Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Wat gaan we zien op 8 nov. 2016, presidentsverkiezing USA ?

Uit het nieuws 10-10-2016

 

Door: Franklin ter Horst

Is Barack Hussein Obama van plan de staat-van-beleg af te kondigen?

Obama heeft op 16 maart 2012 zijn handtekening gezet onder executive order 13603 waarmee hij gerechtigd is de staat-van-beleg af te kondigen (Martial Law) om zodoende de volledige macht naar zich toe te trekken! Hij heeft daarmee de macht alle aspecten van de Amerikaanse samenleving over te nemen. Hij hoeft onder de staat-van-beleg géén rekening meer te houden met het Amerikaanse Congres. Hij kan zelf bepalen wanneer hij deze executive order in werking stelt. Dat geeft hem tevens de mogelijkheid alle verkiezingen voor onbepaalde tijd uit te stellen inclusief de presidentsverkiezingen van 8 november 2016 zodat hij zelf kan blijven zitten. Deze executive order geeft hem zelfs de mogelijkheid president voor het leven te blijven. Waarom zou hij de order 13603 hebben ondertekend anders dan er zelf gebruik van te maken?

De NWO-elite in de Verenigde Staten moet er niet aan denken dat Trump de grote baas in Washington gaat worden. Ze zien hem als een clown die Amerika tot het lachertje van wereld zal maken. Als het aan de globalisten ligt moet Hillary Clinton de verkiezingen winnen want zij wordt gezien als een uitermate geschikte trekpop. Toch is men er niet helemaal gerust op dat dit plan zal slagen. Het is de tweede keer dat zij een gooi doet naar het presidentschap. In 2008 werd ze in de voorverkiezingen uitgeschakeld door Obama. Paul Craig Roberts, in de jaren ’80 een hooggeplaatst lid van de regering Reagan die meehielp de Koude Oorlog te beëindigen, zegt dat wanneer Hillary die hij ‘Killary’ noemt- in november 2016 tot president wordt gekozen, de mensheid zo goed als zeker een ongekend afschuwelijke periode vol oorlog, ellende en verwoestingen wacht. De geschiedenis heeft geleerd dat deze vrouw staat voor alles wat slecht is. Dominee Jerry Fallwell zei het tijdens haar verkiezingscampagne in 2008 zo: ,,De duivel als kandidaat zou ongeveer dezelfde weerstand hebben opgeroepen.” In een uitgave van WorldNetDaily van 14 november 2007 noemt Joseph Farah Hillary Clinton een gevaarlijke en corrupte demagoog. Er is een nieuwe zeer schokkende DVD over haar verschenen. Obama heeft zijn steun voor haar uitgesproken en zegt ervan overtuigd te zijn dat zij ,,een voortreffelijke president” zal zijn. In 2008 was hij echter heel wat minder positief en noemde haar nog een leugenaar.

In 2008 zette Amerika een ‘stiekeme’ moslim (door hemzelf in deze video bevestigd) en een pruilerige narcist in het Witte Huis. Een man met een ononderbroken geschiedenis van betrokkenheid bij gewelddadige, corrupte, uiterst linkse, black power politiek, die Joden en Israël afkraakt en het Westen haat. Velen geloven dat hij Amerika en ook het Westen in een angstaanjagende duisternis zal veranderen.

Naast de door Obama ondertekende executive orders, heeft hij de beschikking over de executive orders die in 1962 door John F.Kennedy i.v.m. de Cuba crisis zijn ondertekend. In dat jaar dreigde in oktober een atoomoorlog tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie. Cuba was na een zevenjarige guerrillastrijd in 1959 communistisch geworden onder Fidel Castro, en had zich na de mislukte invasie in de Varkensbaai tot de Sovjet-Unie gewend om militaire bijstand. Op 22 oktober 1962 trad de crisis in volle openbaarheid toen president John F. Kennedy een felle rede hield waarin hij de ontmanteling eiste van alle Sovjet-raketbases op Cuba en een blokkade aankondigde op alle militaire goederen naar het eiland; twee dagen later werd deze ‘illegale’ blokkade van kracht; de wereld hield de adem in, vooral toen duidelijk werd dat Sovjetschepen met kernkoppen aan boord de quarantainezone al dicht waren genaderd. Op zaterdag 27 oktober kwam het, zoals tientallen jaren later duidelijk werd, bijna tot een kernoorlog. De volgende dag, zondag 28 oktober, bleek een keerpunt in de crisis, toen Radio-Moskou bekendmaakte dat de Sovjet-Unie gevolg zou geven aan de eisen van de VS en de schepen rechtsomkeert zouden maken. Deze concessie volgde op een intensieve briefwisseling tussen de Russische leider Chroesjtsjov en Kennedy, waarin niet alleen tot ontmanteling van de raketbases op Cuba werd besloten, maar ook tot terugtrekking door de Verenigde Staten van de op de Sovjet-Unie gerichte Jupiter-raketten in Italië en Turkije.

De Cuba crisis ligt aan de basis van de door Kennedy ondertekende volgende executive orders. Executive Order 10990 staat de regering toe om alle vormen van transport en de controle over snelwegen en zeehavens over te nemen. Executive order 10995 geeft de regering de macht de media volledig onder haar invloed te brengen. Executive Order 10997 staat de regering toe om alle elektriciteit, gas, petroleum, brandstoffen en mineralen over te nemen. Executive Order 10998 staat de regering toe om alle voedselbronnen en boerderijen over te nemen. Executive Order 11000staat de regering toe om burgers te mobiliseren voor werkbrigades onder leidinggevend toezicht van de regering. Executive Order 11001 staat de regering toe om alle gezondheids-, educatie- en welzijnsfuncties over te nemen. Executive Order 11002 geeft de Directeur-Generaal der Posterijen het recht om een nationale registratie van alle personen teweeg te brengen. Executive order 11003 geeft de overheid de vrijheid alle luchthavens en vliegtuigen over te nemen inclusief commerciële vliegtuigen. Executive order 11005 staat de overheid toe alle spoorwegen, alle binnenlandse waterwegen en opslag ruimtes  over te nemen.

Chroesjtsjov en Kennedy in overleg in 1961

Het feit dat Obama executive order 13603 heeft ondertekend, betekend dat er binnen afzienbare termijn bijzondere dingen staan te gebeuren in de Verenigde Staten en misschien wel wereldwijd. Dat betekent dat hij de volledige macht krijgt op eigen houtje maatregelen te nemen. Zelfs sommige Democraten in de Senaat hebben zich tegen hem gekeerd vanwege de macht die hij voor zichzelf heeft gecreëerd. Merkwaardig toch dat de internationale media niets meldt over de griezelige ontwikkelingen die zich in de Verenigde Staten beginnen af te tekenen.

Obama kan natuurlijk niet zonder enige aanleiding zomaar een staat-van-beleg afkondigen. Daar moet tenminste een flinke crisis voor aan ten grondslag liggen. Denk hierbij aan de alsmaar verslechterde relatie tussen de Verenigde Staten en Rusland. De situatie is zo explosief dat een gewelddadige confrontatie tussen de beide supermachten niet langer meer uitgesloten moet worden. Het lijk wel alsof Washington heel bewust een oorlog tegen Rusland aan het uitlokken is. Amerikaanse generaal dreigt Rusland zelfs met totale vernietiging. Ook bestaat er in toenemende mate de mogelijkheid van een totale financiële ineenstorting, of een terroristische aanslag. Volgens de voormalige CIA directeur Michael Morell “zijn er duizenden ISIS sympathisanten in de Verenigde Staten” die van plan flink wat rotzooi te schoppen. De stemming onder de Afro-Amerikaanse bevolking wordt er ook niet beter op. Ze gaan steeds meer de straat op om te protesteren tegen het politiegeweld. Het gaat nu nog om geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid, maar dat kan snel veranderen en ontaarden in massale landelijke rellen. Een valse vlag operatie behoort natuurlijk ook altijd nog tot de mogelijkheden.

Miljoenen Amerikanen hebben zich aangesloten bij groeperingen vanwege het met voeten treden van de Amerikaanse grondwet door Obama en trawanten. Ze willen dat hier een eind aan komt.Duizenden groepen staan klaar om gewapend verzet te plegen tegen wat men de kliek in Washington noemt. Talloze agenten en militairen hebben al aangegeven niet mee te zullen werken aan de totstandkoming van het Obamafascistische Amerika. Zeker 30 burgerorganisaties en – groepen, hopen dat er een tweede Amerikaanse revolutie komt om het land te ontdoen van Obama en zijn politieke kliek in Washington. Men vindt het daarom tijd voor actie. Volgens oud-senator Gordon Humprey heeft de regering Obama een ‘ongekende veiligheidsstaat’ opgezet, met ‘meer macht dan de SS, de Stasi en de KGB bij elkaar.

Op de website Oath Keepers, en organisatie van politieagenten, militairen, reservisten en veteranen, die zweren dat zij de Grondwet zullen verdedigen, staat dat ze een nieuwe revolutie verwachten, waarbij ‘de levens van miljoenen op het spel staan.’ Online staat een verklaring van overheidsbevelen die de bij de organisatie aangesloten agenten en militairen niet zullen opvolgen.

Daaronder wordt verstaan, het niet meewerken aan het ontwapenen van Amerikaanse burgers, het zonder huiszoekingsbevel doorzoeken van huizen, voertuigen, etc., het arresteren van Amerikaanse burgers die als ‘onwettelijke vijandelijke strijders’ worden beschouwd, het uitvoeren van een invasie in een staat die zichzelf onafhankelijk verklaard van de federale regering, het gedwongen overbrengen naar de FEMA-detentiekampen, onder welk voorwendsel dan ook.Een kind kan zien dat er in Washington iets niet pluis is.

Er komen steeds meer signalen dat de Amerikaanse bevolking de beperking van hun vrijheden, vrije meningsuiting en alle veranderingen die Obama ten nadele aan het doorvoeren is, niet lang meer zullen accepteren. Zestig miljoen Amerikanen leven vandaag op voedselbonnen. Obama heeft met zijn “Change” Amerika in een diepe crisis gestort. De linkse media noemt de tegenstanders van de Obama-administratie nazi’s, gewelddadige en gevaarlijke rechtse extremisten. Maar deze mensen, jong en oud, komen alleen maar op voor hun rechten en ageren tegen de waanzinnige dictatoriale beslissingen uit Washington. De hele westerse wereld zou zich zorgen moeten maken over wat de man in het Witte Huis allemaal bekokstoofd. Obama is niet alleen een vijand van de Amerikaanse bevolking maar van de hele vrije niet-moslim wereld. Uit alle maatregelen die hij neemt blijkt dat hij het christendom tot staatsvijand heeft verklaard. Velen in Amerika en daarbuiten geloven daarom dat de ‘moslim’ Obama de rol van antichrist zal gaan vervullen. Zie hier Obama’s oorlog tegen de christenen. Ook in Boeddhistische kringen is men die mening toegedaan. Obama zou volledig voldoen aan de Boeddhistische Apocalyptische “Kalachakra” waarin de komst wordt aangekondigd van de duivelse demon-King Krinmati.

Openbaring 9:11 En zij hadden over zich als koning de engel des afgronds; zijn naam is in het Hebreeuws Abaddon en in het Grieks heeft hij tot naam Appóllyon.

Het Hebreeuwse woord Abadon אֲבַדּוֺן  betekent vernietiging of verruineerd. Hebben de Amerikanen deze Abadon tot president gekozen? Abadon is een machtige koning (of regerend leider) die zal proberen om wereldwijd chaos en vernietiging te brengen tegen het Christendom.

Interessant te melden is nog dat Obama de ambitie had om Ban Ki-moon op 31 december 2016 op te volgen als Secretaris-generaal van de Verenigde Naties. Dat kan nu niet meer want dat is de Portugese oud-premier Antonio Guterres geworden. Wie weet blijft hij dus gewoon zitten waar hij zit om vanuit zijn luie stoel in het Witte Huis de staat-van-beleg af te kondigen om nog voor de verkiezingen een complete politiestaat te creëren en iedereen die tegen hem in slavernij te brengen.

Franklin ter Horst

 

Navigeer naar andere artikelen

10 Responses to Wat gaan we zien op 8 nov. 2016, presidentsverkiezing USA ?

 1. ik heb reeds op deze site geschreven dat Obama geen VN secretaris kan worden! of hij de noodtoestand gaat afkondigen moest Trump gekozen worden is een brug te ver. Obama is zijn laatste maanden bezig en zal de hete brij naar zijn opvolger door verwijzen . shalom

  • Hi Willy,
   Waarom zou Mohbama geen VN secr. hebben kunnen worden? Waar schreef je dat?
   Nu er een ander is gekozen, is het duidelijk, dat dit niet meer voor de hand ligt, maar je weet maar nooit hoe e.e.a. gaat verlopen.
   De huidige VN secr. kan zo maar op een geschikt moment overlijden.
   En waarom zou Mohbama niet de in 2012 ingevoerde wet misbruiken en zijn termijn met “de noodtoestand” verlengen?
   Eind nov. weten we meer.
   Shalom

   Ben

 2. Omdat zover ik het internationaal recht ken een gewezen president van de VS onmogelijk dat nog kan worden of het is zoals je zelf schrijft als men de internationale wetten aanpast kan altijd natuurlijk ! Shalom

  • Hi Willy,
   Ik ben geen jurist, jij ook niet vermoed ik, dus je moet dan wel met een wetsartikel komen, waaruit je stelling blijkt.
   Shalom
   Ben

 3. Hallo Ben,
  We wachten het gewoon af en reageren zoals wij denken dat wij moeten reageren.

  Shalom,

  Paul

 4. Beste heer Kok,
  Het is geen zaak van wel of geen jurist zijn maar een zaak van algemene ontwikkeling. Ik heb vroeger geleerd, ik meen einde lagere school of in de brugklas, dat de kandidaat voor VN secretaris-generaal door de veiligheidsraad voorgedragen wordt bij de algemene vergadering die er dan over stemt. De permanente leden van de veiligheidsraad hebben een veto over de voordracht wat tevens inhoudt dat onderdanen van de permanente veiligheidsraad ledenstaten niet voorgedragen worden als secretaris-generaal. Dit is een ongeschreven regel en zeker wel logisch want een voordacht van een Amerikaan zou toch wel geveto’d worden door Rusland en/of China of andersom om te vermijden dat het betreffende lid teveel macht krijgt in de VN. De permanente leden zijn Frankrijk, Engeland, China, Rusland (vroeger de Sovjet unie) en de Verenigde Staten.
  vr.gr
  Jahira

  • Dag Jahira,
   Dank voor de onderbouwing, dat maakt de zaak duidelijk en zo leer ik ook wat bij, algemene ontwikkeling is is bij niemand 100 %.
   Fijn dat je als moslima nog steeds mee leest, ook jouw algemene ontwikkeling kan altijd beter en wat een feestdag zal het zijn, als jij gaat zien dat de islam een duivelse misleiding is en dat Yeshua de enige weg tot JHWH is.
   Zie het artikel over Yom Kippur,
   shalom
   Ben

 5. ik ben er van overtuigd dat wat Jahira schrijft de juiste stelling de permanente mogen geen kandidaat voorop schuiven maar nogmaals wetten kunnen veranderen ! shalom

 6. Op 22 oktober 2016 @ 12:16 schreef Nico Spaak

  Beantwoorden

  Weet niet. Ik vertrouw het voor geen meter. Zag Trump gisteren bij Pauw heel aardige dingen zeggen over de Clintons voordat hij presidentskandidaat was. Wat nu als het allemaal doorgestoken kaart is (controlled opposition)? Zet tegenover de kandidaat die je wilt, Clinton (NWO) een lomp iemand die er uitziet als een alligator met een pruik op en laat hem de spreekbuis worden voor de “onderbuikgevoelens” van je politieke tegenstanders. De tweede Clinton dynastie lijkt inmiddels een feit en als het onverhoeds toch Trump wordt, zou hij wel eens uit een heel ander vaatje kunnen gaan tappen. Na 9-11 sta ik nergens meer van te kijken. We zullen het zien. Mohbama kan in ieder geval met een gerust hart zijn Martial Law in de pocket houden.
  shalom
  Nico

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*