Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

BELUISTER: 21:30 radio 5, do. 2 juni, “Dichtbij NL”, Ben Kok over begrafenis verstorende Marokkaanse moslims (UPDATE)

Beluister hieronder de uitzending: Interview begint op +- 36 minuten

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

PvdA gemeenteraadslid Youssef Messaoudi uit Amersfoort was door de redactie gevraagd, om in debat met mij te gaan over deze zaak . Helaas heeft hij de moed niet en bedankte, omdat “het toch niet waar kan zijn, dat de islam, de moskee iets te maken zou kunnen hebben met wangedrag van moslims bij begrafenissen”.

Vorige keer was ik in hetzelfde programma over “islamitisch stemvee” en daarbij was Farid Azarkan uitgenodigd, vz. van de Samenwerkende Marokkaanse Moslims, die kwam gewoon niet opdagen.
zie https://tora-yeshua.nl/2011/05/interview-met-ben-kok-over-%E2%80%9Cislamitisch-stemvee%E2%80%9D-gezien-van-uit-de-koran/

Zie de discussie op Stad Amersfoort, waar dhr. Messaoudi zonder dat hij me kent, me uitscheldt voor:

Yous033 Youssef

@ @ThomasvanElst @dichtbijnl PVV heeft blijkbaar een geestelijke Leider Ben Kok PVV krijgt meer en meer trekjes van een zieke totale ideologie
16 minutes ago »

Yous033 Youssef
@ @Yous033 @thomasvanelst @dichtbijnl @geertwilderspvv maar goed je racistische fascistische leider weet alles van verstoppertje spelen!!!
26 minutes ago »

Yous033 Youssef
@ @Yous033 @thomasvanelst @dichtbijnl en je grootte blond/grijze leider is ook welkom! @geertwilderspvv
30 minutes ago »

Yous033 Youssef
@ @ThomasvanElst @dichtbijnl repliek in 5 minuten over dit onderwerp zie ik idd niet zitten. Oog in oog in de studio min 30 min. #regelhetmaar
31 minutes ago

En als ik onze dappere PvdA jihad strijder er dan op wijs, dat het niet echt volwassen is, me uit te schelden, zonder me maar te kennen, twittert hij:

Yous033 Youssef
@ToraYeshua @dichtbijnl Salam Ben waar ziet u scheldwoorden ?? Wil Best in dialoog maar niet 5 min en over de tel oog in oog in de studio

Vervolgens confronteer ik hem met zijn eigen woorden en dan is de reactie:

Yous033 Youssef
@ToraYeshua@dichtbijnl zijn geen scheldwoorden best Ben#vrijheidvanmeningsuiting komt u vast bekend voor”

Dus eerst schelden, dan ontkennen en als hij dan ontmaskert wordt, zijn het geen scheldwoorden. Zo maak ik dat vaker mee met moslims, draaien, liegen, niet aan afspraken houden, taqiya.
Inderdaad, niet allemaal, maar wel vaak. Gaat niet goed met Youssouf Messouadi van de PvdA, straks ook zonder job, net als Job.

Vanavond is mijn gesprekspartner een salafistische moslim volgens zeggen en iemand, die ik al vaker op plezierige wijze sprak, Abdelhakim Chouaati, columnist , aldus redacteur Mustafa Hadziibrahimovic, die deze site onder zijn naam vermeldt: www.dehalvemaan.ntr.nl

Morgen vermeld ik de link, waarop degenen, die het missen, de uitwisseling van gedachten kunnen horen. Antwoord op de vraag, wat de islam toch te maken heeft met onderdrukking (het woord “islam” betekent “onderwerping”), discriminatie, haat naar alle niet-moslims e.d.

Misschien omdat de koran, de ultieme waarheid voor moslims, dat soort zaken leert?

Shalom, lees het alternatief op https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

11 Responses to BELUISTER: 21:30 radio 5, do. 2 juni, “Dichtbij NL”, Ben Kok over begrafenis verstorende Marokkaanse moslims (UPDATE)

 1. Op 3 juni 2011 @ 06:54 schreef cornelia

  Beantwoorden

  Hoi Ben,

  Vind je het gek dat ik niet in discussie wil met islamieten?
  Ik wil hun de Waarheid vertellen en daarmee basta.
  Wat heb ik een respect voor jouw geduld.

  Ze houden zich niet aan afspreken en proberen je af te bluffen met hun niets ontziende en van zichzelf overtuigde, geen tegenspraak duldende ‘waarheid’.
  Wij moeten pal achter Geert blijven staan en laffe ‘christenen’ wijzen op de ‘waarheid’ van de islam, waarmee we geconfronteerd zijn.
  Meer dan ooit vind ik dat de stekeblinde overheid in gebreke blijft deze ideologie aan te pakken.
  We hebben echt te maken met de vijand.

  mvr gr cornelia

  • Hi Cornelia, hoe is het met jou? Gewoon doorgaan met de waarheid in alle duidelijkheid en liefde voor alle mensen te blijven zeggen. In de kracht en genade van onze Vader in de hemel, die ons zegent met Zijn Geest, dankzij Yeshua.
   Shalom,
   Ben

  • Op 4 juni 2011 @ 13:35 schreef d.j.olthof

   Beantwoorden

   sta pal achter de waarheid, en laten we ons niet weg laten vegen door ideologien die mensen (voor vrouwen) in een gevangenschap van boerka”s plaatsen.welk een achterlijk denken, met de woorden van geert wilders te spreken. weest allen waakzaam en bedacht op de dingen die gaan komen. dit is nog maar het begin van de weeen die gaan volgen(ook over ons land) steeds meer geluiden hoor je over mensen die israel op alle fronten laten vallen, en ze beseffen niet dat de vloek van God over hen is en komt, indien ze zich niet bekeren.
   heb geen deel aan de gruwelijke ideeen van de islamitiseringen die ook ons land beinvloeden met hun leugens . laten we geheel achter de waarheid van gods woord gaan staan, en daarvan geen duimbreed wijken ( zoals luther al sprak)

 2. Op 3 juni 2011 @ 11:02 schreef Josefientje

  Beantwoorden

  Met de vurige hoop dat alle mensen hier zullen horen hoe het waarlijk is.
  Ook onze dierbare, misleide medelanders.

  deeltje 4 al zó duidelijk, evt vanaf 5 min.
  http://www.youtube.com/watch?v=c2Ym7fKOAUI&feature=related

  deeltje 1
  http://www.youtube.com/watch?v=yUCbHFOmBHQ

  deeltjes 2 en 3 vindt men vanzelf.

 3. Op 3 juni 2011 @ 13:18 schreef Vincent

  Beantwoorden

  Goed gesproken Ben, heb het op uitzending gemist geluisterd.

  Mijn broers komen trouwens niet naar de EO-jd van morgen. Verder ken ik ook niet echt iemand die dezelfde Tora-Yeshua gedachte heeft en er ook heengaat. Veel succes in ieder geval en Gods zegen toegewenst!

 4. Op 4 juni 2011 @ 19:52 schreef Vincent

  Beantwoorden

  Daar ga ik wel heen ja. Ga je daar nog DVD’s uitdelen of een andere actie doen of iets? Dan wil ik zeker mee helpen!

  • Hi Vincent, fijn dat je wilt helpen, sleep zoveel mogelijk jongelui mee en het is echt niet nodig, dat ze in de Tora-Yeshua lijn hun geloof beleven, zoals je schreef. Iedereen is welkom, die op zijn minst dan wel positief tov. het evangelie staat.
   Zie morgen verslag van vandaag, geweldige zegen, baruch ha Shem.
   Shalom,
   Ben

 5. Op 8 juni 2011 @ 20:28 schreef Anneke

  Beantwoorden

  Weet niet of onderstaand idee een terechte gedachte is:
  -Islam en Katholicisme veel overeenkomsten-
  Denk even aan de decennia tergende oorlogs-situatie in Ierland. Protestanten tegen katholieken. ‘Straks’ is het wereldwijd islamieten tegen alle anders gelovigen.
  De cirkel is dan rond???
  Het is de hoogste tijd dat Yeshua huiswaarts keert. Laat Hij deze wereld rust geven; via een ijzeren herdersstaf. Waarschijnlijk zitten we nu in een periode van: -kaf van het koren- scheiden. Wat zal deze wereld letterlijk gezegend zijn. Bevrijd van alle misère……Haleluyah!!

  • Hi Anneke, het zal zijn de NWO + de wereldwijde religieuze “eenheid” tegen de oprechte gelovigen in Yeshua.
   Shalom,
   Ben

 6. Ha Ben, zoals je weet heb ik een paar mailtjes gestuurd naar Youssef Messaoudi. Hij werd hysterisch dat ik hem emailtjes stuurde. Ik zei tegen hem dat een goed raadslid van de gemeente Amersfoort tegen kritiek moet kunnen. De laatste email die ik hem stuurde was een digitale foto van een schilderij van zijn profeet Mohammed met zijn zesjarige bruid Aïsha. Een soort bruidsfoto van het pedofiele stel! Youssef beantwoorde de mail als zeer ongelegen en ongewenst.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*