Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Hoe lang accepteren naieve linksdraaiende onnozelaars en politiek correcte lafaards dit nog toe?

Londen, 11 september 2011   , dit is dus geen Pakistan of zo. Waarom laten onze overheden dit veel te ver doorgeslagen “vrijheid van meningsuiting” toe?
Laten we kannibalen of nazi’s ook zulke demonstraties houden? Neo-nazi’s  houden inderdaad  regelmatig hun demonstraties in ons land.

Antwoord: het moet allemaal kunnen en waarom ? Omdat de linkse gutmensch blijft geloven in de Ella Vogelaar doctrine: gedragsverandering bereik je door flats te renoveren, parken aan te leggen  en gesloopte bushokjes zo snel mogelijk te repareren.
Want als de omgeving netjes is, wordt het karakter van de buurtbewoner vanzelf beter.

Dat antwoord klonk bij een debat in Amsterdam-West over de vrijheid van meningsuiting uit de mond van de stadsdeelvz. Martien Kuiper en de organisatoren.
Zie verslag op https://tora-yeshua.nl/2011/09/het-groot-islamdebat-in-adam-west-eerst-verboden-nu-dichtgetimmerd/
Enkele buurtbewoners schreeuwden hun boosheid uit over de overlast van moslimjongeren, maar men hield vast, dat  wat men aan waarden en normen meekrijgt van huis uit en zich eigen maakt, niets te maken heeft met het gedrag.

Bij  de NTR, radio 5,  “Dichtbij Nederland”, is me door  Fouad Sidali (programmamaker) de belofte gedaan , over dit thema met hem in het programma door te praten, maar net als zo vaak, houden moslims zich via taqiya niet aan hun belofte.
Zie  https://tora-yeshua.nl/2011/06/voorzitter-maroc-nl-woedend-weg-uit-debat-met-kok/   , inmiddels ruim 3 maanden geleden, een paar herinneringstelefoontjes en mails later, wordt de belofte niet ingevuld.
Zie hier een lijst van gebroken beloftes door moslims:
https://tora-yeshua.nl/2011/07/amersfoort-praat-door-over-marokkaanse-jongeren-die-begrafenisstoet-lastig-vielen/

Waarom niet? Omdat de waarheid over de islam de islam zou schaden en dan mag een moslim liegen (taqiya) en dat doen ze dan per definitie regelmatig, als het over de islam gaat, want dat is een van de meest kwalijke systemen ooit.

Ook in Amersfoort zit men op die doodzwijgtour. De wijk Kruiskamp, voor miljoenen opgeknapt als “prachtwijk” met ons belastinggeld, dank zij Ella Vogelaar (PvdA), groeit de problematiek van moslimjongeren, zie artikelen in het AD deze week en in het lokale blad  Stad Amersfoort.

Zie mijn reacties daar:
http://www.destadamersfoort.nl//plaatsnamen/kruiskamp/vvd_pvda_en_groenlinks_pak_jongeren_overlast_kruiskamp_aan_17565107.html

“Beste Rhea, BB e.a.,
Als alle ismes hetzelfde waren, hadden jullie gelijk. Maar te zeggen, dat alle religies, ideologieen en ismes hetzelfde zijn, is het zo stom, als  zeggen dat alle dieren hetzelfde zijn, of alle auto’s.
Een beetje vakman ziet de enorme verschillen en ook iemand met gezond verstand.
Je gedraagt je echt heel anders, als je als kind  aangeleerd wordt, dat de islam de enige ware religie is en dat de moslim een beter mens is dan de niet-moslim, zie soera 98 en het daaruit voortvloeiend gedrag in alle haatteksten tov niet-moslims.
Ook nazisme en communisme en een vergaand soort socialisme hebben die totalitaire lijn, waarbij alle andere ismes vervolgd en afgeschaft dienen te worden, zoals ook dus vanuit de islam.
Omdat gelukkig niet alle moslims deze denklijn overnemen en dus niet praktiseren en daarmee ketterse, niet toegewijde moslims zijn,  valt het nog mee in ons land.
Maar kijk es hoever het in London gesteld is, video 11 sept. 2011:
https://tora-yeshua.nl/2011/10/hoe-lang-accepteren-naieve-linksdraaiende-onnozelaars-en-politiek-correcte-lafaards-dit-nog-toe/

Volledigheidshalve zeg ik er nog maar bij, dat puberaal gedrag van alle tijden is, maar nooit gedragen door een isme.
Waar dat wel zo is, zoals in de islam met de jihad en het vestigen van het kalifaat, eerst in de wijk , dan in de stad, dan het land en dan de hele wereld, is het rampzalig.
Puberteit gaat over, maar islam bestaat al 1400 jaar.
Dat gaat niet over, want het is  “de enige, ultieme waarheid”.
Tel uit je winst.
Shalom, zie voor het joods-christelijke alternatief (“Heb God lief boven alles en de naaste als jezelf”):
www.tora-yehsua.nl
Ben Kok (joods-chr. pastor)”

PS: zie de cijfers van de gemeente over Kruiskamp/Koppel:
http://www.google.nl/search?q=marokkaanse+jongeren+kruiskamp+amersfoort&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a
Klik op :Wijkatlas Kruiskamp en Koppel – Gemeente Amersfoort     en op het PDF.

De Meridiaan, midden in die wijken, heeft bijna  50% niet-westerse allochtonen, Kruiskamp zelf 38% en dat cijfers van 2009.
Het woord “moslim” of  “islam” wordt in het hele rapport niet genoemd, bewijs genoeg, dat men de waarden en normen vanuit de opvoeding, het belangrijkste “isme” dus voor een mens, niet  relevant acht.

Toen de 7e moskee in Liedert werd gebouwd en geopend in 2007, heb ik gewaarschuwd, dat die wijk en de omliggende wijken steeds verder  verislamiseerd zouden worden en dat zie je dus gebeuren, de autochtone Amersfoorter voelt zich steeds minder thuis, met elke vrijdag de oorlogskreet vanaf de minaretten “de koranafgod Allah is de grootste en steeds groter en Mohammed (leuk voorbeeld als  moordenaar, leugenaar, pedolfiel, polygamist) is zijn profeet”
Want naast de genoemde El Fath moskee (2500 personen max.), was er al de Rahmanmoskee (1000 personen) en de Turkse moskee ook pas nieuw in dezelfde wijk Liendert als de El Fathmoskee  en verder de moskee in de Jan van Galenstraat.
Dat zijn 4 moskeeen in de  wijken met een hoog  % moslims, dus een kind kan begrijpen, hoe de autochtone bewoner ten onder gaat in de  “niet-westerse allochtonen meerderheid” en dat zijn  voor de grote meerderheid moslims.

Gelukkig maakt het niets uit, wat je gelooft of aan waarden en normen meekrijgt, het zijn allemaal mensen, die in vrijheid van meningstuiting zichzelf mogen zijn.
En via de Nederlandse wet zijn we allemaal gelijk, dus het maakt niets uit wat je diepste motivatie tot gedrag is, geloof wat je wilt, via het opknappen van de buurt en de Nederlandse wet komt het helemaal goed.

Behalve dan toch, als er 1 partij is, die uiteindelijk de boel wil overnemen en dat is de islam, daar zijn de bronnen en de leiders heel duidelijk in, als ze een keer niet liegen dan.

Shalom, zie voor het alternatief: https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/  , want in het Bijbels geloofsleven is de kern: God liefhebben boven alles en de naaste als jezelf.
Dat is uniek en leidt, mits men zich daar ook aan houdt (ik heb het niet over naam-christenen met eigen agenda’s), tot een veel betere samenleving dan  wanneer men als nazi, koppensneller, communist of moslim wordt opgevoed, vooral als men zich dan echt toewijdt aan de bronnen, in het laatste geval de koran, ahadith, leven van Mohammed en de Umma.

Zijn er moslims die daar es over willen praten?  Fouad Sidali? Of PvdA gemeenteraadslid Youssef Messaoudi uit Amersfoort , die door de  redactie van “Dichtbij Nederland was gevraagd, om in debat met mij te gaan over deze zaak . Helaas heeft hij de moed niet en bedankte, omdat “het toch niet waar kan zijn, dat de islam, de moskee iets te maken zou kunnen hebben met wangedrag van moslims bij begrafenissen”.

Nee hoor, wangedrag heeft niets te maken met wat er in je hart aan waarden en normen is gegroeid, echt niet, helemaal niets. Vraag maar aan Ella Vogelaar, de hele PvdA en andere “gutmenschen”, die ons land naar de knoppen helpen.

Ben Kok (joods-chr. pastor)
www.tora-yeshua.nl

Navigeer naar andere artikelen

8 Responses to Hoe lang accepteren naieve linksdraaiende onnozelaars en politiek correcte lafaards dit nog toe?

 1. ach Ben, ‘t is toch maar een demonstratie,een beetje met occulte vlaggen zwaaien,ze roepen het een en ander over een afgod,kwestie van vrijheid van meningsuiting,moet kunnen toch???

  in feite zien we niets anders dan occultisme!

  we kunnen hoog en laag springen en roepen’hoe lang nog’,wij dienen de God van Abraham,Izaäk en Jacob en weten dat YHWH eens een einde maakt aan deze verderfelijke dwaalleer die Islam heet en niet alleen Islam,ook oa de RK,allemaal afgoderij

  shalom,
  Parel

 2. Shalom Ben;
  Tjonge jonge, jij schiet even uit je slof.
  Maar ik begrijp het HELEMAAL! Er is geen woord bij dat ik niet kan verstaan.
  Het is diep triest, dat goed bedoelende en hard werkenden, worden achtergesteld t.o.v. relschoppers.
  In dit dorp verwacht ik, en ik niet alleen, ook dergelijke toestanden.
  En de overheid, die ik respecteer, zal weinig tegenwicht bieden, want zij zijn corrupt.
  Zie: http://www.leoverhoek.nl.
  In dit dorp zijn 2 mosqs. Dezen zijn op minder dan 100 meter van 2 kerkgebouwen geplaatst. Echter, de minimum afstand is zeker het dubbele.
  Op dit moment probeer ik mensen warm te maken, om de “haatstrijdkreet” te doen verbieden. Voor hun eigen bestwil, want dan stopt de Blasfemie-uiting van hen.
  Am Yisra-El Chai.
  PS. De mens blijf ik respecteren en liefhebben; maar de doctrine verafschuw ik.

 3. Shalom Parel;
  Niet zo treurig over de religie v/d “salem”.
  Overigens: kent u de verbinding tussen Ba-Bel; Meqqa en Rome?
  ‘k Ben benieuwd naar uw reactie.
  Am Yisra-El Chai.

 4. shalom Pieter, hoezo treurig? ik constateer slecht de satanische praktijken in dit filmpje,mensen die-wetend of onwetend,bewust of onbewust-opgehitst worden,gebruikt worden door satan,als slaven,gebondenen,geketend aan de allesverblindende leugen!

  als ik dit filmpje zo zie dan denk ik; wat zou Yeshua gedaan hebben als Hij fysiek aanwezig zou zijn,zo in de nabijheid van de demonstranten? dat weten we he, Hij zou de leugen ontmaskeren waarin al deze mensen verstrikt zitten en het Koninkrijk van ZIjn Vader prediken,de rijkdom van het evangelie en Zijn bevrijdende Liefde!

  ps. of ik de relatie/verbinding ken van Babylon,Mekka en Rome? ja,alledrie komen uit de koker van satan,een en al verwarring en misleiding zaaiend,met als doel zoveel mogelijk mensen te vernietigen en van de Schepper/YHWH af te houden.Het is een groot kwaad onder de hemel…

  shalom,
  Parel

 5. Links accepteert alles wat maar Anti Christendom is en Anti rechts. links is een stroming die in zijn kern al zo anti God is (Abortus, Feminisme, anti Israel) Marx noemde godsdienst opium voor het volk. Ik ben het werkelijk echt spuugzat met de publieke omroep want het is allemaal linkse propaganda, de NOS en de VARA geven geen onafhankelijke reportages maar proberen mensen heel sluw en stiekem te indoctrineren met hun socialistische propaganda. Dit soort filmpjes krijg je nooit te zien bij de NOS of de VARA omdat het maar ´´een kleine groep is´´ of een ´´verkeerd beeld schetst´´. problemen met moslims en de Islam worden alsmaar gebagatelliseerd. Ik ben al een tijdje gestopt met kijken naar NOS, ik kijk maar rtl nieuws nu, daar staat onafhankelijkheid wat hoger op het lijstje dan socialistische propaganda doorvoeren. Links romantiseren, Rechts demoniseren, dat is het motto van de publieke omroep. Ik kan me nog herrineren dat ik een keer keek naar de NOS en het ging over een zanger op Lowlands die toevallig tegen George W. Bush was, en dat was blijkbaar een reden om een anti-Bush reportage te maken, ging het over lowlands nee nee hoor het ging ook niet om de muziek die deze zanger maakte ze waren vooral heel geinteresseerd in Bush zwart maken. Ze schilderen Republikeinen altijd af als de slechteriken en de Democraten als de goeieriken, maar van de vele slechte beslissingen en beleid van Obama hoor je niets.
  Een stem op links is een stem tegen God.
  (PS: bekijk dit kanaal eens om de propaganda te bekijken http://www.youtube.com/user/linkseberichtgeving)

 6. Op 16 oktober 2011 @ 20:22 schreef harry meents

  Beantwoorden

  hallo mijnheer kok u wordt beleachelijk gemaakt op de website van krapuul.ik heb geprobeerdt ze te antwoorden . het komt hiet op neer god uit de bijbels is slecht de god van de koran helemaal geweldig. ze beweerde zelf dat allah vredelievender is als god uit de bijbel. hans jansen wilders en u zijn volgens hun leugenaars. ik wordt doodziek van dat soort mensen valt niet mee te praten. groet harry meents

  • Hi Harry, bedankt. Laat krapuul maar kletsen, de naam zegt genoeg. Als ik op alle niet-ondebouwde onzin moet ingaan, kom ik aan de zinvolle activiteiten niet toe.
   En als iemand van Krapuul werkelijk iets zinnigs weet te melden, zijn ze op deze site hartelijk welkom.
   Shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*