Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Stad Amersfoort, plaatselijke krant, wist reacties Ben Kok

Nadat een eerdere reactie van mij onder het artikel over wangedrag Marokkaanse moslims in Stad Amersfoort zonder reden was verwijderd, heb ik onderstaande reactie geplaatst in dezelfde krant.
(zie mijn  artikel van gisteren  https://tora-yeshua.nl/2011/05/islamisering-in-amersfoort-via-moslimsagressie-bij-begrafenissen-van-niet-moslims/

ben kok (joods-chr.pastor) op 31-05-11 16:47

*** Deze reactie is verwijderd omdat deze in strijd is met de huisregels voor deze site. *** Geen idee, waar mijn beleefde reactie tekort schoot, er zijn er meer verwijderd, zie onder de reacties op de hierna genoemde link.
Daarna een nieuwe reactie, die ongeveer gelijk is aan de verwijderde, geplaatst:
ben kok (joods-chr.pastor) op 01-06-11 18:38

Geachte redactie,
Kunt u me uitleggen, wat er mis was met mijn reactie ?
U hebt deze verwijderd, voor mij een raadsel. Ik verwijs slechts naar tora-yeshua.nl waar ik een uitvoerig artikel heb staan over dit wangedrag van moslims.
Verder nodig ik uit om onze DVD “islam en waarheid” aan te vragen op tora-yeshua.nl
En ik voeg er aan toe, dat ik graag met wie dan ook hierover doorpraat met als centrale vraag:
is dit wangedrag van Marokkaanse moslims door de koran/ahadit gelegitimeerd of niet?
Maw.,krijgen moslims een houding van superioriteit mee in de islamopvoeding en is dat de basis van dit soort wangedrag of niet?
Shalom,
Ben Kok (joods-chr.pastor)
www.tora-yeshua.nl

en deze, voor alle zekerheid onder een vervolgartikel over deze zaak:

Geachte heer Messaoudi, PvdA:
Mag ik u uitnodigen tot gesprek nalv uw vraag, wat toch de moskee van doen zou kunnen hebben met dit wangedrag van Marokkaanse moslims?
Als u de koran leest en de ahadith, weet u zo het antwoord, lees soera 98.
Moslims zijn superieur aan de niet-moslims, zeker als het om Joden gaat.
Vandaar het wangedrag, want als je zo opgevoed wordt, m.n. in de moskee, waar de koran als ultieme waarheid wordt geleerd, dan is het gevolg, dat je doet wat in het “ware geloof” wordt geleerd.
Graag hoor ik van u, of u tot zo’n uitwisseling van gedachten bereid bent.
Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)
www.tora-yeshua.nl

Uiteraard met cc naar PvdA raadslid Messaoudi, ( y.el-messaoudi@raad-amersfoort.nl ) es zien of deze reactie ook wordt verwijderd en of dhr Messaoudi bereid is tot een open gesprek. Zie zijn visie, die voor zich spreekt en waar ik graag op door denk met hem, in het genoemde recente vervolgartikel van Stad Amersfoort,  geschreven door  John  Spijkerman.

“Bizar
El Messaoudi vindt het overigens ‘vrij bizar’ om de moskee erop aan te spreken. ,,Want wat hebben die knaapjes nu te maken met de islam? Een goede moslim doet dit niet. Die jongens komen niet in de moskee. Het gaat om een paar onwetende domoren die niet weten wat respect is en niet eens een woord uit de koran kennen. Gaan we dan ook bij rellen van hooligans de kerk of synagoog een brief sturen?”
,,Mede dankzij de rechtspopulisten van de PVV en de onrespectvolle onwetende domoren gaat het in Nederland hard bergafwaarts”, meent El Messaoudi. ,,Maar ten alle tijde dienen wij niet uit het oog te verliezen dat er ook een compleet andere kant is van Nederland. Een van wederzijds respect en tolerantie, maar negativisme voert de boventoon en dat steekt mij.”
Volgens El Messaoudi begint het gebrek aan respect bij sommige Marokkaanse jongeren bij de opvoeding. ,,Het begint achter de voordeur. Je moet de ouders aanpakken en erop aanspreken. Het zijn gewoon jongeren die niet nadenken. Ik wil af van het wij-zij denken. Dit kan en mag niet. Het zijn jongeren die totaal geen respect hebben naar wie toe dan ook.” El Messaoudi verzekert dat hij ondanks alle negatieve reacties stelling zal blijven nemen. ,,Dit soort gedrag accepteren we niet.”
Moskee El Fath kon niet worden bereikt voor een reactie.”

 

Navigeer naar andere artikelen

15 Responses to Stad Amersfoort, plaatselijke krant, wist reacties Ben Kok

 1. Ik zou El Messaoudi willen vragen hoe het kan dat prakties overal waar er grote moslimgemeenschappen zijn, er steeds uit hun midden kleine gewelddadige groepjes voortkomen, die niks met de islam te maken hebben, maar desalniettemin uitsluitend niet-moslims aanvallen bespuwen treiteren, voor hoer uitschelden, en het leven onleefbaar maken. Dit gebeurt van Amsterdam tot Sydney. Laatst nog stelde de politie van Oslo dat 100% van de verkrachtingen daar op het conto van niet westerse allochtonen staan. Moslims dus. En hun slachtoffers zijn vrijwel uitsluitend autochtone Noorse vrouwen. Zie video. Hoe zou El Messaoudi dit verklaren?

  Oslo: ALL Sexual Assaults ending in Rape commited by Non-Westerners
  http://www.youtube.com/watch?v=K_rHFKRwv5Y

  • Hi Zwartmeer, ik zal het Messaoudi vragen, als hij op mijn uitnodiging tot gesprek in gaat , we zien het.
   Shalom,
   Ben

 2. Op 2 juni 2011 @ 14:43 schreef Michael

  Beantwoorden

  @zwartmeer
  Dat wordt een inkoppertje. Omdat hun vrouwen vaak snorren hebben en in zwarte pinquinpakken rondlopen en onze blanke vrouwen er een stuk aantrekkelijker uitzien. Je kunt beter vragen waarom ze zo’n hekel hebben aan dieren. Dat ze lammetjes moeten slachten in kinderboerderijen, of geiten van achter nemen.

 3. Op 2 juni 2011 @ 15:59 schreef Anton Huiskens

  Beantwoorden

  Beste Ben,

  Mijn negatieve doch waarheidsgetrouwe reacties over moslimjongeren waarin ik ook overigens aantoon dat de “heer” El Messaoudi graag over de reacties twittert met de redacteur / verslaggever John Spijkerman zijn wonderwel wel blijven staan, t’zal helaas komen door mijn jarenlange doortastende schrijfervaring op de anti Israelische en de anti Wilders virtuele kranten van de HDC Media .

  Heb nu nieuwe tweets van de “heer” El Messaoudi op stadamersfoort.nl geplaatst waarin hij jou uitmaakt voor de Amerfoortse Geert Wilders en Racist.

  http://twitter.com/#!/Yous033
  http://www.stadamersfoort.nl/page/Lokaal/Regionaal/Lokaal-nieuws/Ze-hebben-totaal-geen-respect.718407.news

  Met vriendelijke groet en respect

  Anton Huiskens

  • Beste Anton,
   Vanavond op radio 5, Dichtbij Nederland, rond 21 uur, mag ik mijn standpunt uitleggen, de heer Messaoudi was ook gevraagd, maar wil niet voor de radio hierover in gesprek. Ik hoor nog, wie dat dan wel wil.
   Merkwaardig, dat hij wel negatief over me twittert, maar niet in gesprek wil.
   Ik had hem gisteren al gemaild voor een gesprek, maar nog geen antwoord.
   Ca. een week terug zou ik in gesprek gaan in het zelfde programma over de term “islamitische stemvee” met de vz. van Samenwerkingsverband Marokkaanse Moslims, maar die kwam toen niet opdagen, ondanks duidelijke afspraak van NTR met hem. Toen had ik overigens alle tijd om met de presentatrice de zaak te bespreken.
   Gert Jan Segers van de CU wil ook al niet in debat over “de islam als gelijkwaardige religie”, de slagzin van de CU, waardoor ze aardig wat kiezers kwijt zijn.
   Beetje zwak allemaal, blijkbaar zijn noch moslims, noch christen-lijken erg zeker van hun zaak.
   De El Fath moskee zwijgt ook in alle talen, als men vraagt om hun reactie over het wangedrag van Marokkaanse moslims bij begrafenissen.
   En Stad Amersfoort heeft mijn eerste reactie geschrapt, de angst is groot om eerlijk over de islam te praten. Wat een ondermaats gedoe.
   Shalom,
   Ben

 4. Op 2 juni 2011 @ 17:25 schreef Anton Huiskens

  Beantwoorden

  Beste Ben ,

  Bijgevoegde tweets van “bruggenbouwer” El Messaoudi worden nu wel heel persoonlijk en erg onder de gordel , volgens mij ook nog eens wetsoverschrijdend.
  Wederom het bewijs dat wanneer je de zgn gematigde en zich modern voordoende moslim politicus prikkelt de ware aard snel naar buiten komt.

  met vr.groet

  Anton Huiskens

  Yous033 Youssef
  @ @ThomasvanElst @dichtbijnl PVV heeft blijkbaar een geestelijke Leider Ben Kok PVV krijgt meer en meer trekjes van een zieke totale ideologie
  16 minutes ago »

  Yous033 Youssef
  @ @Yous033 @thomasvanelst @dichtbijnl @geertwilderspvv maar goed je racistische fascistische leider weet alles van verstoppertje spelen!!!
  26 minutes ago »

  Yous033 Youssef
  @ @Yous033 @thomasvanelst @dichtbijnl en je grootte blond/grijze leider is ook welkom! @geertwilderspvv
  30 minutes ago »

  Yous033 Youssef
  @ @ThomasvanElst @dichtbijnl repliek in 5 minuten over dit onderwerp zie ik idd niet zitten. Oog in oog in de studio min 30 min. #regelhetmaar
  31 minutes ago

  http://twitter.com/#!/Yous033

 5. Op 3 juni 2011 @ 08:58 schreef Oedjepoed

  Beantwoorden

  Ja beste Benjamin hier kan men echt moedeloos van worden: http://tinyurl.com/5tzed3s en bij de weg ‘gut sjabbes’. Groet, Oedjepoed.

 6. Op 3 juni 2011 @ 11:06 schreef Josefientje

  Beantwoorden

  Ook hier maar even geplaatst met uw welnemen, dat overal DE WAARHEID gehoord wordt over onze Dierbare Heiland, Die ook voor islamieten gekomen is om hen, evenals ons, vrij te kopen van DE ZONDE.

  Met de vurige hoop dat alle mensen hier zullen horen hoe het waarlijk is.
  Ook onze dierbare, misleide medelanders.

  deeltje 4 al zó duidelijk, evt vanaf 5 min.
  http://www.youtube.com/watch?v=c2Ym7fKOAUI&feature=related

  deeltje 1
  http://www.youtube.com/watch?v=yUCbHFOmBHQ

  deeltjes 2 en 3 vindt men vanzelf.

 7. Op 8 juli 2011 @ 00:31 schreef Anton Huiskens

  Beantwoorden

  En wederom een goedpraat artikel op destadamersfoort.nl
  Nu doet burgemeester Bolsius de verstoringen van begrafenisstoeten door marokkanse kinderen af als incidenten. tja, hoe dik zal die plaat zijn ???

  http://www.destadamersfoort.nl/plaatsnamen/amersfoort/het_blijven_gewoon_incidenten_13717165.html

 8. Op 20 september 2012 @ 08:19 schreef Dirk Steen

  Beantwoorden

  Beste Ben,
  Ik heb veel bewondering voor jou en Geert Wilders omdat jullie niet bang zijn om de waarheid te spreken over de islam, wat de kanker van deze aarde wordt genoemd!
  Hoe is het toch mogelijk, dat de islam mensen vermoordt in de naam van Allah !?! Met andere woorden, die Allah is een andere naam voor Satan, want onze hemelse Vader zegt : Gij zult niet doden !! Die moslims krijgen de belofte, dat zij na hun terreurdaad rechtstreeks naar het paradijs zullen gaan en tientallen maagden zullen krijgen. Islam is géén religie maar slechts één levensgevaarlijke ideologie !!!
  Moslims hebben géén vrijheid want zij mogen zich niet bekeren tot bijvoorbeeld het Christendom, want ik weet, dat de stelling luidt : Eens een moslim altijd een moslim… Dat klopt dus wel omdat AllahSatan géén keuzevrijheid tolereert !!!

  Shalom en Keep up the Good work, Dirk

  • Dank je Dirk, hoor graag meer van je; kom es langs in onze samenkomsten in Amersfoort, Zaandam en Den Dungen, zie https://tora-yeshua.nl/samenkomsten/
   Prima gelegenheid om elkaar es te leren kennen.
   Shalom
   Ben

   • Op 20 september 2012 @ 12:02 schreef Dirk Steen

    Beantwoorden

    Persoonlijk, ben ik er 1000% op tegen dat Turkije lid zou mogen worden van de EU terwijl ruim 96% van het land buiten Europa ligt ! Als het aan mij ligt, mag ISRAEL nu lid worden van de EU omdat de meeste Joden van Europese afkomst zijn en alleen daarom al het recht zouden moeten hebben om bij Europa te horen !! Bovendien, zou het de regio kunnen stabiliseren, waardoor die moslims wel drie keer zullen nadenken voordat zij Europa zullen gaan aanvallen !!! Ik zal proberen om 29 Sep 2012 (in Zaandam) of 6 Oct 2012 (in Amersfoort) aanwezig te zijn.

    NB : We are NOT human beings having a spiritual experience… Rather, we are spiritual beings having a human experience. After this life, we may get the opportunity to return Home, Sweet Home and live with our Father [ and Mother ] again and partake of eternal life with Him. We are here only to learn and Choose The Right and Follow The Light, Jesus the Christ. I believe, we are ALL at various degrees of Light ( which is Knowledge! ) and the Son of God [ Elohim ], Jesus Christ, is in the similitude of the sun, because we cannot directly look at its brightness! Therefore, I think, muslims are in the “Dark Ages with Satan”. They are an ignorant, arrogant and proud people and do not wish to learn about the Truth !!! However, opposition is necessary in order to know and see the Truth ! Eventually, Adam [ Michael ] needed to partake of the forbidden fruit and receive this Knowledge otherwise he was not able to have us in the flesh and he would have stayed alone in the Garden of Eden. Because, we need to learn about Good and evil and decide for ourselves through free agency or freedom of choice, and follow the Straight and Narrow Path, enduring to the end, which leads to eternal life ! We follow the Savior, Jesus Christ, because we know, that we can ONLY go back to the Father through His Son, Jesus Christ. Thankyou too much for enduring to the end. Until we meet again… Take Care and God Bless. Shalom, Dirk

 9. Ik hoorde eens een Domme Bisschop vertellen aan zijn Schaapjes, dat Allah dezelfde god was als de God van de christenen, hoe dom kan je zijn, Allah hun god is de satan
  ze doden in Naam van de satan,blazen zich op in naam van de satan, en gaan rechtstreeks de duisternis de Hel in Allah zijn gebied,de maagden die ze krijgen zijn demonen bewoners der Hel, satan briest over de wereld,Hoofden moeten er af,aanhangers van de Here Jezus Christus, ik hoorde eens een moslim vrouw tegen mij klagen, met de woorden het Lijkt wel of de duivel in mij huist,ja dat klopt, Roep Jezus aan die bevrijd jou van die demon in jou, Bekeer je nu het nog kan, Is kan wel de Hoofden er af slaan, maar het eeuwige Geestelijke lichaam wat rechtstreeks naar God zal gaan, met je Levens Adem,de Heilige Wind, je bent een Gods kind en de satan weet dat, moslims worden vermoord omdat zij als Christen dichter bij de Verlichting komen.wij moeten voor hun Bidden en Vergeven wat ze aanrichten in naam van de Barmhartige Vader,die onze God nooit zal zijn,satan.
  Shalom Elizabeth

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*