Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Tora-Yeshua samenkomst Sneek za.mid. 21 nov. 14-17 uur : hartelijk welkom !

Gewaardeerde Tora-Yeshua vrienden, geïnteresseerden, meebidders, meelezers,

A.s. shabbath , za. mid. 14-17 uur  zien we elkaar weer in  *Sneek , Loodsboot aan de Harinxmakade, de boot ligt  bij de Harinxmabrug,  ter hoogte van Harinxmakade nr. 11.

Waarom  is het belangrijk dat we elkaar op shabbath ontmoeten?
1. in gehoorzaamheid aan JHWH, Die ook in Yeshua bevestigde, wat Hij al in  Gen. 1 instelde, via het manna in de woestijn duidelijk maakte (7e dag geen manna verzamelen, dat deed men op de 6e dag dubbel) , in de kern van de Tora, de 10 geboden nogmaals opdroeg en in Yeshua voorleefde.

2. ook in Hebreeën wordt ons geleerd, de onderlinge bijeenkomsten(uiteraard slaat dat op de moadiem, de Feesttijden van JHWH, w.o. shabbath) niet te verzuimen.
Zie ons leesrooster in verbondenheid met Israel  en aangevuld met het NT op https://tora-yeshua.nl/samenkomsten/

3. onderwijs uit het Woord te ontvangen,  ontmoetingen met JHWH met elkaar te delen, bewust te blijven van de wederkomst en de actualiteit in dat licht te duiden.
Dat laatste in juist in deze dagen hard nodig , mensen zijn in verwarring, wat overkomt ons allemaal is de vraag na de aanslagen in Parijs.
Zie daarover een van de laatste artikelen op onze site, wat  door de eerste lezers al erg goed wordt gewaardeerd, het heeft mij ook goed
gedaan.
Als je op weg bent, met een schip, auto, lopend of hoe dan ook, wil je weten waar je op elk moment van je reis bent en waar je  heen gaat, zo
ook des te meer op  onze levensreis.
Lees daarom  https://tora-yeshua.nl/2015/11/hoe-ziet-de-wereld-er-voor-u-uit-politiek-en-geestelijk-te-midden-van-de-leugens/   en
reageer er vast op onder dat  artikel; we hebben het er  a.s. shabbath nog verder over.

Waarom deze Tora-Yeshua bijeenkomsten?
-in aanvulling op de bestaande kerken,die geen shabbath houden, geen moadiem vieren, niet de Tora praktiseren zover mogelijk, geen of weinig of verkeerd aandacht geven aan de Geestesgaven, niet de duisternis ( NWO, islam, RK-kerk, valse oecumene, e.d.) ontmaskeren, zich niet met de functie van Israel bezig houden en niet of te weinig bij de tekenen des tijds mbt. de wederkomst van JHWH in de gestalte van Yeshua stil staan.
Mocht u dat allemaal wel hebben in uw kerk, prima, laat dat dan aub weten, dan zijn de Tora-Yeshua samenkomsten voor u niet nodig; wees welkom om op onze website mee te lezen en/of onder artikelen te reageren.
Als u genoemde zaken wel mist, geheel of deels, kom dan ter aanvulling naar onze samenkomsten en  blijf gerust helemaal betrokken bij uw bestaande gemeente, om daar deze zaken goed onderbouwd ter sprake te brengen met wat u op shabbath bij leert.

Shabbath shalom vast toegewenst, stuur aub deze mail zo veel mogelijk door, we zien naar u uit!

Ben Kok (joods-chr. pastor)
06-39696349

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*