Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Teken op voorhoofd of rechterhand, wat zou het kunnen zijn?

Nalv. Opbenbaringen 13:17 , waar staat dat we in de eindtijd  alleen maar kunnen kopen en verkopen, als we bij het “systeem” van die tijd horen en als bewijs daarvan een  “teken aan  voorhoofd of hand” moeten hebben, rijst de vraag, wat dat teken kan zijn.
Ik las de artikelen van  Walid Shoebat hierover, zie deel 5 op http://xandernieuws.punt.nl/?id=635018&r=1&tbl_archief=&  en ineens schoot me te binnen, dat dit teken  op het voorhoofd de eeltplek op het voorhoofd van een  5 keer per dag levenslang biddende moslim kan zijn.
Misschien kent u dat niet, maar het is echt zo, je ziet dat heel goed bij Salah Soltan in onze DVD “islam en waarheid”,  voor alle info hoe die te verkrijgen is:
https://tora-yeshua.nl/2010/06/breaking-news-intro-van-de-film-islam-en-waarheid-on-line/

Ok, maar wat zou dan dat teken op de rechterhand moeten zijn? Ik vond het volgende stukje tekst op
http://books.google.nl/books?id=GNb_Sk-IywoC&pg=PA55&lpg=PA55&dq=teken+rechterhand+bij+moslims&source=bl&ots=_MxbpqkBOm&sig=TxXllRKERkSN3jooPBeXmD585lw&hl=nl&ei=hWITTsL5L4KhOpCpmZ8J&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=2&ved=0CB8Q6AEwAQ#v=onepage&q&f=false

“Alle daden van een persoon werden (volgens Mohammed) genoteerd in een boek en op basis van deze gegevens in hun linkerhand (geen goed teken) of in hun rechterhand  (goed teken) geplaatst, zou de persoon naar de  hemel of naar de hel worden gestuurd”

Het zou  best es zo kunnen zijn, dat deze tekens aan hand of voorhoofd, dus het horen bij de islam via  5 keer daags bidden (voorhoofd) en je houden aan de 5 zuilen van de islam, wat “punten oplevert in de zin van goede tekenen in de rechterhand om in het islamparadijs te komen” de  toegang zijn om te kunnen kopen en verkopen.
Veel niet-moslims vluchten uit de moslimlanden om dat ze enorm gediscimineerd worden en dat wordt alleen maar erger. Ze kunnen zich er niet meer handhaven, zeker ook economisch niet wegens de afhankelijkheid van moslims, die hen moeten toestaan te kopen en te verkopen, als “dhimmi” hoor je bij de “nietswaardige mensen” die moslims naar de ogen moeten zien.

Zo maar een gedachte, die past in de uitleg van Walid Shoebath, dat  het hele eindtijdscenario zich in het M.O  afspeelt rondom Israel en de islamlanden.

Eerder las ik van Walid Shoebath zijn uitleg over het  “getal van het beest”, 666 en  hieronder geeft Mia in een reactie dezelfde uitleg door via de link van  Rico Cortez:  http://www.youtube.com/watch?v=ikNj9TqOpN8&feature=related
In die link komt Rico tot de vertaling van Opb. 13:17,18 als volgt: ” je kunt alleen kopen, als je het “teken van onderwerping/slavernij (servitude)” hebt of de naam van het beest of de menigten (aantal) van zijn naam.Hier is de wijsheid: laat hem, die verstand heeft, kijken naar de “menigten (aantal)  van het beest”, want de “menigten(aantal)” zij die van een mens (Mohammed) en zijn menigten (aantal) zijn in de naam van Allah” (bismillah/666)

Zie ook http://islammonitor.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2849&catid=209  met prima uitleg hierover. Daar  komt de auteur tot deze vertaling:
““here is wisdom. Let him that understand decide the multitude of the beast for it is the multitude of a man and his multitude is (known by) the cross swords in the name of Allah”.
En “multitude” is volgens het woordenboek “menigte” of “mensenmassa”. In de Hebreeuwse tekst staat het hier gebruikte woord “number” ook het vaakst in relatie tot “aantal mensen”, dus “getal” is  gewoon fout vertaald, “aantal” is al veel beter en “mensenmassa” zou het meest juist zijn.

Overigens had ik hier al es over geschreven: https://tora-yeshua.nl/2010/08/666-zoals-in-de-grondtekst-staat-de-antichrist-wie-is-dat/

Conclusie mbt. Opb. 13:11-18: het beest, 666, is de islam en de islam zal dood en verderf brengen aan allen, die geen moslim willen zijn. Het eerste beest, wat hersteld is van een  dodelijke wond, is volgens sommigen de RK-kerk, het 2e beest dus de islam.
Volgens prof. Walter Veith heeft de RK kerk ook destijds de islam op gang geholpen, om zo haar macht in het M.O. te ontwikkelen.

Shalom, denk even mee, of  dit kan kloppen, lees de artikelen van  Wahid  eerst even en genoemde links.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

NB: wee de politiek correcte leugenaars , de meesten van de geestelijk en politiek leiders, die de islam als “gelijkwaardige religie”  blijven waarderen met de koranAllah als “dezelfde” God als in de Bijbel.
CDA,CU, Ev. en moslims (Cees Rentier/Herman Takken), St.Gave, Frontiers, Ywam, OM, Navigators, RK-kerk, PKN en diverse kerken. En Jos Strengholt (anglicaans priester in Egypte),  prof.Bernard Reitsma (PKN), Arjan Plaisier  (scriba PKN), Marten de Vries (MAR/GKV) etc.

Wee alle ondertekenaars van de  leugenverklaring “In Vrijheid Verbonden”, met nagenoeg alle kerken, jodendom, hidnoeisme, islam, boedisme en humanisme, zie
https://tora-yeshua.nl/2011/02/leugenverklaring-weer-actief-religieuze-multicul-roep-uw-kerkeraad-ter-verantwoording/

Navigeer naar andere artikelen

21 Responses to Teken op voorhoofd of rechterhand, wat zou het kunnen zijn?

  • Ik denk dat we al in de eindtijd zitten. Ook de dagen zullen ingekort worden zonder dat we het zien. Maar we kunnen het wel merken. Het merkteken zit er aan te komen. Ik denk aan een chip. Niet zozeer aan de moslims. Er gaan steeds meer Joden terug naar hun eigen land. Ook een teken.

   Wat mij opvalt in alle kerken dat er zo weinig over de Joden wordt gesproken. Zelf ben ik helaas geen Jodin maar het is wel het uitverkoren volk. Jezus komt ook terug op de Olijfberg. Wij mogen er dan wel iets van zien maar Hij komt terug bij Zijn volk : de Joden. Ik vind het nogal naief om te denken dat wij er ook zomaar bij horen. We mogen het hopen. Nederland kun je zo langzamerhand vergelijken met Sodom. Wat een vies vulgair land is het geworden. Laat vooral je tv niet per ongeluk aan s’nachts. Alleen Nederland zendt die ordinaire rotzooi uit.

   Maar goed, om even terug te komen op het teken: Ik denk echt een onderhuidse chip.

   • Hi Grieta,
    Kerken, die niet begrijpen dat ze allemaal “joods-christelijk” zijn bedoeld, snappen er niets van.
    En verder geeft Rom 2:28,29 aan, dat het gaat om het “Jood-zijn ” in je hart, evenals dat Rom 11 :17 stelt ,dat we in Yeshua aan de edele olijf deel hebben, we horen er helemaal bij dank zij de genade van JHWH in Yeshua bewezen.
    Dat hebben ook alle Joden nodig en daarom zegt Rom. 1:16 ook” eerste de Jood en dan de Griek”.
    Hoewel Grieken wel meer genade nodig hebben in deze dagen.
    Shalom,
    Ben

  • Ok Mia, ik heb je link in het artikel verwerkt, bedankt, shalom, Ben

   • teken op voorhoofd of rechterhand,wat zou het kunnen zijn?
    als je ‘t mij vraagt zeg ik; maakt dat wat uit dan? want vast staat dat deze dingen in de toekomst gaan gebeuren,ik geloof dit op grond van de Bijbelse profetiëen,het is dus niet ondenkbaar gezien de razendsnelle ontwikkelingen in de technologie,dat dmv een chipimplantaat,het mogelijk is om allerlei informatie in de mens ‘op te slaan’;identiteit,medische gegevens enz.enz.maar ook dat de mens ten allen tijde traceerbaar is( de electronische enkelband is daar een voorloper van)

    als betaalmiddel bestaat de onderhuids aangebrachte microchip al een aantal jaren in Nederland,in discotheek,Baya Beach Club in Rotterdam,kunnen vaste bezoekers middels die microchip hun drankjes betalen

    zie you tube filmpje; http://www.youtube.com/watch?v=PKXBFaYjhCA

    ICT en het merkteken van het Beest; http://www.mediawijzer.nl/opinie_archief.php?ID=47

    Nederland is klaar voor de onderhuidse chip;
    http://www.endoftimes.eu/?p=733

    ‘verchipping van de maatschappij’;
    http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M11&ss=P324&l=NL

    ps op internet worden we overspoeld met informatie en theoriëen, eindtijdscenario’s enz. enz.echter de Bijbel roept ons op om nuchter en waakzaam te zijn! dit geld ook voor de links die ik geplaatst heb,enkele van de bovenstaande links moet ik ook nog verder bestuderen,neem niet alles klakkeloos aan

    shalom,
    Parel

    • Hi Parel,
     Yeshua vraagt ons de “tekenen des tijds te herkennen” en het maakt dus veel uit. Zowel de lijn van NWO met financieel systeem als de islamiseringslijn zijn herkenbaar, zet maar es 666 in de zoekmachine op tora-yeshua.nl dan vind je daar genoeg over.
     Shalom,
     Ben

     • Op 6 juli 2011 @ 22:40 schreef Parel

      Hi Ben,wat ik bedoel is dat het niet uitmaakt of dit teken aan het voorhoofd of de rechterhand aangebracht wordt,het is zaak om het teken van het Beest níet aan te nemen en voor het Beeld van het Beest niet te buigen, we moeten de tekenen der tijden herkennen en daarin nuchter en waakzaam blijven
      shalom,
      Parel

     • Op 6 juli 2011 @ 23:05 schreef Ben

      Dus is het nodig te onderkennen wat dat teken is.En dat is in het ene geval nooit je aan de islam onderwerpen, in het andere geval geen NWO chip accepteren.
      Shalom,
      Ben

  • Volgens Shoebat zijn de tekens aan hoofd en arm de bandages met arabische teksten die je bij jihadstrijders ziet.
   Zie link vanaf minuut 4 ongeveer.

 1. Op 11 juli 2011 @ 14:22 schreef Abranna

  Beantwoorden

  Volgens Walid Shoebat was het moslimgeloof er eerder dan de RK kerk.

  In het Bijbelboek Richteren 8:21 staat:
  Toen zeiden Zebah en Tsalmuna: Sta gij op, en val op ons aan, want naar dat de man is, zo is zijn macht. Zo stond Gideon op, en doodde Zebah en Tsalmuna, en nam de maantjes, die aan de halzen hunner kemelen waren.

  De crescent moon, de moslimmaan, werd toen al als geloofssymbool gebruikt.
  Dat was toch ver voordat de RK kerk er was.

  Het is goed mogelijk dat de RK kerk misschien oorspronkelijk nog wel iets goeds in zich had volledig is geïnfiltreerd en geworden is tot wat het nu is, een satansbolwerk.
  Zie oa. het werk van Bill Schnoebelen:
  http://www.withoneaccord.org/Catholicism-The-Church-on-Haunted-Hill-2011-DVD_p_180.html
  en Doc Marquis (The Black Pope):
  http://www.cuttingedge.org/pages/seminar2/seal8.htm

 2. Beste Ben-Kok,

  Ik vraag me af hoe de Islam ooit de wereld zal kunnen onderwerpen/domineren als ze niet eens in staat zijn om in de Arabische en Indonesie met 1 mond kunnen spreken, laat staan alle seculiere en andersdenkenden landen iets zullen kunnen opdwingen?

  Waarom zo bang voor de Islam? Haar macht is beperkt wat betreft totale dominantie.
  Mvg, Frens Hartgers

  • Beste Frans,
   In de 7 e eeuw bestond de islam nog niet, toen kwam het eerste moslimland en nu hebben we er 57 met verlangen van de meeste moslims naar nog meer.
   Shalom,
   Ben

   • Frans, de macht van islam is sowieso beperkt,daar zorgt YHWH Zelf voor,alles is aan Hem,de Schepper van hemel en aarde onderworpen!

    shalom,
    Parel

 3. Op 13 juli 2011 @ 12:13 schreef Abranna

  Beantwoorden

  Ja Ben, veel wijst in de richting dat het 666 beest verwacht moet worden van de moslimkant.

  In principe komen het RK geloof en het Moslim geloof uit Babylon.
  http://www.franklinterhorst.nl/EuroBabel%20en%20de%20vrouw%20op%20het%20beest.htm
  Het zijn twee gezichten van dezelfde wortel. Nimrod de machtige was de stichter-bouwer van Babylon. Nimrod, die begon te zondigen door zijn macht te misbruiken en niet naar de liefdeswet van Yahweh te leven http://stilev.home.xs4all.nl/sidra/sidra02.pdf

  Nimrod Rising is een mooie documentaire gemaakt naar aanleiding van het gelijknamige boek van Steven Clark Bradley, die de nadruk legt op Obama in verband met de antichrist. http://wn.com/Nimrod_Rising_In_The_Beginning

  In deel drie va. 0.20 min:
  Een Islamitische profetie zegt dat vlak voor de terugkeer van de Mahdi een lange zwarte man zal regeren in het Westen. Als opperbevelhebber van het grootste leger op aarde zal de nieuwe heerser een helder teken dragen van de derde immam Hussein Ibn Ali.
  Er staat ook in de Koran dat in het laatst der dagen de zon in het Westen zal opkomen. Veel moslims geloven dat een zoon van Mohammed in het Westen aan de macht zal komen.

  2.26: Nimrod stond in Egypte bekend als Osiris. Hij was de eerste typering van de antichrist. Kijk ook eens va 3.28.
  En deze video http://www.youtube.com/watch?v=vHrHBJD8PKo&feature=related
  En dit artikel: http://boinnk.nl/blog/19098/waarom-is-er-zo-weinig-tot-niets-bekend-over-obama/

  Ook in de kunst wordt er hard gewerkt aan de volledige herrijzenis van Babylon.
  http://www.cultusonline.be/index.php/podium/44-live/645-sidi-larbi-cherkaoui-wonderboy-van-de-hedendaagse-dansscene.html

  The two Babylons:
  http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=215

  Voor alle Rooms Katholieke gelovigen die ongerust zijn geworden en meer willen weten of geholpen willen worden om, nu het nog kan, uit dit ter helle verdoemde Babylon te stappen heeft Bill Schnoebele, als voormalig bisschop, een handreiking gedaan in de vorm van een boek of DVD.
  http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2262

 4. Ik zou graag willen reageren op het niet kunnen kopen of verkopen (zie openbaring 13 vers 17). Hier wordt gedoeld op een tijdsperiode waarin de antichrist het voor het zeggen heeft. De wereld zal dan verdeeld zijn in 3 partijen, t.w. de zgn gelovigen (lidmaten van afvallige kerken – mensen die dus misleid zijn en aan hun verkeerde principes vasthouden)_ de ongelovigen (overtuigde atheisten) en de ware gelovigen, die het getuigenis van Jezus hebben en zijn geboden onderhouden – inclusief het sabbatsgebod). Iedereen zal gedwongen worden een keus te maken. De “zgn gelovige ” beleidt met zijn verstand zijn geloof (zetelt in het voorhoofd) vandaar dat hij een merkteken op zijn voorhoofd krijgt en de ongelovige gaat noodgedwongen akkoord met de nieuwe situatie. Hij handelt ernaar en krijgt dus het merkteken op zijn rechterhand. Niemand zal kunnen kopen noch verkopen als hij niet het merkteken
  heeft, de naam van het beest (afvallige religie)of het getal van zijn naam heeft (666)
  De antichrist noemt zich de plaatsvervanger van Christus op aarde. Vicaris fili dei.
  De letterwaarde van deze latijnse naam is opgeteld, juist 666. Ook de oprechte gelovigen ontvangen een teken aan hun voorhoofd. zie Openbaring 14 vers 1, t.w.:
  de naam van Jezus en de naam van zijn Vader. Het gaat dus niet om een chip die ingebracht wordt. God kent de zijnen en daar heeft Hij geen chip voor nodig.

  • Beste N.de Vree,
   Waarom zegt u niet gewoon, dat derhalve de paus de antichrist is? Luckybee gaf al aan met een video van prof. Walter Veight, dat islam en RK veel gemeenschappelijk hebben.
   En ik leg uit in dit artikel, dat het religieuze beest steeds meer zichtbaar wordt in een interreligieuze organisatie, waarin RK kerk en islam een stevige rol spelen, met alle afvallige kerken.
   Het getal 666 is van toepassing op meer figuren in de geschiedenis, google het maar es; de paus is er 1 van.
   Dus ik ben het wel met u eens, maar niet als unieke en enige uitleg, de paus is een onderdeel van het 666 beest, maar het totale plaatje is groter, zie artikel.t de m

   Mbt de chip: die wordt , als die chip al aan de orde zou zijn, door de antichrist gebruikt, niet door onze Vader , JHWH, Hij geeft de Naam JHWH/Yeshua op de voorhoofden van de gelovigen in 14:1,2
   Degenen , die zich door het religieuze beest laten verleiden, hebben een teken op voorhoofd of hand/arm of hebben de naam van het beest of het getal van zijn naam; als het de islam zou zijn, dan zien we volgens Shoebat (zie de link in het artikel) een voorhoofdsband en/of de eeltknobbel bij moslims, die 5 keer per dag met hun voorhoofd op de grond tikken in hun afgodsaanbidding, hebben de naam van het beest , te weten moslim en hebben het getal van zijn naam, het Bismillah, wat de Arabische lezing is van het Griekse 666 teken.
   Shabbath shalom ,
   Ben

 5. goedemorgen, over de anti-christ/anti-mashiach;behalve de RK en de Islam speelt ook het orthodox Joodse geloof een grote rol,er zijn er namelijk heel wat die hun eigen Redder en Verlosser niet aannemen! daar wel eens aan gedacht? de derde Joodse tempel wordt gebouwd en is binnen afzienbare tijd voltooid,de anti-mashiach zal daar zetelen,z’n plaats innemen,de Opperrabijnen zullen een grote rol spelen rond de keuze deze bij anti-mashiach,want zij zullen denken dat hij ‘hun Mashiach is,Yeshua

  *dit is zoals ik het tot nu toe begrepen heb vanuit de Schriften.

  Ook de paus bezoekt Jeruzalem en de klaagmuur en heeft nauwe banden met de orthodox Joodse rabbijnen…er is een religieuze eenheid in ontwikkeling,alle geloven op één hoop,daar hoort helaas ook het Joods orthodox geloof bij…

  Yeshua,de Heere Jezus heeft gezegd dat er velen zullen komen in Zijn naam,
  in Johannes 5:43 zegt Yeshua; Ik ben gekomen in de naam van mijn Vader en gij neemt Mij niet aan; indien er een ander komt in zijn naam,die zult gij aannemen.

  als ik me niet vergis,claimt de paus dat hij de plaatsvervanger van Yeshua,de Heere Jezus is,dat is zeer onbijbels en een grove leugen,dat betekent in mijn ogen dat hij ook een anti-christ is,teen voorloper daarvan,otdat dé ultieme anti-mashiach ten tonele verschijnt en zijn getal is 666 maal 6 dat is dé ultieme misleider,deze wordt in 2 Thess. 2:8 t/m 11 omschreven; op dát moment zal de wetteloze komen,maar als Yeshua,de Heere Jezus komt zal Hij hem doden met de adem uit Zijn mond en hem vernietigen door Zijn verschijning; in de komst van de Wetteloze is de kracht van satan zichtbaar,zijn verschijning zal vergezeld gaan van allerlei machtsvertoon,bedriegelijke tekens en wonderen en van allerlei misdadig bedrog!

  shalom,

  Aliyah

  • Hi Aliyah,
   Joden hebben net als iedereen Yeshua nodig, zoals Simon bar Jona (Petrus) zegt als Jood tot de Joden in Hand. 4:12
   Laten we zo leven en spreken, dat iedereen, zeker ook Joden, in ons Yeshua herkennen.
   Shabbath shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*