Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De NWO regeert via CIA e.d., zij bepalen de “waarheid” via liegende journalisten

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/10/journalisten-worden-opgeleid-om-te-liegen-en-te-bedriegen/

Journalisten worden opgeleid om te liegen en te bedriegen

door op okt.08, 2014, onder Politiek

 CIA dwingt journalisten om oorlog te propaganderen

Ulfkotte_udo

Op 30 september publiceerden wij een artikel waarin een vooraanstaande Duitse journalist melding maakte van het omkopen van journalisten om de publieke opinie te beïnvloeden middels misleidende en valse berichtgeving.

Op zich is dit al erg genoeg, maar gisteren deed de bewuste journalist van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, Udo Ulfkotte, er nog een schepje bovenop door te verklaren dat de meeste journalisten van de mainstream media min of meer door de CIA gedwongen worden om zodanige verslaggeving te doen die de bereidheid van de westerse bevolking om hun steun te verlenen aan een oorlog met Rusland moet doen toenemen.

Berouw komt na de zonde

Hij zegt: “Ik ben ongeveer 25 jaar journalist en ik ben opgeleid om te liegen en te bedriegen, en niet de waarheid aan het publiek te vertellen”. Ulfkotte vertelde verder: “Ik werd hierin financieel ‘ondersteund’ en ‘gepushed’ door de CIA. De westerse media proberen oorlog tegen Rusland aan de man te brengen in Europa, dit is een ‘point of no return‘ en ik moet nu opstaan om te zeggen dat het niet goed is wat ik in het verleden heb gedaan om mensen te manipuleren door propaganda te maken tegen Rusland”.

CIA ‘agenten’

Ulfkotte zei dat de meeste corporate journalisten in de Verenigde Staten en Europa zogenaamde ‘non official cover agenten’ zijn, die werken voor een inlichtingendienst. “Ik denk dat dit vooral het geval is bij Britse journalisten omdat ze een heel nauwe relatie met de VS hebben. Ook Israëlische, Franse, Australische, Nieuw-Zeelandse en Taiwanese journalisten zijn hier nauw bij betrokken”.

“Het is niet goed te praten wat ik in het verleden heb gedaan en wat mijn collega’s nu nog steeds doen. Ze worden omgekocht om het volk te verraden, niet alléén in Duitsland maar in héél Europa. Ik ben erg bang voor een nieuwe oorlog in Europa en verafschuw het om opnieuw in zo’n situatie terecht te komen. Oorlog ontstaat nooit uit zichzelf. Er zijn altijd mensen die aandringen op oorlog en dat zijn niet alléén de politici maar óók journalisten. We hebben onze lezers verraden domweg door hen de bereidheid voor een oorlog door de strot te duwen. Momenteel leven we in een bananenrepubliek, en zeker niet in een democratie waarin de persvrijheid wordt gegarandeerd”.

Voor de heersende elite die de Verenigde Staten controleert (de financiële oligarchie), is oorlog een tool voor het centraliseren van de macht en de oprichting van een nieuwe monetaire wereldorde. Verblind door overmoed en arrogantie denkt de elite dat door een oorlog met Rusland dat land gecontroleerd kan worden op hun geo-politieke ambities, die zij zien als een bedreiging.

Rusland kent de uitslag en is zich nu aan het voorbereiden op een onvermijdelijke thermo-nucleaire oorlog. Het was twee jaar geleden nog ondenkbaar dat Rusland nu bezig is met een grootschalige opknapbeurt van haar militaire potentieel en een mogelijke eerste aanval tegen de NAVO en de Verenigde Staten.

Met dank aan de mainstream media en onze Nederlandse, Europese en Amerikaanse politici.

_______________________________________________________________________________________________________

Mijn  commentaar:

-Een vliegtuig met bijna 300 mensen “verdwijnt” en het zoeken wordt opgeschoven en opgeschoven……
-In Oekraine wordt vlucht MH17 uit de lucht geschoten, was het een USA/Oekraine straaljager, die de moorden p,leegde of  werd er vanaf de grond geschoten vanuit de Russische seperatisten?
-Ramp met de kerncentrale Fukushima was “geheel onder controle”, niet dus en nog steeds niet.
-Ebola kan door ons uitstekend getraind personeel helemaal behandeld en voorkomen worden………..???
Het instorten van torens op 9/11 kwam door een vliegtuig met moslims en dat ze netjes recht naar beneden in elkaar zakten, alsof ze vooraf ondermijnd waren als bij een geplande sloop, is geheel logisch en dat er 5 vliegtuigen gekaapt werden op hetzelfde moment, onopgemerkt door  de”alwetende, alziende” NSA, is ook heel normaal.

-Obama, Cameron, Rutte etc.(het “westen”) stellen dat de islam “een religie van vrede” is en dat Al Qaeda, Boko Haram, IS, Al Nusra, Hezbollah,Hamas e.d. helemaal geen moslims zijn, ze misbruiken die vreedzame religie om aan de macht te komen.
De overige  90% van de moslims bestaat uit aardige mensen, die geen vlieg kwaad doen en de jihadteksten uit de koran niet praktiseren.
(En dat terwijl de koran voor elke moslim “de ultieme waarheid” is en het gifboek opdraagt tot het wereldwijd vestigen van het kalifaat voor de koranafgod Allah en diens zeer valse profeet Mohammed.)

-De grootste leugen is dat er geen Schepper bestaat, maar dat al die scheppingswonderen uit het niets komen en vanuit de oerknal evolueren naar een steeds betere wereld, waarbij we dan wel het klimaat beter moeten beheersen volgens Al Gore en diens gekken.

Satan, volgens Yeshua in Joh. 8 :44 “de vader der leugen en de mensenmoordenaar vanaf het begin” gaat rond als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden (1 Petrus 5:9  ) en dat gebeurt  o.a. door mensen in een leugenwereld te laten leven, met als illusie, dat een wereldoverheid in staat zou gaan zijn om het leven “onder controle” te krijgen t.b.v. onze zekerheid, veiligheid en gezondheid.
Wie de werkelijkheid onder ogen ziet, weet, dat het steeds slechter gaat en dat het de menselijke overheden steeds meer uit de hand loopt, omdat ze “Tora-loos (wetteloos) ” leven zonder  de Schepper te willen kennen.
In Col. 2:17 staat , dat “de werkelijkheid van de Mashiach (de Christus) is” en dat zal iedereen zien, als JHWH in de gestalte van Yeshua op de Olijfberg verschijnt, gezien de tekenen des tijds  spoedig.
Het is dan ook van levensbelang, dat u/jij  zich afkeert van de leugen en de waarheid omarmt, zie https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/  , wie nu blijft kiezen voor een leven in de leugen, zonder de Schepper te erkennen en Yeshua te aanvaarden als de enige weg tot Hem, die blijft verloren !
Ga die enige weg van de waarheid, dat is Yeshua aanvaarden en terecht zegt Hij  “dat Zijn waarheid u /jou vrij zal maken”, Joh.8:31,32

Shalom, reageer met vragen of commentaar hieronder, we blijven graag in gesprek met ieder, die oprecht die waarheid zoekt.
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*