Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Zeer goede islamontmaskerende undercover-docu op Belgische tv vanavond/herh. zondagavond

‘Young, French and Jihadists: the new ISIS recruits / Voyageurs du djiad’

Duur : 51 minuten     vandaag, 23 jan. om 18:36 en  zondag 25 januari om 19:05  Belgie 2 (Canvas)

Jongelui die plots de weg van het fanatisme inslaan, bereid tot de grootste gruwel in naam van hun geloof. Er was een tijd dat Al Qaida het grootste kwaad was, maar ondertussen laat IS hen met een straatlengte achter. En sinds een paar weken weten we dat die jihadstrijders ook hier acties willen ontplooien.
IS heeft ondertussen een aanzienlijk deel van Syrië en Irak in handen. Het kalifaat krijgt vorm en heeft strijders nodig. Die rekruten halen ze van overal in de wereld. Panorama infiltreert in het terreurnetwerk om zicht te krijgen op de ronselaars en de nieuwelingen. We volgen de route van West-Europa naar Turkije en merken in Syrië dat de werkelijkheid van het kalifaat heel anders is dan de propagandafilmpjes van IS doen vermoeden.

Mijn commentaar:

Schokkend, de feiten op een rij, zoals een Franse undercoverjournaliste de islam ontmaskert mbt. het jihadisme.
Als ik dan denk aan het politiek correcte struisvogelgeneuzel van gisteren, waarbij er geen enkele rabbijn of voorganger langs kwam om de waarheid over de islam te zeggen, behalve ik  en ik zie op deze video hoe erg het is, dan staan we aan de vooravond van een heel moeilijke tijd !
Dat wist u al een beetje, eindtijd, maar de ramp van aanslagen door moslims kan vandaag het geval zijn, vergeet  het maar, dat het alleen in Frankrijk (900 Syriegangers), Belgie (300) is, ook in Nederland dus 300  (en geen 200 !).
Het vergif neemt toe, het onkruid groeit en de boodschap in Nederland gisteren langs het thema “jouw vrijheid, mijn vrijheid” is, dat de aanslagen en de Syriegangers niets met islam te maken hebben, “islam mits goed begrepen is het opperst geluk, vrede”.
Zie https://tora-yeshua.nl/2015/01/jouw-vrijheid-mijn-vrijheid-radio-1-do-22-jan-9-00-uur-met-ben-kok-als-gasthoofdredacteur-in-de-ochtend/
De angsthazen van overheid, koningshuis, kerken, synagoges willen het niet zien, komt niet uit,  volgens belijdend moslim Aboutaleb,  Marokkaanse Nederlander  en burgemeester van R’dam moeten “die paar foute figuren maar oprotten”, de grote meerderheid heeft als “eigen islam” vrede, respect en een nobele religie vanuit de islam.
Dus hoe vaker dit mantra klinkt, hoe meer de Nederlandse bevolking in slaap gehouden wordt; in Frankrijk en Belgie zijn ze beter wakker, gezien deze documentaire op de staats-tv.
Daar zijn dan ook een paar aanslagen gepleegd met doden, dan snap je het iets beter, hoewel ze na Madrid en London in die landen nu niet bepaald wakker zijn geworden, maar goed, in de optelsom dringt het door wellicht.
Kijken vanavond of zondagavond op Belgie 2 (Canvas) en begrijp dat elke moslim verplicht is tot jihad, laat je niet wijsmaken dat de meerderheid van de moslims “vreedzaam” kan blijven, want de koranAllah gebiedt de jihad tot het kalifaat is gevestigd.
En de harde kern (Al Qaeda, IS , Al Nusra, Boko Haram , Hezbollah, Hamas etc) zet alle moslims onder druk via de “ware imams” om het doel te bereiken, het kalifaat , waarin de niet-moslims zijn opgeruimd.
Daarbij geeft het wel te denken, dat Al Qaeda en IS en de Arabische “lente” door de USA  zijn bevorderd, uitgelokt, geholpen. De islam als knechtje van de NWO ?

Shabbath shalom, want dat gaat ver uit boven die duivelse ellende, die wel ontmaskerd moet worden. Hier nog een voorbeeldje uit Oeganda, mocht het nog niet duidelijk zijn:
 http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/imam_oeganda_slaat_15_jarige_christelijke_dochter_dood_1_885942

http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/01/Chaos-in-Franse-steden-Duizenden-vierkante-kilometers-overgenomen-door-moslims

Stuur dit hele bericht aub door naar uw kerk, synagoge, Bijbelstudiegroep , alle geinteresseerden !

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: stel u zelf de vraag , zeker ook als geestelijk leider: blijf ik zwijgen, laat ik het allemaal maar gebeuren of  vat ik eindelijk moed en ga ik mijn achterban leren de islamisering onder ogen te zien, het evangelie te brengen aan moslims en ieder ander en niet accepteren, dat u zich als landverrader en als verrader van uw Bijbels geloof moet verantwoorden tegenover JHWH.
Alle 6000 kerken en 50 synagoges in ons land zwijgen tot op heden op  hun websites !!!!!
Help mee dit land van de ondergang te redden en moslims mee te nemen in onze joods-christelijke traditie, beter dan dat wij islamiseren en op termijn  de sharia moeten gaan gehoorzamen, iets wat veel moslims ook niet willen.
En daar boven uit is het zaak, dat ieder mens in Yeshua de enige weg tot de Vader gaat vinden.
Ik hoor graag van u als u in dat zwijgen  wil gaan veranderen, help daar ook desgewenst in mee met foldermateriaal (“gewaardeerde moslimmedemens geschapen door God”) , onze DVD “islam en waarheid” en advies op grond van inmiddels 10 jaar ervaring met deze materie.
Waar ik wel spijt van heb, is dat ik het pas 10 jaar geleden door kreeg en niet 40 jaar geleden, toen ik begon als pastor. U ziet , het is nooit te laat bij te leren en de goede keuzes te maken.

Navigeer naar andere artikelen

21 Responses to Zeer goede islamontmaskerende undercover-docu op Belgische tv vanavond/herh. zondagavond

 1. Wij weten het allang Ben. Alleen de meeste Nederlanders willen het niet weten want dat is handiger. Struisvogelgedrag dus! Totdat hier de eerste echte aanslag komt, want dan zijn de rapen gaar en de druiven zuur!
  Wij wachten het in spanning af!

  Shabbat shalom,

  Paul

  • Hi Paul, graag doorsturen naar de velen die het echt niet snappen en niet willen snappen, bijv. alle kerken in jouw woonplaats.
   Shalom
   Ben

 2. Gematigde islam bestaat niet,gematigde moslims ook niet.
  allen die de koran lezen kennen de soera,s .alles wat niet moslim is moet gedood worden .sharia is het streven.
  en zij die zwijgen stemmen toe.

  • Hi John, inderdaad, moslim zijn=koran/ahadith/leven van Mohammed als waarheid resp. leidraad omarmen= potentiele moordenaar zijn in het bereiken van het kalifaat,een samenleving zonder niet-moslims.
   Zeker , wie zwijgt , stemt toe, daarom zwijgen we niet.
   Shalom
   Ben

  • HALLO JOHN , je vergeet 1 hele grote categorie moslims nl : , diegene die allang in hun hart geen moslim meer zijn maar daar absoluut niet mee naar buiten kunnen komen (door bv naar officiele onstanties te moeten om het woord “moslim” uit hun paspoort te halen , omdat ze dan de SJAAK zijn . het zijn er honderdduizenden , geloof me..en het zijn dus echt niet perse die moslims die een andere religie zijn aan gaan hangen . alleen al na 9-11 waren er hele volksstammen die afhaakten ..

 3. Op 23 januari 2015 @ 23:54 schreef Nico Spaak

  Beantwoorden

  Beste pastor Ben. U doet me af en toe denken aan Pat Condell. Altijd op de bres voor onze vrijheid en met een niet aflatende gedrevenheid. http://www.patcondell.net/nothing-to-do-with-islam/ Met complimenten.
  Shalom Nico.

  • Hi Nico, bedankt , hallelu-Jah, dwz. prijs JHWH.
   Pat is zeker gedreven, maar niet bewogen, zo ziet het er uit. Moslims zijn (net als iedereen) verloren zonder Yeshua, die de enige weg naar de Vader is en ontmaskering van de islam moet gepaard gaan met het aanbieden van een alternatief, anders komt men van de regen in de drup.
   Mag ik je iets vragen over jouw geloofsleven, hoe ben jij daarin op weg?
   Hoor het graag,mag ook prive natuurlijk, mail in dat geval naar bj.kok@planet.nl
   shalom
   Ben

 4. Op 24 januari 2015 @ 00:13 schreef Scarlatti Bombatti

  Beantwoorden

  ik krijg net dit onder ogen Ben…. de ene na de andere stap zetten zij en ‘ZE’ ‘onze zgn overheden’ hèlpen hen hierbij dit gedrag continue uit te breiden en het onze te beperken…

  https://ejbron.wordpress.com/2015/01/23/oostenrijk-geimmigreerde-moslims-dienen-klacht-in-tegen-braden-van-varkensvlees-in-buurwoning/

  http://www.kybeline.com/2015/01/23/oesterreich-zugewanderte-muslimmenschen-klagen-gegen-kochen-vom-schweinefleisch-in-nachbarwohnung/

 5. Hi Ben, tip:
  Vanavond 23 jan: Jinek terugkijken.
  Docente: Trudie Coenen.
  Zij doet ontzettend haar best moslim kinderen op te vangen/te begeleiden.
  Ze zijn ALLEMAAL getraumatiseerd door die achterlijke ideologie!
  Ze voelen zich allemaal minderwaardig en niet geaccepteerd en zitten gevangen
  in complotdenken.
  De hele islamkliek is dood en doodziek!
  Het is werkelijk een ideologie die schizofrenen kweekt.
  Zonder onze Almachtige JHWH zullen ze het niet redden.
  Konden we dit Trudie Coenen dit nu maar wijs maken.
  …………….
  Shalom corrie

  • Goede tip Corrie, T.Coenen kreeg van mij een DVD met folder, nadat ze mijn verhaal had gehoord in de studio, was ze zo verontwaardigd, dat ze beide teruggaf en in het kwartiertje rond 16.15-16.30 me uitschold, want ze vond dat ik met mijn ontmaskering van de islam “haar kinderen aanviel”, haatzaaiend als nepJood.
   http://www.radio1.nl/popup/terugluisteren-uren/2015-01-22/16:00 vanaf 16.16
   Volgens Sahil en Trudie bestaat “de waarheid” niet.
   Trudie heeft het dan over inlevend bezig zijn; daarbij ziet ze dan de ellende die de islam onder de kinderen aanricht, maar als ik die islam dan ontmasker, ploft ze uit elkaar.
   Hoor het geluidsfragment, dan kun je het zelf beoordelen.
   Shalom
   Ben

 6. Beste Ben, Over de islam ben ik het met je eens, maar over de NWO heb ik een andere visie. De meeste kerken in Nederland staan onder regie van het kwaad. De leer die verkondigd wordt in die kerken komt van het kwaad. De “christelijke” politieke partijen in Nederland staan onder regie van het kwaad. Als alles in Nederland dat zich “christelijk” noemt onder leiding van Yeshua had gestaan had het er wel anders uitgezien. De “christelijke” leiders leiden de “christenen” de afgrond in. “Christenen” in Nederland willen helemaal niet over het islamgevaar spreken. Als ik er over begin wordt ik door de “christenen” doodgezwegen. Het is net als de joodse raad in aanloop van de 2de wereld oorlog. Zij hebben geholpen 100.000 joden te vernietigen. De “christelijke” kerken doen nu hetzelfde. Ik heb veel respect voor jouw strijdvaardigheid. Shalom!

  • Dag Jjans,
   Dank voor je waardering, hallelu-Jah!
   Wat is jouw visie dan over de NWO ? en hoe bedoel je je opmerking over de Joodse raad in de 2e wereldoorlog?
   Shabbath shalom
   Ben

  • Goed verwoord jjans.
   De islam veroorzaakt schizofrenie + PTS.
   Het is te walgelijk voor woorden dat als hier problemen zijn, de islam overal klaar staat om die op te lossen omdat de islam zich overal indringt: politie,
   politiek, Ahmed Marcouch e.a., polderimams Yassir Aforkani e.a. ziekenhuisdirekties, cassières, balie-medewerkers, buurtvaders, burgemeesters, Aboutaleb die m.i. het minister-presidentschap ambïeert. Steeds vaker word je te woord gestaan door geinfiltreerde moslims, Gruw, gruw, gruw.
   In de kerk is het ook vechten tegen de bierkaai. Maar ik heb er vertrouwen in dat onze gebeden daar verandering in gaan brengen.
   Weg met islamitische bestuurders die ons land de afgrond in storten gelijk 40-45 toen Hitler door allah geïnspireerd zijn gruwelijke ideëenconcepten liet uitvoeren!
   ……………….
   Shalom corrie

 7. Als de NWO bestaat, hebben ze ook leiding over veel kerken, want in veel kerken worden discussies over de islam doodgezwegen. Zo zijn er vergelijkingen met de Joodse raad, zij vertelden Joden en andere gewoon met de nazis mee te werken, gevolg ca. 100.000 joden vernietigd.

  • Dag Jjans,
   Veel NH (nu PKN) predikanten/zijn waren Vrijmetselaar, dus dat heeft zeker grote invloed gehad op de kerken.
   Ook in de RK-kerk zijn Vrijmetselaarconnecties, Tempeliers, Jezuieten zijn de voorlopers er van.
   Het is heel simpel te herkennen: wie zichzelf als onvolmaakt mens ziet, als overtreder van de Tora, als zondaar dus, weet dat hij de doodstraf krijgt van JHWH, voor eeuwig verloren is.
   En als hij dan verstandig is , vraagt hij om vergeving aan JHWH, die ons dan in Yeshua genade schenkt, want JHWH werd mens in Yeshua en Hij droeg voor elk mens de doodstraf en Hij kan ons dan zo genade schenken, op basis van Zijn volbrachte rechtvaardigheid.
   Wie dus Yeshua afwijst als “valse Mashiach”, zoals men in de vervrijzinnigde kerken en in het Jodendom in grote meerderheid doet, is rijp om in de NWO mee te werken.
   De Bijbel is daar zeer duidelijk in: christen-lijken (Opb. 3:16) en joden-lijken (Joh. 8:44) en uiteraard alle afgoderij, als islam etc.
   In allerlei vormen, Vrijmetselarij is er 1 van, valse oecumene, RK kerk, lauwe laffe politiek correcte kerken die de duisternis (w.o. islam) niet ontmaskeren.
   Dus even scherp zien, met de Geest des onderscheids.
   Shalom
   Ben

 8. Mijn God is liefde, waar kunnen we beter onze tijd aan besteden, liefde of slecht spreken? Wanneer we generaliseren en negatief over elkaar spreken, krijgen we dan een betere wereld, of een wereld in angst? Lees de bijbel en kijk hoe Jezus handelde. Vandaag las ik goede dingen van IS. Zij hebben voorkomen dat er iemand doodgeschoten werd. Ook de leden van IS zijn geschapen naar God’s beeld. Staat er niet in de bijbel dat we hun lief moeten hebben?

  • Hi Lieuwe, zie mijn andere antwoord aan jou.
   Wat fijn dat je “goede dingen ” ziet bij IS, wanneer ga je je aanmelden? Zie eerst nog even zo’n IS aktie, 2e Japanner is ook het hoofd in de schoot gelegd:
   https://ejbron.wordpress.com/2015/02/01/video-beestachtig-isis-onthoofdt-tweede-japanse-gijzelaar/
   Ga maar naar het kalifaat, wellicht kom je daar tot enig verstand.
   Wel goed mee doen met de ware moslims, anders word je lege hoofd er afgehaald en kom je niet meer terug.
   Shalom toewensen heeft geen zin aan mensen, die denken zoals jij, mocht je Syrie halen en ook nog terugkomen, reageer dan nog maar es.
   Ben

 9. Voor mij is Corry ten Boom een voorbeeld. Zij had haar beulen lief. Hoe zit dat met jullie?

  • Dag Lieuwe,
   Zie onze folder “gewaardeerde moslimmedemens , geschapen door God”.
   Met liefde en juist uit liefde zijn we in gesprek met moslims, om hen te helpen de duisternis van de islam te erkennen en de weg er uit te vinden door Yeshua tot de enige ware God, JHWH.
   Dat deed Corrie ten Boom ook mbt nazi’s.
   Dus ja, van harte eens aangaande dat voorbeeld.
   En volgens mij was tante Corrie ook erg blij dat de nazi’s door de geallieerde legers verslagen werden, met wapens en geweld, want anders was dat niet mogelijk geweest en zaten we nu onder een nazi-bewind, wat net zo erg is als islambewind via kalifaat.
   Helder zo?
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*