Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Duits vliegtuig neergestort in Frankrijk; oorzaak ?? updates !

Zie http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/liveblog_duits_vliegtuig_met_142_passagiers_stort_neer_in_frankrijk_1_899915

Een vliegtuig verdween spoorloos en is al een jaar onvindbaar (MH370) een ander vliegtuig  (MH17) werd door  ofwel Russen ofwel USA neergeschoten, wat is het nu weer met vlucht  4U9525 ?
Volgens het RD live-blog is het geen “klassiek ongeluk”, dus op zijn minst valt te denken aan terrorisme en dat is dan in 99% van de gevallen islamterrorisme; shoebomber of zo iets of een moslim met een explosief in zijn maag, we gaan de oorzaak vernemen hopelijk of weer niet net als bij de 2 vorige vliegtuigen ?
In het verslag van de NOS klinkt  diverse keren, dat het “geen aanslag zou zijn”, stel je voor. Maar inmiddels komen er berichten van een  onverklaarbare duikvlucht en dan de crash; islamterrorisme zou me niets verbazen, maar we wachten het af.

Inmiddels zien we het volgende artikel
http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/zelfmoordactie_piloot_niet_uit_te_sluiten_1_900455
De piloot , die de cockpit had verlaten, werd bewust niet binnen gelaten, de deur was van binnen uit geblokkeerd door de piloot, die als enige aanwezig was achter de stuurknuppel.
Ook journalisten van het Duitse blad Bild hebben de voicerecorder gehoord,  verhaal blijft: ontspannen gesprek, niets aan de hand, geen psychische stoornis merkbaar, captain vertrekt naar de wc, deur blijft dan op slot tot de crash.
De 2e piloot heeft een rustige ademhaling, niets wijst op psychische stoornis.
Zie http://www.nu.nl/buitenland/4020772/piloot-germanwings-deed-alles-hij-kon-cockpit-in-komen.html

http://www.volkskrant.nl/dossier-vliegtuigcrash-germanwings-/geschreeuw-passagiers-airbus-hele-duikvlucht-te-horen~a3933309/?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=
En van welk soort mensen weten we , dat ze zelfmoord als ultieme jihadstap zien, om zo  het koranAllahbordeel te mogen binnengaan?
Inderdaad, in 1 keer goed. Christenen uit Urk of Staphorst. Of Eskimo’s.
Stel dat dit zo blijkt te zijn, uiteraard weten de autoriteiten al lang, wie de 2 piloten waren, was er een moslim bij?
Dat horen we niet, vanaf het eerste begin werd “terrorisme” ( lees “islamiterrorisme”) uitgesloten, dat kan niet, waarom in ‘s hemelsnaam niet, het is dagelijkse kost.
We hebben genoeg in het westen aanvaarde moslims gezien, die in eens op collega-soldaten gingen schieten, jihad, lees bijv. nog eens

https://tora-yeshua.nl/2009/11/satanische-afgodsdienst-islam-levert-verscheurde-mensen-op-en-veel-doden-aanklacht-tegen-de-pax-mohbama-islam-supporters-zie-lijst/

https://tora-yeshua.nl/2014/04/fort-hood-waar-een-moslimmajoor-psychiater-in-2009-13-medesoldaten-vermoordde-in-jihad-herhaalt-zich/

Als het islamterrorisme was, dan zal dit een gigantische klap voor de luchtvaart zijn, want wie wil dan nog vliegen met een moslimpiloot?
De bemanning al zo niet, die zijn als eersten op de hoogte en we hoorden al sinds het moment van de crash, dat diverse bemanningen gingen staken, wegens …….., vul maar in.
Alle reden voor de overheden en autoriteiten, om hier hoe dan ook iets anders van te maken dan islamterrorisme.
Een “psychisch gestoorde lonely woolf”, die wel moslim was mogelijk, maar dan heeft het toch echt niets  met islam te maken, dat snapt iedereen toch wel?
Inmiddels heeft de Franse justitie bevestigd, dat de 28-jarige co-piloot  Andreas Lubitz uit Koblenz via de crash zelfmoord pleegde en moord op 15o mensen.
Hij was pas ruim een jaar in dienst. Hij leidde een teruggetrokken leven, zo deelde men mee in het dorp.
Min. van justitie wilde niets zeggen over de religie van deze c0-pilot.
Volgens Bild had hij een vriendin, lerares basisschool, die van hem in verwachting was. Een reden te meer om geen zelfmoord te plegen!
http://www.volkskrant.nl/dossier-vliegtuigcrash-germanwings-/geschreeuw-passagiers-airbus-hele-duikvlucht-te-horen~a3933309/?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=

Zie http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/copiloot_germanwings_was_opgenomen_na_depressie_1_900746  , maar of dat voldoende verklaring is ?

In het RD weer een goed artikel: een onderzoekje of er vaker een piloot dit soort gestoord crimineel gedrag vertoonde:
http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/piloot_was_vaker_oorzaak_crash_1_900567

Dit was in 1982  een keer een Japanse piloot (hara kiri) en daarna 5 keer  op rij een piloot van een moslimland !
Het islamterrorisme kan daarbij een rol hebben gespeeld, maar in enkele gevallen is er later volgens het Belgische nieuws  toch een technische oorzaak vastgesteld.
Dan hebben we er nu een Duitser bij, waarvan we nog geen religie weten! Psychisch gestoord en/of pas tot de islam bekeerd ?
Als de oorzaak in een depressie ligt,  met gebruik van medicijnen, moet dat ook bekend zijn bij de luchtvaartmaatschappij en/of huisarts,  bijwerkingen kunnen fors zijn http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/130172-de-gevaarlijke-bijwerkingen-van-antidepressiva.html

Hier een nog uitvoeriger lijst:
http://news.aviation-safety.net/2015/03/26/list-of-aircraft-accidents-and-incidents-deliberately-caused-by-pilots/
Op  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/03/Germanwings-houdt-cruciale-informatie-over-bekend-probleem-met-zenuwgif-in-Airbus-A320-achter   zien we nog een andere mogelijkheid: geen zelfmoord, maar een technisch defect.
Dit lijkt me echt ondenkbaar, dan moet dat gif  ineens zijn gaan werken toen de captain de cockpit verliet, hij had kennelijk nergens last van.

Zekerheid is er dus nog niet, het had zeker een moslim kunnen zijn, gezien de praktijken van een aantal moslims in het verleden en gezien de koran als “license to kill”, maar dat kunnen we in dit geval nog niet zeggen.
Overigens is nu de woning van de dader doorzocht en die van zijn ouders, er is ook sprake van een vriendin, zakken vol materiaal en computers zijn meegenomen voor onderzoek, nog niets bekend gemaakt.
De vraag is zeker ook: wat willen de autoriteiten het volk bekend maken in deze multiculti-maatschappij ? Uiteraard verzinnen ze ter plekke, dat het psychisch was en worden alle verbindingen met de islam verdoezeld. Zie echter hieronder het PS over de contacten met de moskee in Bremen!
En een feit is, dat zijn vliegtuighobbyclub, de buurtbewoners en de werkgever allemaal praten over “een aardige, vriendelijke, stabiele man” , waar psychisch niets mis mee was  en ook op de vluchtrecorder staat een normaal gesprek tussen collega’s op luchtige toon.

De les is wel: elke dag  kan je laatste zijn, dat wisten we wel, maar het wordt steeds duidelijker  in de huidige jungle.
Leef verzoend met JHWH door Yeshua, zodat je in de eeuwigheid niet  verdwijnt na het oordeel, maar eeuwig leven hebt in Hem.

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Later toegevoegd PS, met veel terechte vragen, die nergens in de MSM worden gesteld en waar een hele andere conclusie dan een mogelijke moslimmoordenaar (wat  heel goed ook mogelijk was geweest) naar voren komt:
http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/04/Germanwings-Ervaren-luchtvaartexpert-maakt-zelfmoord-theorie-met-grond-gelijk

PS: https://ejbron.wordpress.com/2015/03/26/copiloot-van-airbus-was-islambekeerling-hij-stuurde-het-vliegtuig-bewust-tegen-de-berg-aan/
De Duitse bron, die  in dit artikel wordt genoemd, is  http://michael-mannheimer.net   , maar die blijkt niet door te verbinden, we zoeken het verder uit. Inmiddels is die site wel weer bereikbaar, maar het bewuste artikel is totaal verdwenen.

De tekst was via Google cache  nog te vinden en daarin ook deze link:
http://stthomasaquinasversusnasa.blogspot.de/2015/03/muslim-convert-co-pilot-andreas-gunter.html

Hier de tekst, waarin we lezen dat de dader tijdens zijn periode van een half jaar “burn out” tot de islam zou zijn over gegaan ,  in contact met een  fanatieke moskee in Bremen en mogelijk een islamvriendin had.

Hier der Michael Mannheimer Artikel:

Copilot der Airbus-Unglücksmaschine war Islamkonvertit. Er steuerte die Maschine bewusst gegen den Berg

Dschihadist Germanwings

Hat Deutschland nun dank des Islamkonvertiten Andreas Lubitz sein eigenes 9/11

Alle Hinweise deuten darauf hin, dass der Copilot der Unglücksmaschine in seiner halbjährigen Auszeit während seiner Ausbildung zum Piloten bei Germanwings zum Islam konvertierte und in der Folge dann entweder den Auftrag seitens “radikaler”, d.h,. gläubiger Moslems zur Durchführung dieses Massenmords erhielt, oder den Auftrag aus dem Buch des Terrors, dem Koran, aus eigenen Stücken entzog. Da jedoch eine radikale Moschee in Bremen im Zentrum der Untersuchungen ist, bei der sich der Konvertit öfters aufhielt, darf man davon ausgehen, dass er – wie damals Mohammed Atta beim Anschlag gegen New York – seine Anweisungen direkt aus dem unmittelbaren Umfeld dieser Moschee erhielt. Konvertiten sind längst die bedeutendste Waffe des Islam. Denn an ihnen kann man weder äußerlich noch von ihrem Lebenslauf darauf schließen, dass es sich um Moslems, oft um besonders gewaltbereite Moslems handelt. Damit hat Deutschland sein eigens 9/11, wenn auch in verkleinerter Form. Und damit wird klar, dass der Islam eine terroristische Organisation ist, die gemäß §129a StGB zu verbieten und deren Unterstützer zu verfolgen sind. Doch nichts dergleichen wird geschehen. Man darf wetten, dass sich die Islamapologeten (Medien, Politik, “Islamwissenschaftler”) darauf einigen werden, diese Tat einem “psychisch labilen” Mann zuzuordnen, und man darf darüber hinaus wetten, dass nun wieder einmal gebetesmühlenartig das Mantra vom angeblich friedlichen Islam heruntergespult wird. Und schlimmer noch: Die Angriffe der linken Meute auf jene, die vor dem Islam schon immer warnten, werden noch wütender, noch gnadenloser werden. Denn nun stehen die deutaschen Islamunterstützer mit dem Rücken zur Wand wie nie zuvor.

Michael Mannheimer, 26.3.2015

***

Zielte der Copilot der Germanwings-Maschine, der Islamkonvertit Andreas Günter Lubitz, auf eine Atomanlage?

Das fragt sich die US-Website “St Thomas Aquinas Versus NASA” in ihrem neuesten Artikel von heute angesichts der Tatsache, dass ganze sieben Atomreaktoren sich innerhalb nur einer Minute Abweichung von der normalen Flugroute befanden. Fakt ist: Der Co-Pilot steuerte das Flugzeug absichtlich in die Berge. Seine Mission hätte darin bestanden sein, das Flugzeug in eine der sieben aktiven Atommeiler zu steuern, die sich nur wenige Minuten abseits von der normalen Flugroute befanden. Folgende Atommeiler hätte er bei nur geringem Aufwand treffen können.”

En hier de facebookpagina van Andreas Lubitz:

http://pamelageller.com/2015/03/germanwings-co-pilot-andreas-lubitz-praised-on-facebook-our-holy-martyr-lubitz-died-for-our-prophet.html/   met  het bismillah, de islamgeloofsbelijdenis in het origineel Arabisch.

Navigeer naar andere artikelen

8 Responses to Duits vliegtuig neergestort in Frankrijk; oorzaak ?? updates !

 1. Op 25 maart 2015 @ 01:30 schreef Nico Spaak

  Beantwoorden

  De brokstukken van dit toestel liggen in deeltjes over de berghelling verspreid. Hieruit concludeer ik als leek, dat het toestel voor de crash moet zijn geëxplodeerd. Wanneer het toestel te pletter is gevlogen moet er een inslagpunt zijn. Daar zie je niks van wanneer je de beelden bekijkt, maar dat is nog even afwachten. Verder is het totaal onbegrijpelijk dat de piloten geen may day, may day signaal hebben afgegeven. Ben dus erg benieuwd wat voor informatie de zwarte dozen geven.

  • Hi Nico,
   Precies wat ik ook dacht. En verder: 8 + minuten geen radiocontact? Onverklaarbaar lezen we nu ook op internet.Tijdens de 9/11 ramp waarbij 4 vliegtuigen zijn neergestort, werd er met mobieltjes gecommuniceerd door passagiers met het thuisfront.
   Daar lijkt nu geen sprake van.
   Kaper in de cockpit en een paar in de passagiersruimte?
   En als dat ergens uit blijkt, wordt ons dat dan verteld door de overheden, die er steeds op uit zijn ons zoveel mogelijk negatieve islaminfo te onthouden ?
   Eergisteren 500 vrouwen in Nigeria ontvoerd, nog 400 levend, want 100 wilden niet mee en werden vermoord.
   Heb jij ergens regeringsleiders van 3 landen rond Nigeria bij elkaar zien komen, grote zoekacties gezien, massale inzet van leger en politie?
   Dacht het niet.
   Shalom, laten we bidden dat de waarheid op tafel komt.
   Ben

 2. Is r al meer bekend was het islam terrorisme of een ongeluk???

  • Dag Nabil,
   Wat denk je zelf? Het lijkt er steeds meer op.
   En het zou me niets verbazen, zo stel ik al van af het begin.
   Shalom
   Ben

 3. Beste Ben,

  volgens https://ejbron.wordpress.com/2015/03/26/copiloot-van-airbus-was-islambekeerling-hij-stuurde-het-vliegtuig-bewust-tegen-de-berg-aan/
  was hij wel een moslim-bekeerling, ze (Ejbron) kunnen er naast zitten, maar als het toch waar is dan zal de media, zoals altijd, zwijgen.

  • Bedankt Frens, ik ontdekte het net en heb het onder mijn artikel gezet, zal het nagaan.
   Shalom,
   Ben
   PS: als het waar is, volgt er een vervolgartikel, dat kan ik je verzekeren. Want dan is het bekend vanaf het moment , dat het toestel neerging, men moet geweten hebben dat het een moslim was en wegens de multiculti-idealen heeft men dat risico genomen dan.
   Want in dat denken past het niet om “de grenzen te sluiten” of “moslims uit te sluiten van enig beroep”.

 4. Op 28 maart 2015 @ 08:44 schreef Nico Spaak

  Beantwoorden

  Dit geval doet me een beetje denken aan Karst Tates. Die was ook zo sociaal rustig en aardig. http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/2026278/2009/05/15/Karst-Tates-zei-De-40-zal-ik-niet-halen.dhtml Echter, de snelheid waarmee bekend werd gemaakt wat er op die ene zwarte doos te horen was, blijft me verbazen. Meestal horen we in dergelijke gevallen nooit meer iets, of pas na maanden. En of je door zo’n dikke deur heen, smeekbeden van de captain en net voor de crash geschreeuw van de passagiers kunt horen, kan ik niet beoordelen.

  • Hi Nico,
   Er wordt ons verteld, wat door de NWO autoriteiten gewenst wordt geacht en dat is : islam is vrede en als er “incidenteel” iets van terrorisme opduikt, dan is dat een psychisch gestoord iemand of een lonely woolf.
   Er is maar 1 club, waarin mensen zichzelf vermoorden om bewust anderen, liefst zoveel mogelijk, de dood in jagen en dat is de islam.
   Veelzeggend, dat de vraag “moslim of niet?” nergens in de MSM werd gesteld, daar moet je op het internet voor zoeken.
   Zelfs onder de islamcritici werd de optie, dat het een moslim zou zijn, niet overal ondersteund, zie http://joostniemoller.nl/2015/03/moslimpiloot/
   waar Joost N. zich nogal duidelijk afwijzend opstelt tegen die optie.
   Terwijl het de meest logische optie is.
   Ik kan me niet voorstellen, dat een piloot van Lufthansa/Germanwings, volgens de firma de meest stabiele, vakbekwame mensen, in dit geval al 1,5 jaar als trotse piloot bezig, helemaal gelukkig met de bereikte status, 149 mensen, w.o. babies, kinderen, vermoord.
   Als hij zo depressief zou zijn , wat de hele omgeving en de gesprekken in de cockpit tegenspreken, dan was hij wel thuis gebleven of had prive zelfmoord gepleegd.
   Behalve dan wanneer hij moslim geworden is en de allerhoogste status wenste te bereiken: shahid, martelaar voor de koranAllah, de duivel zelf.
   Shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*