Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Nieuwe locatie Tora-Yeshua samenkomst Waalwijk, za.mid. 19 sept. 14-17 uur

Gewaardeerde Tora-Yeshua vrienden, betrokken, meebidders,

We kunnen elkaar a.s. shabbath weer ontmoeten, dit keer niet in Kaatsheuvel, maar op een nieuwe locatie (met dank voor de tip van Arjan):
Verenigingsgebouw “De ouwe toren” Loeffstraat 107 te Waalwijk.
(http://www.deouwetoren.nl/home)

Uiteraard even ontdekken zo’n eerste keer, maar het ziet er positief uit, ligt vlak aan de snelweg, goed bereikbaar vanuit de regio en goed betaalbaar.

Natuurlijk hartelijk dank voor de gastvrijheid, die we ruim 2 jaar bij Ton Kerssens in Kaatsheuvel hebben mogen ervaren !  Nu is het echter tijd om de bakens te verzetten en we gaan zien of er op deze nieuwe locatie meer mensen ons gaan vinden, om met elkaar het Goede Nieuws van Yeshua in de vorm van de Handelingengemeente te delen en te praktiseren.

Deze keer natuurlijk extra aandacht voor de viering van Yom Kippur, zie het Bijbelrooster ter voorbereiding op https://tora-yeshua.nl/samenkomsten/
Zie verder de artikelen over de toenemende crises over de de NWO/bootvluchtelingen ramp op onze site, reageer er aub onder met uw mening of vragen.

Shabbath shalom, iedereen hartelijk welkom, voor het eerst of als vaste bezoeker of na een tijdje van afwezigheid opnieuw.

Ben Kok (joods-chr. pastor)
06-39696349

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*