Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Voorproefje op de komst van de Madhi: vernietig de kruisen en de varkens. (gruwelijke beelden !)

Muslims attack Australian war graves

“youtube banned this as it would incite hatred against muslims , no bloody wonder , i want these low lives blood too when i was sent this , get a translator and listen to these low animal discuss how they hate kaffirs ( non-muslims) but like their women”

Deze video is zo schokkend, dat ik er een aantal uren voor nodig had om dit te verwerken. Deze moslims (nee, niet allemaal, rustig maar bij de CU , links e.d.) doen wat ze verwachten van de islam-messias, die als  12 e imam oftewel de Mahdi zal komen in de chaos voorafgaand aan de “laatste dag” .
Dan zal, volgens  onderstaande ahadith, de Isa uit de koran (d.i.  Jezus uit de christenheid volgens het idee ) de Mahdi helpen met het  vermoorden van christenen en Joden en de betaalde “bescherming” (djizia), de gedoogconstructie van het bestaan van  joden/christenen in een islamsamenleving opheffen.
Immers, “breek de kruisen en dood de varkens”

JEZUS IN HADITH

Sahih Bukhari Volume 3, Boek 34, Nummer 425:

Verteld door Aboe Hoeraira:

Allah’s Apostel zei: “Bij Hem in Wiens Handen mijn ziel is, de zoon van Maria (Jezus) binnenkort zal dalen onder u mensen (moslims) als een rechtvaardige heerser en het zal het kruis breken en te doden het varken en de afschaffing van de djizja (die een belasting van de niet-moslims, die in de bescherming, van de islamitische regering). Dan zal er overvloed van geld en geen-body accepteert charitatieve giften.

Sahih Bukhari Volume 3, Boek 43, Nummer 656:

Verteld door Aboe Hoeraira:

Allah’s Apostel zei: “Het Uur zal niet worden vastgesteld totdat de zoon van Maria (dwz Jezus) daalt onder u als een rechtvaardige heerser, hij zal het kruis breken, de varkens doden, en de afschaffing van de djizja belasting. Geld zal zijn in overvloed, zodat dat niemand zal accepteren (als van algemeen nut geschenken).

Meld u/je aan voor onze praktijkcursus: “evangeliseer of islamiseer”, als  je uit liefde voor de moslimmedemens iets aan deze steeds verder escalerende islamisering wil doen.
Liefde voor onze vrije samenleving is  tevens een zeer legitiem doel, want als dit zo doorgaat, kunnen we net als in 57 islamlanden en recent Mali er bij, de vrijheid wel vergeten.
Christenen, die de enige weg tot de Vader kennen in Yeshua, dienen als eersten hun verantwoording te nemen, na jaren van politiek correct slaapgedrag.
Ef. 5:14 “ontwaak, gij die slaapt en sta op uit de doden en Yeshua ha Mashiach zal over u lichten” en dat geldt allereerst voor de ingeslapen , lauwe kerkchristenen.

Aanmelden: https://tora-yeshua.nl/2012/04/praktijkcursus-je-bijbels-geloofsleven-inlevend-en-duidelijk-communiceren-met-moslims-en-ieder-ander/

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: Nee, dit is geen “incident” en nee, het is ook niet ergens in Afrika, waar aan de lopende band landen door de islam worden overgenomen: Soedan, Nigeria, Ivoorkust, Mali.
Zie over de coupe in Ivoorkust  https://tora-yeshua.nl/2011/04/waarom-verzwijgen-de-media-dat-de-strijd-in-ivoorkust-alles-met-de-islamisering-te-maken-heeft/
En dat er nu jaarlijks in Egypte alleen al 1500 meisjes uit christengezinnen worden ontvoerd en gedwongen moslima blijken te zijn, gedrogeerd, verkracht, dat hoort ook bij de “religie van de vrede” , zie  http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/kamer_vraagt_aandacht_voor_ontvoering_kopten_1_637348

Mark Durie, pastor in Australie en schrijver van het boek “Dezelfde God ? “.
schreef er over op: http://markdurie.blogspot.com.au/   en mailde me ter bevestiging van dit verhaal het volgende:
“Australians were disgusted by this, but confused about why it was happening”
Mark
On 18/04/2012, at 2:47 PM, ben kok wrote:

Hi Mark, thanks, can I add your article on my site?
And what is the reaction of the Australian people and government?
Shalom,
Ben

Het gebeurt ook dus in Westerse landen als Australie en de USA en Engeland, Frankrijk, begint klein, net als een kankergezwel en uiteindelijk ga je er aan dood.
Tenzij christenen, die het Geneesmiddel kennen, het aanreiken aan iedereen, niet alleen aan moslims, maar aan allen, die Yeshua niet kennen als enige weg tot de Vader.
Hij is ” de weg, de waarheid en het leven”.
Zie  https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Navigeer naar andere artikelen

23 Responses to Voorproefje op de komst van de Madhi: vernietig de kruisen en de varkens. (gruwelijke beelden !)

 1. Ben, dit is inderdaad heel schokkend! Nu moet de hele westerse wereld hier toch tegen ageren zoals moslims altijd doen bij onschuldige prenten en tekeningen. Moeten we nu maar moslimbegraafplaatsen afbreken? Ik wordt nu toch wel heel erg kwaad.

  Shalom,

  Paul

  • Hi Paul,
   Yeshua leert ons geen kwaad met kwaad te vergelden, dus dat is geen optie. Helpt sowieso niets.
   Moslims het evangelie brengen en de overheid op haar verantwoording wijzen en de grondwet aangepast krijgen, dat we hier geen totalitaire regimes wensen, zoals nazisme, communisme en islam.
   Democratie is alleen in te vullen met mensen, die anderen de ruimte laten, waarbij dan per definitie de totalitaire systemen zijn uitgesloten: “geen tolerantie voor de intoleranten” (Karl Popper)
   Graag je gebed voor onze praktijkcursus “evangeliseer of islamiseer”.
   Shalom,
   Ben

 2. Hi Ben en allen die dit ook gezien hebben,
  eerste reactie: je word er gewoon bedroeft van, en ter wel deze mensen een religie aanhangen dat goed zou zijn voor de volkeren. Wie hier dan ook aan mee doet, en vooral wat er op dit filmpje te zien is, is toch gewoon een dwaas van een ontspoord volk, dat geen goddelijke normen en waarden heeft. Want zij die dit wel hebben, staan boven dit alles. En gaan geen graven te lijf. Wie er dan ook onder liggen. als deze mensen dus zijn gestorven mogen wij en toch ook de moslims weten dat de enige God de wraak toe komt, en dat wij op een gewonen manier de mensen vertellen wie Hij is. En dat wij niet zo dom en dwaas te doen.
  ik vind het dan ook voor hen die dit overkomen is een vervelende zaak. zij hebben hun geliefden daar neer gelegd, of voor hun een gedenk teken opgericht. Al kunnen wij dan nog wel onze ??? bij hun leven neer zetten. dat zij misschien dingen verkeerd zouden hebben gedaan in hun leven of in hun tijd in het leger. Maar ook hierin mogen wij toch zeggen wat Jeshua ons geleerd heeft. wie zonder zonde is verniele de eerste graf steen. Nu kan ik er gelijk wel bij zeggen ivm met je andere onderwerp waar moslims op pad zijn voor hun goddienst en zo mensen in 10 munuten tot de islam over laten gaan. Dat zij het offer van Jeshua niet erkennen nog kennen. En zij nog steeds door daden een paspoort denken te kunnen verdienen voor het paradijs, daar wij christenen in Jeshua zonder zonden mogen staan voor God en dus eigenlijk wel de eerste steen mogen omwerpen. Maar dat wij door Zijn liefde en Zijn doen daar Hij ook geen steen goeide naar de vrouw u kent het verhaal wel (Gods normen en waarden) en wij onze Broeder Jeshua Zoon van De Vader onze God hier in volgen geleid door Gods Geest.
  Dan nog dit Ben, jij spreekt de kerken er op aan dat zij wakker moeten worden, en dat is zeer goed. Toch denk ik dat de kerken niet wakker zal worden van jou en een ieder die met jou mee doet. Nee, want de jagers zullen komen ook hier in dit nog (vrije) Nederland of europa en dan zullen de kerken wakker schrikken. daar zij dan, wat zij nu ook over israel steeds zegt ivm Jeshua die de joden niet aan namen. Zullen zien dat God hen kerken en de mensen die niet kerkelijk zijn op vele manieren heeft willen waarschuwen. Maar de kerk doet net zoals in de tijd van Eli en Samuël en er zullen nog wel meer bijbelgedeelten hier over zijn. Want Eli zegt in 1 Samuël 3: 18 na wat Samuël hem heeft verteld wat God hem heeft verteld. en Eli of de kerken kunnen we ook hier in vullen. Hij is de Here, Hij doe wat goed is in Zijn ogen. en met dit laaste vraag ik dan ook aan de kerken wie volgen jullie na. Eli of Jeshua.

  in Jeshua haMasjiach

  Shalom

  Arnold

  • Dag Arnold,
   De vraag is: wat doe jij?
   Ongenoegen blijven uiten, zoals meer mensen op internet en zoals ik ook doe. Maar dan ?
   Dat uiten van ontevredenheid en onvermogen ec. helpt niets.
   Heel praktisch: bezoek een geloofsopbouwende gemeente en volg onze praktijkcursus “evangeliseer of islamiseer”.
   Shalom
   Ben

 3. Zo ziekelijk en haatdragend zijn die moslimfanaten!! Geen respect voor de doden!? Bah! Ik word echt kotsmisselijk van links Nederland die in leugens blijven geloven dat de islam “een religie is van vrede en tolerantie.” Uiteraard willen de linksprogressieven en vrijzinnige dominees deze schokkende videoclip niet graag zien. Ze vinden dat er absoluut geen kwaad woord gesproken mag worden over de islam. De fanatiekelingen bewijzen zichzelf dat ze totaal geen respect hebben voor naasten en andere geloven. Dat ze de graven geschonden hebben, is schandalig genoeg!! Gisteravond publiceerde ik mijn artikel op mijn blog over de medische behandeling van de Oegandese voorganger Omar Mulinde in Israël. Een moslimextremist had een bijtend zuur naar zijn gezicht gegooid en riep Allahu Akbar. De voorganger is aan zijn gezicht en armen zwaar gewond en wordt nu behandeld in Israël. Er is ook een videoclip te zien. De voorganger Omar Mulinde zegt dat westerse politici en kerkleiders de waarheid over de islam niet spreken!! Dat heeft hij gelijk!!

 4. Ik doe graag mee aan cursus. Het is belangrijk om aan moslims te vertellen wie Jesjoea HaMasjiach is, net zoals ik vorig jaar mijn moslimvriend had verteld over Hem. Het is belangrijk om moed te vatten van Christus te blijven getuigen. Het blijft heel moeilijk om andere moslims te vertellen. Het is tragisch dat er al zovele miljoenen moslims verloren zijn, zonder dat het evangelie aan hen verkondigd wordt door westerse christenen. Wat de EO betreft, heb ik helemaal GÉÉN goed woord voor deze omroep. Het vuur is allang gedoofd. Ik heb ook géén goed woord voor de meeste kerken. Daarom heb ik de uitnodigingen van de kerken en de pinkstergemeenten altijd afgeslagen, omdat ze niet willen luisteren naar vele waarschuwingen. Ik hoop dat paar enkele christenen eindelijk de moed opvatten om te kunnen vertellen aan moslims wie Jezus is.

 5. Op 18 april 2012 @ 12:17 schreef Michael, Shabbatsvierder

  Beantwoorden

  Ik zal later wat over Lilia schrijven,.. ik ben een week in Holland maar ga over een paar dagen weer terug. …moeilijk….. .

 6. Op 18 april 2012 @ 13:47 schreef Michael, Shabbatsvierder

  Beantwoorden

  ….gaat niet, helaas, ik vertrek tot en met de 14e naar Noorwegen

  Michael.

  • Ok , we zullen je missen, zegen en wijsheid toegebeden jullie samen, (en dat gebed doen we ook samen vr.av. in onze bijeenkomst)
   Shalom ,
   Ben

   • Op 18 april 2012 @ 14:00 schreef Michael, Shabbatsvierder

    Beantwoorden

    Dankje beste man, wil je voor ons bidden dat het Lilia de 14e lukt om met mij naar Holland te vliegen, ze heeft nog een geldige ticket,..die heb ik al twee keer naar voren geschoven..,., het is haar en mijn wens om toch in onze woning te verblijven. Wij hopen zo dat dat mogelijk wordt…!
    Ik blijf voor haar bidden …,..samen met vele anderen.

    Shalom , Michael.

 7. shalom vrienden,
  Zo gek is het allemaal niet:

  -De koningin is de beste maatjes met Gül.
  -Maxima en Alex gaan in een villa naast Poetin in Griekenland op vakantie, dus op de koffie bij Poetin.
  Kunnen ze van alles bespreken wat te maken heeft met betrekking tot de landen uit het Noorderland (zie Ezechïel en Daniël)).
  Niet zo vreemd, want toen de nazi’s hier waren verliet de kapitein ook het schip.
  Geen ontkomen meer aan dus.
  ———–
  shalom cornelia

  • Scherp Cornelia, je hebt de Bilderbergers ook door.
   Alhoewel men er geen vakantievilla voor nodig heeft, maar toch. Een villacomplex met zicht op Israel vanuit Zuid Griekenland.
   Shalom,
   Ben

 8. Shalom chaveriem;
  Schokkend. Zwak uitgedrukt. Maar sterkere bewoordingen zijn hier nog te zwak voor.
  Dit doet mij denken aan die nacht in 1938. In ieder geval soortgelijk. En door lieden die, zowel met de Kerk alswel de Synagoge, uitsluitend negatieve gevoelens hadden/hebben.
  Maar……….Am Yis’ra-El Chai. Want de Melech Yis’ra-El KOMT!

 9. Hoi Ben , merkwaardig ik heb deze video al eerder gezien , maar toen werd gesteld dat dit is gebeurd in Libye op een christelijk kerkhof , na de val van Ghadaffi , als ik het goed heb heeft brabosh dit toen op zijn site gezet .
  ik zie wel een davidster in beeld , dus je vraagt je wel af hoe dat dan zit .
  monica

 10. Ik heb de film bekeken, het triest vondt ik de daders. natuurlijk is het schokkend wat je allemaal te zien krijgt. als ik de daders kijkt dan zie ik een paar figuren die hun verstand kwijt zijn, dan denk ik aan de woorden van Yeshua; Vader vergeef het hun want zij weten niet wat zij doen”. Paulus leerde ons dat wij niet te strijden hebben tegen vlees en bloed; maar tegen machten en overheden. De Bijbel leert ons over de grote misleiding; de Bijbel leert ons ook dat niet alle profeten van God komen, en dat Satan ook zijn profeten heeft (Mohamed) en allen die deze volgen zijn onder de misleiding, en zijn dienst zonen. Yeshua leert ons om te bidden voor onze vijanden. Ik weet de periode dat ik bij de COA NT1 lessen moest geven aan een groep moslim mannen; 60% van de tijd bestede ik aan het vertellen over Yeshua; Ik weet dat deze mannen aandachtig en vol bewondering zaten te luisteren naar het evangelie van Yeshua. Op een zondag besloten zij zelf met mij mee te gaan naar de kerk.
  Ook binnen de AZC zijn er moslims die graag willen luisteren naar het evangelie. Wij moeten wel niet uit eigen kracht handelen, het is een geestelijke zaak, wij hebben de Heilige Geest nodig om ons te leiden. en ook is het belangrijk om te bidden voor de mensen, die Hashem op ons pad wil brengen.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*