Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Een “open deur”, naar ………….

Een oude man, in de 70, al jaren gewend om regelmatig op een dijkje bij een klein dorp langs een voetpad op een bankje te zitten, relaxed.
Dan komen daar een paar mede-landers van Noord-Afrikaanse herkomst op een scootertje langs rijden, waarop de man hen vraagt om het voetpad  niet te misbruiken.
Zie dan de arrogantie van de ware moslim (het zouden ook Eskimo’s kunnen zijn, wordt nog uitgezocht, er zijn camerabeelden van): ze slaan de man het ziekenhuis in.
Mochten het geen moslims zijn, dan zijn er overweldigend veel voorbeelden van soortelijke gevallen, waarin het moslims waren, ik ben benieuwd of de PZC dan wel de Zeeuwse overheid dat nog laat weten.
Misselijk makende laffe misbaksels, die  dan de man voor oud vuil achter laten en er vandoor gaan.
Leef je es in in deze oude man, die gewend is van zijn geboortegrond te genieten, rustig aan het water zittend en dan 2 volgelingen van Mohammed, die je leven verpesten.
Het ergste vind ik de uitspraak van deze man: ” ik was altijd wel gewend om mijn mond open te doen als er wat gezegd moest worden, maar nu zal ik me wel 2 keer bedenken”.

http://www.pzc.nl/regio/walcheren/nu-denk-ik-wel-twee-keer-na-voordat-ik-mijn-mond-opendoe-1.6214015

Munchen, een Iranier 3e generatie in Duitsland, die zich als “echte inwoner van Duitsland” afficheerde en vervolgens 10 mensen  dood schiet.
En de opperimam van Duitsland, die dan verkondigt, dat hij tot Allah bidt, dat de slachtoffers steun zullen ontvangen in hun lijden.
Want deze moorden hadden natuurlijk niets met de islam te maken.

Allemaal incidenten, de meeste moslims doen dat niet, hoewel het hun in de koran geboden wordt jihad te voeren tot de wereld een kalifaat is.
Lees soera Al Tauba , nr. 9 maar es, vers 5, 29 en 123 plus honderden soortgelijke verzen in de koran.
Afgezien van het feit, dat de meerderheid van naam-moslims dus voor ons gelukkig “slechte” moslims zijn volgens hun eigen koran, is het ook nog zo, dat ze walgelijke mensen zijn, zolang ze stilzwijgend dit soort wandaden laten gebeuren.
Wie zwijgt, stemt toe en dat geldt voor veruit de meeste moslims.

En de rest van Nederland zwijgt dan niet, maar sputtert wat onder elkaar en/of blijft roepen , dat “alle mensen goed zijn op een enkeling na” en dat  “de islam een in Nederland gerespecteerde religie is, net als alle andere religies” (citaat van Segers, CU).
En de meeste pastoors, dominees, rabbijnen willen met de imams door 1 deur kunnen, de deur van een liftkoker zonder lift, een bodemloze put.
Ze zwetsen over “de koranAllah als dezelfde God zoals in de Bijbel” en slepen hun “beminde medegelovigen” mee de diepte in.

Een door en door verrotte samenleving in alle geledingen.

Niettemin, shabbath shalom, want gelukkig zijn we niet aan de mensen overgeleverd, aan elkaar dus, maar heeft JHWH, de God van Abraham, Isaak en Jacob het laatste Woord.
Elk mens kan gered worden uit genoemde duisternis, door Yeshua te aanvaarden als de enige weg tot de Vader, zie  https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
Ik vertel het dagelijks aan meerdere mensen, ze horen het vaak welwillend aan, geven me gelijk en doen er vervolgens niets mee, in de meeste gevallen.
Maar sommigen kom ik vast nog tegen, later in Gods Koninkrijk, behouden door Yeshua, omdat iemand ze de Weg mocht wijzen, via een gesprek, een folder, een website (tora-yeshua.nl), door gebed ondersteund.
Een open Deur, niet naar een bodemloze put, maar naar de  heerlijkheid van de Vader.

Shabbath shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Een “open deur”, naar ………….

  1. Volgens de politie had het niets met terreur te maken maar ik geloof die versie niet in de jihad is het een bekende gegeven dat wie veel mensen meeneemt in de dood je ziel word gezuiverd en dat was juist wat die jongen deed dus mijn conclusie het had wel iets met islam te maken en Merkel ze zweeg ! De islam wil wereldheerschappij en wil geen andere religies zij zijn de ware Europa heeft de islam binnengelaten en ze zullen met terreur moeten leren leven en dan heb je nog de dictator Erdogan een goeie vriend van Merkel de islam is klote ! Shalom

  2. Rob Hoogland heeft in zijn column van een paar dagen geleden een nieuwe kreet gelanceerd! “Erdocratie”. Wie weet wat hij daarmee bedoeld? Ik denk wel dat ik het weet!

    Shalom,

    Paul

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*