Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

4 Israeli’s vermoord bij Joods museum in Brussel: wie zit er achter ?

joodsmuseumbrusselgroot

Deze indringende foto van 1 van de slachtoffers met de museumfolder nog in handen zegt meer dan een heel verhaal.
Laten we bidden voor de nabestaanden, dat JHWH hen troost en zegent met de waarheid over de daders, die op tafel moet komen.|
Of worden we straks weer gemanipuleerd met een NWO verhaal?
Ik zet later nog wat opties op een rijtje.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS zie ook http://www.telegraaf.nl/buitenland/22664556/__Aanval_op_joden_in_Frankrijk__.html

Onderstaand bericht met dank overgenomen van
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3661173/2014/05/25/Aanslag-Brussel-resultaat-opruiing-tegen-Joden.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=

‘Aanslag Brussel resultaat opruiing tegen Joden’

Bewerkt door: redactie − 25/05/14, 08:45  − bron: Redactie/ANP

© epa.

Het Joods Museum in Brussel, waar gisteren zeker drie mensen door een onbekende schutter werden doodgeschoten, beleeft een ‘immense tragedie’. Het museum meldt dat men door ‘een echte schokgolf’ is getroffen. Volgens de Israëlische premier Benjamin Netanyahu is de moordaanslag het resultaat van ‘constante opruiing tegen Joden en hun staat’.


 • © belga.

Gezien de locatie lijkt het op een antisemitische aanslag, stellen de Belgische ministers van Binnen- en van Buitenlandse Zaken

Volgens een persbericht drong een gewapende man tussen 15.30 en 16.00 uur het museum binnen. Hij schoot eerst op een koppel toeristen bij de ingang, waarna de loketbediende en een vrijwilliger getroffen werden. Twee van de slachtoffers zijn Israëlische staatsburgers. Ook de vrijwilliger is om het leven gekomen. Het vierde slachtoffer van de schietpartij is nog in leven, maar verkeert in ‘extreem kritieke toestand’.

Het museum blijft maandag dicht, maar zal waarschijnlijk dinsdag haar deuren weer openen voor publiek. De dader is nog voortvluchtig.

‘Nooit bedreigd’
‘Dit is een museum, een culturele plaats’, zegt museumdirecteur Philippe Blondin tegen Volkskrantcorrespondente Leen Vervaeke. ‘Het is een open ruimte die op een aantal camera’s na nauwelijks wordt bewaakt. Ik wilde er geen Fort Knox van maken. En we zijn nooit bedreigd. Nooit, nooit, nooit.’

Vandaag worden er verkiezingen gehouden in België en zaterdagavond zou er eigenlijk een tv-debat plaatsvinden, maar dit is afgeblazen. Dat hebben de zes lijsttrekkers die met elkaar in debat zouden gaan gezamenlijk besloten.


 • © belga.
  De Belgische premier Di Rupio bij het museum

‘Laster en leugens’
Volgens de Israëlische premier Benjamin Netanyahu tekent de Belgische aanval het Europese sentiment. ‘De moord op de bezoekers van het Joods Museum in Brussel is het resultaat van constante opruiing tegen de Joden en hun staat’, zei de premier gisteren. ‘Laster en leugens tegen de staat Israël worden nog steeds gehoord op Europese bodem, zelfs terwijl misdaden tegen de menselijkheid en moorden in onze regio systematisch worden genegeerd (…) Onze reactie op deze hypocrisie is om constant de waarheid te zeggen en een niet aflatende strijd tegen terreur te voeren’.

Uit voorzorg worden de andere joodse gebouwen in de stad extra in de gaten gehouden. Ook in Nederland is de politie extra waakzaam. Volgens het CIDI is het ‘standaard’ dat na een mogelijk antisemitische aanslag in buurlanden de politie scherper naar de veiligheid van joodse instellingen in Nederland kijkt, aldus directeur Esther Voet van het Centrum Informatie en Documentatie Israël.

Navigeer naar andere artikelen

6 Responses to 4 Israeli’s vermoord bij Joods museum in Brussel: wie zit er achter ?

 1. NWO verhaal???

  • Dag Nabil,
   Nog steeds moslim? Kan goed een moslimverhaal zijn, zoals er zoveel feiten zijn van moorden, door moslims gepleegd, zie http://www.thereligionofpeace.com
   Van jullie in de koran/ahadith/leven van Mohammed geboden moordzucht (jihad) om het kalifaat te realiseren maakt de NWO incidenteel dankbaar gebruik.
   Dus hoe dan ook, de kans dat de oorzaak in de islam ligt, is groot.
   Shalom, voor zover je dat snapt.
   Ben

 2. Op 25 mei 2014 @ 18:52 schreef Peter Schilperoord

  Beantwoorden

  Zag zojuist het filmpje van de dader, een aanslag binnen de dertig seconden, een doorgetrainde figuur, zo te zien, gewoon even een paar mensen afknallen en met een huppelpasje wegwezen.
  De achtergronden van deze ‘hit’ / misdaad, komen wij wel te weten.
  Steunbetuiging gaat uit naar de getroffen nabestaanden, moge de Heer u vertroosten en zegenen.

 3. Op 25 mei 2014 @ 22:31 schreef Feike Dijkstra

  Beantwoorden

  Het lijkt mij een jihadganger, hij was vertrouwd met dat wapen, van dit soort criminelen zullen we in de toekomst wel meer horen ben ik bang.
  Zouden er in Nederland enkelen wakker worden?

  • Hi Feike,
   Nee, ze worden pas wakker als er islamzelfmoordterreur plaatsvindt in de eigen woonplaats, als de islam of NWO ellende echt dichtbij komt, de armoe, beknotting en bedreiging toeneemt.
   En dan gaat het gros van alle mensen, Joden en niet-Joden,nog liever mee in de dictatuur van een “sterke man”, de anti-christ in NWO vorm, dat te gaan tot de Enige, Die redding kan bieden en altijd biedt:JHWH.
   Dus gaan we voort met Zijn evangelie te verkondigen, opdat er nog mensen , die wel eerlijk en oprecht de waarheid zoeken, tot geloof in Hem komen.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*