Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Tora-Yeshua samenkomst za.mid. 6 febr. Amersfoort, 14-17 uur, hartelijk welkom!

Gewaardeerde Tora-Yeshua vrienden, nieuwsgierigen voor de 1e keer dan wel “terug van weg geweest”,

Welkom a.s. shabbath op het bekende adres:

*Amersfoort, Kraanvogelstraat 1, 3815 TP, (wijk Liendert) / Gratis parkeren, zaterdagmiddag 14-17 uur.
(Openbaar vervoer: vanaf NS centraal station bus 7 nemen, die gaat om de ca. 10 minuten, doet er 10 minuten over)

Ter voorbereiding van onze gemeentesamenkomsten op shabbath (vr.av./zaterdagmiddag)  is het de bedoeling dat iedereen dezelfde Bijbelgedeeltes leest, zie
https://tora-yeshua.nl/2012/08/bijbelgedeeltes-die-je-toelevend-naar-shabbath-en-op-die-dag-kunt-lezen/
Natuurlijk bent u altijd welkom, ook als u geen Bijbelgedeelte heeft gelezen, is het gesprek er over even goed te volgen en wie het wil, pakt de regelmaat van dit leesrooster vanzelf wel op.

Zie voor alle data https://tora-yeshua.nl/samenkomsten/   , n.b. voor maart is onze samenkomst een week verzet, zie de link ivm een speciale gast uit Israel,  Aart Brons, voorganger van uit de Chr. Geref. Kerk met een warm hart voor Israel en ter plekke aan het werk.
Verder zien we uit naar een mogelijke ontmoeting met Jacob Damkani,  een Joodse evangelist, die we 5 jaar geleden ook in ons midden hadden,  ergens tussen  8 en 17 april, meer info volgt.

Zoals altijd veel aandacht in onze samenkomst voor de “tekenen des tijds”, die we mogen zien als markeringspunten op weg naar de wederkomst van JHWH in de gestalte van Yeshua ha Mashiach.
Zie de diverse artikelen van de laatste tijd op tora-yeshua.nl, dan herkent u de nodige Bijbelse profetie in vervulling en het is heel goed er met elkaar over te blijven praten, ook om voor misleiding bewaard te blijven.
Naast het lezen van onze website blijft het waardevol elkaar als “internetgemeente” ook persoonlijk te ontmoeten, eens per maand blijkt voor mensen uit Den Helder, Goes, Doetinchem en Drachten te doen, om maar es een paar uitersten te noemen.
Geen monoloog of een standaardliturgie, maar een levendig gesprek met diepgang, maak het mee, voor het eerst of opnieuw, eenmalig of af en toe, structureel, kan allemaal.

Shabbath shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*