Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Pro-Israel demonstratie Den Haag, 18.30 -19.30 20 nov. gaat door, kom met zoveel als je maar mee kunt krijgen.

Zeer gewaardeerde Tora-Yeshua vrienden,

Onverwachts verneem ik, dat er een anti-Israel demonstratie in Den Haag is georganiseerd en het blijkt, dat niemand daartegen wil optreden met een tegengeluid, om voor Israel op te komen.
Ik heb direct vanmorgen een vergunning aangevraagd om er te staan , de politie heeft de zaak in behandeling en zodra we groen licht hebben, gaan we er voor. Dat groene licht is er dus nu.
Ga een extra mijl, neem de moeite om naar Den Haag te reizen, neem vrienden mee en een Israelvlag, ik zorg voor folders  en extra vlaggen voor wie er nog geen heeft.
Plaats en tijd: Tzahalconcert  Den Haag: dinsdag 20 november in sporthal Ockenburgh, Wijndaelerduin 27,
18.30 – 19.30 uur
Via  googelmaps even intypen: “schapenatjesduin den haag, dan zie je een grote parkeerplaats, waarop de Int. School Den Haag staat, daar kun je parkeren en daar gaan we ook staan.

Kijk dus even voor de laatste info op tora-yeshua.nl en graag uw gebed en steun (zie  https://tora-yeshua.nl/steun-ons-met-uw-gaven/  )
om ook deze actie tot een zegen te zien worden.
Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to Pro-Israel demonstratie Den Haag, 18.30 -19.30 20 nov. gaat door, kom met zoveel als je maar mee kunt krijgen.

 1. Hi Ben
  Graag verneem ik hier meer over.
  Als ik enigszins kan, kom ik.

  Shalom cornelia

 2. Als Den Haag demo doorgaat dan kom ik! Succes in Drachten vanavond!

 3. Zijn er nog mensen omgeving Nijkerk/Putten o.i.d. die richting Den Haag gaan en een plaatsje overhebben? Groet Gretha

 4. Helaas kon ik niet komen. Was te laat thuis van mijn werk.

  Shalom cornelia

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*