Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De ware islam: alle niet-moslims onderdrukken, wegwerken, uitmoorden.

Islam Kalifaat Irak stelt christenen ultimatum: Bekeer, betaal, of sterf
Xander 19-07-2014 16:57- in Christendom, Eindtijd & Profetie, Iran / Syrië, Islam & Terreur
Met dank overgenomen van http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/Islam-Kalifaat-Irak-stelt-christenen-ultimatum-Bekeer-betaal-of-sterf

Moslims vervangen kruisen op kerken door zwarte vlaggen van de Antichrist, ontslaan alle christenen in publieke functies, en nemen hun huizen in beslag

2014-07-19-16-56-32.moslims verwijderen kruisen chr kerken mosul - rode n nazarener 

Moslims vervangen een kruis op een kerk door de zwarte vlag van Antichrist. Inzet: huizen van christenen worden gemerkt met een rode (Arabische) ‘N’, van ‘Nazarener’.

Het Islamistische Kalifaat in Irak, voorheen bekend als ISIS, heeft de christenen in de stad Mosul tot 21 september de tijd gegeven om aan de eisen van de jihadisten te voldoen. Als ze willen blijven, dan moeten ze zich bekeren tot de islam of de jizziyeh (onderdanigheid) belasting betalen. Weigeren ze dat, dan zullen ze worden onthoofd. Ondertussen vallen de moslims in Irak en Syrië christelijke kerken binnen, om de daarop geplaatste kruisen te vervangen door de zwarte vlaggen van (de) Antichrist.

Het ultimatum van het Kalifaat verloopt op 21 september om 12.00 uur. ‘Na deze deadline staat er niets anders tussen ons en hen als het zwaard,’ wordt in de officiële verklaring van de islamisten gesteld.

Rode ‘N’ van ‘Nazarener’

Na de machtsovername door het Kalifaat zijn honderden christenen in ziekenhuizen en andere publieke instellingen ontslagen. Huizen van christenen zijn in beslag genomen en zijn voorzien van teksten zoals ‘bezit van de Islamitische Staat’. In andere gevallen wordt er een rode Arabische ‘N’ op gespoten, die staat voor ‘Nusrani’, ‘Nazarat’, oftewel Nazarener, zoals Jezus Christus ook werd genoemd.

Tevens heeft IS(IS) ambtenaren verboden om christenen voedsel en brandstof te leveren. Ook de Koerden en Shi’itische moslims zijn het slachtoffer van deze maatregel.

Onthoofding; kruisen vervangen door vlag Antichrist

De meeste christenen zijn inmiddels gevlucht, maar zo’n 250 gezinnen zijn daar niet toe in staat, en zien zich dus geconfronteerd met ernstige onderdrukking en mogelijk zelfs de dood door onthoofding, één van de in de Bijbel genoemde kenmerken van (de) Antichrist (Openbaring 20:4).

Daarnaast hebben moslims de kruisen op christelijke kerken, zoals de Chaldeese Katholieke en Orthodoxe kathedralen, verwijderd en vervangen door de zwarte vlag van het Islamitische Kalifaat, oftewel van (de) Antichrist. (2)

Nieuwe Holocaust

De gebeurtenissen in Irak doen in veel opzichten terugdenken aan wat de Joden overkwam in Nazi-Duitsland, pal voordat ze naar de kampen en ovens werden afgevoerd om te worden uitgeroeid. Ook nu dreigt een Holocaust, en wel van de christenen door de hand van moslims.

In de Koran wordt moslims geboden om christenen te onderwerpen en te vernederen, totdat ze de jizziyeh belasting betalen en/of zich bekeren tot de islam. Het is een misvatting te denken dat alleen de islamisten van IS(IS) dit doen; door hele de geschiedenis heen zijn christenen op deze wijze door moslims vervolgd vanwege hun geloof. (1)

 

Xander

(1) Shoebat
(2) Catholic News via Shoebat

Zie ook o.a.:

12-07: Moslims Nigeria verkrachten en vermoorden honderden minderjarige christelijke meisjes
09-07: Na massaverkrachtingen door ISIS pakken Iraakse christenen de wapens op
04-07: Iraakse christenen zien Westen als verraders en Rusland als redder (/ ‘Het Westen heeft het christendom vernietigd door steun voor islamisten’)
02-07: Is Kalief en ISIS-leider Baghdadi de mahdi, de antichrist?
01-07: ‘ISIS-leider zweert Ka’ba in Mekka te zullen vernietigen’
20-06: Iraakse bisschop waarschuwt voor uitroeiing christenen
17-06: Bijbels Rijk van het Beest in wording: Toenadering Iran en Turkije
02-05: Christelijke kinderen in Syrië gekruisigd door moslims
22-04: Moslims noemen complex in Mekka herbouwde Toren van Babel
17-04: Israëls VN-ambassadeur waarschuwt Westen voor uitroeiing christendom door moslims (/ 9 jarig gevlucht christelijk meisje uit Irak 19 dagen lang verkracht – Anglicaanse voorganger Baghdad: De moslims vermoorden iedereen)

PS: zie ook  http://www.aina.org/news/20140719115241.htm   ter bevestiging: een rode letter N (Nazarene) op je huis om je te merken als Arabisch/Palestijns christen.

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*