Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Wilders en Aboutaleb samen aan de macht, een duivels duo in een antichrist-wereld

Na het zien van het interview met Aboutaleb bij College Tour olv Twan Huys, zie
http://www.npo.nl/college-tour/04-03-2016/VPWON_1248332

3785.w270.r270-270.8c94b5e
en na het zien van het interview met Geert Wilders, samen met de vz. van Vlaams Belang bij Terzake op de Belgische tv, was het me duidelijk.

foto-geert
Zie de inhoud van interview met Geert op
http://www.pvv.nl/index.php/36-fj-related/geert-wilders/8966-speechgw040316.html
Beide interviews waren gisteravond, 4 maart 2016 en Aboutaleb gaf aan , dat hij in gedachten vaak Wilders een brief schreef om samen te werken aan het doel: een  goede Nederlandse samenleving.
En hij reikte  Wilders symbolisch de hand, door Twan Huys in diens plaats de hand te schudden, mooi toch ?
Achmed Aboutaleb stelde het best op veel punten eens te zijn met Geert Wilders, volledige instemming van de hele zaal.

Dezelfde Aboutaleb gaf in een eerder interview aan, dat hij tegelijkertijd als zoon van een imam overtuig moslim blijft,  het onacceptabel zou vinden dat zijn dochters met een niet-moslim zouden trouwen en dat hij elke dag 17 keer tot de koranAllah bidt.
Die rechtstreekse lijn met de koranafgod, de duivel zelf, is bij hem het probleem en zo doet Achmed Aboutaleb zich bewust of onbewust voor als “engel des lichts”, zoals de duivel vaker doet.

Uit 2 Korintiërs 11: 14 blijkt dat satan zich voordoet als een engel des lichts om de mensheid te verleiden. Zijn positie als god dezer eeuw (2Kor. 4:4) en zijn titel overste van de macht der lucht (Ef. 2:2) maken duidelijk dat satan nog steeds grote macht heeft.

Het interview met Geert was beslist zeer inspirerend, ik ben het van harte eens met zijn opmerkingen in dat tv interview op de Belgische tv.
Maar helaas moeten we daarnaast nog steeds constateren, dat Geert geen persoonlijk Bijbels geloofsleven heeft, van daar uit ook een aantal onBijbelse zaken conform de Nederlandse wetten accepteert en als agnost/atheist de relatie met JHWH niet heeft.
Hij heeft dan wel als “ideologie” de joods-christelijke waarden en normen, maar naar eigen keuze ingevuld, zoals bij zoveel mensen.
Derhalve ook , bewust of onbewust, een verlengstuk van “de engel des lichts”.

Dat geldt ook voor degenen, die de Joodse Mashiachverwachting vasthouden: een superJood,die als wereldleider het volk Israel naar het leiderschap van deze wereld zal brengen.

Ook voor moslims met hun Mahdi , de 12e imam, die het wereldkalifaat zal leiden.
En voor de paus, met zijn interreligieuze ambities voor een RK wereldinvloed, zie
http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Paus-spreekt-van-Arabische-invasie-van-Europa-en-juicht-die-toe
En voor de valse christelijke oecumene, die aanhaakt bij de RK, met als motor de PKN.

En wat te denken van de 17 chr. org. , die in Nederland onder moslims werken met een nepevangelie, waarin de koranAllah “dezelfde God” is als JHWH  , net als in vele kerken en synagoges en overige chr. organisaties.
Ook zij laten zich meeslepen als “engel des lichts” met deze voor de duivel essentiele misleiding !

Velen bewonderen genoemde personen, kerken, organisaties, om hun streven naar een betere samenleving, ieder vanuit de eigen optiek, met ook altijd de eigen agenda en streven naar macht en invloed onder het mom het goede doel.

En zo zullen we als mensheid verder de NWO worden ingesleurd door de duivelse invloed via mensen en politiek of religieuze organisaties.

Houd de waarheid vast, als u die kent , want Yeshua is de waarheid (Joh.14:6), de werkelijkheid is van Yeshua ha Mashiach (Col.2:17) en als  Hij komt, JHWH in de gestalte van Yeshua op de Olijfberg te Yerushalayim, zullen we Hem zien zoals Hij is.
In 2 Thess. 2:8 staat: “Hij zal de Toraloze doden door en de adem van Zijn mond en machteloos maken door Zijn verschijning  als Hij komt” .
In dat vertrouwen kunnen we als Bijbelse gelovigen Zijn komst tegemoet leven vanuit Zijn genade in Zijn Tora,

shabbath shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: bidden dat  zowel Achmed Aboutaleb als Geert Wilders tot geloof  in JHWH komen door Yeshua als enige weg, is natuurlijk prima, wonderen gebeuren, maar altijd met respect voor de eigen keuze van de mens.
Wie Yeshua af blijft wijzen, houdt de duivel als vader, aldus Yeshua in Joh. 8:44 en zal “het leven niet zien, want de toorn van JHWH blijft dan op hem/haar”, Joh. 3:36

Navigeer naar andere artikelen

6 Responses to Wilders en Aboutaleb samen aan de macht, een duivels duo in een antichrist-wereld

 1. Ik heb het interview van Wilders met de Voorzitter van het Vlaams belang Van Grieken ook gezien op de Vlaamse televisie en zijn opinie over de islam dat heb ik nog nooit gehoord bij een Belgische politieker dus of hij nu gelooft of niet hij zegt wel keihard de waarheid en wat het volk denkt maar niemand niet zegt Shalom !

  • Precies Willy en daarin waardeer ik Wilders enorm, het is in Nederland niet anders, hij is de enige die de waarheid zegt over de islam, ook de afgesplitste 2 manspartij VNL doet dat, maar dan houdt het wel op.
   We houden de moed er in, hopelijk kunnen we bijdragen in de goede ontwikkeling van de PVV.
   Shalom
   Ben

 2. Ik wil nog even aanstippen dat ik juist op xandernieuws verneem dat de vrijmetselaarspaus de Arabische invasie toejuicht als een verrijking voor Europa! De paus is een diabolische,narcistische en peronistische fascist en dan druk ik me nog vriendelijk uit. Trouwens in kringen van de katholieke kerk wordt hij nu reeds aan zien als een valse profeet een vat vol tegenstrijdigheden die op zoek is naar één wereldregering en één wereldreligie hij zou vroeger zijn geloof reeds verloren hebben. De paus is ook verkozen door de St. Gallengroep een lijst van topkardinalen uit de vrijmetselaarsloge uit de katholieke kerk waaronder de oude Belgische kardinaal Danneels en waar ook de Nederlandse bisschop Jan Liesen ook lid van is hij is ook lid van de pauselijke theologische commissie dus zo maak je in de kerk carriere . Shalom

  • Helder Willy, de hele RK-kerk met z’n pausenkliek zit verweven in de NWO en zal met die NWO te gronde gaan.
   Shalom,
   Ben

 3. Op 13 maart 2016 @ 19:19 schreef Jan van Eechoud

  Beantwoorden

  Hi Ben.

  Je kop: “Wilders en Aboutaleb samen aan de macht, een duivels duo in een antichrist-wereld” zet mensen totaal op het verkeerde been, en ook ik reageerde als door een slang gebeten….

  Je bedoelde het blijkbaar helemaal niet op deze manier, dus geen harm done, maar het blijft wat vreemd dat je de wens van Aboutaleb vertaald als ook zijnde de wens van Wilders.
  Mvg

  • Hi Jan,
   Goed dat je reageert, jij bent in ieder geval wakker geschud.
   De gezamenlijke factor bij Aboutaleb en Wilders is, dat ze geen van beiden de mensen wijzen op JHWH, de God van Abraham ,Isaak en Jacob, waar voor deze wereld en voor elk mens het antwoord ligt op alles.
   Aboutaleb wijst ze op de duivel zelf, daar moet je het van hebben en die heet dan bij hem “Allah, zoals in de koran”.
   Wilders gaat daar prima tegen in, daar ben ik dan ook erg blij mee, maar hij biedt geen alternatief als oplossing voor deze wereld, als atheist zijnde.
   Het partijprogramma van de PVV is op sommige punten helaas niet bepaald Bijbels en de visie voor deze wereld naar de toekomst toe haal ik er ook niet uit.
   Dus bij stemmen moeten we van alle die onvolmaakte partijen dan maar de minst slechte kiezen en dat is de PPV gezien het feit, dat men daar wel ziet dat de EU een ramp is, dat we geen vluchtelingentsunami kunnen hebben en dat de islam een duivels systeem is.
   Daar moet je bij de rest van het nepparlement niet bij aankomen.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*