Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Fort Hood, waar een moslimmajoor (psychiater) in 2009 13 medesoldaten vermoordde in jihad, herhaalt zich

Lt. Gen. Mark Milley gave an update at 9:40 p.m. April 2 on the Fort Hood shooting incident to press at the Fort Hood main gate.

Update:

In het AP verslag wordt de aanslag door Hassan Nidal van de aanslag in 2009 wel genoemd, maar nergens wordt gezegd dat hij moslim was !, dat moet verzwegen worden blijkbaar. De naam van de moordenaar van vandaag is inmiddels bekend, de man heette Lopez en zou  niets met terrorisme te maken hebben.
Lopez is geen moslimnaam, maar evengoed kan hij dat wel zijn geweest, er zijn ook zat Nederlandse moslims met een Nederlandse naam,  V.d.Ven (Jabber), bij voorbeeld.
Dus we wachtten meer info af.

“In regard to the investigation, there is no indication at this time that this incident is related to terrorism. An investigation by law enforcement is ongoing and no further details are releasable at this time.”

Aldus een citaat uit het persbericht van de grootste kazerne in de USA, zie  http://www.forthoodpresscenter.com/go/doc/3439/2136930/

Uiteraard vraagt ieder weldenkend mens zich of dit weer jihad is. Officieel roept men standdaard, dat ” er op dit moment geen idicatie voor terrorisme is” en daarbij laat men bij “terrorisme” al varianten open: eskimo-, Staphorst-, milieu terrorisme, er is immers van alles mogelijk, evt. ook, je kunt het niet uitsluiten, maar onwaarschijnlijk “islamterrorisme”.
Mohbama heeft dan ook al het mogelijke gedaan om de moorden van  moslimmajoor Nidal niet onder “islamterrorisme” te laten vallen of te veroordelen als zodanig,
zie https://tora-yeshua.nl/2009/11/satanische-afgodsdienst-islam-levert-verscheurde-mensen-op-en-veel-doden-aanklacht-tegen-de-pax-mohbama-islam-supporters-zie-lijst/

We wachten even de feiten af van de moordpartij in Fort Hood vannacht, zodra die nader bekend worden gemaakt,  volgt er een update.
Men weet inmiddels allang of de dader wel of geen moslim was, maar hoe dan ook zal de oorzaak liggen in het feit, dat de moordenaar leed aan posttraumatische stress en uiteraard  ligt het dan niet aan de islamideologie.
Het ligt niet aan het feit , dat elke moslims de koran als ultieme waarheid van Allah ziet, het kalifaat in jihad moet bewerken  (soera 9)en dat moslimsde betere mensen zijn, niet-moslims de minderwaardige, aldus  soera 98.
Ach ja, of je  man/kind/vader nu in Afghanistan of Irak wordt vermoord door moslims of in Israel bij een aanslag of in Fort Hood of in een aanslag in Madrid of London of Amsterdam of op de Philippijnen, het resusltaat is hetzelfde: dood.
En overal gaan de politiek correcte laffe honden van de elite door met hun eigen agenda, Mohbama voorop, gesteund door 6000 kerken en 50 synagoges in dit land, die allemaal zwijgen  met de CU samen , die als credo heeft :” de islam is een gelijkwaardige religie in ons land aan alle andere”.

Wees welkom bij onze Pesachviering, daarbij zien we op de Enige , die deze wereld kan verlossen , JHWH, in de gestalte van Yeshua als het ware Pesachlam.
Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: ook de MSM volgen de lijn, dat er “geen sprake is van terrorisme”,
zie o.a.  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3627345/2014/04/03/Vier-doden-bij-nieuwe-schietpartij-Fort-Hood.dhtml

PS2  en waar zou dit opeens voor nodig zijn ?  http://www.nu.nl/binnenland/3742655/toezicht-jihadgangers-opnieuw-aangescherpt.html

Hieronder mijn verslag van de moordpartij door moslimmajoor Nidal in 2009, Fort Hood:

Een slapende cel werd geactiveerd en voerde Koransoera 9:5 en vele soortgelijke haatverzen uit. 

12 ongewapende soldaten vermoord, ruim 30 gewonden, aldus de eerste berichten; volgens RTL4 komt de man voor op radicale islamwebsites.

En volgens Walid Shoebat, voormalig moslimterrorist en lid van zo’n slapende islamcel, inmiddels al jaren christen en zeer actief in het ontmaskeren van de islam, moet  Amerika snel wakker worden, want er lopen bij de overheid heel wat islaminfiltranten.

Te beginnen bij Mohbama dan toch, want die doet niet anders dan de islam appeasen.

Shoebat: deze islamterrorist is een Jordaanse moslim vanaf geboorte (geen latere Amerikaanse bekeerling  dus) en geen enkele moslim mag andere moslims doden volgens de sharia, maar toch zitten er vele moslims in het leger en wordt hen niet vooraf gevraagd of ze in geval van oorlog bereid zijn te vechten tegen een islamland.

Hier zie je de onkunde van de CU, zonder hun steun was de imam voor ons leger niet aangenomen, u weet wel, die imam Eddaoudi, die eigenlijk niet kon wegens eerdere radicale uitspraken.

Met 1 stem verschil (67/70 !) hielp de CU deze imam aan een baan, waarin juist 100% vertrouwen in de persoon moet zijn; immers, Eddaoudi had zijn uitspraken herroepen in het zicht van zijn baan bij ons leger.

Warm aanbevolen door CDA staatsecretaris van Defensie, Jack de Vries, omdat we al zoveel moslim-militairen hebben en deze 2e imam nodig is.

Pas is in Afghanistan nog in ons leger een moslimsoldaat gesneuveld; hij overtrad daarmee de sharia, die het doden door moslims van andere moslims verbiedt  (oeps, dan gaan er een hoop moslims in de fout, want in  Gaza en Paktistan doen ze niet anders) en was geen goede moslim dan dus, maar blijkbaar wel loyaal in ons leger.

En dat laat zien hoe onbetrouwbaar het allemaal is ,  je weet nooit waar je aan toe bent met moslims, is het een naammoslim, die de koran gesloten laat of is het een slapende cel?

Liegen is in de islam gelegitimeerd als taqiyya, waar het gaat om de islam te bevorderen, dus ook dat maakt het samenwerken met moslims uiterst dubieus.

Wat gaan de moslimorganisaties zeggen in Nederland? En Dries, Gretta, Harry, Anja?

En Mohbama?

Een incident, de majoor (psychiater), was overspannen, tragisch, kan gebeuren, het feit dat hij naar Irak zou moeten werd hem te veel. “De islam is heel anders, religie van vrede en bij problemen gaat het om cultuurverschillen.”

Verder hoor ik niets bij de NOS en ANP over de 2e schutter! En de berichten op internet zijn ook weg of ingetrokken en herroepen, dat er een 2e schutter was.

Waren de berichten in de verwarring ontstaan of moest dit weggemoffeld worden?

Want 2 overspannen moordenaars tegelijk, dat wordt nog lastiger uit te leggen; een onafhankelijk Mohbama onderzoek volgt.

Whahid Shoebat schrijft meer soortgelijke incidenten:

-sergeant  Hassan Akbar vermoordde in  Kuweit 2 Amerikanen en Ali Muhammed bleek een dubbelspion voor Al Qaeda en FBI.

-meer dan 100 moslims uit het MO bleken geïnfiltreerd te zijn op de Air Force Academy in Colorado en werden geaccepteerd in hun doodsdreigingen naar Amerikanen, moslims als Omar Khalifa, kennis van de schoonzoon van Bin Laden.

– een spreekbeurt van Whahid bij de Marines werd  afgeblazen, om Saoedische bezoekers niet te beledigen.

-een  USA soldaat, die moslim is, stelde dat hij beledigd was omdat Whahid over terrorisme sprak.

Wat moeten we nog meemaken, zeiden we na 9/11, na Beslan, Madrid en London, na onze eigen Theo, na 1400 jaar islamgeschiedenis waarin bijna 60 landen met veel door koran/hadith en Mohammed gelegitimeerd geweld en moord zijn veroverd?

In Afghanistan zijn diverse  gelijksoortige situaties geweest, waarbij een moslimsoldaat ineens zijn niet-moslim collega-soldaten vermoordde, samen op patrouille, samen uit maar niet samen thuis.

Alles is geoorloofd in de islam, om het grote doel, het Kalifaat, wereldwijd, te realiseren in de naam van koranafgod Allah, een demonische manifestatie in het hart van Mohammed, gebaseerd op bestaand heidendom, aldus Mark Gabriel, ex-moslim professor.

Ja, maar er zijn wel vaker wanhopige mensen, die bijv. op Koninginnedag met hun auto mensen vermoorden, of op een school, als niet-moslim, gaan schieten.

Klopt, dat komt  incidenteel voor bij wanhopige, verwarde personen; het enige verschil met de islamterroristen is, dat ze geen totalitair systeem vertegenwoordigen, wat hen legitimeert en beloont met 72 maagden in een islamparadijs, zoals de islam doet.

Waar het zeer incidenteel sektarische christenen of joden betreft, die dat dan zeggen te zijn, gaan ze dwars tegen de Bijbel in, die samengevat wordt door Yeshua (Jezus) als “het liefhebben van  de  God van Abraham, Isaak en Jakob en de naaste (elk mens) als jezelf”.

Er is geen plaats voor welk totalitair systeem ook in een democratie en de islam is erger dan communisme en nazisme; het houdt 1,3 miljard moslimmedemensen gevangen in een Übermenschdenken wat de wereld moet veroveren.

De ruimte voor de islam dient onmiddellijk gestopt te worden, uit liefde voor de moslimmedemens en ons allen, want vrijheid is niet onbeperkt, het stopt waar de ander mij mijn vrijheid ontneemt.

Mogen wij dan wel de islam verbieden? Volgens de CU niet, gelijke monniken, gelijke kappen.

En dat is de veel gemaakte stupide denkfout: totalitaire systemen zijn geen gelijke monniken met alle niet-totalitaire systemen.

Stalin, Kim Yung il, Mao, Hitler, Idi Amin, Mohammed, het zijn moordenaars, die net als elke moordenaar op zijn minst levenslang in een cel horen te zitten of de doodstraf moeten krijgen.

En hun gedachtenvuilnis dus ook, ipv dat te faciliteren.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Uit liefde voor alle mensen afgodsystemen ontmaskerend.

www.tora-yeshua.nl

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Fort Hood, waar een moslimmajoor (psychiater) in 2009 13 medesoldaten vermoordde in jihad, herhaalt zich

  1. Hi ben komt r nog een update over het voorval in ford hood

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*