Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Islamitische Staat (IS) volgt Mohammed, koran, ahadith tot in de hel

Afgrijselijk: barbaarse koppensnellers ISIS vermoorden 250 kinderen in deegkneder, verbranden rest in oven

screen-shot-2016-10-27-at-09-59-54Foto:

Met dank overgenomen van
http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/10/afgrijselijk-barbaarse-koppensnellers-isis-vermoorden-250-kinderen-in-deegkneder-verbrandt-rest-in-oven/

Zieker dan dit wordt het niet.

De walgelijke barbaren van ISIS zijn overal aan de verliezende hand. En dat is maar goed ook. Er wordt namelijk steeds meer bekend over de manier waarop de islamitische koppensnellers omgaan met andersdenkenden.Het laatste nieuws? De barbaren hebben 250 kinderen op brute wijze vermoord door ze door een deegkneder te halen en ze in ovens te verbranden.

Let wel, ze gooiden de kinderen in ovens terwijl de kinderen nog leefden. Ze werden dus letterlijk levend verbrand.

De pyschopatische jihadisten gooiden de kinderen, waarvan de oudste slechts vier jaar was, in een deegkneder. Dat gebeurde in de Syrische stad Duma. Eén ooggetuige legt uit dat christenen massaal gemarteld en vervolgens vermoord worden, en kinderen die voor de ogen van hun ouders onthoofd worden.

Ja, dat lees je goed. Kinderen. Onthoofd.

Getuige Alice Assaf legt uit:

“Onze buurman kwam naar binnen en zei, ‘moeder van Issa, ze hebben zo’n 300 meisjes gevangen genomen. Ze werden naar Duma gebracht. De meeste meisjes waren christenen, maar er waren ook enkele Alawieten bij.”

Ze gaat verder:

“Bij de bakkerij werkten zes jonge mensen. We kenden ze. Stuk voor stuk werden ze levend verbrand in de oven.”

En de radicale islamieten waren nog lang niet klaar:

“En dan waren er nog zo’n 250 kinderen. Ze werden in deegkneder gegooid, ze werden lettergelijk dood gekneed. De oudste van de kinderen was nog maar vier jaar oud.”

Deze getuigenis heeft al voor bijzonder veel onrust gezorgd in Engeland, waar men gesproken heeft met verschillende ooggetuigen. Parlementariër Fiona Bruce legde uit aan haar collega’s:

“Ze (Alice) liet ons videobeelden zien waarop ze met andere moeders praat. Die moeders hebben met eigen ogen gezien hoe ISIS hun kinderen kruisigden.”

En dat is niet alles. Ook blijkt uit het onderzoek van Open Doors dat ISIS stelselmatig christelijke meisjes en vrouwen kidnapt en ze vervolgens als seksslaven behandelt. Die meisjes komen er nog genadig vanaf ook: heel veel van hun medechristenen zijn namelijk op brute wijze vermoord.

Navigeer naar andere artikelen

One Response to Islamitische Staat (IS) volgt Mohammed, koran, ahadith tot in de hel

  1. De ideologie van het kalifaat zal nooit verdwijnen onder de radicale moslims ook al zou Daesh verdwijnen dan nog zullen ze overal opduiken voor aanslagen. je kunt een ideologie niet bestrijden met wapens en oorlog. En Rome en Vaticaan zijn niet de antichrist dat is de Islam die de zoon verloochenen en de gruwel der verwoesting is reeds van kracht sinds 135 a.d. en de bouw van de rotskoepel waar in gouden letters staat geschreven dat God geen Zoon heeft. Shalom

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*