Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Gebed van Egyptische president Morsi: Allah, vernietig de Joden en hun vrienden.

Persbericht

Egyptische president Morsi bidt voor de vernietiging van de Joden

Op een uitzending van de Egyptische staatsomroep was te zien hoe de Egyptische president Morsi bidt voor de vernietiging van de Joden.

Het volgende gebed werd uitgesproken door de Islamitische voorganger Futouh Abd Al-Nabi Mansour:

“O Allah, vergeef ons onze zonden, maak ons sterk, en schenk ons de overwinning op de ongelovigen.

O Allah, vernietig de Joden en degenen die hen steunen.

O Allah, verspreid hen, scheur hen aan stukken.

O Allah, laat Uw macht en grootheid aan hen zien.

O Allah, toon ons uw almachtigheid.”

Het was in aanwezigheid van de Egyptische president van de Moslim Broederschap Mohammed Morsi, die op de voorste rij zichtbaar mee gaat in het gebed. Het gebed werd uitgezonden op Kanaal 1 van de Egyptische staatsomroep, op 19 oktober 2012.

Zie de beelden op: http://likud.nl/2012/10/egyptische-president-morsi-bidt-voor-vernietiging-van-de-joden/

De president van het belangrijkste Arabische land:

·        gaat mee in deze oproep tot genocide,
·        laat deze boodschap door de staatstelevisie verspreiden onder al zijn landgenoten en
·        heeft hier ook na de uitzending geen afstand van genomen.

Dit is veel en veel erger dan een beledigend filmpje van een particulier over de profeet Mohammed.

Wij verwachten dan ook dat de Nederlandse regering, de Europese Unie en de Verenigde Naties hier volop afstand van nemen en deze oproep tot een nieuwe holocaust in de scherpste termen veroordelen.

NB Pownews heeft hier in hun uitzending van maandagavond reeds aandacht aan besteed, de beelden zijn geverifieerd en blijken echt: http://www.powned.tv/uitzendinggemist/pownews.html vanaf minuut 7:35

   www.likud.nl

Commentaar:
Wanneer gaan we in Nederland de grondwet wijzigen, als volgt: ruimte voor ieders geloof, ideologie, isme, behalve voor totalitaire  systemen als nazisme, communisme zoals in Noord-Korea, islam ?
Want zo’n systeem maakt per definitie alle andere denkwijzes onmogelijk. En zo’n systeem maakt veel slachtoffers in de zin van doden, als men van daaruit  de wil aan het hele land oplegt.
Allen , die niet protesteren tegen dit soort systemen, zoals op dit moment de islam, hebben het bloed aan hun handen van de vele slachtoffers.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

27 Responses to Gebed van Egyptische president Morsi: Allah, vernietig de Joden en hun vrienden.

 1. dus u pleit voor een verbod voor moslims om hun geloof te belijden

  • Dag zoekend,
   Ja, ik ben tegen nazisme,communisme zoals in Noord Korea en islam zoals in koran/ahdith/leven van Mohammed is beschreven.
   Maar een vraag aan jou: ben jij er voor, als je artikelen zoals dit hierboven leest?
   Shalom,
   Ben

 2. nee is niet goed wat r word gezegd maar verbieden kan niet je moet niet iets doen waar jezelf tegenstrijd u site staat hier vol van vervolging in moslimlanden dat ze hun geloof niet mogen belijden maar u pleit voor hetzelfde als de grondwet gewijzigd zou worden en islam mag niet wat moet r volgens u met de belijdende moslims gebeuren

  • Dag Zoekend,
   Deze en vele andere moordpartijen door moslims zijn niet goed, zeg je.
   Ze doen dat in opdracht van de koran/ahadith/leven van Mohammed. Dat is de absolute waarheid voor moslims. Dat blijft ook zo, is al 1400 jaar het geval.
   Dus reden genoeg om dat islamsysteem/ideologie/religie te verbieden ja, als totalitair systeem dat via het kalifaat wereldwijd wil heersen.
   Zo”n bewezen duivels systeem kun je wel degelijk verbieden in de grondwet, zou zeer verstandig en noodzakelijk zijn.

   Waarom andere religies niet? Omdat er niet 1 is die de wereld wil overheersen dmv geweld (jihad) !! Snap je?
   En zeker het Bijbels geloof, wat in elk geval in de Bron staat voor”liefde voor JHWH boven alles en liefde voor de naaste als voor jezelf”

   Laten we eerst maar es zien dat we zo’n wet krijgen, dan zien we dan wel waar moslims heen moeten met hun geloof.
   Normaal zou zijn, dat moslims massaal van dat duivelse geloof afstappen en zich beschermt weten door de Nederlandse wet, nl. dat elke moslim 100% bescherming van onze overheid krijgt tegen islamfanaten, die dan een ex-moslim mogen doden volgens de koran.
   En wie graag moslim wil blijven, mag liefst op eigen kosten terug naar een fijn islamland naar keuze, 1 van de 57 dus.
   Wie het niet kan betalen, helpen we graag aan een enkele reis.
   Natuurlijk helpen we ex-moslims graag pastoraal om de waarheid van het Bijbels geloofsleven te ontdekken, wie dat wil uiteraard.
   Shalom,
   Ben

 3. u bent gewoon even fundamentalistisch als degene waar u zogenaamd tegen strijd
  waar moet een nederlandse moslim heen dan

  • Dag zoekend,
   Lees mijn reactie , ik geef diverse mogelijkheden aan voor de Nederlandse moslim.
   Maar wat vind jij zelf? Moeten we hier zo’n duivels systeem toestaan, wachten tot er een voldoende meerderheid aan moslims is, die de zaak overnemen en aan de koran het recht ontlenen ons als minderwaardige dhimmi;s (soera 98) te behandelen?
   Of net als in Nigeria e.d. met hun moordpartijen beginnen?
   Graag jouw antwoord.
   Shalom,
   Ben

 4. man de meeste moslims leven hier hun leven de moslims die ik ken hebben zelfs in het leger gediend in afghanistan werken en gaan naar de moskee geen problemen en laten ieder in hun waarden en ik moet u 1 punt meegeven u bent uitmuntend in het schetsen van angstbeelden u vergelijkt de situatie in nigeria met nl hoeveel aanslagen zijn hier gepleegd en over dhimmis u wilt moslims ook als dhimmis behandelen door ze niet hun geloof te laten belijden dus wat is nu uw punt

  • Dag Zoekend,
   Fijn leven als Navo-soldaat in Afghanistan, ca. 100 dode soldaten per jaar, omdat er weer een “ware moslims” tussen zit , die zijn collega soldaten vermoord.
   Ik weet ook best,dat er vele naam-moslims zijn, maar die doen dus niet wat in de koran staat en zijn bijna afvallig of aleviet-achtig en zouden door de ware moslims aangepakt moeten worden dan wel vermoord, aldus de koran/ahadit
   Het gaat mij er om en dat zeg ik ook steeds zo, dat iemand, die bewust de islam aanhangt zoals in de koran/ahadith/leven van Mohammed wordt geleerd, hier geen plaats heeft in een democratie.
   Degenen die het toch al niet serieus nemen, dienen er dan ook afstand van te nemen. Je bent moslim of niet, toch?
   Dus opnieuw mijn vraag aan jou: moeten we dat duivelse systeem , zoals bedoeld in koran/ahadith/leven Mohammed hier toch maar fijn laten gedijen of niet?
   Shalom,
   Ben

 5. De grondwet wordt in ieder geval niet gewijzigd als mensen blanco stemmen…nu ben jij weer aan de beurt Ben

  • Hi PF,
   Zodra er een partij is, die mijn voorstel in de grondwet wil gaan krijgen, stem ik er op, dat snap je toch zeker wel?
   En velen met mij, gouden kans voor de PVV, SGP, CU
   Shalom
   Ben

   • kunt het hier niet laten gedijen het is r al dus leef r maar mee je kan r niks aan doen universele rechten van de mens trouwens ik heb reportages gezien waar joden zich uitspreken over uw soort messiasbelijdende joden ook geen rozegeur en mannenschijn jodendom ook maar verbieden dan nee want dan word je uitgemaakt voor antisemiet en kan niet

    • Dag zoekend,
     Het gaat me om wat het meest juist zou zijn: een duivels totalitair systeem verbieden en daar dient een partij voor te gaan.
     Dat dit theorie blijft , weet ik ook wel, voor dat daar een kamermeerderheid voor is, zijn we al lang geislamiseerd.
     Maar nogmaals: wat is het meest juist.
     Wanneer erken je dat es? Is jouw mening:” laat maar lekker zitten, de meeste moslims heb je geen last van ,want die nemen de koran/ahadith e.d. niet echt serieus of weten toch niet wat er in staat.”
     En verder: als er Joden zijn , die de Yeshua-belijdende Joden en Yeshua-belijdende niet-Joden niet zien zitten, dan gaan ze die toch nergens vermoorden.
     Men accepteert het verschil, omdat de Bijbel dat leert.
     En waar dat niet zo is, zit men helemaal fout.
     Shalom
     Ben

 6. accepteert?
  lees maar wat informatie over een door israel gesteunde groep tegen uw geloofgemmenschap Yad L’Achim

  http://www.youtube.com/watch?v=Fh9gznkzf6o&playnext=1&list=PL95FA9B724D8A1774&feature=results_video

  http://www.youtube.com/watch?v=7EyBuuUIc4M

  als u wilt kunt u r meer krijgen

  • Dag Zoekend,
   Je gaat steeds van het punt af, waar het om gaat. Ook al is het waar, dat sommige orthodoxe Joden (overigens een klein % van die groep) soms agressief optreed tegen Yeshua-belijdende Joden, dan nog leert de Bijbel “JHWH lief te hebben boven alles en de naaste als jezelf”.
   In onze grondwet wordt alle agressie naar anderen al verboden, dus dat zit wel goed.
   Maar als je een systeem als nazisme, communisme als in Noord Korea en islam toelaat en laat gedijen, dan vraag je om problemen en die kun je voorkomen door een grondwettelijk verbod voor die systemen.
   We zien de praktijk in diverse landen, nu dus in dit artikel in Nigeria.
   Geef mij maar antwoord op mijn vraag: moet de islam, zoals in koran/ahadit/leven van Mohammed hier de ruimte krijgen of niet en dus verboden worden?
   Shalom
   Ben

 7. u heeft het steeds dat ik moet antwoorden waar blijft uw antwoord en ja u had u mond vol over democratie en ja daar hoort de islam bij dat is mijn antwoord en hoe zit het nou met uw antwoord hoe zal het een homo vergaan die niet van zijn gevoel kan raken in uw toekomstvisie als uw messias terugkomt en dus homo blijft

  • Zoekend, het is duidelijk dat je wel degelijk moslim bent en niet bereid bent de islam als duivels , totalitair systeem te erkennen.
   Over de vraag naar homofilie heb ik je naar een website verwezen met een boekje er over, daar ben ik het mee eens, dus daarmee weet je mijn standpunt.
   Ik heb van jou nog geen antwoord over de islam, dus hoor ik dat graag.
   Zo niet, dan zijn we nu wel klaar, want ik blijf me niet herhalen.
   Shalom,
   Ben

 8. haha omdat ik u vragen stel over homofilie en uw mening wil weten ben ik moslim

  u bent een naar in identiteitscrisis verkeerde angstige achterdochtige haatdragende mallooot

  • Dag zoekend,
   Fijn dat je je zo duidelijk uitspreekt, weten we wat we aan je hebben.
   Helaas heb je het weer mis, ik schat je in als moslim, omdat je maar blijft weigeren de islam als heel fout te erkennen, dat schrijf ik je ook, maar dat wens je niet te lezen.
   Over de homofilie heb ik je glashelder geantwoord.
   En daarmee hebben we het helemaal gehad met je , inderdaad het “eind is zoek” met jou.
   We gaan niet verder in gesprek, moet je ook niet willen met zo’n ” een naar in identiteitscrisis verkeerde angstige achterdochtige haatdragende mallooot”
   Shalom
   Ben

 9. Zoekt en gij zult vinden.
  Eens zal elke knie zich buigen en iedereen zal dan belijden dat Jezus Heer is.
  Shalom cornelia

 10. Hi Ben

  Ook dezen (die het niet geloofd hebben) zullen belijden dat Jezus Heer is. Elks oge zal Hem zien.
  Voor velen zal het te laat zijn omdat zij niet wilden kiezen.
  Aan een ieder de vrije keuze toch? God is liefde en dwingt niemand.
  Het beste is dat je voor het Beste kiest.
  Shalom cornelia

  • Hi Cornelia,
   Oftewel: kies voor het Beste en niet voor het beest.
   JHWH is liefde en rechtvaardigheid, Hij doet al het mogelijke om mensen te bereiken.
   Shalom,
   Ben

 11. Hallo Ben,

  Ik heb de video ook gezien en zag Morsi zitten meebidden met de imam. Weten we ook weer waar de arabische lente voor staat. n.l. voor een arabische (broederschap)winter!

  Shalom,

  Paul

 12. Bedankt voor het plaatsen.

  Het is weer ongehoord. We hebben het aan 150 media toegestuurd, en alleen Pownews, Het Katholiek Nieuwsblad en een aantal websites heeft er aandacht aan besteed. Dus geen NOS en geen enkel dagblad.

  • Graag gedaan Likoed, keep up with the good work,
   Shalom
   Ben

   PS: het is wel weer te bizar voor woorden, hoe de MSM gestuurd worden. De NWO regeert. Denken ze dan, want uiteindelijk is JHWH, de God van Abraham, Isaak en Jacob altijd “in control”.

 13. ‘t wordt tijd om de islam en koran te verbieden…

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*