Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Beatrix, inclusief Willem en Maxima, verkopen hun ziel namens de regering aan de duivel

Mijn reactie in Trouw (als die tenminste wordt geplaatst): http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3110903/2012/01/09/Minder-turbulent-Oman-ontvangt-vorstin-roep-om-hervormingen-niet-verstomd.dhtml

Zie ook http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3110251/2012/01/08/Koningin-hult-zich-in-abaya-voor-moskeebezoek.dhtml

“Beatrix, Maxima en andere vrouwen in het gezelschap met hoofddoek, uit respect voor de “gewoontes” van het land.
Die zijn vastgelegd in de sharia, onderdeel van de islam, een totalitair systeem met de koranAllah als afgod en Mohammed, moordenaar, pedofiel, polygamist, manipulator als de ideale moslim ter navolging.
Je ziel verkopen aan de duivel; een hoge prijs voor handelsbetrekkingen en olie, over de ruggen van vele verdrukte moslims en vermoorde niet-moslims.
Shalom
Ben Kok ,joods-chr. pastor”

In navolging van de moslimdames aan de kassa bij  Albert Heijn  ( https://tora-yeshua.nl/2011/04/2077/ ) gaat ons staatshoofd mee met de islammode en kleedt zich er op met een overdreven grote hoofddoek, net als Maxima.
Alleen Willem heeft weer geen talibanpak aan, “beetje dom” , gewoon C&A of keurig maatpak, terwijl er toch leuke eigentijdse moslimkledij te koop is, zie
http://www.shukronline.com/mens.html   en  ik zag ook een site met “halalstropdassen”.
Geheel in stijl zie je op die sites de mensen, die de kleding dragen, zonder hoofd afgebeeld, bij de hals afgesneden, om alle verleiding te voorkomen. En met een blik op de toekomst: houd je aan de  sharia, want je hoofd is er af voor je het weet.

Onze Beatrix schittert ook hier in deze video als promotor van de islam:
https://tora-yeshua.nl/2010/02/manipulerende-leugenaars-zie-video-allah-nederland-en-oranje/

gesteund door nagenoeg alle kerken, dat dan weer wel, meet de leugenverklaring “In Vrijheid Verbonden”. Zie ook:

https://tora-yeshua.nl/2011/07/kun-je-als-christen-nog-lid-van-de-prot-kerken-in-nederland-pkn-zijn/

Mohbama en de paus zijn ook al dikke vrienden met de islam,  helemaal ingeburgerd daar, zie:

https://tora-yeshua.nl/2011/12/mohbama-realiseert-antisemitisme-via-arabische-lente-en-tegenwerken-van-israel/

https://tora-yeshua.nl/2011/05/6-6-6-begint-in-2013-over-anderhalf-jaar-dus-al/

Oranje boven dus, samen met Mohbama, de RK kerk op weg naar de NWO (Nieuwe Wereld Orde) ,  gesteund door nagenoeg alle kerken via de Verklaring in Vrijheid Verbonden , Kairos document, Charter for Compasion (https://tora-yeshua.nl/2009/11/charter-of-compassion-een-nieuwe-stap-naar-de-pax-mohbama/ )  e.d.

Gelukkig hebben genoemde machthebbers c.s. niet het laatste woord, het loopt de God van Abraham, Isaak en Jacob, JHWH, nooit uit de hand, Hij regeert  en volvoert Zijn plan; Hij verschijnt in de gestalte van  Yeshua ha Mashiach ben David als Koning te Yerushalayim, Psalm 2.
Moge Zijn komst spoedig zijn, op Zijn tijd.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr.pastor)

Navigeer naar andere artikelen

33 Responses to Beatrix, inclusief Willem en Maxima, verkopen hun ziel namens de regering aan de duivel

 1. Ik hoor op de radio, dat ieder staatsbezoek aan Abu Dhabi altijd begint met het bezoek aan deze grote moskee, omdat daar een of andere leider begraven ligt, aan wie men verplicht is middels een krans eer te bewijzen.
  De regering wist daar dus van…. al bij de voorbereidingen van het programma.
  Zij had – als zij niet onder dit verplichte nummer heenkon – alleen Willem Alexander kunnen sturen of de koningin en Maxima hadden kunnen laten weten dat zij – zoals zij dat overal doen – met een hoed op zouden komen… of anders helemaal niet.

  De regering weet dat MINSTENS anderhalf miljoen Nederlanders en daar bovenop nog een heleboel orthodoxe Joodse en christelijke mensen moeite zouden hebben met dit respect betonen voor een ideologie, die zelf nooit en nergens respect voor heeft.
  Dat interesseert de regering echter niet.
  Er moet geld verdiend worden en de islamitische olie-boeren hebben nu eenmaal verschrikkelijk veel geld ( uit te geven).

  Onze conclusie kan dus niet anders luiden dan:
  a. Wij dienen en volgen de God van Abraham, Izaäk en j\Jacob, die de Vader van onze Heer, Yeshua, is.
  b.Islamieten dienen en volgen allah, die een van de vele maskers van satan, de tegenstander, is.
  c. Onze regering dient en volgt de Mammon.

  Laat ieder nu maar zelf bedenken, bij wie de Mammon meer thuishoort: bij Ik Ben Die Ik Ben of bij satan…!

  Heel terecht, dat Wilders hier vragen bij stelt en dat, terwijl hijzelf niet eens een gelovige is.
  Terwijl nu zowat iedereen over hem heenvalt en hem verwijtend toebijt, dat het toch echt een goede zaak is om respect te hebben voor godsdienst en godshuizen ( ja echt… dat schrijven journalisten) heeft deze niet-gelovige de ogen een heel stuk wijder open dan velen, die zichzelf christen noemen.

  • Hi Gielah, inderdaad, men moet tegenwoordig vooral “respect voor afgodshuizen” hebben.
   Shalom,
   Ben

  • Wat ben ik blij dat ik noch christen noch jood ben (en ook geen moslim). De tolerantie, het “heb uw naasten lief”, ‘oordeel niet”, is bij beiden eerstgenoemden ver te zoeken. Beatrix, prima gedaan! Respect tonen voor andersdenkenden, je aanpassen aan de gewoonten in een land waar je te gast bent. Stop eens met oordelen en accepteer ieder mens zoals hij/zij is.

 2. Terwijl onze vorstin met zoon en schoondochter aan haar zijde zich onderwerpen aan de god van de islam worden door de dezelfde dienaars van deze godsdienst miljoenen van onze broeders en zusters verjaagd en verbannen en velen nog verkracht en vermoord erbij. De Joden en Israëliers worden door dezelfde afgoddienaars tot op het bod gehaat en moeten in de naam van allah verdelgd worden. Helaas…het gaat nu om alleen om het geld en business, onze God Schepper van hemel en aarde komen niet meer in hun gedachten en de gevolgen van hun daden zijn direct zichtbaar.

 3. Op 9 januari 2012 @ 14:19 schreef Albert v Vliet

  Beantwoorden

  Hallo Ben,
  misschien ken je deze video al, maar hierin wordt uitgelegd hoe de vrijmetselarij, Rome(Roomse kerk) en de islam met elkaar verweven zijn, wie de heer hiervan is en hoe het zich in onze maatschappij genesteld heeft, zie:

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BDBRPF9uCYk

  Goed om te zien en de symbolen ervan uit je leven weg te verbannen.

  Albert v V

 4. Op 9 januari 2012 @ 14:21 schreef cornelia

  Beantwoorden

  ‘t is meer dan verschikkelijk
  ‘t Zou me niet verbazen als maxima (en de rest natuurlijk) strax moslima is.
  ———
  shalom cornelia

 5. Net ook even door mij op Amsterdam Post neergezet:
  “Interessant!
  De stelling op Standpunt n.l. vanmiddag ( maandag) is: “Alle ophef over de hoofddoek van Hare Majesteit is overdreven”.
  24% van de bellers is het daar mee on-eens.
  Maar nu komt het.
  De eerste dame, die opbelde, bleek zelf een moslima, afkomstig uit een Arabisch land, die nu hier woont.
  Zij zei: ” Wat is de koningin nu aan het doen?
  Ik moest heel erg lachen, toen ik dat zag, want mensen met een ander geloof hóeven in een moskee helemaal geen hoofddoek te dragen.
  Het is al genoeg als hun blote schouders bedekt zijn”.

  En ze ging verder:
  ” Mijn zuster, die daar nog woont, belde me er speciaal over op en vroeg: “Is jullie koningin soms bekeerd tot de islam?”
  Dat zegt genoeg, lijkt me”.

 6. Als er nog iets van achting was voor het huis van Oranje is het na hun bezoek aan de moskee volledig verdwenen.
  Het koningschap zou hen afgenomen moeten worden en ik ga met de Hr, Wilders
  mee met de kreet doe er wat aan medenederlanders.
  Tot de medegelovigen zet ik de oproep tot gebed neer dat onze VaderJHWH zelf tot een afrekening komt met hen.
  GBY
  Jiooda.

  • Hi Joop, een andere van Wilders is ook zeer toepasselijk, als oproep opnieuw aan Rutte en gelijk aan Oranje: “doe es normaal man”.
   Normaal is volgens de norm en die kennen we gelukkig: Tora !
   Shalom,
   Ben

 7. Ik vind het ook een eng idee…. Ja, dat ze een hoofddoek draagt uit respect voor het land…tja…Maar dat ze een moskee bezoekt.. Moeilijk.want , met wat voor “geest”ga je in zo’n moskee, om die te bezoeken…? Alsof het een museum is..
  Nu is mijn vraag: hebben Joodse vrouwen ook hoofddoeken? En dragen ze die in Israel…. ? En zo ja, ook buiten de Synagoge?
  Ik had een vriendin, door vervelende omstanders heb ik het kontakt verbroken..maar dat terzijde.
  Die heeft zich “bekeerd” tot het Jodendom…Niet verkeerd, want ze probeerd te leven volgens de Torah… Maar ze gaat er zover in op, dat ze hoofdoeken , die ze uit Israel heeft meegenomen, daadwerkelijk op straat draagt!!! En,gelooft het of niet…. Kan het wel een Israelische hoofddoek wezen, je ziet het verschil echt niet of zij die hoofddoek draag of een moslima dat doet.. Zij- mijn “ex”vriendin, ziet moslims en joden als halfbroers…
  Van haar buurvrouw heb ik begrepen , dat ze de talliet, die ze van Israel meenam, in haar achtertuin openlijk om heeft… En,ze gaat de Talmoed bestuderen( dat had ze me zelf nog verteld). Tja… met wat voor geest doe je zoiets… De talmoed is echt van de rabbijnen, toch? En is best negatief ten opzichte van Yeshua… Ik kom weleens in een samenkomst bij een messias belijdende Jood,die weleens wat aanhaald uit de talmoed. Heel interressant, maar hij zegt zelf…let op! Talmoed is niet erg positief over Yeshua..
  Maar goed….ik dwaal een beetje af van het onderwerp denk ik..
  Aanpassen aan de omgeving, en het land waar ze op bezoek is… Dat wordt van een buitenlander, die in Nederland is, ook verwacht ergens..door veel mensen…Maar hoever ga je erin?
  Ik vind die reklame van Lucky TV wel schitterend..ik heb dubbel gelegen….Wat een humor…hahahaha!!!!

  Ok…….Die hoofddoek van Bea en Maxima…tja.. Maar de moskee,ze hadden ervoor kunnen kiezen om er niet in te gaan? Of durfden ze dat niet…….stonden ze teveel onderdruk…Dat zijn wel dingen die we niet zien natuurlijk…

  • Hi Dieuwke,
   Je geeft zelf de antwoorden al een beetje en de rest doe ik in het artikel hierboven.
   Mbt. de Talmoed: puur mensenwerk, met goede en slechte ,kwalijke teksten, hooguit historisch interessant,maar Jacobus 3:12 leert ons, dat eenzelfde bron “geen zout en zoet water kan voortbreengen”.
   Sterker nog, Yeshua leert ons in Matth. 23:1-3 ” de Torageleerden hebben zich op de stoel van Mozes gezet (leren de Tora) en alles, wat ze daaruit citeren, moet je doen, maar doe niet naar hun praktijk (en eigen uitleggingen en toevoegingen, zoals in de Talmoed staan), want ze praten wel van uit de Tora, maar brengen die niet in praktijk” ( vertaald van uit diverse vertalingen naar de juiste bedoeling van de tekst): als ijverige medewerkers aan de NWO, o.a. via Bilderbergconferenties en islamisering via de leugenverklaring “In Vrijheid Verbonden” krijgen ze aan kritiek en ontmaskering wat ze verdienen.
   Shalom,
   Ben

 8. Hoi Ben,las je al in elzevier wat Afsin Ellian beweerd? Hij stelt glashard dat Bea bewust om te provoceren deze moskee uitgedost als een orthodoxe moslima bezocht.
  Ik ben geschokt (niet door het filmpje vanDWDD) maar als ik ons zich gristelijk noemende koningshuis zo uitgedost een knieval zie maken naar zo’n verwerpelijke respektloze godsdienst.

  Ben zag je trouwens al de beelden vanuit een Egyptisch voetbal stadion waar de seculiere naar democratie smachtende Egyptenaar alzo mee bezig is?

  Bij you-tube fff intypen, “one nation for new holocast”

  • Hi Gert, goed van je te horen! Ik ken het stuk van Afshin, prima. Zie film van Egyptische voetbal, “Takfir en Allah hu akbar, 1 land (egypte) voor een nieuwe holocaust.”
   Ipv. “hup, Holland , hup, laat de Oranje leeuw niet in zijn hempie staan”
   Trix stond nog in minder dan haar hempie.

   Hartelijke groet ook aan Ella, shalom, Ben

 9. Koningin gaat ook in Oman naar moskee, zie:
  http://www.refdag.nl/achtergrond/koninklijk-huis/koningin_gaat_ook_in_oman_naar_moskee_1_615256

  En ze vindt de ophef erover maar onzin:
  http://www.refdag.nl/nieuws/binnenland/koningin_uitspraak_pvv_over_hoofddoek_onzin_1_615303
  Ze begrijpt dus echt niet wat ze aanricht onder ware Christenen en Joden en lijkt/wil dus ook niet op de hoogte (te) zijn van het laatste veelzeggende vervolgingskaartje van OpenDoors. ‘Beetje dom’.
  Hebben geen respect meer voor het koningshuis. Vroeger vlagden we nog wel met koninginnedag, maar dat is over.

  Ook hoogst irritant dat het RD en zijn gereformeerde achterban toch het koningshuis blijft verdedigen in allerlei commentaren en reacties.

  • Hi Adrie,
   Tja, soms vindt een krant het moeilijk de waarheid te zeggen, hoewel het RD daar meestal wel goed in is, zeker ook mbt. de islam.
   Maar het koningshuis is een “heilig huisje” voor velen.
   Niet voor mij dus.
   Shalom,
   Ben

 10. De drie meiden van hallal krijgen te maken met stevige concurrentie,nl van Bea en Maxima .

  Er vind al lang een ware exodus plaats van christenen uit het midden-oosten en het huis van oranje kijkt net als met de holocast weer de andere kant op.

 11. Van de week , heb ik een paar keer het woordje”Chrislam”voorbij zien komen….
  Ja, een kruising tussen christelijk en islam, wat krijg je dan…Juist ja! Chrislam.
  Nieuwe religie, voor 2012…en de daarop volgende jaren….? :P

 12. Tja, koningin Beatrix is gewoon misleid. Inderdaad gaat het om olieconnecties. Je ziel verkopen aan de duivel is onverantwoord. Doet me wel denken aan een stuk uit een boek dat ik vele jaren geleden las. In de beginjaren van de Beatles bezocht John Lennon een waarzegster in Hamburg, Duitsland. Tijdens de seance verkocht hij zijn ziel aan de duivel in ruil voor het wereldsucces. De Beatles waren inderdaad de succesvolste popgroep aller tijden. Niemand kan het succes van de Beatles verklaren. Alleen Tony Sheridan, een vriend, had onthuld wat John hem toevertrouwd had. Twintig jaar later werd John doodgeschoten. Eiste de duivel soms zijn ziel op? Het lijkt erop!

  • Hi Paul, het is gewoon een geestelijke wet: als je tegen de Tora in gaat, straft het kwaad van die eigenwijsheid zichzelf. En JHWH waarschuwt daar voortdurend tegen.
   Het is leven of dood, luisteren naar Zijn stem door Zijn Geest en Woord. Willens en wetens tegen de Tora in blijven gaan is dan ook zonde tegen de Heilige Geest.
   NB dat is iets anders dan de Tora overtreden, want dat doen we dagelijks, maar als je ziet wat je fout doet, ontvang je vergeving. Echter, door blijven gaan met de door Gods Geest aan jou persoonlijk geopenbaarde overtredingen, dat is iets wat op enig moment je hart zo verhard, dat je Zijn Stem niet meer hoort.
   Daaraan kun je weten dat je fout zit en de weg terug is alleen nog mogelijk, als je vergeving kunt en wilt vragen. Maar als je dat niet meer wilt en kunt, dan ben je in een zodanig verhard stadium gekomen, dat het erg met je gesteld is, zonder dat contact met JHWH.
   Wat daarvan dan de consequenties zijn, spreek ik niet uit, dat laat ik aan JHWH over, maar het mag duidelijk zijn, dat je niet in zo’n situatie van Farao, die Israel wilde uitroeien, wil komen.
   Ook koning Saul eindigde tragisch, nadat Gods Geest van hem geweken was,wegens zijn voortdurende verharding.
   Daar zie je dan gelijk het enorme verschil met koning David, die zeer grote fouten heeft gemaakt in de overtreding van de Tora. Maar hij was eerlijk en beleed schuld, oprecht en diep en daarmee was hij een man naar Gods hart, waarbij hij de gevolgen van zijn zonde had te dragen, dat wel.
   Shalom, hoor graag meer van je,
   Ben

 13. Op 29 april 2012 @ 11:38 schreef Tom Leemburg

  Beantwoorden

  Ik las iets over de roomse kerk. Is het niet zo dat de roomse kerk pro Hitler was.
  Het is ook zo dat de roomse kerk Hitler heeft gefinancierd. De roomse kerk is sterk tegen het Jodendom En is een organisatie die mee waait met alles winden.Waar was het vatikaan toen er 6 miljoen joden werden gedood.Het roomse geloof is een satanisch geloof. Over de islam wil ik niet schrijven dit heeft mij al een baan gekost.
  Ik blijf altijd tegen dat geloof (als het al een geloof is). Ik bid dat vele islamieten Jezus als hun verlosser zullen vinden.Want ze zijn zo misleid.
  In yeshus Ha Messiach verbonden Tom Leemburg

 14. Op 29 april 2012 @ 11:48 schreef Tom Leemburg

  Beantwoorden

  Men valt zo over Wilders. Deze man is niet gelovig. Maar is een slim man.
  Toch moeten we voor Wilders bidden dat hij een kind van God mag worden.
  Wat betreft het Koningshuis.Ze mogen zich schamen anders gelovigen hoeven geen hoofddoek op. Kun je zien wie ze zijn. Zijn ze nog wel Nederlander?
  Het Koningshuis heeft laten zien wie ze zijn. Kruipers voor de Islam
  Shalom

 15. Op 18 februari 2013 @ 23:11 schreef Joost Barten

  Beantwoorden

  Bedankt voor het duidelijke commentaar op dit staatsbezoek van onze koningin aan deze moslim landen. Samen op weg naar de NWO van wanhoop. Dat ons koningshuis al lang beinvloed is en de boodschap van de Bijbel allang achter zich heeft gelaten mogen duidelijk zijn. Het is dan ook onze taak om voor hen te bidden dat ze tot inkeer en bekering mogen komen. Alleen Yeshua geeft de vrede die zij in eigen kracht willen bewerkstelligen (positief gedacht)
  Sjalom
  Joost

  • Hi Joost,
   Graag gedaan en bidden is prima voor hen, maar ontmaskeren blijft ook nodig en confronteren met hun kwalijk beleid.
   Shalom
   Ben

 16. BEATRIX.
  Koningin Beatrix van de lage landen,
  wat u daar deed, liet heel de christenheid stranden.
  Want, wat heel veel mensen nu, beslist niet weten, maar ik wel,
  dat u als Bilderberger een weg bewandelt naar de hel.
  In dit genootschap met een geheime code voor de NWO,
  heeft u zichzelf en uw huis vernedert tot een laag niveau.
  In een land waar de christenen nauwelijks worden getolereerd,
  heeft u, met een pompeuze soepjurk en lampenkap, satan vereerd.
  Ik zag hoog tegen u op als mijn Koningin en Vorstin,
  door uw eerbied voor de allah van het oosten, nu heel min.
  Dit moest mij, en met mij vele Nederlanders, van het hart,
  dat olie, geld en macht, de doorslag gaf en christenen tart.

  Yiooda

 17. Mensen toch komop,
  Zoveel haat voor mensen met een geloof (islam) is echt nergens voor nodig. Als het koningshuis die ervaring willen beleven om een hoofddoek te dragen of een moskee binnen te treden met EEN HOOFDDOEK is dat toch hun keuze. En of ze dit nou doen om zich aan te passen of voor hen zelf, ik heb hier alleen maar respect voor!

  Ik zelf ben joods geboren, mijn ouders en familie zijn streng gelovig, maar ik heb gelukkig de ware geloof gevonden en dat is toch echt ISLAM! Alhamdoulilah ben ik bekeerd. Islam is vrede, goed zijn voor jezelf en andere en nog heel veel goede dingen en absoluut het tegenovergestelde van kwaad en terrorisme. Heel jammer dat hier zo over geoordeeld wordt. Wil je weten wat islam inhoud verdiep je in de Koran en dan pas kun je conclusies trekken.

  Groet

  Ps: wees als joods zijnde respectvol naar ieder ander, ook naar hun die anders gelovig zijn en laat iedereen in zijn/haar waarde.

  • Dag Deena (Soraya),
   Zo is dat, islam is vrede, zie maar hoeveel vrede:http://thereligionofpeace.com/
   Inderdaad, lees de koran, ahadith, leven van Mohammed, de principes van de Umma en je wil meteen moslim worden, komt helemaal goed, zie de 56 landen, die de afgelopen 1400 jaar tot de islam zijn gedwongen.
   Schaam je voor je hypcriete gezwets, je weet wel beter, maar je hebt zo je eigen agenda blijkbaar.
   Lees aub https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/ , daar vind je shalom,
   Ben

   PS “respectvol naar ieder ander , ook anders-gelovigen” schrijf je. Dus ook naar IS-moslims ? Ook naar Nazi’s ? Leg me es uit hoe je voor dat soort moordenaars respect kunt hebben?
   Die moet je ontmaskeren, ter wille van hen zelf en ter wille van de maatschappij waarin we leven.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*