Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

VIDEOUPDATE: Abbas bij Trix, beiden kregen DVD “islam en waarheid” !

Update 7/5/2011 6:57:02 PM Bekijk hier ons videoverslag, met dank aan cameraman en editor!

Mahmoud Abbas zei in zijn proefschrift: 'A partnership was established between Hitler's Nazis and the leadership of the Zionist movement ... (the Zionists) gave permission to every racist in the world, led by Hitler and the Nazis, to treat Jews as they wish, so long as it guarantees immigration to Palestine.' - http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/143752 Hij wordt hier met alle egards ontvangen door ons staatshoofd ... Mahmoud Abbas zei in zijn proefschrift: ‘A partnership was established between Hitler’s Nazis and the leadership of the Zionist movement … (the Zionists) gave permission to every racist in the world, led by Hitler and the Nazis, to treat Jews as they wish, so long as it guarantees immigration to Palestine.’ – http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/143752 Hij wordt hier met alle egards ontvangen door ons staatshoofd …

Veel waardering voor alle Tora-Yeshua vrienden, die zich hebben ingezet in het protest tegen de komst van Abbas op donderdag 30 juni.

De dag er voor, woensdag, zou de Gilad Shalitbrigade bij de Palestijnse delegatie aan de Parkweg staan, ‘smorgens, maar dat is later afgezegd. Een paar hadden dat niet begrepen, stonden er voor niets, maar maakten in overleg met mij van de nood een deugd: ze deden de DVD “islam en waarheid” ter plekke door de bus, omdat er niemand open deed. Goede actie , Nelly en Vincent!
En een ander, die voor niets kwam, was evengoed toch in Den Haag de dag er na, om als nog te demonstreren tegen terrorist Abbas.

Weer anderen  deelden de DVD uit bij de gezamenlijke demonstratie op het Plein voor het Binnenhof,  waar  betrokkenen bij het Israelplatform (w.o. dus ook Tora-Yeshua) met een groep van een paar honderd mensen luisterden naar diverse sprekers, w.o. rabbijn  Evers, Joel Voordewind e.a
Iemand  legde aan rabbijn Evers uit, hoe verwant aan de sjoel we bezig zijn met het vieren van shabbat, Pesach en alle moadiem, prima om dat uit te wisselen ,zie  https://tora-yeshua.nl/samenkomsten/

Vooraf zijn we naar Huis Ten Bosch geweest, waar Abbas bij de koningin op de koffie kwam, althans dat hopen we in figuurlijke zin. Maar het zal wel bij letterlijk zijn gebleven, wat een tragische stap van onze regering, om zo’n crimineel met alle egards te ontvangen!

Diverse DVD’s uitgedeeld, we stonden er als enigen, ook geen pers daar, dus ik heb unieke videobeelden kunnen maken. De adjudant van de marechaussee van het paleis pakte een DVD aan voor de koningin en excuseerde zich voor het feit, dat hij geen ontvangstbewijs bij zich had om aan ons te geven.

De DVD werd dus niet “achter de rodondendrons ge……..”, maar serieus aangepakt en ik verwacht binnenkort na dat het paleis is gereinigd van de vieze smaak van Abbas, een uitnodiging om met ons staatshoofd de DVD te bekijken en/of er over door te praten; ik bedoel, dat is toch een redelijke verwachting? U hoort er van , zodra ik bericht heb.

Bizar moment: nadat Abbas was vertrokken en we de marechaussee bedankten voor  hun vriendelijke medewerking, kwam de Haagse politie in actie.
(u ziet enkele seconden in de video deze agenten deels in beeld, daarna mocht er niet meer gefilmd worden).

Ze hadden bedacht, dat wij met ca. 10 mensen in de categorie “demonstratie” vielen en dat hadden we niet aangevraagd, dus zouden we een proces verbaal gaan krijgen, met een boete van 70 euro.
Hoewel Gerbrig Arends van de Gilad Shalit brigade en ik uitlegden, dat we er van uit gingen, dat de openbare weg vrij is  en dat we met zo’n klein groepje toch niets hoefden aan te vragen, bleven de 3 agenten bij hun idee.
Identiteitsbewijzen weer tonen, voor de 3e keer die morgen en dat was dat.

We gingen na enige discussie en  overhandigen van de DVD (dat lukte nog wel) weg, maar na een paar minuten haalde de politie ons in met 2 auto’s en kwamen naar ons toe.

Wat nu weer? Boeien, arrestatieteam? Nee, ze hadden bedacht, dat het toch allemaal eigenlijk wel wat onschuldig was en ze gingen het proces verbaal verscheuren, met het verzoek een volgende keer wel  een demonstratie aan te vragen, ook in klein verband.

Was het hun geweten, dat ging spreken, of had iemand bedacht, dat de aandacht, die een proces verbaal tot aan het Europese Hof zou krijgen, ook niet  wenselijk was?

Een ingreep van Hogerhand, welke  is onduidelijk, via hun geweten of  paleisbeleid, maar zo is het gegaan. Ik had de agenten in het eerdere gesprek al gevraagd, of ze het normaal vonden, dat Hizb ut Tahrir in Amsterdam zondag a.s. het kalifaat mag afkondigen en dus  duidelijk stelt de Staat der Nederlanden over te zullen nemen  , of dat die lui  voor het gerecht worden gedaagd wegens opruiing tegen de Staat?

Hun antwoord: “dat is in Amsterdam, daar gaan we niet over, wij moeten ons  hier aan de regels houden en u krijgt een proces verbaal wegens het zonder  vergunning demonstreren op deze plek”

Het wordt wel duidelijk, dat “ambtenaren, die zich zonder verder nadenken aan de regels houden” tot gekke dingen komen, zo was het in de oorlog ook al. Als de regels de redelijkheid en menselijkheid niet meer dienen, dan moeten de regels aangepast worden en dan moet een ambtenaar als mens zijn eigen verantwoordelijkheid nemen!

Deze agenten hadden zich net als de marechaussee moeten gedragen: “prima dat jullie hier staan, bedankt voor de DVD, we zorgen er voor dat de koningin hem krijgt”.
En ze hadden er allemaal bij kunnen zeggen: “top, dat jullie die criminele moordenaar Abbas ontmaskeren  en ook de islam als fascistisch systeem”.
Net als de SGP en PVV, die weigerden hem te ontmoeten!

Harry van Bommel, SP, staat er weer gekleurd op, hand in hand met Abbas, Harry wel http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/
En Joel Voordewind, CU, had de voorwaarde gesteld, dat hij Abbas alleen wilde ontmoeten als er ook scherpe vragen konden worden gesteld; dat bleek nogal tegen te vallen achteraf en over Gilad Shalith en het Gaza- flotielje had  Joel helaas geen vragen kunnen stellen.

Het lijkt me, dat de PVV en SGP de juiste keuze hebben gemaakt: met criminele moordenaars praat je niet, die sluit je op en breng je voor het gerecht.

Shalom, met dank aan alle Tora-Yeshua vrienden, die er toch maar weer waren uit diverse plaatsen,  samen met anderen, die via het Israelplatform zijn geinformeerd.

Ben Kok (joods-chr. pastor), baruch ha Shem.

Zie artikel over Abbas en zijn zeer kwalijke bezigheden: http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2006-07-2011.htm

PS: videofilms volgen later, kost wat meer tijd. En zie voor alle info en verkijgen  van  de DVD
https://tora-yeshua.nl/2010/06/breaking-news-intro-van-de-film-islam-en-waarheid-on-line/

http://dossiers.nieuws.nl/binnenland/christenunie/649103/ChristenUnie__gesprek_met_Abbas_ontluisterend

Interessante gegevens over  wie de bevolking van Gaza nu echt helpt, kijk deze  korte video van enkele minuten even en je bent verbijsterd over de bina gezonken leugenflotilje : http://www.youtube.com/watch?v=IPd_cLpjShY&feature=player_embedded

Navigeer naar andere artikelen

28 Responses to VIDEOUPDATE: Abbas bij Trix, beiden kregen DVD “islam en waarheid” !

 1. Goed werk, Ben.
  Dat de Eeuwige zijn toorn zal temperen over dit land, opdat wij hier nog rustig kunnen leven.

 2. Goed werk allen!

  Zie uit naar video verslag.

  All the best.

 3. Op 30 juni 2011 @ 18:48 schreef Lillian Snoeks

  Beantwoorden

  Wij waren blij, dat we erbij waren, vooral bij Huis ten Bosch. Wat een vertoning op het eind met die drie agenten. Te zot voor woorden. We hebben trouwens ook nog Abbas op het Binnenhof naar buiten zien komen en hem even flink toegeroepen om Shalit vrij te laten. We kregen grote bijval van het publiek, dat zelfs na het weg rijden van “de delegatie” mevr. Gerrie Verbeet van de 2e kamer naar ons toekwam en vroeg waarom we zo hard schreeuwden. We hebben toen een pittige discussie met haar gevoerd.
  Het voelde goed dat we geweest zijn en vinden we het geweldig dat U en met U nog meer mensen zich zo voor Israel inzetten. Onze dank daarvoor.
  De twee dames uit Zandvoort.
  Miri Cohen en Lillian Snoeks

  • Bedankt Lilian en Miri, hoop jullie vaker te zien! Geef je even op voor de nieuwsbrief op de voorpagina van deze site, als je wilt, dan blijf je actueel op de hoogte.
   Shalom,
   Ben

 4. Broeder Hans heeft de door mij vertaalde Abbas-Apartheid folders nog kunnen uitdelen. http://eczp.blogspot.com/2011/06/abbas-en-palestijns-apartheid.html Hardstikke goed! Shalom!

 5. Geweldig wat jullie gedaan hebben vandaag.
  Ik ben er van overtuigd dat bij deze acties effect niet uit zal blijven.
  Bidden en werken horen bij elkaar.

  De volgende keer hoop ik er ook weer bij te zijn.

  Dit land zal weer worden als voorheen.
  Ik bid ook dat de ogen van Beatrix open zullen gaan van haar oost-Indische verblindheid als ze de DVD zal gaan bekijken, wat ze vast zal gaan doen vanavond.
  En van het verdere koningshuis.
  We horen vast nog wel van hun.
  groetjes cornelia

 6. vervolg……

  Ook ik zie met veel interesse uit naar de opnames die gemaakt zijn van deze dag.
  En ik dank de God van Abraham Izak en Jacob voor de doorbraak.

  m vr gr cornelia

 7. Op 30 juni 2011 @ 23:22 schreef Vincent

  Beantwoorden

  Ha die Ben,

  Correctie: de deur stond vreemd genoeg wagen wijd open, maar er was niemand beneden te bekennen, goeie beveiliging. Hoorde wel wat stemmen boven maar het leek me niet netjes om zomaar een of andere palesteinse vergadering binnen te stappen. Toen had ik de DVD dus maar in de bus gedaan.

  Om half 3 stond ik met M(hou het anoniem voor de zekerheid) met allebei een Israel-vlag, Abbas op te wachten voor het Katshuis. Vlak voor zijn arriveren kwam er opeens een politie busje aan racen. Ong. 6, 7 agenten stapten uit en vroegen ons wat we hier kwamen doen. We zeiden dat we Abbas op wachten, een vriendelijke politieagente zei ons toen dat als je met meer dan één persoon staat, dit gezien wordt als demonstratie. Onze ID – kaarten werden gevraagd: M had de zijne niet bij zich en werd abrupt meegenomen naar het bureau ( zonder abbas te zien te hebben). Ons werd verteld dat het niet lang zou duren en dat hij zo weer terug kon. Achteraf bleek dat hij zijn ouders helemaal uit Arnhem nota bene over moest laten komen om zijn paspoort te brengen! Enfin, ik mocht dus blijven omdat ik wel mijn ID bij me had en niet veel later kwam de stoet van auto’s voorbij rijden met oa abbas. Jammer genoeg kozen ze, zelfs tot verbazing van de inmiddels circa 9 politie agenten die nog steeds bij mij stonden, een andere ingang dan vooraf gepland (wellicht om de onrust die wij wel allemaal wel niet hadden veroorzaakt). Maar het zou goed kunnen dat hij mijn Israel – vlag gezien heeft! Toen het hele circus voorbij was vroeg een Arabisch uitziende agent mij nog wat ik nou zo tegen die abbas had?.. ik vertelde hem dat abbas een antisemiet is en dat hij voor de vernietiging van Israel staat, kijk maar in zijn Palestijns handvest. Hij had er niet echt een duidelijke reactie op, de agenten groeten me vriendelijk en gingen weer weg.

  Dat was me het dagje wel, ben blij dat ik geweest ben.

  Groet

  • Bedankt Vincent, het laat wel zien, hoe Abbas is afgeschermd en hoe benauwd de overheid is, om de terechte zware kritiek op zo’n criminele moordenaar weggedrukt en beperkt wordt.
   Verder ook haast geen aandacht in de media over onze demonstratie op het Plein en bij Huis ten Bosch, NOS journaal niets er over.
   Men heeft er alles aan gedaan, om te voorkomen, dat Abbas ons protest zou meekrijgen. Gelukkig is ons land nog steeds tegen een eenzijdig uitroepen van een Palestijnse staat, dat dan weer wel.
   Prima poging van jou en M, weer wat geleerd, volgende keer gaan we als eenlingen, dat mag dus wel. En daarnaast kunnen we altijd een demonstratie melden/aanvragen, zoals voor het Plein wel is gedaan.
   Shalom,
   Ben

 8. Als je niet meer met je tegenstanders in gesprek wilt gaan ben je diep gezonken.

  Ik ben blij dat Hare Majesteit meer respect voor Hr. Abbas heeft getoond dan de SGP en PVV kamerleden.

  Als jullie protest er op was gericht om met Abbas in discussie te gaan dan kan ik daar begrip voor opbrengen, maar als het gericht is tegen zijn komst niet. Waarom mag die man niet het Palestijnse standpunt naar voren brengen? We leven toch in een vrij land, waar het een goede traditie is om naar elkaars standpunten te luisteren?

 9. Ik had er ook graag bij willen zijn… Joel was erg dapper om wel te gaan, we zien in de berichten heel duidelijk dat het “vreedzame” masker is afgerukt juist door kritische vragen!!! Ik had van pvv sowieso verwacht dat ze niet zouden gaan maar dat de SGP niet is gegaan valt me eigenlijk een beetje tegen…

  Groet,

  • Beste M. Vos,
   Er is niets “dappers” aan om als kamerlid een bezoeker als Abbas te woord te staan, dat is gewoon je werk, zonder enig gevaar. En verder kan ik beide keuzes begrijpen: kritische vragen stellen (die volgens Joel V. niet echt gesteld konden worden) en uit protest deze moordenaar de rug toe keren, zoals PVV/SGP
   Shalom,
   Ben

   • Op 1 juli 2011 @ 11:54 schreef M. Vos

    Beantwoorden

    “Gewoon je werk” daar is van alles aan af te doen als het gewoon werk is dat hadden SGP en PVV er ook moeten zijn… Overigens is PVV lichtelijk hypocriet als ze zich hadden verzet tegen Koosjer slachtverbod dan hadden ze (wat mij betreft) recht van spreken gehad als vriend van Israël… Ben overigens blij dat de enige man met principes Kortenoeven sprak op de bijeenkomst…

    Joel heeft een wijze keuze gemaakt en was aanwezig bij het gesprek en heeft in ieder geval nog een aantal kritische vragen gesteld. Anders was het verslag in de media van de bijeenkomst waarschijnlijk nog gekleurder en ging het waarschijnlijk alleen maar over: dat Abbas zo graag vrede wil met Israël…

    Groet,

 10. Op 1 juli 2011 @ 08:09 schreef Nico van Noordt

  Beantwoorden

  Geachte dames en heren,

  Ik ben gisteren met mijn moeder ook geweest op het Plein in Den Haag en wil me graag inzetten voor de vrede van Jeruzalem.
  Zou ik daarom jullie nieuwsbrief per email kunnen ontvangen ?

  Groet
  Nico van Noordt

 11. Op 12 juli 2011 @ 07:49 schreef Jacqueline

  Beantwoorden

  Beste Ben, ik waardeer je werk, maar schok even van de titel van dit artikel.
  Onze koningin haar Majesteit Beatrix horen wij met respect te noemen aangezien in Zijn almacht de Heer haar op z’on bijzondere positie in ons land heeft geplaatst.
  Wij kunnen wel ons mening hebben en uiten over wat ze doet maar ik zou toch dat met respect doen en haar niet ‘Trix’ noemen maar ‘onze koningin Beatrix’ zoals een koningin behoort.
  Een voorbeeld van wat ik probeer te zeggen is te vinden bij koning David die steeds vervolgd werd door Shaul en toch nooit zonder respect over hem gesproken heeft
  Verder sta ik helemaal achter je akties en wens je veel wijsheid en kracht en zegen toe in het bijzonder voor aankomende donderdag 14 juli.
  In onze strijd tegen het kwade laat ons onze waardigheid behouden in onze woorden en daden als wij Hem vertegenwoordigen.
  .

  • Beste Jacqueline,
   Daar verschillen we dan in van mening, kan gebeuren. Iemand die zich met “Majesteit” laat aanspreken, heeft niets van het geloofsleven begrepen. Iemand die op kousevoeten een moskee binnen gaat ook niet. En iemand die de Bilderbergconferenties bezoekt vanaf het begin, al helemaal niet.
   Als er iemand haar best heeft gedaan om de samenleving in het kader van Eurabie te islamiseren, is het ons staatshoofd wel met de diverse regeringen van de laatste decennia.
   Hier een link van een predikant, die dan wel de “juiste” termen gebruikt, maar evenmin vrolijk wordt van ons koningshuis: http://www.artikel7.nu/?p=63397
   En als je gaat googlen over het huis van Oranje, dan weet je helemaal niet wat je leest aan narigheid.
   Ik geef geen cent voor die hele monarchistische kliek wereldwijd, het EO programma “blauw bloed” vind ik gewoon walgelijk. Het ophemelen van gewone mensen (dat zijn het immers, over het paard getilde gewone mensen als jij en ik, waar ik overigens niet graag mee zou ruilen) is Godslasterlijk en ziek en dat dan voor een Evangelische Omroep.
   Het is een overblijfsel van het verleden, wat enorm veel geld kost en alleen voor PR en lintjes doorknippen dient. En die PR is soms goed, maar soms ook heel negatief, onze aller Bernhard is daar een aardig voorbeeld van.

   Mbt de vergelijking met Israel: God behoorde Koning te zijn, maar omdat het volk zo nodig moest ervaren, wat het inhield een menselijke koning te hebben, liet God het toe, te beginnen met Saul. En we kunnen lezen in de Tenach wat een ellende al die koningen gaven, af en toe een goede koning, maar per saldo negatief en eindigend in de ballingschap.
   In geestelijk opzicht is het huis van Oranje ook beslist geen lichtend voorbeeld, dus waar hebben we het nog over?
   De laatste stunt is moordenaar Abbas ontvangen, antisemiet pur sang. En dan verwacht je nog, dat ik het staatshoofd waardeer ? Trix is 3 keer niks, wat mij betreft. Maar daar mogen de Oranjeverenigingen anders over denken en iedereen natuurlijk.
   Ik houd met goed aan de Nederlandse wet en dat is voldoende; de personen die onze overheid zijn, hoef ik niet allemaal te waarderen, met Job Cohen heb ik ook minder, om het es zachtjes te zeggen. En als je het lijstje koningen en koninginnen, die we gehad hebben, langs loopt, zul je toegeven, dat die ook niet allemaal even geweldig goed waren, om es een understatement te gebruiken.
   Niettemin, shalom, als de ware Koning, Yeshua ha Mashiach te Yerushalayim komt, ziet iedereen het verschil van zelf wel.
   Ben

   PS zie hier de ontwikkeling van de Bilderbergers, waar de Oranjes intensief bij betrokken zijn:
   http://www.artikel7.nu/?p=63449

 12. Al Jazeera;Abbas vows to continue UN statehood bid

  http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2011/07/201171302020819197.html

 13. BEATRIX.
  Koningin Beatrix van de lage landen,
  wat u daar deed, liet heel de christenheid stranden.
  Want, wat heel veel mensen nu, beslist niet weten, maar ik wel,
  dat u als Bilderberger een weg bewandelt naar de hel.
  In dit genootschap met een geheime code voor de NWO,
  heeft u zichzelf en uw huis vernedert tot een laag niveau.
  In een land waar de christenen nauwelijks worden getolereerd,
  heeft u, met een pompeuze soepjurk en lampenkap, satan vereerd.
  Ik zag hoog tegen u op als mijn Koningin en Vorstin,
  door uw eerbied voor de allah van het oosten, nu heel min.
  Dit moest mij, en met mij vele Nederlanders, van het hart,
  dat olie, geld en macht, de doorslag gaf en christenen tart.

  Yiooda.

  • Duidelijk Joop, het EO-programma “blauw bloed”, het blad “Ons Vorstenhuis” en Koninginne/Koningsdag kunnen ook van tafel.
   Tragisch, maar zo is het, we hebben geen zin om voor de gek te worden gehouden door de Bilderbergers.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*