Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Gaat de 2e kamer inderdaad eindelijk es een “haatzaaibaard” verbieden hier zijn islamagressie te onderwijzen?Update !

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3181507/2012/02/15/Kamermeerderheid-tegen-komst-omstreden-shariageleerde.dhtml

Zie alle info over deze islamitische Goebbels: http://www.carelbrendel.nl/2012/02/13/sjeik-als-extremist-geweerd-in-londen-als-spreker-welkom-in-amsterdam/

Er zou een voorstel van de CU zijn om deze engerd niet toe te laten in ons land, met een kamermeerderheid. Eindelijk een beetje verstand?
Het zou een opsteker zijn, want mijn vertrouwen in de politiek is 0,000000, praten, zakkenvullen, niets doen oftewel ” ze dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was”.

We gaan het zien en laten we bidden voor een juiste stemming, voor een meerderheid van kamerleden met inzicht in wat er gaande is aan islamisering.
Shalom,
Ben Kok (joods-chr.pastor)

Laatste nieuws: de VU heeft de toegang geweigerd aan deze haatbaard, Haitham al Haddad, zie
http://www.depers.nl/binnenland/630843/VU-cancelt-debat-haatsjeik.html
Beetje laat, Abraham Kuyper, mede oprichter van de VU, zou zich”omdraaien in zijn graf” van woede en ook jammer, dat de kamer nu geen uitspraak zal doen, vrees ik en dat had ik graag vernomen, of de politici voet bij stuk zouden hebben gehouden.

Shariageleerde niet welkom op VU

Laatste update:  15 februari 2012 17:31 info

DEN HAAG – De Britse shariageleerde sjeik Haitham al-Haddad is niet meer welkom op de Vrije Universiteit.

Foto:  ANP
Hij zou daar vrijdag en zaterdag spreken, maar dat gaat niet door, meldt een woordvoerder van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Eerder pleitte een meerderheid in de Kamer hier al voor, bleek ook uit Kamervragen aan minister Opstelten (Justitie) en Spies (Binnenlandse Zaken).

ChristenUnie-Kamerlid Joel Voordewind nam dinsdag het initiatief. Zijn oproep kreeg woensdag bijval van PVV, VVD, CDA en SGP.

“Al-Haddad staat bekend om antisemitische uitspraken als ‘Joden zijn een van de legers van de duivel’, ‘Joden zijn de vijanden van God, ‘Joden zijn de afstammelingen van apen en varkens’, en dat het ‘noodzakelijk is om joden en christenen te haten’,” aldus Voordewind.

Al-Haddad zou spreken op een symposium georganiseerd door een islamitische studentenvereniging. Eerder werd een lezing die Al-Haddad zou geven op de London School of Economics afgeblazen.

Mijn commentaar op actie Voordewind :

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1240340  (de eerste 15 minuten).
Joel Voordewind (CU) in debat met een journalist van De Pers, Kustaw Bessems,(voorheen redacteur van Trouw van 200-2006)  over de grenzen van vrijheid van meningsuiting: zodra iemand duidelijk oproept tot haat en geweld, moeten we iemand kunnen weren uit ons land. Een prima initiatief wat mij betreft, eindelijk blijkt er es een kamermeerderheid, die begrijpt, dat  destijds  Nazisme via de NSB en overigens ook via het koningshuis/regering te lang te welwillend is bekeken en geaccepteerd.
Zo ook  met de islam, een totalitair systeem, dat al 1400 jaar voortwoekerd, de laatste 50 jaar dus ook in Nederland met  minstens 1 miljoen moslims , een optelsom van actieve jihadisten en de stilzwijgende meerderheid binnen de islam.
Waar ligt de grens, wanneer  trek je die streep?
Bessems wil in overleg met de dir. van De Balie, Yoeri Albrecht, alsnog dat debat organiseren, wat doet die kamermeerderheid dan, gaat min. Opstelten de haatzaaiende imam dan weren?
Joel V. beperkt zich helaas in deze uitzending tot de constatering, dat  Al Haddad oproept tot haat tegen de Joden, maar dat is veel te mager, de video die in de uitzending wordt vertoond, laat al zien, dat de islam tegen de rest van de wereld strijdt, tot het kalifaat is gevestigd, aldus Al Haddad
Jammer ook, dat Joel het boek van  Segers (CU) /De Vries aanbeveelt, ik vraag me af of hij het zelf gelezen heeft.
Ik zal hem de link van mijn recensie doorsturen, zie
https://tora-yeshua.nl/2012/02/theologen-marten-de-vries-en-politicologen-gert-jan-segers-cu-logen-en-blijven-dat-doen-boekrecensie/

Shalom,
Ben Kok (joods-chr.pastor)

Navigeer naar andere artikelen

12 Responses to Gaat de 2e kamer inderdaad eindelijk es een “haatzaaibaard” verbieden hier zijn islamagressie te onderwijzen?Update !

 1. Helemaal met je eens Ben. Die idioot hoort hier niet eens binnen te komen. Stel je voor dat jij als Joods Christelijk pastor naar Saudi-Arabie zou gaan met net zo’n verhaal maar dan omgekeerd en gericht tegen de Islam. Kom je het land niets eens binnen en misschien nog erger en wordt je vermoord.
  Eruit met die man!!!!

  Shalom,

  Paul

 2. Gelukkig, alle hoop is nog niet verloren!

  Shalom,

  • Hi Wia, nu maar hopen, dat die moslims geen ander zaaltje huren, of juist wel, moet de kamen alsnog in aktie komen,
   shalom,
   Ben

 3. Op 15 februari 2012 @ 21:59 schreef harry meents

  Beantwoorden

  100% mee eens zulke figuren horen hier niet, nu en nooit niet!

 4. Op 15 februari 2012 @ 22:03 schreef harry meents

  Beantwoorden

  nu even heel iets anders. ik ken de heer paul jansen heb een keer les van hem gehad. wat leuk dat ik hem hier tref en dat we de zelfde gedachte hebben over de islam shalom harry

 5. Beste Harry,

  Ik kan mij het niet herinneren, leg eens uit als je wilt. Ten tweede: het onderwerp van die haatimam is gisteravond op TV geweest in Pauw en Witteman. Kijk het overdag maar even terug. Voor zover ik het begrepen heb is een ruime kamermeerderheid tegen de komst van die man en komt hij er niet in!

  Shalom,

  Paul

  • Hi Paul,

   Hij komt wèl, omdat hij van de VU geen officieel bericht heeft gehad dat hij niet mag komen.
   Wat is het toch een eigengereid en halsstarrig volk, die aanhangers van deze achterlijke ideologie.
   We zitten er maar mooi mee.
   Marten de Vries en Gert-Jan Segers zijn hier vast heel blij mee!

 6. Op 16 februari 2012 @ 08:31 schreef AndrevanM

  Beantwoorden

  Hi Ben,
  Is dit niet dezelfde haat-imam die jij in 2010 op je DVD Islam & Waarheid niets ontziend confronteert? Heeft CU dan nu blijkbaar eindelijk eens de moeite genomen om ernaar te kijken?

  Andre

  • Hi Andre,
   Joel Voordewind heeft em inmiddels gezien, zo bevestigt hij, zonder verder commentaar helaas.Dus of hij alleen de hoes met schijf heeft gezien, dan wel de inhoud, dat weet ik nog niet, ik mag hopen het laatste,zal er nog es naar vragen bij gelegenheid.
   Ook het boek van Segers/De Vries heeft hij niet gelezen,zo is mijn indruk althans, maar beveelt het wel aan.
   De haatbaard op onze DVD is een ander, er zijn er zoveel, dat is Saleh Solton uit Bahrein, de man, die ik dan die matzes geef, zodat hij ze kan proeven, immers met “bloed van vermoorde christenen door Joden bereid”?
   De DVD is tegen een vrije gift aan te vragen op https://tora-yeshua.nl/2010/06/breaking-news-intro-van-de-film-islam-en-waarheid-on-line/
   Shalom,
   Ben

 7. Op 16 februari 2012 @ 16:01 schreef harry meents

  Beantwoorden

  hallo paul ik heb een keer iaido les van u gehad dat was bij frits van den werf in hoorn, ik denk dat het nu een jaar of 2 geleden is shalom, harry.

 8. He Harry,

  Oh, OK! Leuk je weer eens gesproken te hebben.

  Shalom,

  Paul

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*