Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Joden in Parijs bij 2 synagoges aangevallen door pro-Palestijnse moslims: als vlak voor WW II !

Sunday, July 13, 2014

Unbelievable anti-semitic attacks in Paris

The story from JSSNews is chilling:

(zie origineel http://jssnews.com/2014/07/13/mort-aux-juifs-on-va-vous-cramer-des-blesses-apres-la-manifestation-pro-hamas-a-paris/

Mijn commentaar:
“Nooit meer Auschwitz” was de kreet af en toe. Vergeet het maar. Haat tegen JHWH, de enige ware God, is wereldwijd en van alle tijden en omdat JHWH  via Israel Zich in het bijzonder heeft geopenbaard in Tora en bovenal in Yeshua.

De Tora-loosheid neemt hand over hand toe en de islam, NWO, RK-kerk, valse oecumene, interreligieus denken zijn duivelse instrumenten om de mensen op deze wereld kapot te maken.
Daarom moeten er meer Tora-Yeshua gemeentes komen, waar het meest Bijbelse onderwijs, zoals in de Handelingengemeente, wordt gegeven en dat in woord en daad.
Doe mee aan onze actie om het werk te laten groeien, vraag de info aan op  bj.kok@planet.nl  voor de meest effctieve , strategische methode om Israel tot zegen te zijn.
Shalom ,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

I’m in Paris.

I’ve seen these videos where they shout “Death to the Jews” in the streets of Paris. But the truth is that with a video, we are still not that aware of this reality.

So when I, completely by chance, ended up at Republic Square in the middle of the afternoon, and I saw this pro-Palestinian rally, …. But I wanted to see it more closely.

I do not have the peace of mind enough to write about it as it happened. It’s too hot.

But then:

– Death to the Jews
– Death to Ashkenazi! 
– Hitler was right 
– Hamas Resistance! 
– Jihad! Jihad! Jihad! 
– Palestine must finish the job (started by Hitler)

paris2-1
paris3

paris1-1

At the microphone, to approach the Place de la Bastille, (yes, the microphone also) they shouted “Death to the Jews!”…

In restaurants passersby do not know what to say. In any case, they do not dare move. France has worked the same way: the good people were too scared to move.

We see Palestinian flags, Algeria, Iraq. Signs of support to the Muslim Brotherhood and Hamas. Not a word about the children of Syria. Or carnage in Sudan. Or slavery in Qatar. Or women’s rights in Saudi Arabia. Tolerance, respect and love? No, simply hate. Eyes that scream “Die!”

 

And even … And even a replica of a Palestinian missile that crashed on an Israeli nursery is paraded. Widely applauded. Those who can, embrace. Admiration.

paris rocket

There are 200,000 deaths in Syria. This afternoon the demonstration in Paris is to denounce the 150 dead in Gaza.

Rue des Rosiers, rue de la Roquette, the place of Voltaire, violence. Wounded also, at least 4. Blood. The blood of innocents.

And in the streets, scooters reversed. Police remains speechless. Jews who lock themselves in synagogues.

paris roquette

“Fuck the Jews” on boulevard Voltaire. Sticks, keffiyeh and “dead Jews” in St. Paul. Attempt of a rampage of Jewish shops on rue de Turenne.

In the swamp, fifty barbarians, iron bars in hand, walk to cause fear. And hit. And hurt. Break the Yid. ..The Jewish minority of France is forced to hide in the halls of buildings in the center of Paris.

On the Boulevard Beaumarchais, projectiles flew toward the police, who responded with tear gas.

BscWcuJIcAIyAF3.jpg-large

The attack on the synagogue has been denounced by politicians in France, but the real problem of huge numbers of Muslims who have no desire to act in a lawful manner, and who can be easily whipped up into a pogrom, does not seem to be a high priority for the French police.

Zie ook http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/Parijs-Moslims-veroorzaken-bijna-nieuwe-Kristallnacht

en http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/336962/parijse-synagoge-belegerd-door-anti-israel-betogers.html

en http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3688676/2014/07/13/Hevige-rellen-in-Parijs-bij-anti-Israel-demonstratie.dhtml

en   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/israel_vs_pallies_in_de_strate.html#more   met video, indrukwekkend !

NB: In Casalanca is een rabbijn aangevallen door een moslim, vanwege de situatie rond Gaza.
Zie  http://www.timesofisrael.com/rabbi-of-casablanca-assaulted-in-response-to-israels-gaza-operation/?utm_source=The+Times+of+Israel+Daily+Edition&utm_campaign=66182097b6-2014_07_14&utm_medium=email&utm_term=0_adb46cec92-66182097b6-54480481

Navigeer naar andere artikelen

13 Responses to Joden in Parijs bij 2 synagoges aangevallen door pro-Palestijnse moslims: als vlak voor WW II !

 1. Ik werd vandaag uitgescholden op straat toen ik van mn werk naar mn auto liep. Ik draag een ketting met een davidster. Een tweetal rifapen met kopvod en kinders in de wandelwagen kwamen me tegemoet en kennelijk viel hun oog op mijn ketting (heel de dag hoor je er niemand over) en begonnen ze te schelden; k-jood, ga aan het gas, ga dood, je moeder etc. etc. En de hitlergroet ontbrak ook niet..
  De winkelstraat was best druk en op het terras bij het plaatselijke café, maar niemand die er iets van zei, ja ze zaten te lachen.. we ze zaten uit te lachen weet ik niet.. maar het is hier een PvdA kliek dus ik weet het wel.. tickedoff
  Niet echt veilig dezer dagen om met een dergelijke ketting te lopen. Maar ben geenszins van plan om hem af te doen, no way, laat me niet intimideren.

  • Hi Martin, gelijk politie bellen en aanklacht indienen, ter plekke. Eerst foto maken van dat tuig, als dat even kan.
   Zelf staan moslims voor het meest verderfelijke systeem ooit, het zou normaal zijn als ze dagelijks werden uitgescholden, maar dat is niet het geval, het tegendeel is waar, ze kijken neer op alle niet-moslims, zoals hen in soera 98 van de koran wordt geleerd door de koranafgod.
   Shalom, hoor graag meer van je, alle sterkte en nabijheid toegewenst van JHWH, de God van Abraham, Isaak en Jacob , die we kennen in en door Tora en bovenal Yeshua.

   Ben

 2. Lees veel op deze site,zo blijf je je bewust van wat er gaande is in de wereld,maar ook,de enorme ontzichtbare druk, tegen joden, en christenen die naast Israel staan.
  Het korte verslag gelezen van de getuigenis van EEN,@Martin,het intimideren als je van Israel houdt.
  Zelfs al draag je niks,is het alsof ze het aan je zien,je ervaart de vijandschap letterlijk,loop vooral niet met je hondje op straat,of je krijgt een duw in je rug,of ze lopen met een blik die dodelijk is, om je heen.
  We leven hier in de omgeving al in een soort “”bezet gebied!””
  Hoe meer vluchtelingen ons landje binnenkomen,waarvan de meeste moslims,hoe MEER de druk zal toenemen.
  Groet, Aafje.

  • Dag Aafje,
   Goed te horen, dat je onze site waardeert, nog steeds.
   Jammer, dat jullie destijds niet bereid waren om onze Tora-Yeshua gemeente Zaandam van de grond te helpen komen; je had er veel zegen aan kunnen beleven, samen met anderen.
   We gaan voort, waar onze Vader ons leidt en dat is waar mensen het wel oppakken.
   Shalom
   Ben

 3. Hoi Ben,

  Ik heb aangifte gedaan, maar de typmiep achter de balie vond het blijkbaar niet echt belangrijk en deed zeer moeilijk. De wijk waar ik werk is zeer berucht (Leidsche Rijn- Utrecht) Ze zei dat ik niet zo moeilijk moest doen want het was maar verbaal en verder niets aan de hand aldus de typmiep. Ik bleef doordrammen want naar je hoofd geslingerd krijgen dat je ”dood, aan het gas” moet en de hitlergroet vind ik nou niet bepaald normaal. Getuigen genoeg die het gehoord en gezien hebben, uiteindelijk toch aangifte kunnen doen maar ik verwacht er niet veel van. Zal wel gelijk in de papierbak verdwijnen is mijn ervaring. Ik had een eigen website met forum (pro-israel) en dat was gehackt een jaar geleden, aangifte gedaan en sindsdien nooit meer wat van gehoord..
  Ze dienen kennelijk alleen de islamknuffelaars en de allahvarkens en de rest kan stikken..
  Shalom

  • Ok Martin, goeie actie niettemin; dat de overheid zeer tekort schiet, zeker mbt islamisering bestrijden, is overduidelijk.
   Kom es langs in onze samenkomsten, we zijn graag in gesprek met Joden, ook als je een ander idee over de Mashiach hebben.
   Shalom
   Ben

   • Hoi Ben,

    Ik ben van hervormde huize maar al snel hebben we deze kerk verlaten verlaten vanwege akkefietjes en interne ruzies over oa het beleid vd kerk. Dit is al weer heel lang geleden en sindsdien ”zwerven” we wat rond van RK tot geen geloof en tot Noachiet. Ik ben al een paar keer bij Klal Israel geweest en een enkele keer bij Ohel Abraham (Noachitische beweging) Beiden spraken me zeer aan. Overgrootvader was Joods en getrouwd met hervormde overgrootmoeder dus pro-Israël is met de paplepel ingegoten voor ons leven lang. Aantal familieleden zijn atheïst maar nog altijd voor 100% voor Israël en geïnteresseerd naar de Joodse levenswijze. Ik lees hier al een tijdje mee, en ben ook wel geïnteresseerd naar uw gemeente. Het lijkt me een mooie combinatie tussen het Jodendom en christendom, volgens de bijbel.

    Shalom, Martin

 4. Blijkt toch dat u niet alles klakkeloos moet overnemen van xandernieuws. Bleeks dat tuig dat onder de naam jdl opereert dagen van te voren hebben gepland om de demo uit te lokken op beelden is te zien dat ze niet onbewapend waren. En de aanval op de synagoge was niet op de synagoge maar doordat de jdl de demonstranten had geprovoceerd leek het op de camera alsof get aanval op synagoge was

 5. Weest argeloos als een duif en slim als een slang.
  Gewoon je Davidsster blijven dragen. Je bent hier in een ‘vrij’ land, nou ja vrij?!
  Ik bid dat de demonstratie morgenavond op de Dam zal tonen aan Wiens kant wij staan.
  Wij staan achter onze oudste Broer for ever.
  Chamas? De naam zegt genoeg. Zij willen alles uitschakelen
  Ook elkaar. Mensen wakker worden. Tegen Onze Vader JHWH kun jeniet op.
  Je zult altijd verliezen. Waarom? Hij is Rechtvaardig. Daarom
  °•°•°•°•°•°
  Shalom Corrie

  • Hi Corrie,
   Israel is niet onze oudste broer, dat is een zeer misleidende term.
   Job Cohen, Madoff, George Soros, allemaal Joodse oudste broers?
   Iemand is een br. of zr. als hij/zij belijdt Yeshua als de enige weg tot de Vader te kennen en dat doet 90 % of meer van de Israelieten/Joden niet.
   Niettemin is het “heil uit de Joden” en hebben we hen lief in Zijn Naam.
   Shalom,
   Ben

 6. Teleurstellend, Ben, dat je zo over ons denkt,ons huis heeft open gestaan voor samenkomsten,en wij deden dat met heel ons hart,een kleine gemeente,maar zeer waardevol,ook voor degene die voor het eerst de Tora-boodschap te horen kregen,de verplaatsing naar een zaaltje,was mede voor de nieuwe hoorders,geen stimulatie,het ligt niet aan mij, om ook als beginneling in de Tora-boodschap, een gemeente te stichten.
  Daarintegen lees ik vaak je site,en wens je veel zegen in de opbouw van Tora Yeshua gemeentes, waar dit ook plaats zal vinden.
  God de Vader bouwt Zijn Gemeente.Soms in een huiskamer,zoals in de tijden van Yeshua zelf.de intimiteit is daarin voor veel mensen aanspreekbaar,die het spoor bijster zijn.
  Geef een mens niet de schuld, als een weg anders moet zijn voor haar of hem,die niet zo is als jezelf wilt.
  Wij wensen Israel en het joodse volk een warm hart toe, en dat zal altijd zo blijven.
  Vr Gr Aafje.

  • Dag Aafje,
   Het is gewoon een feit, dat jullie wel in eigen huis een paar maanden onderdak verleenden aan onze beginnende gemeente ter plekke, ook instemden met de verhuizing naar een zaaltje, om zo meer mensen onderdak te kunnen gaan bieden en vervolgens zelf afhaakten.
   Een gemeente kun je alleen maar bouwen met anderen samen, als een lichaam met leden.
   Dus dan is het altijd te betreuren als mensen er voor kiezen niet langer mee te doen, zonder reden eigenlijk.
   We zijn dus gestopt wegens gebrek aan belangstelling, na een jaar energie, kosten, tijd en gebed en ik verbaas me er enorm over, dat mensen zich dan beperken tot het lezen van onze site, die men dan blijkbaar waardeert en niet op loopafstand eens per 14 dagen naar een samenkomst willen komen.
   Overigens is dat ieders goed recht, niemand is verplicht om te komen natuurlijk.
   Maar klaag dan niet, dat je geen kerk hebt, om heen te gaan. Die zijn inderdaad schaars, velen schieten zeer te kort, dus omarm dan een nieuwe poging als “Tora-Yeshua gemeente” in je buurt.
   De Handelingengemeente was ook geen “verborgen , intiem clubje bij Petrus thuis”, maar een zeer openbare zaak, dwars tegen de verdrukking in.
   Dat een nieuwe start niet van de grond komt, ligt wel degelijk aan degenen, die zouden moeten komen en dat niet doen of met de een of andere smoes wegblijven.
   En dat zijn er tientallen, in elke plaatst in Nederland, men is het eens met het gedachtegoed, voorbeeld Handelingengemeente, men klaagt over “geen goede kerk in de buurt” en men blijft vervolgens thuis zitten.
   Gezegend degenen, die op dit moment wel actief bij ons gemeentewerk betrokken zijn in Kaatsheuvel, Zeewolde, bij de feesten des Heren (Pesach, Shawoeoth, Sukkoth) in Amersfoort en in plaatsen waar iets in ontwikkeling is.

   Shalom, zegen toegewenst bij het lezen van onze site, dat is op zich natuurlijk prima, maar vervangt geen Tora-Yeshua gemeente.
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*