Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Aktie: nee tegen eenzijdig uitroepen Palestijnse staat ! Reageer hieronder a.u.b.

Zie http://www.saynotoapalestinianstate.com/

Laat we met elkaar het eenzijdig uitroepen van een Palestijnse staat voorkomen en zet je naam en mailadres en woonplaats hieronder.
Prive mag ook, dan via “contact” op deze site dezelfde gegevens met vermelding: voorkom eenzijdig uitroepen Palestijnse staat.

Nalv de suggestie op genoemde site zal ik dan de namenlijst doorsturen naar Ban Ki-Moon, met cc naar de regering van Israel , om aan te geven, dat we protesteren tegen een vervolg op Gaza, een moordenaarsbende als Hamas en vanaf Judea/Samaria Abbas met zijn P.A., ook niet bepaald Israels meest gezellige buur.
Zo’n eenzijdige staat zal de vrede, die toch al geen vrede is, nog verder in gevaar brengen en hulde aan de Nederlandse regering, die dit onzalige idee dan ook niet steunt.
Laten we tegen deze demonische geest van Kairos ingaan, want die zijn helemaal voor het versterken van de Palestijnen als “uitverkoren volk” en je moet er toch niet aan denken, dat Hamas/P.A. /Fatah als leiders van de Palestijnen (christenen en moslims en joden e.a. samen) de toon gaan zetten als “volk van het land”?
Zie het antisemitisme van deze duivelse Kairosgeest, door de PKN , RK en Anglicaanse kerken mede ondersteund, IKV etc., zie mijn verslag op
http://ptoray01.pwpmulti.localhost/2011/09/kairos-conferentie-amsterdam-duivels-antisemtisme/

Behalve uw naam, mailadres en woonplaats hieronder zetten (of via “contact”) , kunt u ook deze oproep via twitter, facebook, hyves verspreiden door simpel weg de link rond te sturen van dit artikel.
Wees actief en creatief, betrek al uw vrienden en kennissen er bij!
Hartelijk dank, wees gezegend, wat wie Israel zegent, wordt gezegend, door de Eeuwige, de God van Abraham, Isaak en Jacob, in Yeshua.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)
www.tora-yeshua.nl

Navigeer naar andere artikelen

86 Responses to Aktie: nee tegen eenzijdig uitroepen Palestijnse staat ! Reageer hieronder a.u.b.

 1. Op 18 september 2011 @ 12:50 schreef Nanny Wairata

  Beantwoorden

  Shalom Ben,
  Van harte plaats ik mijn naam onder deze oproep.
  Het gaat om G’ds land en stad wat Hij geeft aan wie Hij wil. Het is niet aan mensen om dit te verdelen, en daar rust dan ook zeker geen zegen op.

  Laten we naast het plaatsen van onze naam bovenal ook bidden dat dit niet gaat gebeuren.

  Shalom voor Israël en Jeruzalem.

 2. he,he, eindelijk Ben,een actie tegen het eenzijdig uitroepen van een Palestijnse staat. bij Dirk van Genderen loopt een actie om de Nederlandse ambassade in Jeruzalem te krijgen,stel dat de overheid dit voor elkaar krijgt en diezelfde overheid steunt een eenzijdige Palestijnse staat,hoe ver zijn we dan?!

  ik plaats geen privegegevens op internet,ik weet welke mensen/lieden daarmee aan de haal gaan,kun je niet net als bij Dirk van Genderen een lijkst maken,waar alleen je naam vermeld staat? is dat mogelijk Ben? ik zal mijn stem in ieder geval uitbrengen via’kontakt’ laten we dit verspreiden via de social media, hyves Facebook enz.enz. ik bidt voor duizenden stemmen!

  shalom
  Aliyah

 3. Op 18 september 2011 @ 14:36 schreef Nanny Wairata

  Beantwoorden

  Hallo Ben,

  Vrienden van mij willen ook graag hun naam hieraan verbinden echter werkt hun computer momenteel niet goed.

  Ze hebben me gevraagd om hun namen door te geven, dus bij deze 2 erbij.

  Ton en Liesbeth van Straalen

  Shalom

 4. Prima actie. Succes !

 5. Helemaal mee eens Ben, geen Palestijnse staat in Israël.In Jordanië is nog wel ruimte voor die paar palestijnen die nu nog in Israël wonen, het merendeel woont er al, toch?

  • Zo is het maar net Lammie, shalom,
   Ben

   • ja alleen zijn deze arabieren( die zich om hebben laten dopen tot palestijnen sinds 1967) tweederangsburgers in Jordanie op zijn zachts gezegd , vreemd eigenlijk hè, ik dacht dat de moslimbroeders zo voor elkaar opkwamen , alleen als ze israel ermee kunnen corneren kennelijk.Nu hebben we een rare situatie . we hebben ook arabieren die zich kennelijk niet hebben laten omdopen tot palestijn en die 1,5 miljoen arabieren heten Israelies , hebben de zezelfde rechten als de joodse israelies ,zitten zelfs in het parlement … die hebben wijs gekozen .
    maar nu krijgen we de volgende situatie : als de palestijnse staat wordt uitgeroepen zegt abbas : geen plek daarin voor Joden , daar is het gat van de deur .. maarrrr in dat geval krijgen we een leuke situatie .. kan de israelische regering omgekeerd dan 1,5 miljoen arabieren naar hamasstan sturen ,,..kan nog leuk worden ……….ik denk van niet want dat zijn officieel israelische staatsburgers geworden ..t zit geweldig inmekaar allemaal ,copieer voor een interessant artikel op onderstaande link , of kijk ander bij “vlaamse vrienden voor israel “naar artikel: PLO afgevaardigde bevestigt Toekomstige Palestijnse staat zal Judenrein zijn

    C:\Users\Markussen\Desktop\PLO afgevaardigde bevestigt Toekomstige Palestijnse staat zal Judenrein zijn « Vlaamse Vrienden van Israël.mht

    shalom monica

 6. Shalom Ben;
  Je kent mijn mening aangaande dit PLO- voornemen. Of moet ik stellen: duivels voornemen. Beiden nogal met elkaar verbonden.
  Anders gezegd: PLO = misleidde. De satan de misleider.
  Voor de 1e is mijn sympathie als mens en Semiet.
  Voor de 2e mijn afkeer.
  Morgen ga ik, met velen naar Brussel. Er komen er van vele landen.
  Biddend en zingend en proclamerende, om deze misdaad tegen het gekozen Volk, te weerstaan. De Eeuwige YaHuWaH is met ons.
  De Parasha van gisteren staat bol van de profetieën aangaande deze dagen.
  Evenals de parallelle teksten in de Apostolische geschriften.
  Zo YHWH Adonai wil en wij zullen leven: Tot later in Zijn Shalom.

 7. bij deze Ben
  afzender Monica Markusse, Sint Maartensdijk , svp geen e-mailvermelding , is de adhesie betuiging dan ongeldig , dan wel vermelden
  by the way: steengoeie site zeg : die say-no-to..enz
  bye for now
  monica

 8. Op 18 september 2011 @ 18:42 schreef Ton en Rianne Kerssens

  Beantwoorden

  Onze stem heb je.
  Succes met het vergaren van zo veel mogelijk stemmen.
  Wij willen ook niet dat er een palestijnse staat wordt uitgeroepen,
  dan is het eind zoek.
  Shalom
  Rianne

 9. Op 18 september 2011 @ 20:42 schreef Janny Helder

  Beantwoorden

  Hallo Ben,
  Geweldig, sta volledig achter deze oproep.
  Iedere Christen zou zijn naam hier moeten zetten, maar helaas!
  Het is een land en stad door God gegeven aan de Joden, Zijn volk. Daarom geen eenzijdig uitroepen van een Palestijnse staat.
  Shalom ,
  Janny.

 10. ik steun Israel en ben tégen een eenzijdig uitroepen van een Palestijnse staat

 11. ik zeg nee, mijn stem mag je ontelbare keren meerekenen
  I SAY —–NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JERUSALEM IS FROM ISRAEL THE PROMISE LAND OF THE JEWS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  liefs Marianne

 12. Op 19 september 2011 @ 08:07 schreef Johan Miedema

  Beantwoorden

  Ook ik steun het volk van God, Zijn oogappel en ben daarom tegen een eenzijdig uitroepen van een Palestijnse staat, en al helemaal tegen een verdeling van Jeruzalem.
  Johan, Ureterp

 13. Ik zeg NEE tegen de Palestijnse staat het is Gods Land Prijs de Almachtige God van Israel.

 14. Op 19 september 2011 @ 08:42 schreef Hans Colijn

  Beantwoorden

  Jerusalem is en blijft de stad van David. Judea en Samaria en daarmee heel Israël is het land van Israëls God een behoort het Joodse volk toe en mag nooit worden verdeeld.

 15. Ik zeg ook NEE tegen de Palestijnse staat!!!
  Alleen Israël is het Beloofde Land van G-d!!! Alleen Israël is het Land van onze Abba..G-d van Abram, Jacob en Izaak!!En van het Joodse volk en de overige stammen en gelovigen in de G-d van Israël, Abram, Jacob en Izaak!! Om Sion’s wil zal ik niet zwijgen! Ookal ben ik daardoor buitengezet,thuis…( door mn man!) Ik zal om Sion’s wil NIET zwijgen!

  Groetjes, Dieuwke, Sliedrecht.

 16. Dag mensen,
  Er heeft nooit een Palestijns volk bestaan. Er heeft nooit een Palestijns land bestaan en ik ben zowieso tegen het oprichten van een Palestijnse staat op Israelische grond. Judea en Samaria behoren tot Israelisch grondgebied. Er is al een verdeling gemaakt in het verleden waarbij het arabische gedeelte aan de oostelijke kant van de Jordaan zou liggen en ten westen zou het Joodse gedeelte liggen. Als de zogenaamde Palestijnen een eigen land willen hebben dan moeten ze eens met koning Hussein van Jodanie gaan praten.
  Met vriendelijke groeten, Remko

 17. EEN GROTE NEE

  Toch mogen we niet vergeten dat YHWH zijn weg verder zet, laten we niet voor Yahweh’s voeten lopen,

  VADER NIET ONZE WIL , MAAR UWE

  Mia

 18. Op 19 september 2011 @ 11:20 schreef PalachterIsrael

  Beantwoorden

  voluit NEE tegen Palestijnse staat!! Handen af van Gods Land voor Israel!

 19. Nee tegen Palestijnse staat

 20. Op 19 september 2011 @ 11:38 schreef anke snoek en familie

  Beantwoorden

  Bekijk de gechiedenis… Israel is een speldenprik op de wereld kaart. Waarom maken al die moslim landen zich toch druk om dit kleine stukje land. Ze kregen de gaza strook in handen.. wat is er na gebeurd? Niets…. anders dan alleen ruzie en oorlog binnen hun eigen land. Ze willen alleen het land, maar doen er vervolgens niets mee. Kijk maar in Jeruzalem. De wijken waar de moslims wonen is het een grote berg rommel en luie hngende mensen. In het andere deel van Jeruzalem waar de joden wonen is het netjes en verzorgd. Daar zie je hard werkende mensen die hun wijk goed bijhouden.

  Als we naar de gescheidenis kijken zien we dat het land aan de Israeliten toe behoort. In 19 23 lag het land er braak bij onherbergzaam en geen teken van leven. Nu nadat de Joden het bewonen is het een vruchtbaar stuk grond geworden… en.. tot nu toe heeft God en gezegend. Vorig jaar zijn er meer dan Duizend rakketten op israel gevuurd. Slechts een dode bleef er te betreuren door deze raketaanvallen. Laten we bidden voor de Joden.. en geef De duivel geen kans!! EEn gebed van een gelovige vermag veel! en dat is in Israel te zien.

 21. Op 19 september 2011 @ 11:42 schreef familie P ter Beek

  Beantwoorden

  Nee tegen palestijnen… lees de bijbel en neem in verstand toe.. daar staat wat er nog gaat gebeuren.. alleen met Gods inzicht weten we wat ons te doen staat. En dat heeft de geschiedenis ons al meerdere malen laten zien.
  Steun Israel in woord en gebed!!

 22. Abbas; ‘difficult times’await Palestinians after UN bid,bron;

  http://www.jpost.com/VideoArticles/Video/Article.aspx?ID=238528&R=R1&t=t

  shalom

 23. Op 19 september 2011 @ 13:21 schreef S.Hoefnagel

  Beantwoorden

  Ook ik steun het volk van God, Hij gaf hun dit land laten wij het niet afnemen om zo een oordeel over ons uit te roepen.

 24. De “palestijnen” en de moslimlanden en andere “onnozelen” willen helemaal geen “palestijnse” staat, ze willen ten diepste Israel de zee indrijven. En ze willen het liefste aan de “geldinfuus”blijven hangen van de “onnozelen”. In wezen zeggen ze zelf NEE tegen een “palestijnse” staat, en dat hebben ze sinds 1947 al meerdere malen bewezen. Tragisch.
  Ik hoef niet eens NEE te zeggen, de God van Israel bepaalt.

 25. Triest dat een (groeiend) aantal landen, mensen en organisaties het niet wil opnemen voor Israël dat te maken heeft met dagelijkse bestokingen en de ultieme wens van de vijand het volledig te vernietigen. Gelukkig gaat God zijn weg. Zegen voor hen die Israël zegenen.

 26. Op 19 september 2011 @ 14:10 schreef Joke Harcourt

  Beantwoorden

  Jerusalem is door God aan Abraham, Izaak en Jacob beloofd aan het Joodse volk, Zijn oogappel. De stad van David. Judea en Samaria en daarmee heel Israël is het land van Israëls God.
  Als het wél gedeeld word, dan zal er erg veel dreiging zijn vanuit alle Arabische landen komen. Geef nooit een deel van Jeruzalem aan hun! Geef ze 1 pink, nemen ze de hele hand. Het enige wat ze willen is Israël de zee in drijven, zodanig dat er van het land Israël niets meer over blijft. Maar…….. Die landen zullen zich danig vergissen, want God laat het volk Israël écht niet in de steek. Alles wat er ook gaat gebeuren, is al voorzegd in de profetiën. Er zal een hevige strijd losbarsten en heel het volk zal massaal God aanroepen. En dan… dan komt Jezus terug om Zijn volk te redden. Shalom Israël, bid voor het ‘nieuwe’ Jeruzalem amen.

 27. Nee tegen het voornemen éénzijdig een Arabisch-Palestijnse staat uit te roepen.

 28. Zeker geen Palesteinse staat. Houdt Israel, Jeruzalem ongedeeld.
  Bidt voor de vrede van Jeruzalem.

 29. Géén Palestijnse staat, en zéker niet in (delen van) Israël.

  “Ik zal zegenen wie u zegenen, en wie u vervloekt, zal Ik vervloeken.” (Gen. 12:3a).

 30. Nee, tegen eenzijdig uitroepen van een palestijnse staat!

  W. de Jong

 31. heb het in prive gestuurd

 32. Nee! geen Palestijnse staat

 33. Op 19 september 2011 @ 17:16 schreef Timo Erkelens

  Beantwoorden

  wat een bizar scherpe uitleg in dit youtubefilmpje.

  Nee, tegen eenzijdig uitroepen van een palestijnse staat!

  Timo Erkelens, Rotterdam

 34. Nee tegen de Palesteinse staat. De palesteinen mogen wel in vrede in Israel wonen, maar ze hebben geen recht op het land wat God ze onder ede heeft belooft. De aarde en al haar volheid is des Heren. Is van Yaheva. Mijn gebed is dat zowel Israel als de palesteinen Ben-Yeshua zoon van de levende God als een Messias en Heer en redder zullen aanvaarden. God heeft het land aan de Joden gegeven en geenszins aan de palesteinen. Maar hij zij niet dat ze verworpen of afgestoten mogen worden. Ze mogen er blijven wonen, maar wel onder de wetten en regels van de Joodse staat. Dit houdt in dat er geen andere goden gediend kunnen worden, dan alleen de God van Avraham, Jitschak en Ja’akov. De God van de levende.

 35. Beste Ben,

  Bij deze mijn steunbetuiging vóór Israel en tegen het uitroepen van een Palestijnse staat. Gods zegen rust alleen op Israel en daarom moeten we ook nooit tegen Gods wil ingaan.
  Uiteindelijk zullen ook de Palestijnen gebaat zijn bij de staat Israel,want door Israel zullen alle volkeren gezegend worden wanneer onze Heer Jezus Christus in Jeruzalem zal terugkeren om voor eeuwig te regeren als koning van alle mensen.

  Israel is de enige democratie in het Midden-Oosten en het zou een mooie boel worden als die ook nog eens weg zou vallen.
  Gelukkig weten wij dat Gods plan al vast staat,maar het minste wat we kunnen doen is met z’n allen bidden voor Israel.

  Gods zegen voor iedereen en vooral voor Israel.
  Amen.

  PS : svp mijn e-mailadres niet vermelden ivm veiligheid,niet zozeer van mijzelf,maar voor anderen om mij heen.

 36. Nee voor Palestijnse staat.
  Israël mag geen grenzen gaan verleggen die hen zoveel bloed gekost hebben.

 37. Op 19 september 2011 @ 19:51 schreef Janneke Pasterkamp

  Beantwoorden

  Wie Mijn volk aanraakt, raakt Mijn oogappel aan. Gods volk wordt dus vergeleken met Gods oogappel, het meest gevoelige deel van het lichaam. Het is niet moeilijk te realiseren wat iemand doet als hij gestoken wordt in zijn of haar oogappel. Totnogtoe is het de genade van God dat Hij al de volken, die Zijn volk te na komen, nog niet volledig met de grond gelijk heeft gemaakt. Dat heeft echter de langste tijd geduurd. Want Zacharia 12 : 2-4 moet nog in vervulling gaan. Dan zal Jeruzalen een steen blijken te zijn waaraan een ieder zich vertilt! Alleen al daarom dienen wij voor de vrede van Israel te bidden. Al was het maar om niet de toorn van God over ons af te roepen. Daarnaast dienen wij ons te realiseren dat de zaligheid d.m.v. het volk Israel tot ons is gekomen. In het Midden Oosten is voldoende onbebouwde grond om de Palestijnen ook een vredig stukje land te geven. Echter zij willen geen vrede. Zij zijn afstammelingen van Ismael. ooit wel eens gelet op de “belofte” die Ismael kreeg in Genesis 16:12? Hij zal een wilde ezel zijn van een mens. Hij schopt iedereen en iedereen schopt hem. Met al zijn verwanten zal hij in onmin leven.
  Kijk nu eens naar de volken om Israel? Zie je de “belofte” uitkomen. Het nageslacht van Ismael KAN niet in vrede leven. En dus moeten wij daar ook absoluut niet aan mee willen werken. Vandaar een radicale NEE tegen het uitroepen van een Palestijnse staat op Israelisch grondgebied.

 38. Op 19 september 2011 @ 19:53 schreef Janneke Pasterkamp

  Beantwoorden

  Nog even een opmerking. Ga naar de site van Dirk van Genderen, http://www.dirkvangenderen.nl en teken daar de petitie om de Nederlandse ambassade vanuit Tel Aviv te verplaatsen naar Jeruzalem om zo een statement te maken!

 39. GEEN staat voor deze arabieren die zich sinds Yasser Arafat plotseling een palestijns volk noemen. Arafat was een Egyptenaar, een palestijns volk heeft er nooit bestaan. Jeruzalem staat niet in de koran (Wel meer dan 600 keer in de Tenach), De stichting van een palestijnse staat heeft maar een doel: het Joodse volk vernietigen! Daarom willen ze de staat Israel ook niet erkennen. Voor Israel na 2000 jaar terug kwam in hun thuisland was het land merendeels verwaarloosd moeras, totaal niet onder de interesse van de arabieren die nu opeens zo tegen Israel opstaan. Samen met arabieren in vrede leven? Graag! Maar Geen staat op Israelisch grondgebied en zeker niet voor vijandelijke mensen die Israel niet willen erkennen en die hun staat ook nog eens Judenrein willen hebben, dat is ziekelijk!

 40. Wie vóór een Palestijnse staat is, keert zich tegen zijn Schepper!! Waarom?? De volgende profetie overduidelijk en behoeft geen enkele interpretatie, noch uitleg. Nergens blijkt zo duidelijk als hier, dat ISRAËL een vervulling is van de volgende profetie: Jer. 16: 14 – 15
  “14 Daarom zie, de dagen komen, luidt het woord des HEREN, dat niet meer zal gezegd worden: Zo waar de HERE leeft, die de Israëlieten uit het land Egypte heeft gebracht, 15 maar veeleer: Zo waar de HERE leeft, die de Israëlieten heeft doen optrekken uit het Noorderland en uit al de landen waarheen Hij hen verdreven had; ja, Ik zal hen terugbrengen in het land dat Ik aan hun vaderen gegeven had.” (NBG).
  Wie durft zich te verzetten, tegen wat de Heer besloten heeft?? Ik niet!!

 41. Hoezo Palastijnse staat??
  Om kinderen als schild te gebruiken?? Om onschuldige burgers te vermoorden??
  We weten toch dat moslims mogen liegen (!) als ze geen Arabisch spreken, en dat dat geen zonde is in hun ogen. Hoe zou je met zo’n land ooit handel kunnen drijven!
  Israel heeft zich sinds 1948 al laten zien als een land dat zijn burgers eert, dat mensenlevens spaart.
  Er is maar 1 optie: Israel voor de Joden, met Jeruzalem als ondeelbare hoofdstad!
  Wij hoeven ons hier niet druk over te maken. God heeft al een heel plan klaar liggen. Hij is het Die alles in Handen heeft. Gelukkig maar.
  En wij hebben de heerlijke taak, dat wij hiervoor bidden mogen.
  Geloofd zij God met diep ontzag
  Hij overlaadt ons dag aan dag
  met Zijne gunstbewijzen (ook Israel)

 42. Op 19 september 2011 @ 22:13 schreef harry meents

  Beantwoorden

  absoluut geen palastijnse staat

 43. Op 19 september 2011 @ 22:13 schreef wim besselink

  Beantwoorden

  Geen Palastijnse staat
  Zij zeggen er is vrede, maar ze kennen geen vrede
  Zij zeggen wij willen democratie, maar ze kennen geen democratrie
  Een palastijnse staan betekend direct oorlog
  Doe dat niet, wees wijs
  Laten we bidden tot God , dat dit ons gespaard blijft.

  Wim

 44. Geen Palestijnse staat, die heeft immers nooit bestaan.

 45. Ik ben tegen een Palestijnse staat, dat is het begin van het einde voor Israel

 46. geen palestijnse staat!

 47. Ook ik pleit voor: geen Palestijnse staat.

 48. God zegt “Het land is van Mij” Hij heeft het aan Israëlgegeven.

 49. Op 21 september 2011 @ 18:07 schreef Hans de Vries

  Beantwoorden

  Okey, daar gaat hij dan. Stop de illigale bezetting van de Westbank door de Palestijnse Arabieren. Samaria en Judea zijn de erfgoederen van Israel evenals de stad Jerusalem. Jerusalem is tevens het hart van het Jodendom. Deze stad los maken van Israel staat gelijk aan moord! Dus, geen Palestijnse staat in het beloofde land! SHALOM.

 50. Op 21 september 2011 @ 19:48 schreef Erik Haaima

  Beantwoorden

  Stop de tweedeling van Israël, Israël is voor Gods volk.
  Jeruzalem is de hoofdstad van Israël.
  De z.g. palestijnen gaan naar jordanië.
  Géén palestijnse staat op Joods grondgebied!

 51. Nee!!
  Wie aan Jeruzalem komt, zal zich vertillen!!
  Wijsheid toegewenst aan de leiders van Israel, in deze moeilijke tijd..

 52. Op 21 september 2011 @ 22:30 schreef jaap helder

  Beantwoorden

  ben wel eens met de stelling israel moet voor israel blijven met een ongedeelde hoofd srad israel is uiteindelijk gods oogappel shalom

 53. Bij deze Ben,

  J van der Vorst-Molleman te Utrecht

  Succes!

 54. Op 22 september 2011 @ 15:04 schreef Emoes Wairata

  Beantwoorden

  Ook ik ben tegen een palestijnse staat, want in Zacharia 2 : 8 zegt: Want zo zegt de Here van de legermachten; nadat Hij heerlijkheid heeft beloofd, heeft Hij mij gezonden tot die heidenvolken die u beroven, want wie u aanraakt, raakt Zijn oogappel aan. En Ezechiël 39 : 7. Mijn heilige naam zal Ik aan Mijn volk bekendmaken, Ik zal mijn heilige naam niet langer laten ontwijden en de andere volken zullen beseffen dat Ik de HEER ben, heilig in Israël.

  Bid en vertrouw alleen op G’D.
  Shalom y’all.

 55. ik ben tegen het uitroepen van een palestijnse staat, op Israels grondgebied.
  israel heeft al te veel weggegeven.
  Het is en blijft Joods grondgebied.
  “Het beloofde land”
  Shalom

 56. Op 23 september 2011 @ 17:33 schreef Gé den Boer

  Beantwoorden

  Het kan niet genoeg benadrukt worden dat Israël ons gebed en onze steun verdient.
  Steeds meer komt Israël alleen te staan. Het lauwe christendom schaart zich van lieverlee achter de vijanden van onze oudste broeder Israël. Van de linkse en steeds roder wordende ChristenUnie moeten we maar niet teveel verwachten. Van de SGP had ik wat dat betreft meer verwacht. Gelukkig dat een man als Geert Wilders, waar heel links en rood Nederland tegenaan spuugt, het voor Gods volk opneemt. We mogen het echter wel verwachten van de God van Abraham, Isaak en Jacob. Laat er daarom veel gebed zijn voor Israël. “Is Israël in nood, er zal verlossing komen, Zijn goedheid is zeer groot.”

 57. Ik zeg:NEEEEEEEE!!!!!IAls de Palestijnen recht hebben op een eigen land dan is het wel in Jordanie. Dat is bovendien 2/3 van het oorspronkelijke gebied van Palestina. Groot genoeg dus om miljoenen Palestijnen te huisvesten.Net zoals Israel miljoenen Joden heeft opgevangen die niet in Europa en de Arabische landen mochten wonen, zo zou Jordanie en eventueel andere Arabische landen Palestijnen moeten opnemen en als gelijke burgers moeten behandelen. Maar helaas geven de Arabische landen niet veel om de Palestijnen. In Syrie, Jordanie en Libanon mogen ze slechts in vluchtelingenkampen wonen, zogenaamd in afwachting op hun terugkeer naar Israel.

 58. Op 23 september 2011 @ 21:38 schreef R Schoonens

  Beantwoorden

  Geen palestijnse staat!!!

 59. Israel is gegeven aan het joodse volk. Geen palestijnse staat!
  Ik bid Jeruzalem VREDE toe!
  Annie uit Ede

 60. NEE tegen een Palestijnse staat!!!!!!!!!!!!!

 61. Laat Israël onverdeeld !!!! Het land Israël behoort aan het volk Israël ,de oogappel van God, toe !!!!!

 62. De leugen van een Palestina word ons voortdurend door de wereld aangepraat, waar raken de voeten van Yeshua de aarde, juist op de Olijfberg, niet in Palestina, dit is het doel van Satan. Een Palestijnse staat en een P.A. volk heeft in de geschiedenis nog nooit bestaan, dus geen Palestijnse staat.

 63. Op 14 februari 2012 @ 15:42 schreef sonja visser

  Beantwoorden

  Voor Israel!

  Joel nbg3:20/nbv4:20: Yahweh zegt: Maar Juda zal voor eeuwig blijven, Jeruzalem van generatie op generatie.

 64. vihuda le ólam teshev
  vihuda le ólam teshev
  vihu vi ruschalayim le dor va dor
  vihu vi ruschalayim le dor va dor

  Nooit gaat Juda ten onder
  en Jeruzalem blijft altijd bewoond.

 65. geen Palestijnse staat. Israel is het beloofde land van de Joden.

 66. Kol od balevav penima
  Nefesj jehoedi homi’ja
  Oelefa’aatee mizrach kadima
  Ajien le Tsi’jon tsofi’ja
  Od lo avda tikvatenoe
  Ha tikwa bat shnot alpayim:
  Lehijot am chofsjie be’artseenoe
  Erets Tsi’jon ve Jeroesjalajiem

  Hoop voor Israel, omdat Yahweh het zegt!

 67. Hallo Ben,

  Goed initiatief ook ik en mijn gezin stemmen tegen een palesteinse staat, maar 100% voor Israel

  Shalom Estelle

 68. Op 25 juni 2012 @ 00:36 schreef F. Dijkstra

  Beantwoorden

  Het land is van de God van Abraham, Izaak en Jakob (Israël)
  Wat staat er in genesis 17:8? Ik God zal het hele land Kanaän geven tot een altoos durende bezitting, geen twee staten dus.
  Bovendien bouwt de HERE aan Jeruzalem, Psalm 147:2 en Hij verzamelt Israëls verdrevenen.

 69. Ik ben duidelijk “Neen” tegen een eenzijdig uitroepen van een Palestijnse staat.
  De Palestijnse visie is één grote leugen, waar zij hun eigen jeugt vergiftigen met leugens.

  Shalom Geert

 70. Op 22 november 2012 @ 19:56 schreef Margriet Bouwman

  Beantwoorden

  Ik ben niet tegen een Palestijnse staat; maar wel op deze manier en niet op Israëlisch gebied. Wij moeten ook de Palestijnen liefhebben; God heeft ze lief, maar wij hoeven niet hun leugens én die van de media te slikken.
  Ik wens Jeruzalem de vrede toe! Van Yeshua Ha Masshiach!

 71. Van harte onder steun ik deze actie bij dezen
  in de kerk hoor ik hoeveel kerken zullen moeten sluiten
  en op diverse site s lees ik hoeveel joden er terug gebracht
  wordennaar Godsland en hoeveel huizen israel voor hen bouwt
  en in mijn bijbel lees ik samuel17 vol simboliek hoe spoedig de ware David
  zijn broeders weer zal bezoeken en het voorgoed uit zal zijn met dat spotten met
  de God van israel gr kerkganger uit zaamslag

 72. Ik ben voor Israel!
  Geen Palesteinse staat op Joods grondgebied!

  Liefs,
  Marion.

  P.S. Lieve groetjes aan Helga!

 73. Dag Ben,

  Dank voor je antwoord.
  Ik weet niet of ik haar volledige naam op internet mag zeggen.
  Ik heb even op je site gekeken en er nu al veel van opgestoken.
  Ik heb de laatste tijd weinig t.v. gekeken, maar ga dat vanaf nu meer doen.
  Bedankt voor de informatie over Mandela.
  Foto’s zeggen meer dan woorden.
  Goede site trouwens. Ga zo weer verder kijken!
  Hopelijk gaat het goed met Helga B. uit L.
  Vraag maar als je meer wilt weten.

  Shabbat shalom.
  Marion

 74. Nee tegen verdeelde Jeruzalem! God verhoor de gebeden van u trouwe dienaars van het volk van Abraham Izaak en Jakob Israël en laat u wil geschieden en uw koninkrijk heersen in U land In Jezus naam Amen!

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*