Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Het kalifaat , van uit ISIS-moslims i.s.w. met links !

Moslims moeten alliantie aangaan met linkse pro-Palestijnse anti-Israël activisten en de wapens oppakken’ –  Egypte zet leger in voor totale oorlog tegen IS(IS) – President Obama blijft grootschalige actie tegen IS(IS) weigeren

2015-03-01-15-31-45.eurabia 02b pali isis vlaggen

Met dank overgenomen van  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/03/ISIS-mobiliseert-Europese-moslims-voor-opstand-en-verovering-Rome-in-2020

Moslims verwachten met behulp van pro-Palestijnse linkse partijen uiteindelijk de macht in Europa over te kunnen nemen.

Deze maand is er een nieuw boek verschenen met de titel ‘Zwarte vlaggen naar Rome’. Hierin worden moslims in Europa aangemoedigd om zich achter IS te scharen en in opstand te komen. Eind 2014 zouden er al ‘kleine legers van de Islamitische Staat’ in ieder Europees land zijn gevormd, zonder dat de inlichtingendiensten hiervan op de hoogte waren. Volgens het boek zullen vele tienduizenden in Europa woonachtige moslims zich bij deze IS-legers aansluiten en van binnenuit een oorlog beginnen tegen de autochtone bevolking. Een van de hoofddoelen is om in 2020 Rome te veroveren.

De ondertitel van het boek luidt ‘Het verslaan van het Zionisme’: ‘Als u ooit bij een pro-Palestijns / anti-Israël protest bent geweest, ziet u dat er veel activisten zijn die niet eens moslims zijn, maar steunen wat de moslims willen (de val van het Zionisme / Israël). Het is zeer waarschijnlijk dat er contacten worden gelegd tussen moslims en linkse activisten. Een deel van hen zal zich realiseren dat protesten niet effectief zijn, en dat gewapende strijd het alternatief is.’

IS wil Europa overspoelen met vluchtelingen / terroristen

Begin deze maand kondigde IS aan van plan te zijn in één klap minstens een half miljoen bootvluchtelingen op Europa af te sturen. Onder hen zullen zich veel vermomde terroristen bevinden. Zij gaan helpen de in Europa woonachtige moslims te mobiliseren.

IS zal de nieuwe rekruten vervolgens inzetten voor het verzamelen van inlichtingen, geheime operaties en het delen van wapens. Dit moet de weg vrijmaken voor de verovering van Rome, dat in 2020 wordt voorzien. De val van Rome staat symbool voor de machtsovername van heel Europa door moslims, die daarin geholpen zullen worden door linkse partijen.

Straatoorlogen en lokale legers, uiteindelijk totale machtsovername

In het boek worden gedetailleerde beschrijving gegeven hoe Molotov cocktails moeten worden gemaakt en hoe moslims op lokaal niveau kleine legertjes kunnen vormen om te beginnen met ‘straatoorlogen’, om zo Europese stadsdelen, steden en uiteindelijk complete landsdelen te veroveren voor de islam.

Het uiteindelijke doel is de gewapende overname van heel Europa. De bestorming van Rome door vluchtelingen en plaatselijke moslims is een specifiek hoogtepunt, aangezien hier het Vaticaan zetelt, dat in religieus opzicht als de grootste vijand van de islam wordt gezien, samen met het Jodendom. Sinds 2013 is het aantal antisemitische haatmisdaden in Europa met 436% gestegen, vooral door het sterk toegenomen aantal moslims.

Volgens het boek zal het Italiaanse leger worden verslagen, alsmede ook de Russische-Iraanse alliantie die in het Midden Oosten tegen IS wordt gevormd.

Europa en Amerika treden amper op tegen IS

De gevestigde orde in Europa neemt nog altijd ISIS noch de islam serieus, of men kiest er juist bewust voor het allemaal te laten gebeuren. Zo bleek uit een hoorzitting in de Amerikaanse senaat dat het leger geen enkele harde tijdlijn of doelstellingen van de regering Obama heeft gekregen voor de strijd tegen IS. Amerikaanse luchtaanvallen op doelen van IS worden in de media weliswaar enorm uitvergroot, maar zijn in aantal slechts sporadisch, niet meer dan wat speldenprikjes.

Egypte: Totale oorlog tegen IS in Libië; mogelijk luchtaanvallen op Hamas

Uitgerekend in moslimland Egypte weigert men om zoals de Europeanen af te wachten totdat het te laat is. President Abdel-Fatteh El-Sisi heeft besloten een groot aantal commando’s en mariniers in te zetten voor een totale oorlog tegen IS in Libië. De islamitische terreurbeweging Ansar al-Sharia, op 11 september 2012 verantwoordelijk voor de aanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi, is één van de grootste bondgenoten van IS in Libië en zal eveneens het doelwit van de Egyptenaren zijn. (2)

El-Sisi overweegt om ook luchtaanvallen te laten uitvoeren op Hamas in de Gazastrook, omdat de Palestijnen volgens de Egyptische inlichtingendiensten samenwerken met ISIS. Gisteren bestempelde een Egyptische rechtbank Hamas officieel als een terreurbeweging (3). Bizar genoeg deed de EU onlangs precies het omgekeerde, en haalde het Hamas juist van de lijst terreurorganisaties af.

Xander

(1) Arutz 7
(2) DEBKA
(3) Arutz 7

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to Het kalifaat , van uit ISIS-moslims i.s.w. met links !

 1. Hallo Ben,

  Dit is precies het scenario waar ook ik bang voor ben. Op een andere wijze lukt het niet. Dus mijn inschatting vanuit 2001 dat er uiteindelijk een burgeroorlog komt in heel Europa, dreigt met dit scenario bewaarheid te worden. het enige wat wij kunnen doen is waarnemen en onder de aandacht brengen en houden!

  Shalom,

  Paul

 2. Op 3 maart 2015 @ 00:18 schreef Feike Dijkstra

  Beantwoorden

  Die linkse mensen kunnen toch zien dat wat de islam veroorzaakt hun eigen economie finaal onderuit haalt. Zij lopen met geopende ogen naar hun verderf.
  Oostenrijk heeft een islamwet boven water gehaald van 1912. In die wet mogen moskeeën niet meer met buitenlands geld worden gefinancierd [Turks geld].
  De imams moeten de Duitse taal machtig zijn, het moet een Oostenrijkse islam worden. Turkije heeft al geprotesteerd.

  • Hi Feike,
   Turkije heeft net een wet ingevoerd, waardoor de politie als Gestapo mag optreden, dus die mogen wel wat zeggen!
   Shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*