Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Tora-Yeshua gemeente samenkomst Amersfoort za.mid. 31 okt. 14-17 uur

Gewaardeerde Tora-Yeshua vrienden, belangstellenden, meebidders, meelezers,

Hartelijk welkom a.s. shabbath in:

*Amersfoort, Kraanvogelstraat 1, 3815 TP, (wijk Liendert) / Gratis parkeren, zaterdagmiddag 14-17 uur.
(Openbaar vervoer: vanaf NS centraal station bus 7 nemen, die gaat om de ca. 10 minuten, doet er 10 minuten over)

Vorige week hadden we een gezegende samenkomst in Sneek, al weer de 4e keer en we hopen, dat we daar mee door kunnen gaan, aan onze hemelse Vader zal het niet liggen, het gaat er slechts om, dat er voldoende mensen zijn, die hun geloofsleven willen opbouwen in de lijn van de Handelingengemeente.
Dus: vieren van de Feesttijden van JHWH, Torapraktijk zover mogelijk, uiteraard in alles  JHWH in de gestalte van Yeshua centraal, ontmaskering van de duisternis, Geestesgaven ontdekken en implementeren, samen in een gemeentegroeiproces ontwikkelen tot  Zijn eer, met steeds aandacht voor Zijn wederkomst op de Olijfberg te Yerushalayim en ook de plaats van Israel daarin.

Dat geldt ook voor al onze samenkomsten, dus welkom in Amersfoort a.s. shabbath, zie  alle info op  https://tora-yeshua.nl/samenkomsten/

Geen enkel probleem als u ondertussen ook op zondag naar een andere gemeente wil gaan, dan is het verschil ook duidelijk, want genoemde kernpunten blijven helaas in veel kerken en gemeentes en synagoges achterwege of worden onBijbels ingevuld en u kunt ze daar dan ter sprake brengen.
Mocht u daar vragen over hebben: kom er mee, onder dit artikel, in de samenkomst, telefonisch of per mail.
Dan kijken we met elkaar in de Bijbel, wat daar de antwoorden op zijn, natuurlijk binnen de hele context, van uit de grondtekst ter verduidelijking waar  nodig.

Neem mensen mee, meer dan ooit nodig in de eindtijd waarin we leven om onze relatie met JHWH in te vullen en te versterken op de meest Bijbelse wijze.

Shabbath shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*