Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Vergelijk vorig bezoek van Netanyahu met dat van nu

Netanyahu in Nederland: Linkse kamerleden keren zich tegen Joodse staat Israël
Xander 07-09-2016 15:31- in Algemeen Nieuws, Eindtijd & Profetie, EU, Immigratie, Islam & Terreur, Israël & Joden, Maatschappij

met dank overgenomen van
http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/09/Netanyahu-in-Nederland-Linkse-kamerleden-keren-zich-tegen-Joodse-staat-Isral

Nederlanders mede dankzij leugenmedia opnieuw één van de meest antisemitische volken in Europa

2016-09-07-15-31-08-netanyahu-in-nl-7-september-2016-jodenster
Politiek correct Den Haag diende wederom een  (virtuele) gele Jodenster uit aan Netanyahu.

De Israëlische premier Netanyahu is vandaag in Nederland, en legde tijdens een persconferentie nog eens uit waarom het conflict met de Palestijnen nog steeds voortduurt. ‘De Palestijnen willen Tel Aviv en Akko, ze accepteren geen enkele Joodse staat.’ Vooral linkse Tweedekamerleden hadden hier geen enkele boodschap aan, die steunen zoals bekend al jaren volmondig de oprichting van een nieuwe Palestijnse terreurstaat in het hart van Israël. Het Turks-Nederlandse kamerlid Tunahan Kuzu, lid van de racistische linksradicale beweging Denk, weigerde Netanyahu zelfs demonstratief de hand.

Kuzu had een button met een Palestijnse vlag op, waarmee hij zich openlijk solidair verklaarde met het streven van de Palestijnse Autoriteit en Hamas om de Joodse staat volledig uit te wissen. Dat streven staat namelijk nog steeds bovenaan de officiële handvesten van beide islamitische (terreur)bewegingen.

De Turkse Nederlander noemde het ‘een schande dat de rode loper is uitgerold’ voor Netanyahu, zogenaamd omdat Israël de rechten van de Palestijnen zo ernstig zou schenden. Dat president Recep Tayyip Erdogan in zijn thuisland al jaren bezig is aan een échte uitroeiingsoorlog, namelijk tegen de Koerden, daarnaast verantwoordelijk is voor het ontstaan en bewapenen van ISIS, en tienduizenden Turken met maar enige kritiek op Ankara heeft laten ontslaan of gevangen laten zetten, is –zoals al eerder is gebleken- geen enkel probleem voor ‘Denk’.

Kamerlid Rik Grashof van GroenLinks, dat Israël eveneens liever vandaag dan morgen ziet verdwijnen en plaatsmaken voor de zoveelste moslim terreurstaat, bleef om dezelfde reden maar gewoon weg bij het gesprek.

Voorwaarden zouden eind maken aan Israël

Netanyahu, inmiddels gewend aan dit nieuwe antisemitisme (verpakt als anti-Israëlisme) bleef nochtans rustig, en herhaalde voor de zoveelste keer dat hij bereid is om de Palestijnse leider Mahmoud Abbas meteen te ontmoeten, zonder voorwaarden vooraf. Maar dat is nu juist al jaren het grote probleem: Abbas stelt wèl voorwaarden om te onderhandelen, en die voorwaarden zijn dermate hard, dat als Israël daarmee zou instemmen, praten geen nut meer heeft, omdat de Palestijnen dan in alles hun zin zouden hebben gekregen, en het verdwijnen van Israël slechts een kwestie van tijd is. (3)

Wat, zoals bekend, ‘stiekem’ het doel is van zo ongeveer heel links en politiek-correct Nederland, met de PvdA, GroenLinks, D66, de SP en Denk voorop. Niet geheel toevallig dezelfde partijen die ook grote voorstanders zijn van de massale moslimimmigratie en islamisering van Nederland.

Zij hadden en hebben daarom geen enkele boodschap aan Netanyahu’s argumenten, en weigeren ook maar een seconde te bedenken dat het erg lastig vrede sluiten is met een buurman die nog steeds openlijk uit is op jouw totale vernietiging, ongeacht wat je hem ook al hebt gegeven en hoeveel je hem ook belooft.

‘Hun probleem is dat wij bestaan’

‘Hun probleem is niet de Westbank, (Judea en Samaria, waar de Palestijnen hun tweede eigen staat willen oprichten – X.)’ legde de Israëlische premier daarom nog eens vergeefs uit. ‘Hun probleem is het feit dat wij bestáán. We verlieten de Gazastrook, en wat gebeurde daar? Hamastan. De Palestijnen willen ook Akko, Jaffa en Tel Aviv. Mahmoud Abbas accepteert niet dat Israël bestaat. De Palestijnen vieren moorddadig terrorisme, of dat nu in Israël of elders in de wereld plaatsvindt, en noemen hun straten naar de moordenaars.’

De Palestijnen kruipen constant in de slachtofferrol, omdat ze de gratis miljarden uit Europa, Amerika en de Arabische staten niet willen kwijtraken. Projecten die hun leven zouden verbeteren worden daarom consequent afgewezen. Zo wil Israël een nieuwe weg bouwen waarmee Ramallah, de ‘hoofdstad’ van de PA, en Bethlehem veel sneller met elkaar worden verbonden. De Palestijnen weigeren echter mee te werken, omdat die weg langs Maaleh Adumim, een Joodse plaats met 50.000 inwoners, loopt.

‘De nederzettingen zijn niet het probleem van het Midden Oosten,’ vervolgde Netanyahu. ‘Toen wij Gaza verlieten, stopte het conflict niet. De hele wereld ziet de veranderingen in de Arabische wereld, en dat voorspelt niet veel goeds voor vrede.’ De premier benadrukte dat bij ieder toekomstig vredesverdrag de veiligheid van Israël voor hem het belangrijkste is. Ook stemde hij in met een Nederlands voorstel om nog meer goederen, zoals brandstof, naar Gaza te brengen. (1)

Nederlanders bevestigen bedenkelijke anti-semitische reputatie

Journalist en auteur Manfred Gerstenfeldt bekritiseerde deze week de sterke anti-Israël hetze in Nederland, die voortkomt uit een vertekend beeld dat voornamelijk wordt veroorzaakt door de eenzijdig pro-Palestijnse media en politici. Gerstenfeldt wijst in dit verband op de zeer bedenkelijke reputatie die ons volk heeft opgebouwd:

Drie vierde deel van de 140.000 Joden in Nederland werden in de Duitse vernietigingskampen in Polen vermoord. Nederland is vandaag het enige West-Europese land dat het falen van zijn regering en haar houding tegenover de Joden nooit heeft toegegeven.

Opgestookt door links, met de PvdA voorop

Dat 74% van de Nederlanders –het hoogste percentage in heel Europa- Israël een grote bedreiging voor de wereldvrede vindt, komt omdat ons volk ‘voortdurend is opgestookt door veel Nederlandse, hoofdzakelijk links-extreme en midden-linkse politici, vooraanstaande media, pseudo-humanitaire NGO’s enz.. tegen de Joodse staat.’

PvdA, D66 en het fors naar links gerukte CDA dienden al een motie in om sancties tegen de Joodse staat in te stellen. Navrant: de huidige minister van Ontwikkelingssamenwerking, de PvdA’er Lilianne Ploumen, bekleedde tussen 2001 en 2007 hoge functies bij de katholieke anti-Israëlorganisatie Cordaid, dat voor zijn activiteiten honderden miljoenen subsidie uit Den Haag kreeg, en zelf grote bedragen schonk aan de stichting LAW van een antisemitische Palestijnse haatprediker – een stichting die vanwege enorme corruptie moest worden opgeheven.

PvdA minister Bert Koenders deed ook de nodige duiten in het anti-Israël zakje door deel te nemen aan een Europese campagne om Israëlische producten uit Judea en Samaria te ‘etiketteren’, met de bedoeling dat ze door het publiek zouden worden geboycot. Het was een feitelijk oproep voor de virtuele herinvoering van de beruchte gele Jodenster – nu nog voor ‘Jodenproducten’, wat –zoals de jaren ’30 lieten zien- de opmaat is voor het ‘etiketteren’ van Joden zélf.

‘Vuile Joden!’

Om de deplorabele morele staat van ons volk en land nog eens te benadrukken: Marokkanen, de knuffelmoslims over wie wij van politiek Den Haag en media geen kwaad woord mogen spreken, vielen vorig jaar een bejaard Joods echtpaar dat de Holocaust had overleefd aan –de vrouw had zelfs in Auschwitz gezeten- en scholden hen uit voor ‘Vuile Joden!’ (4)

De Holocaust, die op de meeste Nederlandse scholen al jaren wordt verzwegen, omdat we daarmee diezelfde Marokkaanse en islamitische medescholieren heel boos maken. En dat komt weer omdat zij een ideologie aanhangen waarin de totale uitroeiing van de Joden één van de allerbelangrijkste doelstellingen is, waar ook de Palestijnen openlijk op uit zijn.

En uitgerekend van deze ideologie, die zeker in dit opzicht identiek is aan die van Hitlers Nazi’s, laten wij nu miljoenen volgelingen toe. Begrijpt u het nog, deze overduidelijke doodswens, waarbij ons laffe, naïeve volkje schijnbaar weer voorop wil lopen? Maar misschien gaan hier de ogen pas open, als wij net als de Israëliërs en Joden dagelijks te maken krijgen met islamitische moord- en terreuraanslagen door mensen, waar op geen enkele manier redelijk mee te praten valt. Wij hopen beslist van niet, maar als het zo doorgaat dan roept ons land deze keiharde les zelf over zich af. Opnieuw.
Xander

(1) Arutz 7
(2) NU
(3) DEBKA
(4) E.J. Bron via Likud

_________________________________________________________________________

Mijn commentaar:
Een  ziek zootje anti-Israel demonstranten wordt voor het NOS journaal gehaald gisteren, omdat ze zo pro-Palestijns zijn, zie het nivo van die demonstranten hier:
https://www.powned.tv/artikel/netanyahu-niet-welkom
In de media zag ik geen pro-Israel demo, maar op een enkele site stond iets over Sabine Sterk, die op de Likoedavond met Leon de Winter een oproep deed aan ca. 300 aanwezigen, vrnl. Joden, om bij de demo te zijn.
S.Sterk stelt dat ze 100% pro-Israel is, maar  niet Bijbels gelovig of anderszins religieus, het gaat om Israel bij haar demo’s.
En  de islam ontmaskeren, dat mag ook niet van Sabine. Het is maar dat we het even weten, zie
https://tora-yeshua.nl/2015/01/bange-pro-israel-organisatoren-s-s-en-b-a-zeggen-demo-op-de-dam-11-jan-af/

Maar veel animo was er niet voor de S.Sterk demo, zie het verslag op
http://messianieuws.nl/pro-israel-betoging-ontroert-netanyahu-fotos/   , niet meer dan tientallen mensen zo te zien, maar dat kwam, omdat plaats en tijd door S.S. zo lang mogelijk geheim waren gehouden, uit angst voor anti-Israel figuren, aldus het artikel.

Hoe anders was dat  bij het vorige bezoek van Netanyahu, zie
https://tora-yeshua.nl/2012/01/verslag-van-gezegende-pro-israel-demonstratie-woe-av-18-jan-bij-de-portugeese-synagoge-adam/

Iedereen was welkom en we waren voor niemand bang, in de kracht van JHWH staande.

Nederland verloedert,  verislamiseert, is van JHWH los.
En de 6000 kerken en 50 synagoges zwijgen nog steeds.

En ik wacht nog steeds op die 10 personen, die minimaal zeggen te willen voldoen aan de woorden van Yeshua in Lucas 14:25-35, om daar mee op weg te gaan eens per maand, zie
https://tora-yeshua.nl/2016/07/ff-niet/
Bel even, als u daarin wil mee doen.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

06-39696349

Navigeer naar andere artikelen

9 Responses to Vergelijk vorig bezoek van Netanyahu met dat van nu

 1. Valt niet veel aan toe tevoegen.
  Helaas jammer dat velen doof en blind zijn.
  Dat in de regering ziektes worden toegelaten en hier hun manieren uiten op een barbaarse manier.
  Nederland moet zich schamen.

 2. Shalom Ben,

  even wat anders:
  gelezen–een Russische rivier kleurt rood!!–
  teken van de eindtijd?

 3. Hallo Ben,
  Ik heb gisteren het stukje gezien van anti denk man Kuzu, dat hij er speciaal ging bij staan om Netanyahu GEEN hand te hoeven geven!!!! Hij is er nog trots op ook!
  Wat een walgelijke partij is dat Denk zeg! Bah!

  Shalom,

  Paul

 4. Ik heb het ook gelezen men wilde hem zelfs gen handdruk geven welnu ook Nederland zal niet gespaard blijven ieder die Israel vervloekt God zal dit land niet zegenen! Shalom

 5. Op 8 september 2016 @ 17:30 schreef Herre-Jan

  Beantwoorden

  Marion, waar heb u dat gelezen dat een Russische rivier rood kleurd?

 6. Op 8 september 2016 @ 17:32 schreef Herre-Jan

  Beantwoorden

  Dat de man Kuzu iemand geen hand wil geven zegt al genoeg. Als je iemand begrijpt leg je niet zo’n kinderachtig gedrag aan de dag.

 7. Ten diepste zijn zij die de islam en een Palestijnse staat faciliteren aantoonbare verraders van mensen en landen,spreekt voor zichzelf !Nederland heeft de islam de vrije hand gegeven en dat tuig van de richel zoals Wim Kok en Jozias van Aartsen die jaren geleden ,die massamoordaar Arrafat op het binnenhof ontvingen zouden voor een oorlogstribunaal gedaagd moeten worden vanwege het tolereren van misdadige regime’s !Eigenlijk als je tegen Yeshua Hamasiach (Jezus)bent ,ben je onbewust voor de mensenmoordenaar van den beginne!De islam wordt duidelijk geïnspireerd door deze mensenmoordenaar !!!Het heidendom van mijnheer Mark Rutte (VVD)gaat goed samen met deze bloeddorstige islamitische religie !!!Zelf voel ik mij steeds meer een vreemdeling in het toch zo tolerante Nederland ,waar mensen van ‘denk'(gedachteloos)zomaar onzin kunnen uitkramen over Israël!Maar ja voor deze gedachtelozen geld gelukkig ook ‘wie Israël zegent is gezegend’Waarschijnlijk krijgt dit partijtje gedachtelozen genaamd’ denk ‘hoogst waarschijnlijk geen een zeteltje!!Nu begrijp ik steeds meer waarom het nederlandse volk zoveel joodse mensen heeft laten wegvoeren naar de vernietigings kampen van de Duitsers ,gelukkig zaten er toch zo’n kleine 1 procent daadwerkelijk in het verzet,waarschijnlijk als het nu fout gaat zit misschien nog maar een kwart procentje daadwerkelijk in het verzet tegen een overheid die zijn eigen burgers ‘willens wetens’in diskrediet brengt!Shalom van Léon van Duren.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*