Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

“Politie je beste vriend ?” Wat is dit voor waanzin ?

’ME bleef maar    door slaan’

geldermalsen

door

Jolande van der Graaf
(overgenomen met dank van http://www.telegraaf.nl/binnenland/24893401/___ME_bleef_maar_door_slaan___.html  via Blendle )

 „Ik stond machteloos toen de ME met wapenstokken op mijn vriendin insloeg. Ik schreeuwde tegen de agenten dat ze moesten stoppen, dat Saskia erg ziek is. Maar de agenten bleven maar doorgaan. Ik was ontzettend bang dat ze haar zouden doodslaan.” Volledig van de kaart kijkt Sjors Nikkels terug op het bizarre optreden door leden van de Mobiele Eenheid waarbij zijn vriendin, makelaar Saskia van Kessel, woensdagavond in Geldermalsen door politieagenten finaal in elkaar werd geslagen en zwaargewond raakte.

Saskia, die lijdt aan een ernstige vaatziekte, en haar partner werden uren na de rellen pal voor hun woning belaagd door twaalf tot vijftien ME’ers die het stel met hun wapenstokken aftuigden en tegen de grond beukten. In een ziekenhuis is later geconstateerd dat Saskia door de zware klappen op haar hoofd een hersenbloeding opliep. Vanwege haar ziekte is nog onduidelijk wat de vooruitzichten zijn.

„Het was verschrikkelijk”, vervolgt Sjors. „De politie stortte zich van het ene op het andere moment en zonder enige aanleiding bovenop ons. Ik ben er kapot van en heb er veel last van dat ik Saskia niet kon beschermen. Het is moeilijk te verkroppen dat we zijn neer geknuppeld door mensen van de Staat, van de politie nota bene, terwijl we niets verkeerd deden.” Het koppel heeft advocaat Esther Vroegh in de arm genomen. De raadsvrouw gaat aangifte tegen de betrokken agenten doen wegens een poging tot doodslag en eist diepgravend onderzoek.

Saskia en Sjors waren eerder op de avond bij het gemeentehuis waar een demonstratie tegen de komst van een asielzoekerscentrum uit de hand liep. „Dat gebeurde zo’n honderd meter bij ons vandaan”, zegt Sjors. „We wilden niets met de rellen te maken hebben en gingen direct weg. In Saskia’s makelaarskantoor, een eind verderop, hebben we wat nagepraat met vrienden.”

Later die avond deed het duo in een kledingzaak van vrienden nog aankopen. „Rond middernacht gingen we samen hand in hand op huis aan. Onze woning ligt een paar honderd meter van het stadhuis. Toen we vlakbij waren, hoorden we tumult. Ik deed een paar stappen naar links, Saskia liep iets naar voren.” Volgens Sjors ontwaarde hij zo’n vijftien man ME. „Ze droegen donkere burgerkleding, hadden allemaal een wapenstok. Plotseling voerden de agenten charges uit tegen mannen die uit een café kwamen. Die cafébezoekers renden ineens langs mijn vriendin. Saskia bleef verstijfd van schrik staan.”

Binnen no time was de vrouw omringd door drie à vier ME’ers. Sjors: „Het ging razendsnel. Terwijl ik bij Saskia probeerde te komen, zag ik hoe ze genadeloos op haar insloegen. Ik schreeuwde dat ze van haar af moesten blijven, dat dit levensgevaarlijk was omdat Saskia ziek is. Mijn vriendin werd tegen de grond gewerkt, ze sloegen maar door. Voor ik het wist had ik zelf een aantal ME’ers op mijn nek. Ik kreeg klappen met een wapenstok tegen de zijkant van mijn hoofd en mijn benen. Een paar tellen was ik helemaal out.”

Toen hij weer bijkwam, was zijn vriendin naar Sjors toe gestrompeld. „We stonden voor onze voordeur. ’We wonen hier’, riep ik, terwijl ik onze sleutels liet zien. Van een oudere ME’er mochten we goddank naar binnen. Korte tijd later keerden de agenten terug en stonden ze met hun stokken te bonken op de deur. Het was krankzinnig.” De toestand van Saskia verslechterde dusdanig, dat zij nog dezelfde avond in een ziekenhuis belandde.

Advocaat Vroegh: „De politie heeft inmiddels laten weten dat een ander korps de zaak gaat onderzoeken. Er was geen enkele aanleiding voor dit ingrijpen. Bovendien gebeurde het lang na de rellen op een plek die daar honderden meters vandaan ligt.” De politie Oost-Nederland zegt de zaak zorgvuldig te gaan onderzoeken, onder leiding van het Openbaar Ministerie. De betrokken agenten zijn niet geschorst en nog gewoon aan het werk.

425ab71c0612d4a1d533d25de888d59ee25df4b9

febd2c808347af1c87b6f064ea4b8409a5c6ee19

Volgens bewoners van Geldermalsen heeft de gemeente de situatie onderschat, waardoor een demonstratie tegen een azc woensdagavond kon escaleren. foto rias IMMINK

Mijn commentaar:

Waarom niet vandaag meteen duidelijkheid ? Als dit  allemaal klopt (en daar lijkt het veel op, was ook op onze staatsomroep NOS), dan kun je er toch met je verstand niet meer bij?
En dan gisteren in de poltiek, bijna het kabinet “opgeRut” omdat het ministerie van Justitie het partijburo van de VVD bleek te zijn ?
Want 5 VVD-ers en daar achteraan nog VVD-er Vrakking bleken langs of over de rand van  het toelaatbare te zijn gegaan, de rechtsstaat stond ter discussie.
En dan het door onze strot duwen van tienduizenden vluchtelingen, 90% moslims, belachelijke aantallen in verhoudingen tot dorpjes met 140 inwoners ergens in Drente, het dorp Oranje, waarbij een protesterende vrouw aangereden werd door de auto van staatssecretaris Dijkstra, VVD :

nu Culemborg met 11000 inwoners, maar in beide gevallen was het plan er 1500 vluchtelingen bij te zetten.
Vandaag http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4209559/2015/12/17/1200-vluchtelingen-in-vakantiepark-Kaatsheuvel.dhtml  , 1200 vluchtelingen op  ca. 16.000 inwoners.

De islamisering van Europa en dus van ons land gaat door, met grof geweld zo nodig, bevolen door regering en kamer, die bij ons burgers in dienst zijn, door ons zijn gekozen.
Democratie is aan het veranderen van toch al nepdemocratie met de schijn van inspraak naar dictatuur, die als democratie wordt verkocht.
En als Geert Wilders dan spreekt van “nepparlement” , dan is hij weer de man, die  wel de waarheid zegt, maar op zo’n vervelende toon.
Waar heb ik dat toch meer gezien?
Yeshua, de waarheid in eigen Persoon,  sprak over de politieke macht,  koning Herodes,  die bezig was Yeshua te laten vermoorden, als over “die vos”  (vglb. met ongedierte, rat), zie Lucas 13:32
Yeshua sprak over de geestelijke macht, het Sanhedrin, leidinggevende rabbijnen, in Matth. 23 als over “rottende lijken mooi verpakt in keurig witte graven”, huichelaars, slangen,adderengebroed.
Yeshua sprak tot het volk, wat de tempel tot verkoophuis had gemaakt, dat “ze het huis van Zijn Vader niet tot een markt mochten maken” en bezemde de tempel schoon met een eind touw.
Inderdaad, Hij werd vermoord aan een martelpaal/kruis.
De heersende macht raakt vroeg of laat corrupt en de signalen zijn zichtbaar, ook in Nederland, zeker in de EU met haar zakkenvullers in het parlement en commissies, allemaal op weg naar de NWO naar nog meer macht en geld.
Hoog tijd, dat de Koning komt, niet als kwetsbaar kind in de kribbe, maar als Koning, Die alle tegenstand, dwz. Goddeloosheid,  zal verslaan.
Want het bleef niet bij de moord, Hij stond op uit de dood en JHWH gebruikte Zijn dood voor de hele wereld tot geweldige zegen, ieder die erkent, dat hij/zij een zondaar is en de doodstraf verdient, mag  Zijn genade aanvaarden.
Zie https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

13 Responses to “Politie je beste vriend ?” Wat is dit voor waanzin ?

 1. Dit is toch ‘in en in triest’.
  Dat ze de ME inschakelen zegt genoeg over hun beleid.
  er worden alleen maar slachtoffers gemaakt, letterlijk en emotioneel.
  Hoofdzakelijk omdat ze hun eigen beleid willen of MOETEN doordrijven.
  Het lijkt erop dat mensen gemanipuleerd worden door krachten die verdeeldheid veroorzaken.
  Bijbels gezien is dat niet vreemd. 2Kor 11:15 worden degene “dienaren van rechtvaardigheid” genoemd, net zoals Satan vers 14.
  Al heeft dat betrekking op religie is dat toch verbonden met het beleid.

  • Hi D.havila,
   Inderdaad ,het gaat in die tekst over nep-apostelen en hier gaat het over doorgeslagen politie, politiek verkeerd aangestuurd.
   Helaas zijn er ook vrnl. nep-geestelijk leiders, die zwijgen over de duisternis en die niet ontmaskeren.
   Shalom
   Ben

 2. Het daarom dat Jezus zei: mijn koninkrijk is niet van deze wereld hij wilde hiermee zeggen dat zijn koninkrijk niet van menselijke oorsprong is. We gaan terug naar de Babelwaanzin van één taal één volk één cultuur ( Gen 11).Heeft Jezus niet gezegd “zo ook,wanneer ge al deze dingen ziet,weet dan dat het koninkrijk nabij is”! ( Lk 21-31).We zien dat de politieke leiders niet bij machte zijn orde en vrede te herstellen er is maar vrede in één persoon en dat is Jezus de rest is tot mislukken gedoemd. Jezus is onze vredevorst en wij moeten getuigen van deze vrede. Shalom

 3. Op 18 december 2015 @ 20:10 schreef Jan Willem

  Beantwoorden

  Het verhaal van Saskia lijkt geloofwaardig. Kortom als het waar is, dan de betrokken agenten straffen, misschien ontslaan. Ben schrijft echter over doorgeslagen politie l, dat gaat veel te ver. Er zijn duizenden correcte agenten in ons land. Actievoerders prima, maar geen vernielingen en dat was te verwachten, daarom was de ME mogelijk achter de hand gehouden.

  • Hi Jan Willem,
   Eens met je opmerking, dat er ook veel goeds wordt gedaan door de politie.
   Maar: 25% van de aangiften blijft liggen, naar verluidt door onderbezetting, geldgebrek.
   De reorganisatie naar landelijk georganiseerde politie verloopt zeer onvoldoende, er is veel gebrek ook aan specifieke deskundigheid mbt ict/hackers, opsporen van pedofilie ellende, aanpak van de islamisering.
   In Amsterdam kregen de agenten een gratis koran om kennis op te doen, maar dan wel de “Groot Nieuws uitgave” van de koran, een popi-jopie uitgave geschreven door Kader Abdolah , zie http://www.bol.com/nl/p/de-koran/1001004007506568/
   Dan lijkt het allemaal wel aardig, maar de versie van Kramer geeft wel wat anders weer en is een serieuze vertaling, vglb. met het nivo van de SV of HSV in het christendom.
   Dus zo laat de politie zich in de luren leggen mbt de islam en dat zou nu net de politie niet moeten willen of accepteren, ze zijn heus niet achterlijk, maar wel politiek correct als verlengstuk van de overheid.
   De politie weet ook best dat er geen 1500 mensen in een dorp bij kunnen , snel door de strot geduwd om verzet te vermijden.
   Maar de politie voert blind uit wat de overheid wil, in die gevallen horen we geen protest.
   Terwijl ze best kunnen protesteren als het gaat om salarisachterstand, terecht hoor, maar protesteer dan ook als de politiek foute zaken eist van de politie.
   Want wij kunnen dit soort aantallen niet hebben, het aantal allochtonen hier zit al op 3 tot 4 miljoen, w.o. ruim 1 miljoen moslims, die laatste groep per definitie potentiele moordenaars volgens hun bronnen, koran/ahadith.
   http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?VW=T&DM=SLNL&PA=37325&D1=0&D2=a&D3=0&D4=0&D5=0-4&D6=l&HD=110629-1412&HDR=G5,T,G3,G2,G4&STB=G1 ,
   3,6 miljoen allochtonen 1jan, 2015 officiele cijfers, maar als je daar de illegalen bij telt, zitten we zo over de 4 miljoen.
   Officieel 1 miljoen moslims, praktisch richting 1,5 miljoen.
   Elk jaar 50.000 moslims er bij in het huidige tempo (van de totale instroom van bootvluchtelingen is 90% moslim !) en dan het na laten komen van familie en grote gezinnen, dan gaat het hard naar 2 , dan 3 miljoen moslims.
   Kijk even in de grote steden , 40 toto 50 % moslims.
   Dit gaat helemaal fout, zeker ook in Frankrijk, Duitsland, Engeland.
   Ga je mee volgende week naar de moslimconferentie in Amsterdam? Dan snap je het beter, met slechts een handvol niet-moslims tussen een paar duizend moslims.
   Ik heb al ca. 5 keer zoiets mee gemaakt, heel leerzaam in veel opzichten, zie https://tora-yeshua.nl/2010/05/islamcongressen-29-mei-te-amsterdam/
   Shalom
   Ben

  • Op 18 december 2015 @ 21:55 schreef Nico Spaak

   Beantwoorden

   Het is veel gemakkelijker dan je denkt. De Politie heeft een geweldsinstructie. Daarin staat in dat het geweld proportioneel en subsidiair dient te zijn. Wat zoveel wil zeggen dat je niet met een kanon op een mug moet schieten. Het molesteren van een persoon is daarom dan ook strijdig met deze instructie en met de wet en dient daarom vervolgd te worden. De eis van de advocaat zou moeten zijn: poging tot doodslag. Nu nog een rechter zien te vinden die geen D666 stemt.

   • Hi Nico,
    Zo is dat, maar Jan Willem wilde het terecht nog even opnemen voor de goed bedoelende agenten; laat onverlaat wat ik schreef in reactie op hem en in mijn artikel.
    Shabbath shalom
    Ben

 4. Het is opletten in deze zaak en dan bedoel ik het optreden op termijn ( circa een half jaar !) na het toegebrachte geweld aan het hoofd van Saskia. Het is bekend dat pas na een half jaar ernstig hersenletsel kan leiden tot de dood. Bijvoorbeeld een bouwvakker die na een balk op zijn hoofd aanvankelijk alleen een hersenschudding lijjkt te hebben maar circa een half jaar later overlijdt aan een sub-arachnoidale bloeding. Deze kennis heb ik van een zeervaren ambulance verpleegkundige. Hij heeft dit 3 keer meegemaakt na ernstig ( hoofd) hersenletsel.

  Mocht er dus iets met deze lieve vrouw gebeuren dan verandert de aanklacht in ‘moord’.
  Laten we bidden dat dit deze lieve onschuldige mensen niet overkomt!
  Shalom

  • Inderdaad Vbg. en ook, dat de dader(s) de zwaarst mogelijke straf krijgen, inclusief de opdrachtgevers, dus de leiding van de politie en de verantwoordelijke minister.
   Plus alle kamerleden, die verantwoordelijk zijn voor het ongelimiteerd importeren van vluchtelingen, waardoor het land naar de knoppen gaat.
   Shabbath shalom
   Ben

 5. Lees net dat de vrouw te gewond is om aangifte te doen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24899649/__Te_gewond_voor_aangifte__.html

 6. Beste Ben, heb net deze email naar Dhr. Wilders gestuurd:

  Beste Geert,

  bij het lezen van dit bericht:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24899649/__Te_gewond_voor_aangifte__.html

  kwam de gedachte bij me op dat de PVV voorgoed de harten van de Nederlanders zal winnen ( ook twijfelaars) als de PVV nu een statement maakt door Saskia t liefst persoonlijk te bezoeken.
  Ook zouden alle gearresteerden openlijk als volkshelden moeten worden ge-eerd en desnoods de garantie van de PVV krijgen een eerlijk proces te kunnen voeren.
  Ik ben bereid hier ook aan mee te betalen als dat kosten zou meebrengen!

  Er valt zoveel over te zeggen, over deze demonstratie van zinloos geweld door de overheid tegen de eigen burgers vanwege de waan van de immigratie…

  SHALOM iedereen en vooral de mensen die God ( =liefde ) liefhebben boven alles :)

  Met vr.gr.,
  (mijn naam)

 7. Uiteraard zou een ‘bloemetje’ ook een prachtkans zijn om niet de ME-ers verwijten te maken maar iedereen voelt dat achter dit ME geweld een landsbestuur schuil gaat ( en daar weer achter een ‘religieuze clan van VVD D66 PvdA CDA GL CU(!) en SGP (!) ) dat het kwaad goed noemt en omgedraaid. Dat de burgerij de antichristelijke machten bij wet dwingt te gehoorzamen. Preices zoals je in de hierrachie beschrijft van 05.44 uur
  Hier zegt Jezus Christus over in het proces tegen Hem: ‘zij ( ‘Kajafas’- nu verstaan als de religieuze elite) hebben groter schuld dan ‘Pilatus’ ( de wereldlijke machten).
  De grondregel in het koninkrijk der hemelen luidt: de eerste steen van elk concentratiekamp ( of andere geweldsuiting) is altijd gelegd door ‘Kajafas’ die staande voor de Zoon van God in ‘religieuze’ verontwaardiging uitriep ( en zelfs zijn borstschild scheurde hetgeen hem bij Tora verboden was!) : ‘wat hebben wij nog voor beschuldiging nodig? Hij lastert God!
  Christus opnieuw gekruisigd in 2015: wat heeft de ME ( lees politie, justtie) nog voor reden nodig het volk te dwingen onze immigratiepolitiek te accepteren? ZIJ ( Saskia en Sjors waren aanwezig daar en dat het voor hun eigen huis gebeurde…het is het huis voor de asielzoekers! Daarom!

  • Dag Vbg,
   We zitten midden in de eindtijd, geen enkele kerk of synagoge schrijft er over op haar website, behalve dan de Tora-Yeshua gemeente.
   Het beste wat je kunt doen als Bijbelse gelovige , is werken aan je relatie met onze hemelse Vader, Zijn komst tegemoet levend.
   Dus Tora doen, vandaag is het shabbath, geniet van de rust in Hem.
   En verder evangelie verkondigen, duisternis ontmaskeren.
   Shabbath shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*