Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

“Stiekem, stiekemer, stiekemst”, taqiya in het parlement !

http://www.nu.nl/politiek/4200816/geen-lek-gevonden-in-commissie-stiekem.html

Bonnetje van een paar miljoen in eerste instantie zoek, VVD, Fred Teeuwen.
Geklungel met Betuwelijn en met de Fira hoge snelheidstrein.
Aantal vluchtelingen wat binnen gaat stromen varieert van 58.000 tot 90.000 tot 200.000
Per gezin kregen we er 1000 euro bij van Rutte, VVD
VVD minister Van der Steur al voor de 3e keer met excuses, foutje bedankt.
En als klap op de vuurpijl: commissie stiekem is zo stiekem, dat een lid er van aangifte doet van een lek (Zijlstra, VVD), maar na enkele maanden onderzoek blijken er meerdere “lekjes” te zijn, waarvan de oorzaak onvoldoende duidelijk is, dus gelukkig geen probleem, aldus de vz. van de onderzoekscie., Carola Schouten, CU , met knipperende ogen.
Er bestaat ook verouderde wetgeving op het punt van aanpak van foute regeerders, parlemenariers e.d., zo bleek al 6 jaar geleden, maar daar is toen niets mee gedaan en CU-Carola had blijkbaar  niet de moed om dan dapper dwars te gaan liggen en te eisen, dat er hoe dan ook “inhoudelijk recht zou geschieden”

Hoe zo een “nep-parlement” ? Inmiddels weten we dat VVD-minister Van de Scheur blijft doorgaan dankzij een “meerderheid” in ons parlement, te weten alle PvdA en VVD leden,officieel 77, maar in werkelijkheid volgens de laatste peilingen  nog geen 30 zetels.
Wat een schofterigheid om met zo’n nepmeerderheid je zin door te drijven.
En dan het affront van Van der Scheur, om  een document van tientallen pagina’s  aan de kamer te sturen als uitleg van zijn handelen, wat ongeveer voor 80% zwart (onleesbaar) was gemaakt, zo liet Pieter Omtzigt duidelijk zien voor de kamer.
Ik snap niet  dat wie dan ook daar genoegen mee neemt, het toppunt van “stiekem” gedrag, VVD Van der Steur gedrag in dit geval.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

One Response to “Stiekem, stiekemer, stiekemst”, taqiya in het parlement !

  1. Ben helemaal mee eens. Op geenstijl.nl een zinnig inteview met Jan Roos en Harry van Bommel. Niet te geleoven maar over Ukraine zeggen ze zinnige dingen. MP Rutte verdient op zijn minst een gele kaart. Juncker komt ook ter sprake die heeft gezegd dat als Ned NJET zegt op 6 april er een continentale crisis kan komen. Nou ik maar bidden dat de meerderheid tegen dit verdrag gaat stemmen terwijl 1e en 2e Kamer al mee hebben ingestemd ( zonder ons!).
    Wat een wereld, het priestervolk der aarde moet wakker worden en zal overal op aarde de ‘vrede God’s’ moge bestellen, daar heeft Hij ze voor geschapen, in navolging van de Hogepriester de Here Jezus Christus! Hallelujah! En dat komt….ondanks ons….dat geloof ik:)

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*