Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Islamitisch offerfeest is levensgevaarlijk: 1 dode en 150 gewonden, alleen al in Gaza!

Offerkoe doodt moslimsslager

GAZA-STAD – Een koe in doodsangst heeft in de Gazastrook een slager gedood die het dier voor het Offerfeest wilde slachten. Dat heeft een woordvoerder van de gezondheidsdiensten zaterdag gezegd.

Veel gezinnen in Gaza sparen het hele jaar om tijdens het Offerfeest een deel van een koe of een schaap te kunnen betalen. Vaak worden de dieren thuis op amateuristische wijze geslacht, wat niet zelden leidt tot ongelukken en verwondingen. Zo zouden zaterdag nog eens 150 mensen gewond zijn geraakt door dieren die hun slagers of omstanders aanvielen.

Commentaar:
Alleen al in Gaza! Reken es uit hoeveel dat er zijn in 57 islamlanden. En dat zijn nog de minste narigheden van een afgodsdienst als islam.

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Islamitisch offerfeest is levensgevaarlijk: 1 dode en 150 gewonden, alleen al in Gaza!

 1. Op 27 oktober 2012 @ 23:03 schreef Marco Tebrugge

  Beantwoorden

  De islam geeft alleen maar narigheid! Vandaag heb ik een vlieg doodgeslagen op de slaapkamer van mijn dochtertje. Kan dat meisje rustig slapen. Voor de rest haalt mijn vrouw vlees gewoon bij de slager. Als de Joden ook niet te veel hangen aan dat ritueel slachten, maar meer aan HET OFFER VAN YESHUA! Dan kunnen Joden en Christenen samen laten zien aan de verwerpelijke islam wat een vredelievend geloof écht inhoud.

  Shalom,

  Marco Tebrugge

 2. Dat is wat je noemt revolutie van de Beesten! Marianne Thieme zal wel erg blij mee zijn.Whaaaaaaaaaaaaaahaha.

  • Hi LB,
   Dieren zijn nog al eens verstandiger dan mensen. Die laten zich niet zo maar afslachten door moslims in hun jihad. |
   Recent zijn er hele kuddes schapen gestolen.Dat heeft natuurlijk niets met het slachtfeest te maken. Maar in de moskee moet elk gezin voor 250 euro een schaap kopen, dat zie je pas als het geslacht en wel thuis bezorgd wordt.
   En zoals we allemaal weten, er gaan “vele schapen in een hok”.
   Het is een gedachte, bewijs heb ik niet, maar achterlijk ben ik ook niet.
   Shalom,
   Ben

 3. Ik wilde net zeggen: Het is wel heel toevallig dat ieder jaar zo vlak voor het offerfeest er telkens talloze schapen verdwijnen.
  Nee bewijs hebben we niet maar het geeft wel te denken en de over de identiteit van de daders wordt in alle tale gezwegen.
  Maar sorry dat ik soms (vaak) associeer.

  ——–
  Shalom cornelia

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*