Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Imam Al Aqsa moskee bevestigt verovering EU via immigratie door moslims


Top imam: Moslim migranten lopen Europa onder de voet voor het Kalifaat
Xander 18-09-2015 18:26- in Algemeen Nieuws, Eindtijd & Profetie, EU, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Maatschappij, NWO-Complot
Met dank overgenomen van http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Top-imam-Moslim-migranten-lopen-Europa-onder-de-voet-voor-het-Kalifaat

Politiek vertoont zelfde naïviteit en onbenulligheid die Nederland in jaren ’40 fataal werd


De grenzen van Europa zijn nog altijd wagenwijd geopend voor de inktzwarte duisternis van de radicale islam. (Afbeelding: ISIS-Kalifaat kaart met migratie-invasie pijlen).

De gezaghebbende imam Sheikh Muhammad Ayed heeft onlangs in een toespraak in de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem gezegd dat de enorme aantallen moslim migranten ‘de landen in Europa zullen veroveren… Spoedig zullen wij hen met Allahs hulp onder de voet lopen. Want of ze het nu willen of niet, de Amerikanen, Italianen, Duitsers en Fransen zullen gedwongen worden ‘vluchtelingen’ op te nemen. Wij zullen hen snel inzetten voor het komende Kalifaat.’

Volgens Ayed laten de Europese landen de migranten niet toe omdat ze hen zo graag willen helpen, maar om goedkope arbeidskrachten te krijgen. ‘Europa is oud en afgetakeld geworden, en heeft menselijke versterkingen nodig… In heel Europa zijn alle harten gevuld met haat tegen moslims. Ze wensen ons dood, maar zij zijn hun vruchtbaarheid kwijtgeraakt, dus zoeken ze die bij ons.’

‘We zullen hen vruchtbaarheid geven! Wij zullen kinderen bij hun voortbrengen, omdat wij hun landen zullen veroveren!… En dan zullen wij tegen hen zeggen: stuur onze zonen, anders sturen wij onze legers naar jullie toe.’

Koran schrijft emigratie moslims als ‘stealth jihad’ voor

Ayed heeft het bij het rechte eind dat de demografische ontwikkelingen in Europa niet in het voordeel van de autochtone bevolking zijn. Zo worden in Italië nog maar 8,4 kinderen geboren op iedere 1000 inwoners, het laagste aantal sinds 1861. De bevolking in Europa neemt alleen nog in omvang toe dankzij de massa immigratie uit het Midden Oosten en Noord Afrika.

Dat massa immigratie een vorm van door Allah geboden ‘stealth’ jihad is staat letterlijk beschreven in de Koran: ‘En wie emigreert voor de zaak van Allah zal op aarde veel locaties en overvloed vinden.’ Volgens de internationale islam expert Robert Spencer betekent dit dat moslims ‘die naar een ander land gaan om daar de islam te brengen als zeer verdienstelijk worden beschouwd.’
(red.: De islam kent het concept van hijdrah: door verhuizing naar een ongelovig gebied dit islamiseren.)

Naïviteit als in jaren ’30 gaat ons land opnieuw opbreken

De reactie van de gevestigde Europese orde lijkt onthutsend veel op de vele ontkenningen van het gevaar van de opkomst van de Nazi’s in de jaren ’30. Ondanks de vele dreigementen van ISIS, de openlijke imperialistische doelstellingen van hoge imams zoals Sheikh Ayed, het snel toenemende aantal misdaden en aanslagen in Europa, de Allahu Akbar schreeuwende migrantenmassa’s die de grenzen bestormen, weigeren ‘onze’ leiders al deze bedreigende ontwikkelingen ook maar één moment voldoende serieus te nemen.

Integendeel, iedereen die ook maar iets negatiefs zegt over deze gecamoufleerde moslim invasie wordt onmiddellijk weggezet als racist of xenofoob. Het is een beangstigende herhaling van de jaren ‘30, toen de weinigen die erop wezen dat de Duitsers nu toch wel heel erg agressief opstelden in de Tweede Kamer werden bespot en uitgelachen. Toen uiteindelijk op 7 mei 1940 het leger alsnog in paraatheid werd gebracht, was het al veel te laat.

Het kabinet had zich samen met het koninklijk huis natuurlijk wel tijdig uit de voeten gemaakt naar Londen, waar sommige ministers nog steeds weigerden de realiteit te aanvaarden en ook na de brutale aanval op Nederland pleitten voor onderhandelingen met de Nazi’s (!).

De komende jaren verwachten we dan ook dat ons land uiteindelijk ten onder zal gaan aan eenzelfde, van iedere realiteitszin gespeende naïviteit en onbenulligheid die ‘onze’ volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer deze week tentoon spreidden bij de beschouwingen over het immigratiebeleid, dat volgens partijen zoals D66, PvdA en GroenLinks niet ruimhartig genoeg kan zijn.

Xander

(1) Infowars (/ MEMRI)

Zie ook o.a.:

13-09: Het migratiewapen: De briltjantste oorlog aller tijden tegen het Westen
10-09: EU en Oxfam lanceren campagne of 60 miljoen immigranten toe te laten
06-09: Invasie Europa: Deze recente beelden mag u van de media absoluut niet zien
05-09: (‘Gevestigde orde wil met bewust gecreëerde vluchtelingenstroom ondergang van Europa veroorzaken’)
04-09: Italiaanse media: Europa zal worden overlopen door 200 miljoen moslims
27-08: Nachtmerrie: Misdaadbendes en ISIS-immigranten in Europa bundelen krachten
26-08: Invasie Europa: Dagelijks dringen 1000+ Allahu Akbar schreeuwende moslims Hongarije binnen (/ Onderzoeksjournalist: Migrantengolf is militaire operatie tegen Europa)
13-08: Massa immigratie: ‘Europese overheden bereiden inzet leger tegen eigen bevolking voor’ (Mekkaropa: Alleen al Dortmund krijgt er dagelijks 1000 asielzoekers bij)
05-08: VN: Homogeniteit Europese landen moet met massa immigratie worden ondermijnd (/ Werkelijke aantal moslim immigranten wordt doelbewust for naar beneden bijgesteld)
03-08: ‘EU en NAVO voeren met migrantenwapen oorlog tegen Europese bevolking’
10-07: Wereldwijd onderzoek: Ruim 50 miljoen moslims steunen ISIS, vooral in Europa (/ Tolerantie voor islam keert als een boemerang terug)
07-07: EU hoofd Buitenlandse Zaken: Politieke islam is de toekomst van Europa
31-05: Toestroom vluchtelingen: Nederland en Europa importeren moslimoorlog tegen christenen (/ Twee derde christelijke asielzoekers in Nederland met dood bedreigd door moslims)
02-04: Waarom de Islamitische Liga bijna alle moslim vluchtelingen naar Europa stuurt
01-03: ISIS mobiliseert Europese moslims voor opstand en verovering Rome in 2020 (/ ‘Moslims moeten alliantie aangaan met linkse pro-Palestijnse anti-Israël activisten en de wapens oppakken)

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Imam Al Aqsa moskee bevestigt verovering EU via immigratie door moslims

 1. Hallo Ben,

  Ik vrees dat ik het met hem eens moet zijn. Xander ziet het, denk ik, goed! Hoe lang het nog duurt is echter de grote vraag. Hoe lang zullen wij nog vrij zijn als de katholieke onderwijsinstelling momenteel al vraagt om onderwijzeressen met hoofddoek (voor de klas)? Als er in de USA al scholen zijn die willen afdwingen dat meisjes maar een hoofddoekje moeten gaan dragen om de moslima’s niet voor het hoofd te stoten? Waar zijn ze toch allemaal zo bang voor?

  Shalom,

  Paul

 2. Op 17 februari 2016 @ 14:42 schreef Florac Bosch (@FloracBosch)

  Beantwoorden

  De Jihadistische organisaties gebruiken Turkije als basis.

  Turkije is woedend dat de koerden illegale oliehandel en vrouwhandel van ISIS –de belangrijkste inkomstenbron van de terroristen- grotendeels hebben platgelegd. Turkije gaat nu zelf deze Jihadisten helpen!

  ISIS verkoopt vrouwen! ISIS eist $ 20.000 voor de vrouw en 15.000 dollar voor de 11-jarige jongen. Turkije met zo’n afschuwelijke handel is nu een schurkenstaat bestuurd door een misdadig regiem. 

  Niet alleen is Turkije betrokken bij de oorlog zelf, maar ook bij een groot aantal misdrijven (waarvan sommige oorlogsmisdrijven zijn) die Ankara in een zeer kwaad daglicht stellen: de ondersteuning van terrorisme, een criminele regering die betrokken is bij agressie tegen zijn buurlanden en andere wereldmachten, de onderdrukking van journalisten en anderen die deze waarheid aan het licht hebben gebracht, om een paar zaken te noemen. In zijn totaliteit wordt duidelijk dat onder president Erdogan Turkije uitgegroeid is tot een oorlogzuchtige speler met waanbeelden van overheersing en een complete minachting voor mensenrechten en soevereiniteit.

  Turken staat nog steeds achter de Jihadistische terroristen…Nadat Ankara jarenlang de grenzen opengesteld heeft voor jihadisten van zowel al-Qaeda (in Syrië, al-Noesra) als ISIS, ehbben de massamoordenaars enorme gebieden veroverd!!
  De media in het Westen reageerden enthousiast toen bekend werd gemaakt dat de Turkse luchtmacht posities van ISIS had gebombardeerd… In werkelijkheid grijpen de Turken deze –false flag?- aanslag aan voor bombardementen op de Koerden, die juist tegen ISIS vechten en de door de jihadisten verjaagde christenen in de regio een veilige haven bieden….

  De Turkse luchtmacht dirigeerde zijn gevechtsvliegtuigen weer al snel naar door de Koerden beheerst gebied, waar geen enkele ISIS terrorist is te vinden. De Turkse media reageerden opgetogen toen bekend werd gemaakt dat ‘de kampen van de YPG/PKK (de Koerdische verzetsbeweging) werden overdekt met vuur’.
  Voorwendsel voor oorlog tegen Koerden..

  De afgelopen jaren heeft Turkije geweigerd de westerse operaties tegen ISIS te steunen…Het heeft er dan ook veel van weg dat de Turken nu voor de vorm een paar bommen op ISIS hebben gegooid, enkel om een voorwendsel te hebben om de Koerden aan te vallen. Dit vermoeden wordt versterkt door het feit dat Turkije de toegang tot alle pro-Koerdische kranten en persbureaus gerechtelijk heeft laten blokkeren…
  Turken mogen van corrupte EU leiders kennelijk alle Syrische en turkse Koerden, jezidi”s en alawieten uitmoorden en platbombarderen en massa migratie naar Europa versterken!

  zie de jihadisten Leider Erdogan: “De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten…”

  Ondanks deze invasie van de barbaren, blijven er substantiële groepen dwaallichten op de gevestigde lands verraderlijke partijen stemmen.
  De Turken en Saoedi’s willen Europa voor de islam veroveren. Daarbij worden ze geholpen door de vijanden die Europa liever kapotgemaakt zien.
  De criminaliteit van de Turken en Saoedi’s kan grofweg worden onderverdeeld in de volgende categorieën: agressie tegen soevereine staten, materiële steun aan het internationale terrorisme, het systematisch schenden van mensenrechten. Uiteraard zijn er vele andere misdrijven die ook opgenomen zouden moeten worden in een complete opsomming van Ankara’s illegale acties, waaronder, maar niet beperkt tot, corruptie, het bevorderen en stilzwijgend ondersteunen van Jihadistische bendes. Maar het is de ondersteuning van het internationale terrorisme dat boven al het andere uitstijgt en Turkije in de schijnwerper plaatst als één van de belangrijkste aanhangers van de wereldwijde gesel van het terrorisme.
  Turken en Saoedi’s hebben een zeer directe rol gespeeld in de bekostiging, de bewapening, de faciliteren en de militaire ondersteuning van iedereen, van islamitische Leger tot Jabhat al-Nusra (Al Qaeda in Syrië) en de Islamitische Staat (ISIS/ISIL/Daesh).

  Het is duidelijk geworden dat Turkije nu onmiskenbaar een steunpilaar is geworden van het internationale terrorisme, met Syrië als oefenterrein voor een allegaartje aan terreurgroepen die direct of indirect voor Erdogans regering werken. Verdere aanwijzingen zijn te vinden in het nu gedocumenteerde en bevestigde feit dat de regering Erdogan direct betrokken was bij de levering van chemische wapens aan IS.
  Terwijl een groot deel van de wereld stil is gebleven, is een NAVO-lid, Turkije, openlijk medeplichtig aan het steunen van jihad- terrorisme. Verslagen en ooggetuigen getuigen ervan dat Turkije heeft bijgedragen aan de opkomst van de Islamitische Staat met het doorlaten van jihad strijders en wapens over hun grens.
  NAVO, EU en Turkse doelen!
  Turkije doet alsof, ze westers zijn! In de ogen van veel Turkse moslims lijkt tolerantie eenrichtingsverkeer te zijn.
  De relatie tussen de Turkse islamieten en de rest van de wereld wordt gekenmerkt door asymmetrie. Moslims kunnen alles doen, en genieten van allerlei vrijheden en privileges in de landen van de ongelovigen, maar niet-moslims hebben niet dezelfde rechten en privileges als ze leven in landen die beheerst worden door islamitische regeringen.
  Sinds door de Turkije gesteunde Jihadisten Iraakse en Syrische steden zijn binnengevallen, zijn de Koerden, Christenen en Yezidi’s de belangrijkste doelgroep geworden, en zij worden geconfronteerd met mogelijk een nieuwe genocide onder de moslims.
  Navo ‘bondgenoot’ Turkije financiert de genociden tegen de andersdenkenden! De journalisten zwijgen en de door en door verrotte politici importeren Turkse islamitische haat en geweld op ongekende schaal.
  Armeense en Assyrische christenen (ook wel bekend als Syrische en Chaldeeuwse christenen), die uit Syrië en Irak zijn gevlucht worden gedwongen om hun religieuze identiteit te verbergen!
  Islamitische jihadistische legers vielen de landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika binnen in het begin van de 7e eeuw. De inheemse niet-moslimvolkeren van die landen zijn de betekenis vergeten van wat veiligheid, veiligheid en godsdienstvrijheid is.
  In elk land dat nu in meerderheid moslim is, zijn er horrorverhalen over gewelddadige onderwerping, verkrachting, slavernij en moord op de niet-moslims door de jihadisten.
  Christenen waren er ​​in Syrië sinds de vroegste dagen van het christendom. Vandaag, na de invallen van ISIS, vluchten ze voor hun leven.
  Mosliminvasies in het Byzantijnse Syrië gebeurden onder Mohammeds opvolgers, de kaliefen Aboe Bakr en Umar ibn Khattab in de 7e eeuw. In 634 werd Damascus, toen voornamelijk christelijk, de eerste grote stad van het Byzantijnse Rijk die aan het Rashidun kalifaat toeviel.
  Damascus werd later de hoofdstad van het Omajjaden kalifaat, de tweede van vier grote islamitische kalifaten. En Arabisch werd de officiële landstaal.
  In Irak, waar veel christelijke vluchtelingen in Turkije vandaan komen, was ook een campagne tot islamisering.
  Islamitische Arabieren veroverden wat nu als “Irak” wordt aangeduid van het Perzische Sassanidische Rijk in 636. Ze verbrandden de Zoroastrische geschriften, ze brachten de priesters om, ze plunderden steden met namen hen als slaven gevangen – net zoals ISIS en de Turken vandaag doen…
  Wanneer islamitische legers niet-islamitische landen veroverden, kregen de christenen en joden de keuze van ofwel bekeren, of te worden gedood, of te leven als een “dhimmi”: ​​derde klasse, nauwelijks “getolereerde” mensen in hun onteigende land, en het betalen van een belasting (de jizya) in ruil voor een zogenaamde “bescherming”…

  Turkije wilt dat hele Europa Islamitisch wordt! Turkije wilt via EU lidmaatschappij een constante Islamtische migratie tot stand brengen…Europese regeringen proberen om politieke redenen de feiten te verdoezelen. Volgens Duitse premier merkel heeft het terrorisme niets met de islam en Turkije te maken.
  Nu, in de 21e eeuw, zeggen de christenen en Koerden in Turkije dat ze nog steeds in angst leven.
  Een aantal regeringsleiders in Europa vinden dit een aardige man en vinden dat Turkije toe moeten treden tot de Europese Unie. Omdat de islamieten eens tot hen behorend gebied voor altijd tot het hunne rekenen, is het aantal mensen die bij de Europese Gemeenschap zouden komen bij toelating van Turkije veel groter dan het aantal Turken in Turkije. Het is dus zo dat binnen de islamitische filosofie een veroverd gebied uit naam van Allah een onvervreemdbaar territorium blijft.
  Het schijnt dat 190 miljoen moslims, die in gebieden wonen die ooit tot het Ottomaanse Rijk hebben behoord, met het zwaartepunt op de Balkan en de centraal Aziatische republieken, over een Turks paspoort beschikken of dat eenvoudig kunnen krijgen. Er wonen nu 80 miljoen mensen in Turkije waarvan nog geen 40 000 niet-moslims. We spreken dus over de toelating tot de Europese gemeenschap van 270 miljoenen moslims indien Turkije tot de EU wordt toegelaten, wat bijna een meerderheid zou beteken van het huidige aantal moslims in Europa. De Europeanen kunnen alvast kennis vergaren over hun rechten en plichten als dhimmi’s. Dhimmi’s zijn niet-moslims die onder moslimheerschappij leven als tweede- of vierderangsburgers, als ze al mogen blijven leven. Dit is het onheil wat Europa te wachten staat, allemaal mogelijk gemaakt door de corrupte politici!!

  De meest recente verslagen tonen dat in Turkije, een NAVO land dat zichzelf opwerpt als kandidaat voor het EU-lidmaatschap, de Koerdische/Alawi’s/Christelijke en Yazidi-vrouwen en -kinderen gedwongen tot slaaf gemaakt worden en gedwongen tot seksuele slavernij.

 3. Op 16 januari 2017 @ 16:55 schreef Victor Leman

  Beantwoorden

  TURKSE VLAG, MOSKEE MET DE MINARET, VROUW MET DE HOOFDDOEK: DE NIEUWE SYMBOLEN VAN MOSLIM INVASIE!

  Moslims identificeren zich met beperkte middelen: Moskee minaret, Islamitische slagerij en hoofddoek.
  Arabische en Turkse moslims zien moskee minaret als een teken van de bezetting! De primitieve middelen zijn de belangrijkste tools in handen van Moslims. Turken en Arabieren kunnen nu in Europa grote enclaves creëren en veel gebied afbakenen met de moskeen en hoofddoeken.
  Erfenis van een Arabische stam in de woestijn die alleen geiten en schappen had: voor de Turken en Arabieren zijn de moskeen, Islamitische slagerijen en hoofddoeken heel belangrijk.

  INVASIE!
  Hoe meer aanslagen in Europa, des te meer Moslims binnen!
  Stimulatie en Mobilisatie van Moslims met de primitieve symbolen; verspreiding van hoofddoek, halal vlees en moskee minaretten…
  Steeds meer moslim strijders onderweg! Wat hebben zoveel Moslims in een niet-islamitische land te zoeken?
  Na iedere terreuraanslag in Europa, nog meer Vrouwen met een hoofddoek; hoe meer moslims binnen, des te meer vrouwen met een hoofddoek! Hoe meer Islamitische terrorisme hier, des te meer moskeen bij…!

  Steeds meer moslims in de nieuwe wijken van de grote steden. Ze zetten hun heilige oorlog met de moskeebouw voort!
  Vervolgens komen er halal winkeltjes in de moskeen om nog meer analfabete moslims binnen te trekken.
  Buiten de moskeen hangen ze meteen een grote bord met de “islamitische slagerij”, “HALAL” en ook Turkse vlag en portreten van andere moslimdictators! Dit doen ze ook in de wijken waar nog steeds Europeanen in meerderheid zijn! Dit is een beginsignaal dat er nu ook deze wijk aan de beurt is! Moslims weten instinctief dat ze met dit soort acties de bewoners kunnen verdrijven. Een grote Moskee, en “halal” borden, met analfabete, asociale hoofddoekvrouwen, is een super wapen geworden om een land van binnenuit te veroveren.
  Onder gebruikmaking van de strijdmiddelen en mogelijkheden die de democratie en het rechtssysteem van het Westen zelf, in samenhang met een burgerlijke meerderheid, toestaan en bieden, kunnen de Moslims Europa van binnenuit bezetten.

  Nu zijn we getuige van de historische gebeurtenis van de derde agressieve expansiegolf van de islam. Islam is een andere vorm van oorlogsvoering en twist heeft. Deze keer zet hij in op immigratie, vermeerdering en terreur.

  De huidige islamisering en bezetting vindt van binnenuit plaats.

  Baren, Baren en weer Baren!!

  De islamitische vrouw moet de islamitische machthebbers dienen..
  Baren tactiek wordt tegenwoordig succesvol ingezet in de “Jihad”. Onder het motto “Wij baren jullie kapot”, ter islamisering van Europa. Europeanen betalen belasting om kinderbijslag , uitkeringen enz. te bekostigen voor de islamitische vluchteling, om straks zelf gedood of als slaaf te dienen.
  Achter de islamisering van Europa, vindt er een gigantisch proces van menselijke beweging van het zuiden naar het noorden plaats. Van Afrika naar Europa, die tot de verandering en tot de ondergang van de cultuur van het Avondland zal leiden.

  Christenen, Socialisten en liberalen buigen voor de islam en laten ze dat hier in Europa de belasting betaler voor de islamisering van Europa betaalt.

  Niet alleen de PVDA en D66, maar ook GroenLinks militanten, willen door middel van miljoenen migranten de westerse samenleving stap voor stap van binnenuit te ondermijnen en uiteindelijk te laten islamiseren…

  Groen links blijft de Moslim leiders te steunen. Ze willen Europa overspoelen met valse vluchtelingen. Het uiteindelijke doel is de overname van heel Europa.
  Huidige moslimmigratie is een goed georganiseerde tocht door Turkije, Saoedi-Arabië, Qatar, Koeweit en om daarmee uiteindelijk slechts één doel te dienen:de invasie van Europa!
  De infiltratie woekert als een kanker steeds verder Europa in. Veel plaatsen zijn al gekoloniseerd. Grote steden onder de voet van Moslims.

  Megamoskeen met de minaretten trekken om hun beurt nog meer moslims naar Europa! Noord Afrikaanse jongeren zien de moskee als bewijs van dat Europa ten prooi gevallen is en stromen massaal binnen…

  Grote moskeen, massa hoofddoek vrouwen en gelijk Hallal winkeltjes! Alles wordt klaargezet om invasie van Moslims tot stand te brengen. De vorming van een nieuwe kolonie is dus op deze manier werkelijk een nieuwe bedreiging.
  Turkije is dus een bloedserieuze bedreiging en een direct gevaar voor het Westen.

  Diyanet, Milli Gorus, Moskeekoepel etc..onder leiding van Turkse geheime dienst, zijn inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als “immigrant” aanwezig zijn, zoals in Europa. Deze grote paramilitaire militie organisaties zouden in Europa, Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan!

  In Europa zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisaties werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 240 000. De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*