Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Na Slob nog meer getob: Gertjan Segers, bang voor de islam

Zie de diverse artikelen op deze site over de Christen Unie : christen-lijken pur sang.
Zet maar Segers in de zoekmachine, dan leest u genoeg, nooit was men bij de CU bereid de islam te ontmaskeren en dan te vermelden, dat de koranAllah niet , absoluut niet dezelfde is als JHWH in de Bijbel.

Dat wordt er met Segers niet beter op en dan te weten dat hij enkele jaren in Egypte heeft gewoond en gewerkt, dan moet je wel blind zijn of zeer politiek correct om de islam niet als duivels systeem te benoemen.
In het CU beleidsstuk VVV (voorwaarden voor vrede) schreef Segers, dat ” we met elkaar als multiculti samenleving in een boot zitten, te vergelijken met de Mayflower destijds, waarin we op weg zijn maar een goede samenleving”.
Ook de islam is aan boord, we weten na 1400 jaar geschiedenis en van uit koran/ahadith dat dit bemanningslid een muiter is, die het schip zal overnemen als kalifaatboot, maar dat verzwijgt Gertjan daarbij, hoe crimineel kun je zijn.
Deze landverrader gaat nu de CU leiden, met unanieme stemmen gekozen, van harte aanbevolen door Kees van der Staaij, SGP, vandaag in het nieuws.
Zie https://tora-yeshua.nl/2015/04/segers-cu-samen-in-de-boot-multiculti-samenleving-islam-gelijkwaardige-religie/   en

https://tora-yeshua.nl/2011/10/denktank-chr-unie-doet-aantaqiya-kameleongedrag-over-de-islam/

En wat de zoekmachine op onze site nog meer weergeeft, als u namen als Rouvoet, Slob, Segers, Schuurman, CU in vult.

U bent gewaarschuwd: met de CU en Segers blijft de islamisering alle ruimte houden.De erfenis van Rouvoet en Slob is bij Gertjan in goede handen.
Het CDA heeft al bij monde van Buma gezworen “nooit met de PVV in zee te gaan onder zijn leiding” en de SGP ziet  Segers helemaal zitten als CU leider.
Dat is de christen-lijken politiek.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Na Slob nog meer getob: Gertjan Segers, bang voor de islam

 1. Helemaal waar Ben!

 2. Díe hele partij is overbodig! Wat een farce en lafhartigheid en tekenend voor deze tijd die op zijn einde loopt. Ze kennen de tijd maar doen niets, alleen de hoge heren in het zadel houden èn zichzelf

  • Inderdaad Aafke en dat geldt voor het grootste deel van het parlement.
   Wilders is 1 van de weinigen, die zegt waar het op staat, heeft heel wat gelijk gekregen achteraf, bijv. mbt. Griekenland (bodemloze put), veel minder EU invloed (Engeland zegt nu hetzelfde), grenzen dicht (dat roepen er nu meer), islam stoppen ( veel meer mensen delen de zorg over islamisering).
   En op al die punten zwegen de christen-lijken.
   Om van de rest maar niet te spreken.
   Shalom
   Ben

 3. Op 11 november 2015 @ 10:29 schreef Voorbijganger

  Beantwoorden

  ALARM!!!!
  Bereid u voor op de meest angstaanjagende filmbeelden over de asieleisers, ISLAM MOORDENAARS! in West en Noord Europa! (Habakuk 2 vervuld in onze dagen?)

  https://www.youtube.com/watch?v=kwl5kyjLGT8

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*