Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De 3e Jihad, als ultieme poging het kalifaat te vestigen.

http://www.radicalislam.org/10-year-911/?utm_source=Debka&utm_medium=Email&utm_campaign=911TTJ

Vandaag, op 9/11,  dus 10 jaar na de aanslag in New York, wordt deze DVD gepresenteerd. De lijn is het verhaal van een Amerikaanse moslim, luitenant en arts, als betrouwbare boodschapper van de islamisering, ook in Amerika.
Dan komt het beeld van de 3 jihads, achtereenvolgens :
in de 7e eeuw vanuit Saoedi-Arabie over het toen christelijke Noord-Afrika en christelijke M.O. en  Spanje tot  Poitiers (Frankrijk),
dan de 2e jihad vanuit m.n. Turkije (Ottomaanse rijk) over  de Balkan tot aan Wenen in de 17e eeuw (1683) en
in de 20e/21e eeuw de 3e jihad, over Europa/Amerika.

Aangetoond wordt via diverse anti-islamsprekers, w.o. Ayaan Hirsi Ali, die ook in onze DVD “islam en waarheid” meewerkte, dat deze 3e jihad onderschat wordt en diverse moslimsprekers  bewijzen dat met hun oproep tot jihad tot aan het kalifaat.
Een prima DVD, waarin de islam ontmaskert wordt en waarmee de aanpak ook wordt duidelijk gemaakt, nl. voldoende ruimte voor een wereldwijde militaire aanpak en ook politieke ruimte voor de NWO om de financieringsbron van de islamterreur, de olie in de islamlanden, te controleren.

Want dat is het bijkomende, dan wel beoogde effect, wat we steeds vaker zien terugkomen, wereldmacht verkrijgen.

1. de NWO dient voldoende politieke en militaire macht te hebben deze eeuwenlange dreiging van de islam het hoofd te bieden. Ter wille van  het volgende punt praten we dan over  de fundamentalisten zoals  Al Qaeda, die als kleine minderheid de islam, toch een vreedzame religie, misbruiken om het kalifaat te vestigen.
En dan hebben we het over “terreur”, terroristen  en we vermijden overal de associatie met de islam, om het plaatje van vreedzame, gelijkwaardige religie in stand te  houden.

2. Interreligieuze eenheid, RK en islam groeien naar elkaar toe, , protestanten en RK ook (er is zelfs al sprake van de paus als vertegenwoordiger van beide christelijke stromingen!) en ook de evangelische gelovigen zoeken die eenheid, gezellig allemaal in dezelfde god gelovend.
Bewust blind voor het feit, dat de koranafgod een wrede tiran is en de  Ene ware God van Abraham, Isaak en Jacob volgens de Bijbel en Yeshua “liefde, genade, rechtvaardigheid”, dus te dwaas voor woorden om over  “dezelfde God” te spreken.

3. Mbt. onze gezondheid is de WHO (world health organization) natuurlijk bezorgd voor wereldwijde griepepidemien, vogelpest en varkensgriep en moeten er wereldwijde campagnes worden gevoerd, massale inentingen (middel soms erger dan de kwaal).
Dus vergaande WHO macht.

4.Op financieel/economisch gebied gaat het niet best, dus een Europese regering is nodig en IMF en bankwezen moet de wereldeconomie bepalen.

5.En dan de Al Gore club, die wereldwijde macht nodig heeft om de CO2 uitstoot te regelen en de opwarming van de aarde, of afkoeling volgens anderen. We moeten wereldwijd de handen in een slaan, zodat ons moederschip “aarde” in takt blijft, want anders gaat het goed mis.
Vraagje aan Al Gore:” wie zorgde er al die afgelopen eeuwen, millennia voor het goede verloop van die kleine aarde in de grote kosmos?”

We herdenken de moord op ca. 3000 mensen, die op  9/11 in de Twintowers zaten. Volgens velen een door moslims bedachte en gepleegde moord, maar met medeweten van de Amerikaanse regering/CIA, want die wolkenkrabbers konden nooit zo mooi strak  elkaar zakken, het was net een geplande sloop-operatie, die we wel vaker zien bij een oud, op te ruimen gebouw.
En daarnaast zijn er nog heel veel onbeantwoorde vragen, een groep ingenieurs eist nader onderzoek.

Deze aanslag had de NWO nodig om Afghanistan binnen te vallen, men had Saddam Hoessein  nodig om Irak binnen te vallen en Khadaffi met de Arabische “lente” om Lybie binnen te vallen.

Over  de genoemde 5 punten van wereldwijde aandacht en macht wordt uiteraard nagedacht door de NWO via de Bilderbergclub , CFR, Charter for Compassion etc., diverse andere netwerken en aangezien God niet bestaat voor deze  atheisten, of hooguit als abstract begrip,  moet er door de mensen en dan m.n. door de leidinggevende elites, illuminatie genoemd,  een plan bedacht worden, wat uiteraard voortduren bijgesteld wordt.

Het gevaar is bepaald niet alleen het  door de moslims gewenste kalifaat !
Het grootste gevaar is de NWO, met hoofdrolspelers oa. de Amerikaanse presidenten, nu  Barak Hoessein Obama, een moslim-marxist, aangestuurd door  o.a.  George Soros, miljardair.

Mensen spelen hun spel, maar uiteindelijk is het de God van Abraham, Isaak en Jacob, die Zelf zijn Koning gesteld heeft over deze wereld, Yeshua ha Mashiach ben David (Psalm 2) en Hij spot met deze menselijke dwaasheid, waarbij men zich verbeeld tot een maakbare wereld te kunnen komen voor eigen gewin en machtswellust.

Maar Hij ziet ook om in liefde en vergeving naar deze wereld en ieder, die terugkeert tot menselijke proporties, in eerlijkheid en besef van kleinheid en afhankelijkheid van de Schepper, die kan bij Hem vergeving en genade vinden.
Dankzij Yeshua, de enige weg tot de Vader.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr.pastor)

PS: ik las het volgende op nu.nl en hoorde ook Obama genoemde Psalm 46 voorlezen op tv :

“Obama droeg op de plaats waar ooit de twee reuzen van het World Trade Center stonden uit de Bijbel psalm 46 voor. Die verzekert gelovigen dat God ‘in zijn stad’ woont en een schuilplaats biedt. Bush, Obama’s voorganger van toen, las een troostbrief voor die president Abraham Lincoln een moeder stuurde die in de Amerikaanse Burgeroorlog haar vijf zonen verloor.”

Als we dan Ps. 46 opslaan, zien we meteen, dat dit totale onzin is, want daar gaat het om de “stad Gods” en dat is Yerushalayim, zowel het aardse als het hemelse Yerushalayim.
En het gaat hier over “de God van Jacob”,  dwz. de “God van Israel”. Klonk bizar uit de mond van  deze marxistische moslim, die voortdurend tegen Israel is.
En dat dan claimen als “elke stad waar een gelovige woont”. Mohbama, de antichrist? op zijn minst een broertje.
https://tora-yeshua.nl/2009/08/mohbama-islam-de-antichrist/

 

Navigeer naar andere artikelen

7 Responses to De 3e Jihad, als ultieme poging het kalifaat te vestigen.

 1. Shalom Ben.
  Obama zweeg over de daders, de vijand. Terwijl het water zich in de diepte van de zwarte gaten stortte, deed Obama alsof hij een diep religieus man was. Wat ons rest, is de gelegenheid te herdenken in het museum 7 verdiepingen onder de grond. Daar vind je veel ruimte om de daders te herdenken, maar niet de slachtoffers. Je moet dus betalen om bij de beenderen van je naasten te wenen.

  New York is niet het Jeruzalem van de Yankees; het is een door en door lelijke, ongure stad, die zijn doden niet eert.

  caesar

 2. hoi Ben ,
  deze dvd bestaat al enkele jaren ,en is een aanwinst , boordevol goede info.. het is de eerste dvd die dr Yassir heeft uitgebracht ,maar vandaag natuurlijk weer zeeer actueel . ik ben al jaren geabonneerd op zijn nieuwsbrief en ik heb mega respect voor deze dappere moslim die tegen de stroom in zijn mond open doet, hij heeft wel lef .. niet bepaald zonder gevaar en ja ze hebben hem allemaal dood laten vallen in Amerika . ik vraag me nog steeds af : waarom is hij nog steeds moslim eigenlijk ..? ik kan me herinneren dat ik de cover van deze dvd voor het eerst zag en even in verwarring was ivm die blauwe ogen achter de sluier , maar het is een meesterlijke zet om dit voorop de cover te plaatsen , kortom binnen kort loopt “marieke”ook met achter een gordijn rond ,. ik heb IRANIUM ook van hem gezien , als ik geld had zou ik er 100 van kopen en ze onder politieke kopstukken verspreiden .. dr yassir .. dat je op een dag de ware Messias mag ontmoeten , liefs zo spoedig mogelijk !
  monica

  • Beste Monica,
   Dr. Jasser zit niet achter Iranium en bij The Third Jihad was hij slechts de verteller. De man gelooft heilig in de koran, Mohammed en bestrijdt autoriteiten als Robert Spencer. Geen fris figuur dus.

   Matthys

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*