Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Zondag 3 juli start Kalifaat-conferentie in A’dam! Geef je op of kom naar de demonstratie.

Oproep aan alle geinteresseerden, om zich nu op te geven, unieke startconferentie over het kalifaat, te beginnen in Nederland.

Bekijk hier de promotie video van de http://www.khilafahconferentie.nl/index.php waarin wordt opgeroepen om de Staat der Nederlanden over te nemen en tot onderdeel van het Kalifaat te maken.

Geef je op, nu er nog plaats is, ik heb al gereserveerd en de vorige islamconferenties in 2009 , Apollohotel Amsterdam en  2010, RAI en Movenpickhotel, was ik er ongeveer alleen met een enkele autochtone Nederlander.

Dit jaar hoop ik toch echt, dat er velen van HVV zijn, schrijvers en lezers en natuurlijk van andere sites als Artikel7 en uit de Tora-Yeshua achterban.
Zie https://tora-yeshua.nl/2010/05/islamcongressen-29-mei-te-amsterdam/

Welkom allemaal, om in gesprek te zijn met onze moslimmedemens. Grijp deze kans, om je te laten overtuigen of overtuig zelf. Ter plekke in gesprek zijn heeft echt iets meer impact dan lezen en schrijven. Tot dan,
Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)
tora-yeshua.nl

Zie voor meer info en de demonstratie voor aanvang van de “kalifaatconferentie” om 11.30 uur http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=13414 met dank aan  Amsterdam Post voor het initiatief voor de demonstratie.

De kalifaatconferentie begint om 12 uur, ik denk dat je kiezen moet,  je opgeven en naar binnen gaan of buiten blijven en demonstreren.
Voor beide keuzes is wat te zeggen, ik ga naar binnen om 11 uur, om te zien of er met deze mensen nog enig gesprek mogelijk is.

Maar het blijft te gek voor woorden, dat in ons land een conferentie mogelijk blijkt te zijn met goedkeuring van de overheid, waar wordt opgeroepen  de Staat der Nederlanden over te nemen en tot onderdeel van het Kalifaat te maken.
Terwijl je een proces -verbaal krijgt, als je niet vooraf meldt, dat je met een paar mensen op de openbare weg demonstreert tegen een criminele moordenaar als Abbas, moslim.

Navigeer naar andere artikelen

27 Responses to Zondag 3 juli start Kalifaat-conferentie in A’dam! Geef je op of kom naar de demonstratie.

 1. goedemorgen! oproep aan alle lezers! dringend gebed gevraagd voor wat a.s. zondag 3 juli te gebeuren staat,oproep aan allen dus om bovengenoemde informatie en de links door te sturen aan zoveel mogelijk voorgangers/dominees enz. om a.s zondag in de kerken en natuurlijk ook tijdens de bijeenkomsten op Shabbat,de rustdag die YHWH ons gegeven heeft te bidden! want wat er concreet gebeurd is dat het a.s zondag tijdens de Kalifaat conferentie om niets anders gaat dan om een Mohammedaans rijk,een Islamitisch rijk te stichten,want dat is wat Kalifaat betekent en de voorbereidingen zijn in volle gang!
  daarom nogmaals aan álle volgelingen van Yeshua/Jezus de oproep om YHWH’s Koninkrijk te proclameren! bidden mensen,bidt bidt bidt!!!
  geestelijke strijd;
  we moeten beseffen dat we niet te strijden hebben tegen vlees en bloed=tegen mensen,moslims onze medeburgers,maar tegen de overheden en machten in de hemelse gewesten,er woed een hevige strijd,íedere christen/volgeling van Yeshua weet dat! verzuim dus niet om te bidden,de tijd voor diegenen die denken dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen is voorbij!
  laten we strijden en de geestelijke wapenuitrusting aantrekken die YHWH ons gegeven heeft,we strijden voornamelijk met het zwaard=de Bijbel,ook hebben we YHWH’s volledige bescherming! Yeshua is ons voorbeeld,toen Hij door de leugenaar vanaf het begin verzocht en uitgedaagd werd in de woestijn,maakte Yeshua korte metten met de vijand vanaf het begin,Yeshua zei; er staat geschreven! mensen we hebben een grote rijkdom een schat aan informatie een leidraad voor het leven;YHWH;s Woord,waar de vijand níets tegenin te brengen heeft!dit moest me van het hart…

  shalom,
  Parel

  ps vanavond Shabbatavond zal ik zoals elke Shabbat avond ook deze dingen in gebed opzenden naar onze Vader in de hemel,

  • ps er wordt een oproep gedaan aan geïnteresseerden om zondag 3 juli a.s naar de demonstratie te gaan,laat het niet uit interesse zijn,het is bittere noodzaak! het is een kwestie van leven en dood,van licht en duisternis,het gaat om twee Koninkrijken;het Koninkrijk van de vorst der duisternis,wat a.s zondag geproclameerd wordt en het Koninkrijk van YHWH Die woont in een ontoegankelijk licht,die wij zullen proclameren.waar gaat jou/uw”interesse”naar uit? waar kiest u/ je voor? kiest dan heden wie gij dienen zult! wij dienen de levende God/YHWH

   shalom,
   Parel

   shalom,
   Parel

  • Bedankt Parel, zeer terechte en noodzakelijke oproep. Ik voeg er aan toe:
   “Elke voorganger, die thuis blijft zondag en niet naar Amsterdam gaat om deze overval op Nederland aan de kaak te stellen en met deze moslims in gesprek gaat om ze te waarschuwen, kan beter een fritestent gaan beginnen of een allahhusnackbar.
   Wat staat een voorganger op zijn preekstoel te oreren of een christen in zijn kerkbankje te zitten, als hij/zij niet het lef heeft dit onrecht aan de kaak te stellen op alle mogelijke wijzen in het openbaar?”
   Of nog erger, de meerderheid van de joodse en christelijke voorgangers stelt dan maar pragmatisch, politiek correct, dat het in Bijbel en koran “om dezelfde God gaat” en Godslasterlijk draaien ze hun onzinverhaal rond , ook zondag a.s. in de eigen comfortabele, goed betaalde positie.
   Ja. dat geldt ook voor de naar eigen mening “betere, meer Bijbels gefundeeerde kerken” als de evangelische en pinksterkerken en zelfs diverse zgn. “Messiaanse gemeentes”.

   Gebrek aan gezondheid en speciale omstandigheden daar gelaten
   , horen alle joden en christenen zich massaal te laten horen en als er slechts een paar honderd naar Den Haag komen om tegen Abbas te protesteren, dan is dat een teken aan de wand.
   Nu hebben we nog de kans, het tij te keren, in gebed, ja zeker, maar na het gebed ga je biddend op staan en ga je praktisch protesteren, ipv. lekker comfortabel wat op internet schrijven en zelfs dat laatste doen er relatief weinig.
   Lees Math. 25:31-46 even en vul daar in: ‘wanneer heb ik Yeshua dorst en honger laten lijden, in de gevangenis laten zitten en niet opgezocht etc.” ?
   Antwoord: dat was op zondag 3 juli, toen ik het allemaal uit de hand heb laten lopen en Hizb ut Tahrir het kalifaat, het rijk van een afgod, de koranallah,heb laten uitroepen, zonder enig protest.
   Wat is dan je antwoord? “Ich habe es nicht gewusst?”…………….

   Maar als Yeshua ons later zegt:” Tov, dat jij naast Me stond in Amsterdam, door jou heen klonk het getuigenis voor mijn Vader in de hemel en werd er verwezen naar Mij als de enige Weg tot de Vader, zodat ieder die het wilde horen, die Weg kon gaan” , dan zeg je “baruch ha Shem” !
   Shalom, tot zondag, in Amsterdam, of beter gezegd, tot zondag op de Karmel, lees 1 Kon. 18:20, waar Elia in zijn eentje stond, met 1 helper (vs. 43) en het volk stond er bij en keek er naar, zonder zich uit te spreken.
   God zegende Elia met een geweldig wonder, maar later ging heel Israel in ballingschap, laten we leren van die les!!!

   Ik ga om 11 uur naar binnen, als dat dan kan, de conferentie begint om 12 uur en ik heb me opgegeven. Mocht ik niet naar binnen mogen, dan ben ik om 11.30 uur bij de demonstratie. We gaan dan met elkaar in groepjes bidden en in gesprek met wie dat maar wil.
   Israelvlag mee, want: wij staan er namens de God van Abraham, Isaak en Israel, in de Naam van Yeshua ha Mashiach.

   Ben Kok (joods-chr. pastor)
   https://www.tora-yeshua.nl

   • Hi Ben,nog vóór dat ik jou reactie helemaal gelezen heb,alvast dit; laat inderdaad alle voorgangers/dominee’s inclusief de kerkleden,naar Amsterdam gaan! aan een ieder die nu nog in de comfortzone zit en denkt,ik geef mn portie wel aan fikkie,laat anderen de boel maar opknappen;kom uit je comfortabele positie en ga!een ieder die fysiek (en financiëel)in staat is gaat naar Amsterdam a.s zondag!

    we moeten bedenken dat er tijdens de Khalifaatconferentie afgelopen 25 juni jongstleden ongeveer 1000 deelnemers waren,het zou toch een blamage zijn en beschamend dat er zondag a.s slechts een handjevol christenen/volgelingen van Yeshua aanwezig zullen zijn tijdens de Khalifaat conferentie?!

    ps het gaat er niet om in grote getale op te trekken hoor,YHWH vraagt oprechte biddende strijders,het Gideonsleger was ook maar een”klein leger”dit leger liet en laat zich niet intimideren door lastige omstandgheden!

    shalom,
    Parel

    • Hi Ben,ik heb je via de mail laten weten waarom ik niet aanwezig kan. zijn…ik baal hier enorm van! echter….het zal niet de eerste keer zijn dat we zullen opstaan en -samen-optrekken,want dit is nog maar het begin,wat er gebeurd zijn slechts de voorbereidingen,die uiteraard achter de schermen al jaren en jaren aan de gang zijn en vandaag de dag ook duidelijk zichtbaar, dankzij onze overheid,die oogluikend toestaat dat er “podium”is voor deze gang van zaken,erger nog;de overheid biedt zelfs de ruimte en een podium;dat heet gedoogbeleid…lang leve de democratie!toch?

     Parel

   • Ben, natúúrlijk mag jij naar binnen! we leven toch in een vrij land?!!!

    shalom,
    Parel

   • Hi Ben,het moge duidelijk zijn he,de tijd van “vrijblijvendheid”is voorbij! interesse hebben volstaat niet,voldoet niet,er is wérk te doen in YHWH’s Konikrijk,mensen kijk dus niet werkeloos toe!of nemen diegenen die weten wat er nú gebeurd,straks ook apatisch en willoos het teken van het Beest aan?en buigt men als het zover is,vrijwillig voor het Beeld?!

    de vrijblijvendheid voorbij…

    shalom,
    Parel

 2. Het is veel te ver maar ben in gedachten met jullie.
  Hopelijk een massale opkomst

  Shalom, Mia

 3. Geachte heer Kok,
  Wat is een kalifaat?
  Shalom

  • Hi Marion,
   Moslims werken vanaf het ontstaan in de 7e eeuw naar de wereldoverheersing toe en noemen dat het Kalifaat. Inmiddels zijn er 57 landen als moslimland aan te merken, allemaal in de jihad veroverd met enorm veel bloedvergieten in de moordpartijen van moslims op niet-moslims.
   Lees soera 9 er maar es op na, in de koran, daar wordt dat m.n. gelegitimeerd en zo moet in het kalifaat de sharia, de islamwetgeving overal heersen.
   Hizb ut Tahrir stelt dus, dat men ook in Nederland daar naar toewerkt met alle macht en middelen, daarbij onze democratische rechtstaat totaal negerend.
   Wereldwijde “vrede” is er pas, als het kalifaat wereldwijd is gevestigd en als de Mahdi (de 12 e imam oftewel een soort islamistische messias) alle niet-moslims heeft gedwongen moslim te worden of heeft uitgemoord; hij doet dan ook nog met de hulp van Jezus, volgens de moslims althans.

   Dit soort gekte is in de islamwereld de toekomstvisie, dus van daar mijn dringende oproep zondag te protesteren,dat de Nederlandse overheid dit toestaat: een oproep om onze staat over te nemen.
   En dan wordt datzelfde gedachtegoed in alle moskeeen, islamscholen, buurthuizen geleerd vanuit dezelfde koran/ahadith.
   Veel moslims kennen hun eigen koran/ahadith niet en hobbelen mee met de islamstroom, verzetten zich er ook niet tegen!
   Shalom,
   Ben

 4. Op 1 juli 2011 @ 13:05 schreef Vincent

  Beantwoorden

  Ik las op HetVrijeVolk dat ze duizenden demonstranten verwachten! Er wordt daar overigens ook opgeroepen om in ORANJE gekleed te gaan. Zou er graag heen willen, maar heb geen vervoer. Is er misschien iemand die over Emmeloord rijdt of vanaf Kampen/Lelystad vertrekt waar ik mee zou kunnen rijden?

 5. Op 1 juli 2011 @ 13:59 schreef Bernadette de Wit

  Beantwoorden

  Ben, ik heb me ook opgegeven om jouw werk te steunen – en uit belangstelling natuurlijk. Reden 3: het moet niet te comfortabel worden voor deze mensen, die andersdenkenden uit de weg willen ruimen, en daarom moeten wij er zijn.

  Op de website van Hizb ut Tahrir vond ik dit citaat:

  “En Ik heb de djinn en de mensen slechts tot Mijn aanbidding geschapen.”

  Hieraan (de djinn, sic) kun je zien dat het bijgeloof is, gericht op onderwerping aan een opperwezen dat de waarde van de mens niet erkent.

  Ook goed om te weten dat de “gematigde” moslims van marokko.nl altijd flink reclame maken voor de conferenties van Hizb ut Tahrir.

  Op wikipedia las ik nog dit veelzeggende stukje (de naieve UvA, die de naam universiteit eigenlijk niet verdient; moslims die steeds meer ruimte pakken omdat het kán in struisvogel-Nederland; het alléén maar afgelasten omdat m/v apart moesten zitten en níét vanwege de doelstelling van HUT, waar die sekseapartheid een onderdeel van is – so much for the alma mater):

  “Hizb ut Tahrir is regelmatig aanwezig op bijeenkomsten en lezingen van islamitische organisaties. Op 16 januari 2009 wilde de islamitische studentenvereniging van de Universiteit van Amsterdam ‘Al Furqan’ een lezing organiseren waarbij ook een spreker van Hizb ut Tahrir aanwezig zou zijn. De lezing had als onderwerp het conflict in de Gazastrook 2008-2009 waarbij de spreker van Hizb ut Tahrir zou betogen dat de enige oplossing voor het conflict de stichting van een islamitische staat is. De UvA annuleerde de bijeenkomst omdat mannen en vrouwen gescheiden moesten zitten. Het afgelasten van de lezing vond Al Furqan discriminerend.” http://www.telegraaf.nl/binnenland/3021448/__Al_Furqan_boos_om_afgelasten_lezing__.html

  • Hi Bernadette, heel goed, zie je zondag. Heb je nog even de korantekst verwijzing bij je citaat? Altijd goed om de bron te lezen. Bij de koranafgod is het blijkbaar de bedoeling, dat de demonen (djinn) hem samen met mensen aanbidden, uit dwang en angst.
   Bij de God van Abraham, Isaak en Jacob komt de aanbidding van mensen spontaan, omdat Hij liefde en genade is en zijn de demonen opgeruimd. Onze Vader stuurt de Zoon , Yeshua, om voor ons de doodstraf te dragen voor onze fouten, dat is pas liefde, genade en rechtvaardigheid.
   Shalom,
   Ben

 6. Op 1 juli 2011 @ 15:02 schreef Vincent

  Beantwoorden

  Mijn vader en ik komen hoor Ben! Misschien dat de broers ook nog meegaan. We zien je dan vast wel. groetjes

 7. Ik zal er zondag zijn bij het Rhönecentrum in Amsterdam, Ben Kok. Natuurlijk om te demonstreren. Ik neem mijn schilderij van Adolf Hitler mee want er staat in het schilderij de naam; “Muhammad the Second” geschilderd. Een treffende vergelijking! Want ‘profeet’ Mohammed was ook een Jodenhater en massamoordenaar. Dat is ie eigenlijk nog steeds al is ie dood. Dat heeft ie aan zijn volgelingen te danken want die moorden nog steeds. Tot zondag!

  • “Maak Islamitische staat van Nederland” aldus Sharia4Holland,deze groepering profileert zich op internet als een’groep jongeren uit Nederland’die bereid is te vechten voor de wetgeving van Allah,ook schrijven ze pas te stoppen tot de dood ze zal inhalen of de vlag van sharia zal wapperen boven het Koninklijk huis in Den Haag

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/8563154/___Sharia_in_Nederland___.html

   Parel

   ps Jack Terrible, het lijkt mij niet wijs om dat schilderij van Aldof Hitler mee te nemen,beter is het om in de naam van YHWH te strijden,in Yeshua’s Naam de mensen te zegenen,zoals de opdracht is; bidt voor uw vijanden en zegent hen die u vervloeken! weet dat er in naam van Allah vele vervloekingen worden uitgesproken over christene/volgelingen van Yeshua/Jezus

   Jack doet u wat u wilt,als u dat schilderij mee wilt nemen,doe dat,het zal tegen u gebruikt worden…dit moest me even van het hart

   Parel

 8. Dank u Ben voor u reaktie.
  Het lijkt niet best, en ik zou graag mee willen naar Amsterdam.
  maar het is veel te ver voor mij.
  ik ga in gebed, jammer maar dat is ook nodig!
  voor zondag ; de leiding en hulp van Yeshua.
  van harte Shalom.

 9. Op 1 juli 2011 @ 18:26 schreef Vincent

  Beantwoorden

  @Jack Terrible
  Neem liever een Israel-vlag mee!

 10. Ik heb van de Jehovah’s Getuigen geleerd dat een naam van God JHWH (Jahweh) is. En de andere naam is JHVH (Jehovah). In de Openbaring wordt twee keer gesproken over de valse profeet. Ik denk dat dat ‘profeet’ Mohammed is. Er staat ook dat de valse profeet velen misleid. Eén miljard volgelingen vandaag de dag. Ik werk er aan mee om de valse profeet te verdelgen. Mijn schilderijen helpen daarmee. Tevreden Parel?

 11. Ik ga mee met mensen vanuit Purmerend.

  Paul Jansen

  • Ok Paul, prima, ga er heen in de Geest van Yeshua, dan zul je zeker Zijn zegen ervaren; stem je af op Hem, als je in gesprek gaat, tot dan, shalom, Ben

   • over drie kwartier begint de anti-christ openlijk te spreken tijdens de Kalifaat conferentie….ik ben er biddend bij,er zullen nog meer demonstarties volgen,als in september as de Palestijnse staat gevestigd gaat worden,wat niet ondenkbaar is,dan weet ik dat ik aanwezig zal zijn bij de demonstraties bij leven en welzijn
    @Ben in gedachten en gebed ben ik bij jullie allen aanwezig in A’dam,ik ben erg benieuwd of je in de conferentiezaal wordt toegelaten

    shalom,
    Parel

 12. Jammer dat er zo weinig demonstranten waren…
  En bizar dat moslims uit Duitsland hierheen kwamen omdat deze conferentie daar verboden is.

  Ik ben naar binnen geweest en heb gehoord hoe er werd opgeroepen tot kalifaat..
  Als dit soort conferenties niet verboden worden komt het niet goed met dit land denk ik…

 13. De Nederlandse grondwet;

  http://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvihlf299q0sr/vi7ilzdchurk

  artikel zes op vrijheid van godsdienst herzien;,mag een andere godsdienst de Nederlandse staat/grondwet inruilen voor de Islamitische staat/sharia?
  artikel zes moet terstond aangepast worden,reces of geen reces,zondag of geen zondag!

  Parel

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*