Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

EO tv. di.av. 20:25 uur, interview Ben Kok over Anders B. en demoniserend denken uit de pol.correcte hoek !

Bekijk hier onder de uitzending of ga naar de website van Uitgesproken E.O.

Welkom vanavond, 26 juli, bij de EO uitzending om 20.25 uur, waarin ik genoemd onderwerp kan toelichten en verder is ook Jan Dirk Snel geinterviewd, los van mij, ik ken hem niet, maar internet leert: hij is als freelancer werkzaam op historisch en filosofisch gebied.
Zie http://jandirksnel.web-log.nl/jandirksnel/2010/11/waarom-ik-nrc-handelsblad-opgezegd-heb-.html

Onder dit artikel kunnen we het gesprek prima voort zetten, hartelijk welkom om te reageren !
Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)
tora-yeshua.nl

PS: Onder een artikel , waar een discussie loopt over  Marokkaanse jongeren in het lokale blad Stad Amersfoort, reageerde ene D.J. Snel:

 

J.D. Snel op 27-07-2011 12:39

De kwalijke, leugenachtige en haatzaaiende reactie op het Noorse moorddrama van pseudo-pastor Ben Kok in het tv-programma ‘Uitgesproken EO’ van 26 juli gaat voor weldenkende mensen alle perken te buiten. Geachte redactie van DeStadAmersfoort, ik verzoek u de ‘bijdragen’ van deze islamofobe ‘pastor’ nauwgezet te modereren en zonodig te verwijderen. Voorts ben ik geenszins gediend van Kok’s verwijzingen naar diens perfide privé-website, hetgeen overigens in strijd is met de voorwaarden om aan dit forum te mogen deelnemen.

ben kok (joods-chr.pastor) op 27-07-2011 13:48

Beste Jan Dirk Snel,Als is je leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt je wel.Shalom,Ben KokPS: gewoon volwassen in gesprek gaan ipv. schelden in een lokale krant, dat zou toch echt van meer nivo getuigen.We kennen elkaar niet eens en dan gelijk zo te keer gaan?Is dit werkelijk een reactie van de historicus/filosoof zelf?

 

 

 

 

 

 

Navigeer naar andere artikelen

46 Responses to EO tv. di.av. 20:25 uur, interview Ben Kok over Anders B. en demoniserend denken uit de pol.correcte hoek !

 1. J.D. Snel laat zich kennen in een artikel van zijn hand vandaag, op de opinie-pagina van de web-site van Trouw.

 2. je hebt nog net even tijd om de schijnelite van de valse munters te lezen
  van Martin Bosma of anders mijn recensie op http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=12670
  suc6 vanavond Ben, God Bless

  • Bedankt Pf, opname was vanmiddag, dus gebed voor een goede montage, uitzending en verwerking bij de kijkers is wat ons nog rest als belangrijkste onderdeel.
   Shalom,
   Ben

 3. Ben.
  Ik zal deze uitzending niet missen aangezien dit eindelijk een opening in het Publiek debat zou kunnen betekenen.
  Heb juist vandaag jou naam gebruikt in commentaar op een artikel over het publieke debat naar aanleiding van Elseviers Hr Afshin Elian .
  Ciitaat;
  Jawel , het publieke debat mag niet verstommen maar ik vraag me af of dit ooit echt opgang is gekomen aangezien een zekere Hr Ben Kok al diverse malen is geweigerd om zo’n publiek debat te mogen starten of zelfs bijwonen.
  Waarom mogen er eigenlijk ook geen satires over de islam naar het”publiek”worden doorgegeven want cartoons en Columns in de media worden geweerd en zelfs cabaretiers doen er het zwijgen toe .
  Alles moet al zwichten voor de terreur dus waar is die democratie??

  Succes voor deze uitzending.

  • Hi Ben,ik heb gekeken en ik kan niet anders zeggen;je hebt een en ander heel goed verwoord,de intervieuwer zinspeelde op’het paard van troye’want dat refereerde hij aan het manifest van Anders B, je hebt heel duidelijk weerlegd dat je dat manifest daar niet voor nodig hebt,heel goed! gister op de radio nu in 2-vandaag weer de kans gegrepen,geweldig!
   ik sta achter jou in de strijd tegen misleiding uit welke hoek ook! de tijd van politiek correct geleuter en theedrinken is voorbij

   shalom,
   in Yeshua verbonden,
   Parel

   • Bedankt Parel, moge onze Vader e.e.a. door Zijn Geest uitwerken en ons allen daar in gebruiken in gesprek met allerlei medemensen.
    Shalom,
    Ben

    • zeker weten dat dit gaat gebeuren Ben,YHWH zal dit verder uitwerken,wij mogen slechts zaaien,het goede zaad welteverstaan en aan YHWH de oogst

     een belangrijk geestelijk principe;wat je zaait zul je ook oogsten,hetzij goed hetzij kwaad,wij kiezen voor waarheid en gerechtigheid!

     shalom,
     Parel

 4. Applaus Ben voor het interview van vandaag!

 5. Beste Ben, ik heb het helaas gemist, zag het te laat, heb je enig idee waar ik het alsnog kan zien?

  Met vriendelijke groet,
  Scarlatti

 6. Hoi Ben,

  ‘t Was kort maar: Krachtig!
  Goed gezegd! Niks geen politiek correct geneuzel! Wij zullen de ideologie met de naam islam ontmaskeren en verslaan.
  Ben jij trouwens nog niet bedreigd?
  Pas maar op voor je eigen leven! Want wat je zei was niet niks!
  De Here zegene en behoede je!

  ‘t Is toch van de zotte dat ze Wilders verantwoordelijk willen houden voor wat een terrorist in Noorwegen aanricht. Dom en kortzichtig en zeer selectief!
  Te dom voor woorden!
  ‘t Gaat hem zéker weer stemmen opleveren!
  mvrgr shalom en Gods zegen, cornelia

  • Hi Cornelia, enkel een paar domme mailtjes, verder niets en dat noem ik dus geen bedreigingen.
   Moest er bij komen, we leven in ons eigen land, op basis daarvan en dankzij de bescherming en zegen van onze Vader, vooral dat, gaat het allemaal prima.
   Shaom,
   Ben

 7. Beste Ben,

  Goed interview, waar ik even moest gniffelen toen je het belerende journalistieke vingertje over het paard van Troje perfect pareerde. Het zal nog lang stil zijn geweest van gene zijde?

  Hartelijke groet,

  Bart

  • Bedankt Bart; jammer dat ze 80% van het interview weg hebben gelaten, maar ok, op naar de volgende ronde,
   shalom,
   Ben

   • 80% van het intervieuw weggelaten?
    geen probleem,die 20 procent was voldoende,je sprak de juiste woorden Ben,geen gedraai,geen omhaal van woorden,gewoon kort en krachtig,door de Ruach geleid

    en Dirk Jan Snel?de beste man ken ik niet,dat het zo’n vaart niet zal lopen met Eurabia,zoals hij stelt,dat geeft te denken…

    shalom

 8. Bijbelstudie ter bemoediging: de Koning komt!

  http://janvanbarneveld.nl/artikelen/geestelijk/108-de-koning-komt

  we strijden in de naam van de Heere der Heerscharen,de God van de slagorden van Israël(1 Samuël 17:45 uit de Bijbel)

  shalom

 9. Prima verwoord. Op uitzending gemist net bekeken en je kernboodschap komt goed over.

 10. Om diep-diep treurig van te worden… “islamitische arbeiders binnen laten in ruil voor olie”, hoor ik ‘christen’ Ben Kok zeggen… Hoezo complot-idiotie? Treuriger nog, dat de EO man aan het woord laat (of misschien is het ergens wel nuttig, ook.., maar:) Wie vandaag de dag nogsteeds vindt dat hard-tegen-hard (lees ‘oorlog’ a-la G.W Busch) tot de mogelijkheden behoord, ipv voor verzoening en het kweken van wederzijds begrip te gaan, is óf erg hardleers, of dom, of een sadist (omdat we nu toch wel zo langzamerhand zouden moeten weten hoe gruwelijk en vooral zinloos het alternatief van wapengekletter is!
  (zou geen optie meer moeten zijn; zelfs niet om eventjes aan te denken, in Jezus naam!)

  • Hi Boris,
   -boek Eurabie gelezen van Bath Yeor? Die toont dat haarfijn aan, maar zelfs kamerleden van de CU, die ik vorig jaar sprak, kenden het boek niet eens.
   -verder ben ik joods-christelijk, het woord “christen” is nogal verwarrend tegenwoordig, sinds Anders B. zich zo noemt, maar ook Bush, lid van Skull and Bones en pedofiele RK priesters etc.
   -waar lees je dat ik oproep tot wat voor wapengekletter dan ook?

   Ik laat je ontzettend botte en domme reactie door, om iedereen te laten meelezen, hoe de linkse gutmensch en de doorsnee christen denken, met nu ook Bart-Jan Spruyt, die uit zielige rancune Wilders indirect de schuld geeft van die afschuwelijke massamoord.
   Om jouw woorden te gebruiken: ‘wat ben jij diep-diep treurig.
   Shalom,
   Ben

   • Boris, even iets rechtzetten;wij doen niet aan’wapengekletter”want wij vechten niet met de wapens van deze wereld,wij volgelingen van Yeshua leven wel in deze wereld,maar vechten niet met de wapens van deze wereld.de wapens waarmee wij ten strijde trekken,dienen niet in ons eigen belang,maar zijn er om met hun kracht bolwerken te slechten voor YHWH,de Heere God,we halen spitsvondigheden neer en iedere verschansing die opgetrokken wordt tegen de kennis van YHWH,we maken iedere gedachte krijgsgevangene om haar aan Yeshua te onderwerpen en nee,daarbij hebben we de wapens van deze wereld helemaal niet nodig! wij zijn als volgelingen van Yeshua wel toegerust,maar dan met de geestelijke wapenrusting,dat wist je niet?daar kom je dan nog wel achter

    met vriendelijke groet,
    Parel

 11. Helaas doe wat meneer Boris hier schrijft mij denken aan ´hen, die in ongerechtigheid de waarheid ten onder houden´.
  Ben Kok spreekt de waarheid…. die door onze overheden en de lieden van de media tenonder gehoudenb wordt.
  Maar verzoening en vrede zijn, zo leert Gods Woord ons, ten enen male niet mogelijk, als en waar de waarheid niet meer gezegd mag worden.
  Er is daar in Noorwegen véél, véél meer aan de orde dan wij weten.
  Een heleboel ongerechtigheid.
  Waarom deed de politie daar er bijna twee uur over om op dat eilandje te komen, zodat die schutter daar op zijn gemak zijn vreselijk werk kon doen?
  Waarom greep de Noorse geheime dienst, die al het een en ander van die Breivik wist, niet in?
  En waarom moet heel Europa onder een laag moslims bedekt worden… als daar geen plan achter zit?
  Nu… dat zit erachter!
  Heel goed dat bij het beetje, dat ze nog van dat interview met Ben Kok hebben uitgezonden, ook die woorden over Oil for Immigration nog te beluisteren waren…. want de overheden hebben ons volk nooit verteld over die smadelijke deal, waarbij ons land en onze cultuur in feite verkocht en verraden zijn.
  Dit is niet het moment om hoogdravende onzin over verzoening te gaan verkondigen, maar om de leugen te ontmaskeren!
  Je gaat je toch niet met bedriegers en verkwanselaars van de vrijheid verzoenen, nog voor je hen aan de kaak gesteld hebt?
  Dat LIJKT zelfs niet eens op Bijbelse gerechtigheid.
  Hieronder een bijdrage, op het forum van Artikel 7, van de hand van ene Max, die wél een beetje door heeft, wat er achter een en ander kan zitten.
  Lees het met aandacht, zou ik zeggen.
  ‘Max zegt:
  26 juli 2011 om 23:20
  @toetssteen:De vraag is: hoe heeft t in krap 1,5 uur tot zo’n groot drama kunnen leiden, voordat er enige hulp kwam opdagen?Bij de gruwelijke aanslagen in Noorwegen eergisteren zijn nu al al verdachte overeenkomsten met de aanslagen van 9/11 boven tafel gekomen. Zo oefende een Noors anti-terreur team in Oslo slechts 48 uur voor de aanslagen op een serie bomexplosies. Op slechts 200 meter van het Operagebouw werden er zelfs echte explosieven tot ontploffing gebracht die in grote delen van Oslo te horen waren. De politie ‘vergat’ echter het publiek over de oefening te informeren. Als u enigszins op de hoogte bent met de gebeurtenissen rond 9/11 -9 jaar, 10 maanden en 11 dagen eerder- zult u hierin ongetwijfeld een bizarre overeenkomst zien. En dit is dan zeker ook allemaal toeval?
  In de dagen vóór 9/11 werd er massaal geoefend op een scenario waarbij terroristen met vliegtuigen aanslagen op gebouwen zoals het WTC zouden plegen. ‘Stom toeval’ dat deze aanslagen pal na de oefeningen daadwerkelijk plaatsvonden? En nu is het weer ‘stom toeval’ dat de politie in Noorwegen pal voor de bomaanslag oefende op… een bomaanslag op een publiek gebouw? Waarbij en passant gewoon even vergeten werd de burgers op de hoogte te stellen, waardoor niemand wist dat de explosies die afgelopen woensdag in de wijde omtrek te horen waren bij een oefening van eenspeciale anti-terreur eenheid hoorden?
  Vreemde zaken rond de bomaanslag: Breivik heeft 6 ton kunstmest gebruikt, alleen past dat niet in één auto. Mogelijk waren er dus meer auto’s betrokken bij de explosie(s), maar dat betekent dat Breivik hulp gehad moet hebben – misschien van zijn (ex?) vriendjes bij de Vrijmetselaars, die ook verantwoordelijk waren voor het 9/11 ritueel in de VS? Tevens is er op de beelden enorme schade te zien, maar geen diepe krater. En het is afwachten geblazen of er in tegenstelling tot destijds in Amerika nu wél beelden van de bewakingscamera’s die in de straten hangen op tv zullen worden getoond. Of zullen deze ook nu achter slot en grendel verdwijnen, zodat het publiek in het ongewisse blijft en de officiële versie dat een ‘christelijke fundamentalist’ de aanslagen pleegde, blijft geloven? Plannen van de Vrijmetselarij (Illuminati) om vanaf het jaar 2012 een Nieuwe Wereld Orde in te voeren, bestaan al lang”…

 12. Ja, Wat moeten we hier nou van denken. De gestoorde schutter was gymnasiast en vroeg-miljonair, dacht waarschijnlijk in uitersten en wilde nu een daad stellen als waarschuwing. Gruwelijk, maar Wilders of Ben Kok prediken nooit haat, onzin dus.

  We wachten de spoedige komst van Messias af. En wat gebeuren moet, zal gebeuren.
  Dat veel moslims hun geweten volgen en nog Yeshua, de Messias zullen erkennen.

 13. Geachte heer Kok,
  80% werd eruit geknipt zegt u, maar wat er overbleef is duidelijk zat. Goed gesproken! De heer Snel is het spoor, ieder spoor, compleet bijster, dat werd ook in deze uitzending duidelijk, naast zijn malle aantijging op 27/07/2011 om 12:39.
  We moeten niet het woord ‘Christelijk’ laten bezoedelen door de moordenaar. Noemt hij zichzelf Christelijk? Zijn daden lijken er helemaal niet op, niets Christelijks aan in mijn ogen.
  Meneer Kok: u timmert goed aan de weg, die nodig is te begaan, dank daarvoor.
  Met groet!

 14. Weer een blinde op de weg, die heer Snel, die ook weer meer spreektijd in het interview van de EO kreeg! Laat Snel snel opvliegen met zijn geneuzel.

  Ben, ik ga jouw deel uit de reportage knippen, en op ons Christen-Zionistische Blog plaatsen!

  Heb inmiddels ook al de Breivik-aanval te verduren gekregen! Hij is toch immers een ‘Christen-Fundamentalist’ als wij.

  Shalom & zegen,
  René

 15. Hier de video-edit
  Ben Kok Islam-debat na aanslag Breivik
  http://www.youtube.com/watch?v=cZJH5xMuo4o
  [excuses dat video en geluid niet helemaal synchroon lopen]
  Shalom!
  Ook hier te vinden: http://eczp.blogspot.com/2011/07/islam-debat-wilders-aanslag-breivik-en.html

 16. Staat islam boven kritiek?Wie was verantwoordelijk voor de bommen in New York, Madrid, London, Riyadh, Cario,Kosovo, … en de lijst gaat verder een verder. Je vraagt je af, wie de werkelijke schuldige is die dit beeld van de islam geeft? Wilders/Ben of de orthodoxse moslim? http://szrzlj3.blogspot.com/2010/10/de-dood-van-joegoslavie.html

 17. Op 28 juli 2011 @ 19:47 schreef Andre van M.

  Beantwoorden

  Lees ook eens hoe ziek Noorwegen eigenlijk wel is, waar concepten als “zonde” en “persoonlijke verantwoordelijkheid” niet bestaan dankzij de linksigen die naief uitgaan van het goede in de mens (wat overigens ook de islam doet.)

  http://www.breakpoint.org/bpcommentaries/entry/13/17539

  Shalom, Andre

 18. Op 29 juli 2011 @ 09:28 schreef Caesar Lion Cachet

  Beantwoorden

  LS…
  Als iemand 80 tot 100 jongeren had gedood in een Hitlerjugend kamp ten tijde van het opkomend fascisme… Hoe had men er dan nu over gedacht ?!

  • Hi Caesar, wat had je zelf gedacht?
   Hoe ik er over denk en ook iedereen , die ik ken, mag duidelijk zijn: absoluut ondenkbaar, dat je zulke laffe, totaal tegen de Bijbel ingaande daden pleegt of zelfs maar bedenkt.
   Een duivels systeem als nazisme of islam ontmaskeren, dat is zeker onze verantwoording. In gesprek, via politiek, kerken, DVD’s, allelei media, demonstraties, acties, allemaal ok.
   In liefde voor elk medemens en met liefde voor de God van Abraham, Isaak en Jacob in Yeshua zijn we op weg en dat lijkt me helder.
   Maar wat denk jij?
   Shalom,
   Ben

 19. Ha Ben
  Ik lees vaak stukjes van je, vaak doorgelinkt vanaf Het Vrije Volk. Leuk dat ik nu weet hoe je eruit ziet.
  Vriendelijke groeten en een fijn weekend
  Anita

 20. Beste mhr. Kok;

  Uit uw reactie op wat ik n.a.v de tv-uitzending schreef valt mij het eea op dat ik, na enige twijfel toch maar even met u wil delen.

  Wat ik ‘slechts’ probeerde te verwoorden was de ‘diepe treurnis’ die me bekruipt bij alweer een confrontatie met het menselijk vijand-denken, dat smalle denkraam dat slechts tot oorlogen leidt (of zelfs direct oproept ten strijde te trekken), terwijl je zou hopen (ik wel, althans) dat diezelfde mens eindelijk eens het hemeltergend vreselijke, en vooral zinloze van dat ‘wapengekletter’ (waar dat wij-zij-denken m.i. dus toe leidt) zou beseffen, zodanig dat het geen optie meer is, en het vijand-denken zodoende een andere benadering behoeft. (tot zo-ver wat ik beoogde te zeggen). Dat u daar vervolgens uit opmaakt dat ik ‘links’ zou zijn, snap ik niet, en is ook niet waar, maar hoort waarschijnlijk tot dat hokjesdenken? Ook begrijp ik niet wat er nu zo ‘ontzettend bot’ aan wat ik schreef was, zeker niet vergeleken met uw eigen reactie (en maatstaf, denk ik dan?), waarin u, anders dan ik, in die paar zinnen in bijna elk daarvan op de man speelt. Zo heeft u het over ‘de zielige rancune’ van ene mhr Spruyt. Geen idee wat ík daarmee te maken heb. Ik ken de man niet, maargoed) en eindigt u met: “wat ben jij diep-diep treurig”. Ook uw zinssnede dat u mijn reactie “doorlaat om iedereen te laten meelezen hoe de linkse gutmensch en de doorsnee christenen denken” verbaast me. Zoals gezegd; links ben ik niet, en ook geen christen (de term ‘gutmensch’ ken ik niet, dus daar heeft u wellicht een punt), maar dat ‘doorlaten’… Bedoelt u nu dat u het anders (als het niet dat meelees-doel kon dienen) weg-gecensureerd zou hebben?

  Kom ik op m’n laatste punt. U zegt: (…) “Verder ben ik Joods-Christelijk, het woord ‘christen’ is nogal verwarrend, tegenwoordig” (door wandaden als van die, zich christen noemende Noor). Is mijn slotvraag aan u: Kan u zich dan misschien nu voorstellen hoe ‘verwarrend’ het voor de doorsnee moslim moet zijn, steeds op één hoop te worden gegooid met zich moslim-noemende wandaadplegers?

  Met vriendelijke groet;

  Boris

  • Beste Boris.
   In je vorige reactie bleek, dat je niets van het Eurabie plan weet en ook niet van de rancune van Spruyt, die samen met Wilders in de beginfase van de PVV meewerkte, maar dat was geen blijvend succes, Spruyt ging weg en kwam verder tot weinig of niets; Wilders maakte van de PVV een succes.
   Maar dat weet je dus allemaal niet.
   Verder ga je niet in op mijn reactie aan jou, waar ik vraag, of je kunt aantonen, dat ik ergens op roep tot oorlog/wapengekletter , je kunt dat niet aantonen, maar beschuldigt me wel en vervolgens laat je het liggen.
   Dan eindig je je reactie hier boven met de meelevende opmerking naar moslims toe, dat het zo erg is op 1 hoop te worden gegooid met “zich moslim noemende wandaadplegers”.
   Die laatste opmerking getuigt al weer van enorme onkunde, dat schiet niet echt op.
   Op deze site heb ik herhaaldelijk uitgelegd, dat christenen, die wandaden (dwz. tegen de Bijbel in handelen) plegen, gewoon fout zitten en vergeving dienen te vragen en hun wandaad dienen goed te maken.
   Moslims hebben de koran als norm en die staat, vanuit de Bijbelse norm gezien, vol oproepen tot wandaden. Maar voor moslims zijn die wandaden goed, als zij de niet-moslims verdrukken, beschouwen als dhimmi’s, apen, varkens, brandstof voor de hel en vermoorden (270 miljoen vermoorde niet-moslims in 1400 jaar in de jihad), dan wordt dat gewaardeerd en beloond en sterf je bij die moordpartijen,dan ben je shahid, martelaar, eeuwig moslimparadijs met de 72 maagden is je beloning (hoe ziek!)
   Conclusie: moslims protesteren niet bij jihadmoorden, maar gaan juichend de straat op of blijven zwijgend binnen, als stilzwijgende meerderheid die de hard-core moslim steun verleent.
   Natuurlijk is er een minderheid, die liever de islam zou verlaten, omdat ze best begrijpen hoe fout hun systeem is, maar die durven niet wegens bedreiging van uit de islam (ex-moslims mogen gedood worden wegens verraad van dit idyllisch gedachtegoed).
   En het valt niet mee, om een alternatief te vinden, want al die andere religies, ismes, ideologieen zijn bij nader onderzoek ook niet best. Ook het jodendom en christendom stelt teleur, als je naar de praktijk kijkt. Het roept dan wel niet op tot moord, zoals de islam in de koran en ahadith, maar de praktijk van de “beminde gelovigen” stelt nog al es teleur, om het voorzichtig te zeggen.
   Echter, je dient de bronnen te vergelijken en dat heb ik dus gedaan, inmiddels 40 jaar geleden en toen ik besloot, dat het christendom de beste theorie leek, ben ik dat gaan navolgen. Later werd dat joods-christelijk, omdat er helemaal geen christendom kan bestaan zonder de brede basis van de Tenach, het Oude Testament, waarbij het Nieuwe Testament is gevoegd als vervulling in het leven van Yeshua en commentaar van de Tora-Yeshua gelovigen in en na Zijn tijd.
   Lees als je wilt onder: https://tora-yeshua.nl/wie-zijn-wij/ en onder: https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

   De term van “gutmensch” is je ook al onbekend. Nu is het helemaal niet erg, als je dingen niet weet, maar vraag het dan eerst ergens, google es wat, dan kun je ook beter reageren en een artikel beoordelen en evt. de persoon er achter.
   Niettemin: ik zie uit naar je volgende reactie, wellicht komen we nog tot een mooie gedachtewisseling.
   Shalom,
   Ben

 21. Shalom Ben;
  Het is bekent, dat veel “kristofoben” zonder veel info, toch menen een volledige en gestoelde mening te moeten ventileren.
  Normaal gesproken zal door ventilatie, de lucht beter worden.
  Maar in deze ‘gevallen’ gaat dat zeker NIET op.

 22. Shalom;
  Het zal mij NIET verbazen wanneer op termijn word vastgesteld, dat deze meneer Anders Breyvik voorzien is van stemmen in zijn hoofd.
  Een gegeven waar de PC psychiater niets mee kan.
  De enige die hem kan genezen; en daarmede direct zijn daad kan doen beseffen is
  Yashua ha Massiach.
  Er nl. veel overeenkomsten met bijv. Tristan v/d Vlis etc.
  Pieter.

 23. Geachte heer Kok,

  In het interview met u kreeg u maar weinig tijd om meer te zeggen. Maar de heer Snel ( snel past goed bij hem ) namelijk snel denken en zeggen is niet lezen en onderzoeken. U hebt volkomen gelijk, maar waarom doen ze de moeite niet om een onderzoek in te stellen, waarom wij en u er zo over denken?
  Wat de heer Snel doet is alleen maar pappen en nathouden en een vergelijking maken met de uitspraken van Wilders, en deze te koppelen aan die vol demonen en bezeten man uit Noorwegen is bij de beeste af.
  Maar men moet het maar zelf weten zo komen er van zelf erachter wanneer het TE LAAT is.
  Meneer Kok we gaan gewoon door met bidden voor deze mensen. Want er staat geschreven ” mijn volk gaat ten onder door gebrek aan kennis”
  En we blijven bidden voor Israel, en dat krijgen we de steun en zegen van God.

  Mat

 24. Beste heer Kok;
  Bezoekt u deze site nog? (want misschien zie ik een mededeling van het tegendeel over het hoofd),
  Ik had het idee dat we elkaar, wanneer was het; end zomer, min of meer uitnodigde door te gaan hier onze zienswijzen te beargumenteren .
  U bent zeer waarschijnlijk te druk met níet virtuele zaken, maar omdat de kans bestaat dat u hier niet meer schrijft omdat dit niet meer uw actuele siteadres is, zou k die graag vernemen !
  Maarja…. als u deze pagina nietmeer bezoekt, heeft dit berichtje ook geen zin … ;-)

  • Hi Boris, hoe is het met je?
   Ik ben dagelijks op deze site mensen aan het beantwoorden en artikelen aan het schrijven, dus nee, ik was niet weg.
   Wel druk met de Tora-Yeshua gemeentes inderdaad.
   Kun je je vraag nog even actualiseren?
   Shalom
   Ben

 25. Straat Dawah te Rotterdam…”Rotterdam m’n geboortestad is nu een heus islamabat” De islamitische ‘jehovahgetuigen’ op de Lijnbaan…het is toch niet waar?!!
  Zie de islam als een pure POLITIEK RELIGEUSE ideologie. Mijn pers. visie: religie is nog géén geloof. Geloof is een heel persoonlijk iets èn de Torah&Bijbel zijn elkaars gelijken. De Koran is een vervalst kopie, punt uit.
  Yahweh is de ENIGE ware God…de Vader/God van Abraham, Isaak en Jakob/Israel.
  Ouders zagen de boze bui al hangen en zijn half jaren-60 ‘weggerend’ uit de Maasstad, naar een andere provincie; Zeeland.
  Zèlf zou ‘k NU de benen willen nemen, maar waar-heen?
  Heel Nederland is ON-Nederlands aan het worden, het proces gaat de laatste vijf-jaar wel in een enorm sneltreintempo. Elohim…AZOR…Yeshua BOoooooo!!!

 26. Ik ben het met de opvattingen van Ben Kok eens! …van A tot Z, van de Alfa en de Omega. De Islam is levensgevaarlijk, want ik heb veel persoonlijke ervaringen met Moslims, als ex-vrienden en buurtbewoners, geen van de ervaringen waren positief. Ze liegen tegen mij, zijn geweldadig bij een menings verschil met mij en haten Joden, Christenen, anders denkenden en ja, ook mij. Ik zie ze overal in Europa, ik zie ze in Zuiden van Frankrijk, Lion, op t.v. ook Toulouse, in Denemarken nemen ze hele parken en stranden in beslag, ik kon met mijn familie geen plek vinden waar het gemengd was, alleen maar boos kijkende haatbaarden en hoofddoeken en ja, gescheiden van elkaar. Zelfs in de meest noordelijkste provincie van Noorwegen, Finmark, zie ik moslims ze rondlopen. Het is erg beangstigend, ik vertrouw de overheid niet, ze hebben een dubbele agenda.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*