uit “dood is dood” leeft, dan vraag ik me af, wat er voor visie overblijft. Een leefbare wereld voor de mensen na je dood? Dat is al het minste.
   En lukt dat een beetje, zit er vooruitgang in ?
   Nee dus, het wordt zichtbaar op vele terreinen een steeds grotere mislukking, maar dat mogen we niet onder ogen zien van de linkse kerk, zoals genoemd.
   Ik ben dus dankbaar voor de joods-christelijke geloofslijn, die zich in mijn leven al 40 jaar bewijst als de meest betrouwbare, vruchtbare en zinvolle lijn.
   Shalom,
   Ben

   • Een atheistische overtuiging heeft alleen betrekking op de vraag of god al dan niet bestaat verder niet.
    Zo kun je ook niet zeggen dat alle mensen die niet in kabouters geloven allemaal handelen vanuit die overtuiging.
    Groen linkse atheisten die graag moslims knuffelen en geen kritiek op de islam dulden horen niet thuis bij de ASP.
    Christenen en moslims die seculier gedachtengoed nastreven wel.
    Iemands religie is voor ons geen bezwaar zolang men de staat niet wil gebruiken om religie voorrechten te verschaffen of mensen te overtuigen.
    Dat geldt ook voor atheisten, wij willen geen voorrechten maar gelijke rechten.

    Seculariteit is daarvoor de oplossing.

    Je schreef : Op scholen dient men het breedst mogelijke spectrum te onderwijzen en niet alleen de waarheid van de ASP. Door kinderen kennis te laten maken met de veelheid van denklijnen stel je ze in staat zelf te kiezen.

    Een ASP waarheid bestaat niet, wel gemeenschappelijke normen en waarden die altijd open staan voor verbetering en discussie. We hebben geen grote leider of dogma waar we het allemaal mee eens zijn, we willen breed worden en iedereen gelijke rechten verschaffen.
    Objectieve informatie over religies lijkt me maatschappelijk gezien wel nuttig voor kinderen, maar eenzijdig indoctrinerende scholen zijn voor ons uit den boze. Het is dus niet zo dat thuis gehersenspoelde kinderen op school verder gehersenspoeld mogen worden van ons. School is van de overheid, die kiest geen partij, die is seculier.
    Seculier betekend onpartijdig wat betreft religies of ismes.

    We hadden ook kunnen pleiten voor atheistische scholen, maar dat doen we dus niet.

    Vrijheid van religie is ook van toepassing op kinderen. Om die te kunnen waarborgen moet de staat kinderen gelijk behandelen als volwassenen voor zover mogelijk.

    Een maatschappelijke opleiding heeft geen enkele meerwaarde als daar religieuze normen en waarden aan verbonden worden. Zijn er christelijke opleidingen om b.v. tandarts te worden? Nergens voor nodig in ieder geval.

    Hoe dan ook, confessionele scholen creeeren apartheid onder kinderen, en dus later onder volwassenen en dat willen we tegengaan.

    • Hi Jorden, dus we zijn het eens over scholen, die het brede spectrum van religies behandelen, plus diverse ismes, w.o. ook atheisme?
     Dan kan men thuis de eigen overtuiging uitwerken.
     En op school kan men de totalitaire relgies en ismes ontmaskeren, want die laten per definitie geen ruimte aan wie dan ook, dus weg met nazisme, communisme en islam.
     Shalom,
     Ben

    • @Jorden Spliethof;
     Hoe ziet u de deelname van Bijbel getrouwe Joden en Christenen, aan uw partij?
     Is het niet zo, dat zij tijdens partij vergaderingen hun op de Bijbel gebaseerde geloof/overtuiging dienen thuis te laten. Eventueel hun stem uitbrengen m.b.t. bijv. abortus provocatus; en vv. thuis het respect (100%) voor het leven zeggen te respecteren.
     Meneer Spliethof; u heeft een splijtende doctrine.
     Op deze wijze verleidt/veroorzaakt u mensen tot hypocriet gedrag.
     En daar is de samenleving echt niet mee gediend!

    • Jorden, ik zou pas geloven dat kabouters bestaan,als ik er eentje zou zien!

     Parel

 7. Op 3 juni 2011 @ 11:07 schreef Josefientje

  Beantwoorden

  Ook hier maar even geplaatst met uw welnemen, dat overal DE WAARHEID gehoord wordt over onze Dierbare Heiland, Die ook voor islamieten gekomen is om hen, evenals ons, vrij te kopen van DE ZONDE.

  Met de vurige hoop dat alle mensen hier zullen horen hoe het waarlijk is.
  Ook onze dierbare, misleide medelanders.

  deeltje 4 al zó duidelijk, evt vanaf 5 min.
  http://www.youtube.com/watch?v=c2Ym7fKOAUI&feature=related

  deeltje 1
  http://www.youtube.com/watch?v=yUCbHFOmBHQ

  deeltjes 2 en 3 vindt men vanzelf.

 8. @ Jorden Spliethof;
  Kunt u mij vertellen hoe ik als Messias beleidende Jood in uw “ASP” kan functioneren?
  En waar staat “ASP” voor? Bijv: Algemene Socialistische Partij?
  Dus een socialistische partij die algemeen is.
  Die doctrine is in de USSR ook toegepast. Met ALLE gevolgen van dien.
  Misschien bent u te goeder trouw. Maar ik vertrouw dit concept niet.
  Evenwel: Shalom.

 9. Op 24 juli 2011 @ 18:52 schreef Egbert Kattenberg

  Beantwoorden

  Met deze “zichzelf vredelievende” lieden heb ik het intussen helemaal gehad. Nog liever gisteren dan vandaag mag, wat mij betreft, de islam in ons land verboden worden. Een moskee er bij? Ja hoor, mag van mij. Maar dan wel ergens in de Sahara of soortgelijke plek. Deze lieden mag geen plek meer worden geboden in ONS Nederland. En wat er nu al zit: Opzouten!

  • Hi Egbert, ex-moslims en die het willen worden, die mogen blijven lijkt me.
   Maar inderdaad, wie overtuigt de islam/sharia wil invoeren, wil de staat overnemen en kan beter snel naar de islam-heilstaten in het M.O. en daarachter verhuizen.
   Jammer voor moslims die dan moeten verhuizen, maar dat is dan eigen keuze, je kunt ook afstand nemen van dat fascistische systeem met een afgod.
   Shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*