Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Debat in A’dam-West afgezegd, video interview stadsdeelvz. Kuitenbrouwer met Ben Kok

Zie AT5 (lokaal  radio/tv A;dam): http://www.at5.nl/artikelen/65395/v-d-laan-steunt-afgelasten-debat-west

Zoals in veel  video is hier ook zelfs flink in geknipt, dus schrijf ik hier onder, wat ook aan de orde was.

Volgens Martien Kuitenbrouwer, vz. stadsdeel A’dam West, was ze onvoldoende op de hoogte van het feit, dat het uitvoerend buro sprekers van  Hizb ut Tahrir en Voorpost had uitgenodigd.
Ik stelde, dat  het organiserend buro  Refresh Events van Khalil Aitblal nu ook niet bepaald de meest neutrale partner was voor de gemeente, om een algemeen debat over de vrijheid van meningsuiting te organiseren.

Want wat blijkt inmiddels?

Khalid Aitblal is bestuurslid van de UMMAO, de marokkaanse moskeeen, en actief in de OUma-moskee, waar lijfstraffen worden uitgedeeld en bezoekers wordt gemaand niet mee te doen met onze feestdagen. Hij spreekt zich uit voor meer islamisering, en zo iemand laat het stadsdeel dan dit debat organiseren?
http://www.carelbrendel.nl/2011/01/21/amsterdamse-troetelmoskee-dwarsligger-bij-onderzoek/

Maar persoonlijk vond ik die keuzes van Khalil toch geen probleem voor het debat, immers als je de meest toegewijde moslims (HuT) en richting extreem rechts (Voorpost) en richting extreem links (Danen) uitnodigt, dan krijg je wel standpunten, waar de buurt over kan praten.
Er zijn altijd buurtbewoners in A’dam West, die zich in deze sprekers herkennen, zo bleek ook in een recent debat, waar de AEL aanwezig was, ook in A”dam West dus! En volgens  Martien K. sprak men zich duidelijk uit, ging het er zelfs heftig aan toe en was van “thee drinken” weinig sprake.

Het kan dus wel blijkbar en daarom  begrijp ik niet, waarom  met instemming van  burgemeester VdLaan dit hele debat is afgeblazen. Alleen maar , omdat er van uit Geen Stijl en Indymedia wat geroepen werd?
Kan toch niet moeilijk zijn, om met de nodige politiebescherming een goed  debat te hebben over de vrijheid van meningsuiting en de leefbaarheid in de wijk?

Martien K. bleek bereid het debat alsnog te organiseren  op de toch al geplande data of daaromtrent, met dan wel een panel van haar keuze en ik was welkom, in elk geval als toeschouwer, mogelijk als panellid.

Ik gaf de aanwezigen onze DVD “islam en waarheid” , die voor iedereen beschikbaar is, zie
https://tora-yeshua.nl/2010/06/breaking-news-intro-van-de-film-islam-en-waarheid-on-line/ en het zou prima zijn, als die in de hele wijk zou worden verspreid, vooraf gaande aan het debat.

Het viel me op ,dat Amsterdam-West op een aantal plekken net Mekka aan de Amstel is en het is inderdaad een heel pittige klus, om er dan een leefbare samenleving van te maken.

Het probleem zit in het feit, dat er van de vele religies, ideologien en levensvisies in de wijk er 1 dominant wil zijn en dat is de islam.

Dat blijkt uit het uitroepen van het kalifaat door Hezb ut Tahrir  in een wijk vlak bij A’dam West en vind je het dan gek, dat er spanningen ontstaan met de autochtone Amsterdammers en alle anderen, die gewoon zich aanpassen bij onze wet en niet willen domineren?

Oplossing: stel vast, dat we hier altijd prima konden leven van uit de joods-chr. waarden, samen gevat in de  10 geboden, die uitsluiten in de Tora, de eerste 5 boeken van de Bijbel staan.
Binnen dat kader vonden we elkaar, nog los van geloofsleven en levensvisie. Sinds de politiek en geestelijk leiders van de laatste decennia ons hebben uitverkocht aan de islam, is de ellende begonnen, omdat men niet heeft voorzien, dat de islam het kalifaat wil vestigen.
Dat is van geen enkel islamland voor de 7e eeuw tot nu 57 islamlanden uitgegroeid, op weg naar meer en in het kader van Eurabie zijn diverse  landen aan de beurt om verplicht islamitisch te worden.
Dus ontmasker dit  onheilig ideaal en eis van alle moslims, dat ze dit verlangen laten varen of anders met sleurHuT en al vertrekken. Dat Van der Laan en Van Opstelten hier een kalifaatconferentie van Hizb ut Tahrir hebben toegestaan, waarbij men moslims aanzet onze rechtsstaat over te nemen, is
meer dan schandalig! Landverraders, net als al die laffe,politiek correcte leiders in politiek en kerk en synagoge, die niet hebben gewaarschuwd!

Wij accepteren niet, dat we door een fascistische ideologie het kalifaat in worden gedwongen , net zo min als we via de EU en de NWO van alle vrijheid beroofd willen worden.
Voor het laatste aspect las ik vandaag een onthullend stuk over Bilderbergers, NWO, EU, lees en huiver: http://www.artikel7.nu/?p=63449

De islam is echter in Amsterdam het probleem en dat dient dan in het toegezegde debat eind augustus aan de orde te komen.
Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)
www.tora-yeshua.nl

Navigeer naar andere artikelen

10 Responses to Debat in A’dam-West afgezegd, video interview stadsdeelvz. Kuitenbrouwer met Ben Kok

 1. Hi Ben, duidelijk verhaal en volgens mij steekt er meer achter dan ze willen prijsgeven. Ze zijn bang om in de uitwerpselen gaan roeren en dat het nog harder gaat stinken. Maar stinken doet het!!

 2. Helemaal mee eens Ben! Ik hoop ook te kunnen komen als je uitgenodigd wordt voor een debat. En met mij vele anderen als het even kan!

 3. vraag de Islamers ens voor mij!
  waarom moeten zij zo Doordrijven waat er voor christus gebeurd is blijven ze bloedvergieten of zit het in het bloed dat zij alleen maar willen moorden.

  • Hi Bart, de islam begon pas in de 7 e eeuw na Christus. Maar inderdaad, het is hetzelfde heidendom, wat al voor die tijd bestond , in een islamjasje.
   Ze gaan er mee door, zolang ze duivels misleid willen blijven.
   Dus voor hen bidden en met ze in gesprek blijven.
   Shalom,
   ben

 4. Meerdere reportages geven goed weer hoe we er aan toe zijn. Wat ik te melden heb is het beleid bij http://www.forum.viva.nl waar o.a. Jaap de gelegenheid krijgt van Jessica Vennik Moderatieteam om daar tot vervelends toe zijn haat tegen Wilders, PVV en Israël/ Joden te etaleren.

  Diverse mensen hebben hem daar al op aangesproken, maar zij worden geband en hij krijg wederom de ruimte.
  Zelf ben ik van mening, dat dit haat zaaien tot een einde moet komen. Ik heb daarom dan ook contact gezocht met Sanoma. Het resultaat is dat er meerdere klagers geband worden van het forum en Jaap zijn gang kan gaan.

  Nooit geweten zelfs niet durven denken, dat zo’n groot bedrijf als Sanoma dit voor zijn rekening / verantwoording wilt nemen. Ik zou hier graag een reactie op willen ontvangen.

  Groet Allon

 5. Pingback: Islamdebat werd verboden, verzet naar do. 29 sept. in A’dam West, maar niemand weet ervan ! | Artikel 7

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*