Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Ben Kok in debat met Okay Pala, Rene Danen e.a. do. avond 14 juli, op uitnodiging stadsdeel A’dam-West

Verrassing, zo vlak voor of in de vakantie! En iedereen van harte welkom natuurlijk, alle lezers van www.hetvrijevolk.com, www.artikel7.nu, www.amsterdampost.nl en andere geestverwanten.

Verdere info op http://www.west.amsterdam.nl/  en dan even kijken onder “Vrij West” of ga naar   http://vrijwest.wordpress.com/debat-3/

Datum:    14 Juli 2011
Tijd:        19.00 uur – 21.30 uur
Locatie:  De Nieuwe Liefde
Adres:    Da Costakade 102, Amsterdam

De humor van deze uitnodiging zit in het feit, dat Okay Pala me zondag 3 juli de toegang tot de Hizb ut Tahrir conferentie weigerde; ik wilde graag een interview met hem doen, maar zie hoe dat verliep op de video:
https://tora-yeshua.nl/2011/07/hizb-ut-tahrir-erger-dan-een-sekte-gesubsidieerd-hoogverraad/

Rene Danen is me ook niet onbekend, hij had met een aantal lieden van links Nederland (Nederland bekent kleur) de Kristallnachtherdenking in Amsterdam gekaapt en omgebogen naar een “algemene herdenking van alle vervolgde mensen, m.n. ook de moslims in Nederland”.

Je houdt het niet voor mogelijk, maar het is gebeurd en nadat ik er eerst met enkelen aanwezig was in 2009 en dit ontdekte, waren we er met ca. 50 mensen van onze Tora-Yeshua gemeentes en geestverwanten in 2010.
Dat was mede aanleiding voor de Joodse gemeenschap om aan te kondigen, dat ze het in 2011 weer gewoon zelf ter hand zouden nemen en de Kristallnacht herdenking zouden invullen met het herdenken van de start van de shoa, de moord op 6 miljoen Joden.
Zie https://tora-yeshua.nl/2010/11/verslag-kristallnachtherdenking-2010-amsterdam/

Neem mensen mee, ga in gesprek met anders denkenden ter plekke, in de hoop, dat mensen tot inzicht gaan komen, dat de islam toch niet zo geslaagd is. Lees bijvoorbeeld in Elsevier, dat de 57 landen van de OIC  (organisatie islamitische landen) ons land bedreigt en eist, dat we Wilders muilkorven. En als Geert monddood is gemaakt, volgen allen, die er net zo over denken, toch gauw een paar miljoen Nederlanders.

Daarom, laat je stem horen, kom naar Amsterdam 14 juli, le quatorze juillet, het begin van de Franse revolutie, die “vrijheid, gelijkheid en broederschap” beloofde. Niet dat daarvan alle heil te verwachten viel, maar de kreet is wel aardig in dit verband.

Laten we die woorden maar in de goede betekenis er van oppakken en daar voor staan in dit land!

Shalom, graag ieders gebed, of aanwezigheid hierbij,

Ben Kok (joods-chr .pastor)
tora-yeshua.nl

Navigeer naar andere artikelen

6 Responses to Ben Kok in debat met Okay Pala, Rene Danen e.a. do. avond 14 juli, op uitnodiging stadsdeel A’dam-West

 1. Hi Ben,

  “De Nieuwe Liefde”, “Da Costakade”, “Le quatorze juillet”

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Isaäc_da_Costa

  Symbolisch allemaal? Laten we er voor bidden!

  shalom cornelia

  • Isaac da Costa, heel goed Cornelia.
   Moge zijn geloof in Tora en Yeshua op die avond tot uiting komen.
   Shalom,
   Ben

 2. Dag Ben,

  Nou nou dat is een bont gezelschap en ja het is ook wel humor want dhr. Okay Pala wou niet met je in discussie en weigerde je resoluut de toegang omdat het in strijd was met de ” huisregels ” en omdat je het er zelf naar had gemaakt en hij was de organisator en hij was degene die beloftes mocht maken en breken en je kwam er gewoon niet in. Ik ben benieuwd wat er overblijft van meneer Okay Pala zonder zijn machts positie als organisator.
  In ieder geval veel succes daar Ben !! Helaas kan ik niet komen maar zal in gedachten zeker achter je staan.

  Met vriendelijke groeten, Remko

 3. hee ben ,mazzel tov …. helemaal top dat je gaat , ben trots op je , want je gaat wel weer het hol van de leeuw in … maja dat ben je wel gewend je doet niet anders , never a dull moment, en bidden gaan we zeker .. en idd wat een bak .. nu moet die ( niet)okay pala toch met je gaan praten…i love it !!! .

 4. Shalom Ben;
  Zo is het maar net. De tegenstander probeert je te muilkorven; maar De Eeuwige zorgt toch weer voor een opening.
  Ik hoop dat het mij lukt te komen.
  Shalom en mazzel tov

 5. Op 12 juli 2011 @ 21:23 schreef Bernadette de Wit

  Beantwoorden

  Helaas, het is afgelast “op last van de gemeente”.

  http://vrijwest.wordpress.com/debat-3/

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*